Wedding MakeupI forberedelsene til den viktigste ferie i livet må du velge ikke bare kjolen, vakkert hår, men også finne den rette bryllup makeup. Den enkleste måten å gjøre brunetter, siden de har flere alternativer i denne forbindelse. Det skjer ofte at make-up som ser på den blonde vulgær, fremhever den naturlige skjønnheten av brunetter. Men vi må være oppmerksom på at mørk-haired bruder er ikke alltid vellykket tung sminke. Den spesielle valget avhenger av hudfarge, øyenfarge og stil på kjolen.
Bryllup makeup bør brukes til å rense huden. For å gjøre dette, bruker toner, dagkrem etterpå. Color Tone midler må samsvare med hue av huden, som kan sees fra halsen av kjolen. Sørg for å kvitte seg med blåmerker under øynene. Dette fundamentet hjelper lys brun farge. Hvis du kom tykt lag, fjerne overflødig med en fuktig klut. Som konklusjon pulver påføres, vil det ta opp basis.

Funksjoner bryllup makeup for brunetter karaoke

Brun bør velge foundation, øyenskygge og pudder som er nær naturlig brunfarge farge, med bronse-brunskjær. Vanligvis er dette en nyanse mørkere tone farge.
Wedding Makeup

En dyp og vakre øyne gjør rik gylden brun farge nyanser eller tobakk. Velge to nyanser av samme farge er kombinert med hverandre. Mørke skygger brukt til det ytre hjørnet av århundret, og lys - under pannen. Ikke bruk en lys gul farge det gir øynene dine en smertefull look.
Hvis brudens jet-svart hår og mørk hud, er det tillatt å bruke svart eyeliner og jente med kastanje krøller - brun. Hvis du foretrekker å understreke blyant øye, gjør det, men ikke overdriv. Forsiktig strøk øynene gi inntrykk av uttrykk og mening vil bli tiltrukket til brudgommen.
Wedding Makeup

For bryllup makeup leppestift lepper, kan du bruke en mørk rosa farge. Eksperimenter med forskjellig styling. Det er mange flotte frisyrer som passer brun

Blue-eyed brunette - som bør være brude makeup

Brunette med blå øyne kan velge to måter: skånsom prinsesse eller dronning blendende snø. Det første alternativet er å bruke make-up bryllup perle nyanser. Farger kan velges i området fra blek rosa til beige, perle, lilla. Eyeliner - lys brun. For å opprette en ny bilde av utvalgte is blå, sølv og blå nyanser skygger, grå eller svart blyant.
Wedding Makeup

Ikke bli båret bort rødme, masse rosa påvirke harmoni sminke bruden. Hovedvekten bør være på make-up øynene. Lepper nafarbuyte rosa leppestift. Lite glitter legge bilde friskhet og fullstendighet.

Bryllup makeup - må du ta hensyn til brunette med grønne øyne

Utgangspunktet eier grønne øyne med mørk hårfarge. For å understreke det attraktivt utseende, velger sminke til mørk brun, grønn, rosa. Pulver kan være blek rosa, fersken eller bronse farge.
Wedding Makeup

Bryllup makeup kan være svært effektive på grunn vekt på leppene. Følgelig, ved bruk av malakittgrønt fargetone og bronse blyant omrisset - en klassisk mørkebrun eller sort. Velg deretter leppene, noe som gir dem en rubin, koraller eller kirsebær farge.

Valget av bryllup makeup etter hudtype

Når du velger kosmetikk for bryllup, vurdere ikke bare øyenfarge og hudfarge, men. Dette vil unngå feil og se naturlig. Bryllup makeup bør understreke den naturlige skjønnheten, bare da skape et bestemt bilde.
Hvis du er en brunette og du har lys hud, velge en foundation sminke lys beige farge. For ideelle naturlig rødme rosa toner. Det er ikke nødvendig å forlate den mørke eller lyse farger. Men vær forsiktig med dem å gjøre opp ikke mye kontrast med fargen.
Den optimale grunnlag for brun mørk hud - tone betyr oker eller bronse farge - fersken eller korall. I en mørk skygge person, kan svart hår og mørke øyne trygt brukes i makeup lyse farger. Brunette med blå øyne er best å velge en basis fersken og rosa-brun rødme. Leppestift i dette tilfellet - i varme farger.
Wedding Makeup

For bryllup makeup brun leppestift å velge nøye. Naturlig skygge legger uttrykksfulle lepper, friskhet og ømhet. Den velkjente "nestyrayuschayasya" leppestift har flere ulemper: det trekker og tørre lepper fører ofte allergier og hennes begrenset fargepalett. I dag er det mange profesjonelle og godartede leppestifter som er godt holdt og farge ikke skader sart hud på leppene. Prøv å bruke en spesiell teknikk for å påføre leppestift i dette tilfellet kan opprettholdes nesten alle leppestift.
Wedding Makeup

Bryllup makeup bør være godt utført. Men det er like viktig at han uttrykte individualitet av bruden.  
Redusert trykk. Hva du skal gjøre ved lavt trykk?
 Tidligere, hypotensjon (lavt blodtrykk) ble ansett som mindre farlig enn hypertensjon (høyt blodtrykk). Men ifølge en rekke studier har vist at lavt blodtrykk er ikke mindre av en trussel mot liv, og derfor krever seriøs oppmerksomhet og behandling.
 Symptomer på lavt trykk
 - Readings of blodtrykk under 100/60 mm Hg,.
 - Tilstedeværelsen av autonome forstyrrelser (redusert kroppstemperatur, blekhet, svetting);
 - Hodepine, migrene;
 - Poluobmorochnыe sier svimmelhet forårsaket av oksygenmangel i hjernen.
 Den årsaker hypotensjon
 Hypotensjon kan forekomme hos friske mennesker i visse situasjoner. For eksempel, lavt blodtrykk jevnlig skjer i idrettsutøvere. Også hypotensjon kan oppstå når du flytter til stor høyde eller på steder med tropisk og subtropisk klima. I dette tilfellet, å senke trykket på grunn av reduksjon i atmosfærisk trykk, karakteristisk for disse områder med skarpe endringer i temperatur og overdreven solens aktivitet. I disse tilfeller er lavt blodtrykk midlertidig forsvinner etter tilpasning til disse faktorene.
 Lavt trykk kan resultere fra nervøs spenning, etter infeksjonssykdommer og andre sykdommer, som følge av avtagende vaskulær tonus og blodkar Utvid. Dette organet er langsom blodstrøm, forårsaker underernæring oksygen alle organer. I denne tilstanden spesielt hardt rammet hjernen. Ubehag av pasienter som lider av hypotensjon, oppstår ofte om våren og sommeren, og etter overføringen av forkjølelse og infeksjonssykdommer.
 Stadier hypotensjon
 Konvensjonelt hypotensjon kan deles inn i følgende trinn:
 1. Akutt (plutselig fall i blodtrykket kan følge hjerteinfarkt, alvorlig arytmi, blodtap, etc.).
 2. kronisk (varer lenge, er forårsaket av vegetative-vaskulære dystoni).
 3. Primary (Explicit sykdomsfremkall hypotoni, fraværende).
 4. Symptomatisk (er et symptom på en sykdom).
 Behandling redusert trykk
 Uansett hva årsakene til denne situasjonen, er det lett å gjette hva de skal gjøre under redusert trykk - bør først normalisere det. Dette kan brukes medisiner som koffein og urtemedisiner: anstrøk av hagtorn, ginseng buljong inflorescences Helichrysum ekstrakt levzei. Men det skal forstås at selv-behandle lavt blodtrykk ved hjelp av urter og legemidler bør ikke være, fordi forskjellige personer de samme medikamenter kan ha helt forskjellige virkninger.
 Når den akutte manifestasjoner har blitt fjernet sykdom, bør pasienten overvåke deres daglige regime: sove minst 8 timer om dagen, trene litt, sykle i frisk luft, svømme, ikke overdriv. Godt til massasje, soneterapi, magnet. Disse og andre behandlingsformer positiv effekt på blodsirkulasjonen, forsiktig trene fartøyer, øker deres tone.
 Diett hypotensjon
 Behandling av lavt blodtrykk gjennom kosthold rettet mot utvinning og normalisering av hele kroppen. For hypotensive særlig god utnyttelse av protein, vitamin C, B-vitaminer spesielt sted i gruppen gitt vitamin B3 (som finnes i gjær, lever, eggeplomme, grønne plantedeler, melk, gulrøtter, etc.).
 En av de effektive hjem rettsmidler anses som rå bete juice, som er nødvendig for å drikke minst 100 ml to ganger daglig. Indikerte at som et resultat av å ta denne juice forbedring kan komme i en uke.
 Svart og grønn te, som inneholder naturlig tonic stoffet er også en stor drikke for folk som lider av lavt blodtrykk.  
Hvordan å behandle nerveI dagens verden til folket er et problem, hvordan å kurere nerver. For å besvare dette spørsmålet, må vi først forstå hva funksjonen av nervesykdommer som de oppstår. Å starte kampen, må du definere formålet. De viktigste symptomene på sykdommen, svimmelhet, besvimelse, nedsatt eller økt appetitt, nervøs tic, obsessive bevegelser. Og det er ikke hele listen viser nervesykdommer.
Spørsmålet "Hvordan behandle nervene? "Er spesielt akutt hvis sykdommen er ledsaget av nevralgiske smerter. I dette tilfellet er det anbefalt å se en lege fordi sykdommen kan føre til alvorlige konsekvenser. Nerver kan behandles først etter at årsaken til sykdommen registreres.
Måter å bekjempe nevroser
Fantomsmerter forårsaket av irritasjon av nerveender i muskler, indre organer. De kan behandles med smertestillende medikamenter. Men det er viktig å vite at fremveksten av sykdommen kan bidra ikke bare fysiologiske, men også psykologiske faktorer. I dette tilfellet bruker ofte folk rettsmidler.
En av dem - sitron likør - ti sitroner i en halv liter vodka. Det skal ta to spiseskjeer tre ganger om dagen. Å gjenopprette følelsesmessig balanse, trenger du en måned.
En god måte å styrke nervesystemet anses koriander. En teskje av knuste bær å helle varmt vann og kok opp blandingen på svak varme i femten minutter. Deretter la for to timer. Strain, ta to spiseskjeer to ganger om dagen.
For dem som frykter urte påfunn, er det flere måter anbefalt av psykologer. Lytt til fuglene synger, sitte ned og bare puste jevnt, om noe uten å tenke. Huske de gode øyeblikkene fra fortiden som fremkalle positive følelser. Man kan også ta varme bad med tillegg av aromatiske oljer og havsalt.
Hvis spenningen vises kontinuerlig, kan det være depresjon. I dette tilfellet, da de første symptomene bør se en lege i tide til å helbrede nerver.

Hvordan å behandle en klemt nerve

Nevrologiske problemer kan forårsake alvorlig fysisk smerte. Mange kjenner følelsen når det er en skarp smerte. Ofte vi legger ikke noe vekt eller engasjert i egenbehandling, mens det kan være symptomer på en klemt nerve. Årsakene er forskjellige, men de fleste av problemene med ryggraden. De første tegn på kvelning er akutt skarp smerte. Det kan dukke opp under fysisk eller følelsesmessig stress. Mest smertefulle sciatic nerve er i klem. Det er flere måter å løse problemer. Dette kan være øvelser, manuell terapi og stretching. Men alle prosedyrer kan utføres bare etter eliminering av splitten. I noen tilfeller, for å gjennomføre operasjoner fjerne ryggvirvel brokk. Andre behandlinger - akupunktur, elektroforese. De hjelper lindre smerte.  
Яндекс.Метрика