Voksing hjemmeProsessen med hårfjerning voks har et annet navn - Voksing. Blant de representanter for kvinner er en av de faktiske måter å fjerne uønsket hår på forskjellige deler av kroppen. Denne metoden har blitt brukt den gamle russiske prinsesse Olga, ved hjelp av varm bivoks og harpiks.
I dag er kvinner kan bruke et stort utvalg av avanserte kosmetiske produkter som lar deg raskt og trygt fjerne hardt hår i bikinilinjen, underarmer i området, ben og andre kroppsdeler. Voksing kan være klarert fagfolk salong eller gjøre det hjemme. Hvis en kvinne har besluttet å gjennomføre denne prosedyren på egen hånd, er det anbefalt å "trene" i bena og skånsom sted fortsatt betro en erfaren beautician.
Typer hårfjerning voks hjemme
Å utføre Voksing kvinne kan bruke kald, varm eller myk voks.
Hårfjerning kald voks forskjellig smerte og krever å utføre mye ledig tid. I tillegg er dette alternativet hårfjerning er ikke anbefalt for kvinner med sensitiv hud.
Å utføre denne prosedyren ved hjelp av spesielle strimler av papir eller stoff for å være forvarmede hender. Denne type hårfjerning er karakterisert ved lave kostnader og med høy virkningsgrad samt strimler av voks er i stand til å fjerne seg kort hår.
Fjerning utføres med varm voks er mindre smertefull og er perfekt for sensitive intime områder og armhulene. Hot masse varmer huden og bidrar avsløre langt. Som et resultat, er hårene fjernes lett og smertefritt.
Strukturen inkluderer varm voks harpiks og olje. Som et resultat, til en viss temperatur smeltet varm voks ikke slipper under bruk, og ikke så mye pinner til hudoverflaten. Hårfjerning voks anses økonomisk hjem alternativet, som vist voks brukes flere ganger.
Det skal bemerkes at den varme voks er i stand til å utvide blodkar. I denne forbindelse, er kvinner med åreknuter hårfjerning bruker dette alternativet ikke anbefales.
Den mest populære blant rettferdig sex er en metode for hårfjerning med varm voks. Det har painlessness, sikkerhet og effektivitet. Det består av harpiks og mykner. Imidlertid er den høyeste kostnaden av voks sammenlignet med de ovennevnte alternativer for hårfjerning. Varm voks for hjemmebruk kan kjøpes i praktisk roller tape eller spesielle banker.
Hvordan lage hårfjerning voks hjemme
Den høye effektivitet av fremgangsmåten Voks kan oppnås i tilfellet behandlet hår har en lengde på minst 5 mm.Prosessen med hårfjerning hjemme inkluderer følgende trinn:
Forberedelse av huden til hårfjerning.Den nødvendige område av kroppen anbefales til damp, tørk av med et håndkle og avfettet bruker fuktighetskrem. Dette vil bidra til bedre kontakt voks fra huden. Det er umulig å Voksing påføres huden kosmetikk som inneholder fett.
Forbereder å voks hårfjerning. Fra temperaturkontroll av voks på effektiviteten av tiltaket. Hvis voks er for varmt, kan en kvinne få omsorg og kald verktøyet ikke fjerner håret helt med nødvendige deler av kroppen. Voksen bør smelte som anvist til flytende konsistens. Dessuten bør temperaturen ligge mellom 38 til 40 grader.
Putting voks på huden.Dette verktøyet passer best med en slikkepott i retning av hår vekst. Det bør ikke bli behandlet umiddelbart alle av huden din, så det stivner raskt. Rasjonell fordele voks på et lite område av huden og klem den med spesielle strips for hårfjerning.
Hårfjerning.Når voksen stivner, bør skarp bevegelse av hånden fjerne strimmelen. Shoot trenger å strippe hårvekst. Alle hårene holde seg til stripen og lett tapt fra huden.
Etter Voksing huden får ønsket glatthet og mykhet. Resultatet vil fortsette i flere uker.

Omsorg etter voksing hårfjerning hjemme

Etter å ha utført hårfjerning på huden kan produsere rødhet og irritasjon. Å gjenopprette huden, de spesielle kosmetiske oljer og kremer etter hårfjerning. Disse verktøyene ikke bare fjerne symptomene på irritasjon, men også treg hårvekst.
Etter Voksing skjønnhetseksperter anbefaler midlertidig avstå fra å besøke bad og badstuer, samt gi opp soling.
Kontra til hårfjerning voks
Denne metoden for hårfjerning er helt trygt for kvinner, men det er det kontraindikasjoner.Voksing er ikke anbefalt for kvinner som lider av:

- Diabetes;
- Åreknuter;
- Kroniske infeksjonssykdommer.

I tillegg vaksynh forbudt å utføre gravide og ammende mødre, samt rettferdig sex med allergi og hudsykdommer.  
Korrigering av bryn: hvordan du gjør? Anbefalinger Masters

 En av de viktigste elementene i en kvinnes ansikt er øyenbrynene, deres form og farge. God form øyenbrynene skjule tegn på tretthet og gjøre det klart syn. Korreksjon øyenbryn bidra til å gjøre en person mer perfekt, og det hele ser mer uttrykksfulle.
 Øyenbryn Shape
 Øyenbryn buet form forynge ansiktet, gir det en klar og trygg uttrykk. Brede og tykke bryn vil møte tøffe. Øyenbrynene er svært lang, ned for alltid i de ytre hjørnene av øynene til kvinner, eldre, noe som gjør en trist ansikt.
 Med korreksjon, kan du lage en veldefinert øyenbryn ønsket form. Naturen vanligvis har lagt den enkelte øyenbryn linje, og at korreksjonen bør understrekes.
 Formen på øyenbrynene utvalgte individuelt til et ovalt ansikt. For ovale ansikter passer buede øyenbryn, med firkantede ansikter er ganske høy for mange øyenbryn hevet. For runde ansikter bedre hevet øyenbrynene opp og litt avrundet på slutten. På forsiden av avlang form vil se gode rette øyenbryn skjøvet litt tilbake fra nesen.
 Tips under prosedyren i en skjønnhetssalong
 Den mest fornuftige selvfølgelig ville være korrigering av bryn i en skjønnhetssalong. Hvis du kom til denne prosedyren som en salong, sørg for å være sikker på at veiviseren forstår dine ønsker på riktig måte. Du kan tegne på papiret du ønsket form øyenbrynene eller få inn en prøve fra bladet.
 Hvis du ikke ønsker å gå til salongen for noen grunn, tokorrektsyya øyenbrynene hjemme helt i stand til hver kvinne.
 Hvordan lage en korreksjon Brow House?
 Høyden og lengden på øyenbrynene er de viktigste indikatorene på korreksjonen. Øyenbryn start- og endepunkt for en veldefinert enhet.
Korrigering av bryn: hvordan du gjør? Anbefalinger Masters

 Bestem det viktigste poenget med øyenbrynene
 1. Plasser blyanten på vingene av nesen til det indre hjørnet av øyet. Banet linje opp, får vi startpunktet av øyebrynet.
 2. Etter en linje fra midten til øvre leppe gjennom pupillen i øyenbrynene, får det høyeste punktet på pannen din.
 3. Å sette blyant på vingene av nesen til det ytre hjørnet av øyet, får du en linje som krysset pannen, forteller deg endepunktet av øyebrynet.
 4. Den ytre enden av øyebrynet skal alltid være høyere enn den innenlandske, eller et uttrykk for ansiktet ditt vil virke trist.
 Får øyenbryn korreksjon
 For å begynne, forberede alt du trenger - pinsett, øyenbryn pensel og blyant (for øyenbryn eller øyet).
 1. Bruk en børste til å gre brynene må rett oppover.
 2. Del håret, zachesav de som må fjernes, ned. Håret kjemmet opp skjema tegneøyenbrynene.
 3. blyant, tegner ønsket krets tilkobling er visse punkter av øyenbrynene, øvre og poenget med begynnelse og slutt. Plotte indre kontur øyebryn mørkt.
 4. hår utenfor skyggelagt kote øyenbryn fjernet. For å gjøre dette, holder tang med en hånd mens den andre trekker forsiktig på huden i det behandlede området (altså, er prosedyren ikke smertefullt). Fange hvert hår ved roten, dra den mot naturlig hårvekst.
 5. Vыschypыvayte med ett par av hår på en øyenbryn, deretter den andre. Dette vil bidra til å danne en symmetriske øyenbryn.
 6. Hele prosedyren bør gjøres i sterkt lys, praktisk og viser tydelig at du gjør.
 Husk, perfekt symmetrisk i form øyenbrynene er ikke i prinsippet. Skape illusjonen av komplett symmetri etter korrigering hjelper missfarging øyenbryn blyant eller skygger.

Hair Mask med pepperI dag hjemmelaget hår maske med tillegg av pepper eller pepper skjær kan meget vel bevise seg blant de virkemiddel for å gi en terapeutisk effekt på hodebunnen porene og akselerere hårvekst og gjenopprette dem. Til tross for all den mottar fra dem, bør pepper hår maske brukes med forsiktighet. I tillegg kan disse stoffene forårsake brennende blodtilførselen til hodebunnen, stimulere utviklingen av hårsekkene.
Ved utarbeidelsen av denne masken hjemme, være forsiktig at du plukke konsentrasjonen av tilsatt forbindelser for ikke å skade huden. Vi anbefaler at den første gangen noen lavere dose pepper vodka og pepper.
I dag kan du kjøpe pepper vodka i alle apotek, som det selges uten resept. Hvis det er nødvendig, kan du lage mat hjemme. Du må ta en varm rød pepper og la den på alkohol.
Oppskrift pepper skjær
Hvis du ønsker å lage peppermynte infusjon, er det anbefalt å ta to hot rød paprika og hogge dem. Så en liten beholder og tilsett hakket pepper, laurbær sine 100 ml vodka. Infusjon bør bære 21 dager i mørket.
Forholdsregler: unngå å bli forberedt håret masker pepper i øyet, som vises veldig ubehagelig brennende følelse. Trenger å vaske hendene grundig etter hver bruk masker til pepper skjær.
Oppskrifter masker for hår Pepper
Hair Mask fra pepper skjær for å øke hårveksten med tillegg av små mengder av burdock olje
Hair Mask med pepperHair Mask fra pepper skjær å fremskynde hårvekst med tillegg av små mengder av burdock olje er svært effektiv og virkelig fart på veksten av håret ditt.
For utarbeidelse må du ta to spiseskjeer forberedt du tinkturer pepper vodka og legge den burdock olje og vann. Neste må du flytte alle grundig til glatt. Den resulterende tekstur bør gni i røttene av hår og vikle hodet varmt håndkle, og etterlater en time. Ikke bruk hår maske fra pepper skjær ofte to ganger i sju dager.
Hair Mask fra pepper skjær med honning
Hair Mask fra pepper skjær med honning klarer med tap av hår. Koker det veldig enkelt. For å gjøre dette, ta en liten bolle og bland det i like andeler av honning og peppermynte infusjon. Bland ingrediensene du legger til. Senere i blandingen bør tilsettes 1: 1 sjampo. Dette gjør at du kan bekjempe flass. Bruk denne væsken som er nødvendig for å maskere vanlig sjampo. Bruk en maske to ganger i sju dager.
Hår maske basert på infusjoner av pepper med tillegg av ricinusolje til deres tetthet og vekst
Hår maske basert på infusjoner av pepper med tillegg av lakserolje for å øke sin tetthet og tillater deg å fremskynde hårvekst.
Å forberede, ta to spiseskjeer med sjampo, lakserolje og en spiseskje med peppermynte likør. Flytt forsiktig alt. Gni blandingen du forberedt i hårrøttene. Bærer ikke mer enn én time, men ikke mindre enn tretti minutter. Etter tiden maske bør vaske håret.  
Яндекс.Метрика