Whey hårMange kvinner vet at whey - et fantastisk kosttilskudd produkt. De bruker den til å fjerne giftstoffer, salter og giftstoffer. Dessverre er det svært få av rettferdig sex i kontakt med hva whey med melk en flott måte å legge utstråling til hår, styrke og helse.
Fordelene med myse
Myse er rik på mange næringsstoffer. I sin sammensetning er vitaminer, aminosyrer, betakaroten og ulike sporstoffer som er essensielle for håret vårt. Hele sett med verktøy er raskt styrke hårsekker og forbedre deres vekst.
Whey normaliserer stoffskiftet i hårfestet. Det gir ikke bare luster låser, men metter deres makt. Håret blir mer forseggjort, overdreven fett forsvinner og deres tap problemet forsvinner.
Med regelmessig bruk av whey forsvinne flisete tupper av håret og hodebunnen enda lenger forbli ren, silkeaktig.
Hvordan lage myse
Serum produsert nesten hver melkeproduksjon, så det kan kjøpes i enhver butikk. Men det er bedre å gjøre det selv. Selvfølgelig ville det ideelle være å ta henne matlaging "live" melk, som er hentet fra geiter eller kuer. I fravær av dette, kan du bruke pasteurisert og enkel, det er også perfekt til å lage myse for hår restaurering.
Den første metoden for å forberede whey kjent for de som elsker og lage cottage cheese. Ta en liter melk, hell den i en hvilken som helst beholder og la den sitte i åtte timer på et lunt sted. Det kan ta lengre tid, og kanskje litt mindre tid, så lenge som surmelk og begynte å koagulere. Etter den nødvendige kapasitet til å sette på komfyren og bringe melken til en byll. Du vil se hvordan ost er separert fra blek gul væske - et serum. En gang, da alt er avkjølt, press gjennom ost tørr cheesecloth eller en fin sil. Whey hår klar.
For de som ikke er villige til å vente så lenge melken begynner å slå surt, det er en annen måte å gjøre serum. Du trenger sitron, eddik eller yoghurt. Hell 1 liter melk i en bolle og legg den på komfyren. Du ser at det begynner å koke? Tilsett litt sitronsaft, eddik eller yoghurt direkte inn i beholderen, kontinuerlig forstyrrende skje melk. På overflaten er en ost, må det samles og myse avløp.
Å forbedre tilstanden til håret rykende bedre bruk whey, på grunn av lager produkt laget av alle næringsstoffer forsvinner!
De som bestemte seg for ikke å kaste bort min ledig tid til å forberede en slik nyttig elixir hår og bare kjøpe dem i butikken når du kjøper nødvendigvis trenger å se på sammensetningen av serum: Pass på at det ikke er noen frukt kosttilskudd. Dermed er de nyttige og bra hvis du har tenkt å drikke whey, men at håret er nødvendig bare "rent produkt".
Hvordan bruke whey
Den mest populære og svært effektiv metode for å bruke serum for hår restaurering - masker.De kan forberede følgende oppskrift:
lage et avkok av kamille. For dette formål, 20 g kamille (apotek) blandes med 200 ml vann og kok blandingen 5 minutter etter koking over lav varme. Når avkjølt, sil buljongen og tilsett 100 ml whey og 2 dråper eddik (eplecider). Denne masken er brukt på håret i 20 minutter, vask deretter av med varmt vann og regelmessig. Du kan gjøre dette uten å bruke sjampo som whey enkelt og helt fjernet fra håret;
fortynne kosmetisk leire whey til en tykk krem, og legger til at legge 5 gram vegetabilsk olje (helst oliven eller burdock). Det er satt denne masken på håret med serum i 30 minutter. Den endelige effekten avhenger av fargen på leire, hvit - hårtap, blå - fra peeling og betennelse i hodebunnen, rød - av overflødig fett og sensitiv hud, grønn - flass;
Varm 200 ml serum til 50 grader, hell det i havregryn og bland godt. Antall flak må være slik at en og serum en tykk pasta. Masken skal brukes først, bare på hårrøttene, og deretter distribuere den til hele lengden av strengene. Etter bruk cellofan bære en lue. Skyll denne masken av whey kan være 30 minutter;
Ta 200 g rugbrød (tidligere kuttet skorpe), hell 0, 5 liter litt varm myse og la på et lunt sted i en time 4. masse press gjennom cheesecloth og tilsett 17 g burdock olje og to store spiseskjeer med henna (fargeløs), alle oppsikt. Etter bruk av maske av serum bør pakke inn håret i et varmt skjerf polyetylen og 60 minutter, og skyll den med sjampo.

Whey kan erstatte sjampo for hår. Det er vel fjerner smuss og olje fra håret, og mer lett fjernes. Å bruke myse som sjampo, må legges til 1 liter av verdifulle råstoffer 200 ml kjøttkraft burdock. Også du kan vaske håret serum, som legges eggeplomme. Denne sjampo ikke bare rense all rokk, men også styrke håret. Bruk denne metoden whey kan til og med psoriasis eller svekkelse røtter.  
 Nesten hver kvinne og jente noen ganger tenker på å oppdatere garderoben din, etter en lang og grå høst-vinter så vil lyse og sterke farger, ikke bare rundt, men også for deg selv.
 Men ikke alle kvinner bestemte seg for å kjøpe en stor ting, fordi det ikke er alltid føle deg komfortabel når du begynner å tiltrekke visninger, dette bildet bare slående. Så mye for å bo behagelig farge, grå eller brun, og stille fortsette å være i en komfortabel posisjon.
Lyse og stilige klær i klesskapet (15 bilder)

 Ja, det er sant, i nyanser av grått gang du ser ut som en klovn eller en sigøyner, ingen vil la peg vitser på din side, men en mann aldri trekke generell beundring og tilbedelse. Alltid bo i skyggen ikke bare kjedelig, men også farlig, hvordan å tiltrekke det motsatte kjønn, hvis du forblir helt usynlig?

 I slående ting kontrast og det er ingenting galt, de trenger bare å være i stand til å bli slitt skikkelig kombinere og deretter du bare vil se stilig og harmonisk.

 Det antas at lyse klær kan bli slitt bare i løpet av sin ungdom, sier han, modne kvinner er ikke lenger tillatt en slik stil, det er alt tull! Mange psykologer anbefaler selv modne kvinner legge saftig og levende tone til bildet ditt, kan det ikke være hovedelementet i bildet, og en sekundær eller tilbehør.
Lyse og stilige klær i klesskapet (15 bilder)

 Mest interessant, prangende farger og opprørsk passform og trygge mennesker lever i harmoni, men ubalansert og lider av komplekser damer vil føle ubehag og dum.
 Og dette problemet umiddelbart synes som gir en person virkelig dum og latterlig. Så hvis du bestemmer deg for å oppdatere garderoben for lyse ting, gjør det med følelse og effektivt, og sørg for at du ser perfekt, bare du kan føle deg avslappet i offentlig og gratis.
Lyse og stilige klær i klesskapet (15 bilder)

 På shopping!


 Lyse og stilfulle klær selv vises ikke i din garderobe vil omfatte all sin fantasi, berike kunnskap på dette området, og shoppe. Først av alt, ikke når du kjøper ting lyse glemme at det alltid er nødvendig å måle, og nøye undersøke hvert område av kroppen.
Lyse og stilige klær i klesskapet (15 bilder)

 Dette skyldes det faktum at lyse ting, ikke bare i stand til å styrke skjønnhet og ungdom, men også avgir alle, selv de mest mindre defekter. For eksempel bør jenter med veldreide hofter neppe egnet lyse røde eller lyse grønne jeans i det hele tatt, i feltet av overvekt ikke være noe lyst og syrlig.
Lyse og stilige klær i klesskapet (15 bilder)

 Det var regelen antall ganger. Og regel nummer to sier: lyse ting bør være lyse! Gul skjørt bør være lysere enn solen, og grønn bluse skal ligne fargen på unge gress, ikke tillate noen urenheter og skitne effekter brent vev, det kan skape ganske elendig inntrykk på din vei.
Lyse og stilige klær i klesskapet (15 bilder)

 Kjøpe lyse ting ofte begynne å tenke på hva neste sesong vil være denne fargen er ikke populært, og en gang mer "flashy" jeans ikke bære, ønsker ikke å se dum.
 Derfor, valg av lyse tingene du trenger for å følge en fornuftig tilnærming: øvre og utendørs varer (jakker, frakker, regnfrakker) endres sjeldnere, så det er bedre å kjøpe i beroligende farger. Men den andre og tredje lag med klær (skjorter, bluser, kjoler) kan være alle nyanser fordi de rett og slett kombinere, gi dem nye retninger og bruke dem til å lage et nytt bilde.
Lyse og stilige klær i klesskapet (15 bilder)

 Hvor mange lyse ting får lov til å bære?


 Den enkleste måten, hvis du bestemmer deg for en flott ting å gjøre bare ett fokus på bildet, kan noen lyse ting i et toalett gjøre selv den mest attraktive jenta i hån. Best lyse og positive farger er kombinert med nøytrale og pastell farger: hvit, beige, sort, brun, blå og andre.
Lyse og stilige klær i klesskapet (15 bilder)

 For eksempel går en trendy turkis farge godt med hvit og rosa eller fersken med mørk blå. Selv en lys ting lett takle problemet - løfte humøret ditt og tiltrekke seg oppmerksomheten til andre. Eller, hvis du velger å ha på seg en rød kjole, tilbehør, veske, for eksempel, cover, må holde milde og fine farger.
Lyse og stilige klær i klesskapet (15 bilder)

 De fleste jenter hvor mye noe sjelden løses kombinere lyse farger med mørke ting, men forgjeves. For eksempel er rik rosa bluse perfekt kombinert med nøytrale bukser og en lys turkis kjole går bra med en mørk jakke. Mørke farger er fine lyse skygge kvinnelige ting, de gir dem med enda større intensitet, lekenhet og saftighet.
Lyse og stilige klær i klesskapet (15 bilder)

 Og ikke bare refererer til den sorte og mørke nøytrale som med mørk brun og mørk blå, som kan legge en spesiell smak til bildet ditt. Forresten, hvis en oppvakt liten ting "cover", det vil ikke se påtrengende og skriker.
Lyse og stilige klær i klesskapet (15 bilder)

 Fortrinnsvis noe slikt var lyse, men solid, så vil det være lettere å noe kombinere. For eksempel, lyse bluse perfekt prykryyetsya jakke lys nøytral farge, så vil bildet frisk, men ikke fremtredende. Denne metoden gjør det mulig for deg å bære din favoritt ting, ikke bare for en fest eller en tur, eller til og med på kontoret, uten å forårsake generell misnøye.

 Hva om tilbehør?


 Der uten dem, øredobber, halskjeder, armbånd, ringer, vesker, skjerf, kan listen være lang, men uten kvinnelig bildet vil forbli kjedelig og middelmådig. Ingen, selvfølgelig, ikke si hva du skal obvishatysya halskjede og øredobber fra topp til tå for å se interessant. Lyse tilbehør i bildet kan kombineres med noen slående element av klær eller element utskrifter.
Lyse og stilige klær i klesskapet (15 bilder)

 For eksempel, hvis mønstrene på kjole med turkise detaljer, kan du legge den samme kjede eller øredobber. Eller omvendt, hvis du kombinerer, for eksempel en rød skjørt og beige skjorte, kan du legge til en annen noen kontrastfarge som håndvesker, for eksempel, men i dette tilfellet, bør sko og øredobber være nøytral.
Lyse og stilige klær i klesskapet (15 bilder)

 Og ikke vær redd for å eksperimentere! Hvordan tror du av kjente designere, kommer denne lyse kvinnelige klær, som senere vant hjertene til mange jenter og kvinner? Og de bare kombinere urimelig!
Lyse og stilige klær i klesskapet (15 bilder)

 Og få nye bilder og ideer. Of course, i hverdagen ikke risikere mye, men noen ganger du kan! En ting til: monokrom lyse ting - det er sikkert god, men noen ganger kan det være kjedelig, jeg vil ha mer variasjon. Deretter prøver klær med lyse og fargerike utskrifter!
Lyse og stilige klær i klesskapet (15 bilder)

 Hvis det viser seg ikke å kombinere grønne bukser, rød bluse og blå sko, kan alle tre farger lett bosette seg i print kjoler. Men i dette tilfellet kan vi ikke glemme, tilbehør og andre elementer ikke lenger har perekrykuvaty viktigste farge flekken.
 Og til slutt. Ikke glem at lyse klær - bindende. Ideelt sett vil det se bare på velpreparerte og sunn hud, må være til stede minst en lett makeup og perfekt hår.  
Яндекс.Метрика