Blekt ansikt en gang ansett som et ornament aristokrater. Selv der bestemme blekt ansikt, som tilhører staten en person.

Whitening ansiktshuden


 Det virkelige problemet er den vanlige våren til sin eier, og områder med høye nivåer av pigmentering. Noen ganger er det det samme problemet som kviser og rynker. Hvorfor hudfarge er noen ganger ujevn. Forbedret naturlig defensiv reaksjon i huden vår fra solen kan skyldes akselerert prosessen med pigmentering.
 Men det skjer at økt pigmentering indikerer at kroppen er at eventuelle brudd på våre indre organer eller systemer. Hvis ingen brudd i kroppen er funnet, og huden din er utsatt for fregner, kan du ty til muligheten for å løse dette problemet plaget. Bleke hud du kan prøve medisinsk eller kosmetisk senter eller hjemme.
 Til et stort antall dyktige fregner rødhåret, blue-eyed og grønne-eyed mennesker. Og kan helle i lyshudet folk og blond. Årsaken til hud fregner kan tjene arvelighet.
 Om våren og sommeren, sollys, fregner blir lysere. Fregner kan begynne å vises så tidlig som i en alder av fem, og nådde sin topp i overgangen. De fleste "solflekker vises på utsatte områder av kroppen, og kan helle på armer, skuldre og rygg.
 Det hender at pigmentering forsvinner av seg selv etter eliminert årsaken som forårsaket det. Og noen ganger hjelpe skrubb og narkotika.
Whitening ansiktshuden

 Plattinger ansiktshuden kan deles inn i sterke, vil de gi synlige resultater og varig effekt, men kan skade huden din og føre til allergier og betyr svak. De vil ikke føre til skade for brukerne, men vil være mindre effektiv.
 Hjemme, kan du velge en blekekrem for ansiktet. Disse midlene sliter med dypehmentatsyey hud. De kan inneholde aktive bleking kompleks som bremser syntesen av melanin i huden, og reduserer veksten av nye melanocytter, aktiverer cellene, for derved å tilveiebringe synlig lys hud. Du kan plukke bleking krem ​​med naturlige komplekser, for eksempel med persille og sitronsaft. Innhold persille og sitronsaft i en krem ​​som gjør det til en naturlig lysere pigmentering og fregner. Effektivt reguleres og forsinker dannelsen av melanin i dermis, og dermed hindrer dannelsen av nye mørke flekker.
 Med regelmessig bruk bleking kremer jevner hudfarge og forsiktig exfoliate hornlaget, fremmer hudens cellefornyelse. Også bidra til gjenopplivingen av fasthet og elastisitet. Det stimulering av cellenes stoffskifte og cellefornyelse prosess, huden er aktivt beskyttet mot rynker. I tillegg bleking kremer bidra til å fjerne overflødig tan og fjerne irritasjon.
 Noen populære måter å huden bleking

 •  Mot fregner hjelpe infusjon dill, persille, sitronsaft. Disse komponentene må teskje. Bland med en spiseskje med yoghurt. Bruk alle fritidsboliger. Etter 3-4 uker vil være stabilt resultat.

 •  Bleke huden kan ikke bare sitron og persille, men fruktsyrer. Bruk juice masker, for eksempel jordbær.

 •  Du kan prøve å bleke huden med en blanding av ett egg, en spiseskje olivenolje og noen dråper sitronsaft. Denne blandingen bleker og næring.


 •  Mange husker som barn spinner plast bøyle i midjen, så det var en lek. Men nå som vi ikke lenger er barn, kan bøyle være for oss en meget god og effektivt verktøy i kampen mot fedme, kombinasjonen av riktig ernæring og aktiv livsstil.

  Gå ned i vekt ved hjelp av bøyle


   Hvis bøyle bak på kabinettet, umiddelbart trekke den ut og begynne å trene, men hvis du ikke gjør det, kan det kjøpes på sportsbutikker. Så bestille ringen og på internett - nå er det så mange forskjellige modeller.

   Hva er bøylene?


   Hoop bra for midjen. Trening med dem, gi positive resultater: bøyle strammer magen, erstatter effektivt en massasje. Eller bøyle hula-hoop. Hula-bøyle - eier hele verden såkalt ring, men dessverre fikk vi ikke ta dette navnet. Hula-hoop er delt inn i ulike typer, avhengig av hvilke øvelser med bøyle du kommer til å gjøre.
   Den mest populære er: enkel plast eller lettmetall.

 •  Heavy modeller hula hupa. Vakker faktum at når du trener ham drept langt flere kalorier, noe som betyr at å miste vekt raskere. Tilsvarende er det en metall hula-bøyle.

 •  Razborochnыe hoops. Flott at du kan endre antall segmenter, og dermed sette diameteren bøyle mindre enn eller større. Segmenter hula hupa er tomme, de kan fylles med sand, noe som gjør det vanskelig å bøyle.

 •  Massasje hoops. På innsiden med forestillinger i form av pellets. Denne hula hoop er en holistisk eller montering.

 •  Myke, fleksible hoops lett eller tung. Bruk disse hoops som mulig ekspander, trene ved hjelp av sine armer eller ben, og utføre tøyningsøvelser. De spesielt kan ikke skilles fra konvensjonelle modeller.

 •  Gymnastikk hoops. Trening med bøyle for gymnastikk bringer slående effekt, og bringer hele kroppen fordeler.


 •  Hjelper bøyle for å gå ned i vekt?


   God faktisk bøyle for vekttap?
   For det første er det veldig lett å bruke. Anvendelse av bøylen krever spesielle ferdigheter og erfaring til å vri det veldig enkelt. Du kan også spinne bøyle når du ser på TV eller chatter med noen, og du mister ikke din tid.
  Gå ned i vekt ved hjelp av bøyle

   Sekund, forbedre blodsirkulasjonen, bidrar til å brenne fett og reduserer dannelsen av cellulitter. Trening med en bøyle - et komplett sportslige liv som kalorier er brent, trakk musklene i magen og lårene, tar midje vakker form.

   Trening med en bøyle


   Trening med en bøyle svært enkel og lett å starte. For å starte, må du vri lys hoops, gradvis økende alvorlighetsgrad. Du bør begynne med fem minutter om dagen, dag etter dag, øker denne gangen. Når du trener med bøyle inn en vane kan komplisere øvelsen. For eksempel, vri på midje, bein, armer samtidig.
   Øvelser med massasje bøyle av spesiell tilnærming. På innsiden er en bøyle opptredener under trening med ham kan ha smerter, men i andre tilfeller selv mørbanket. Ingen grunn til å slå alarm, er dette normalt. Den beste pre-workout, bære et bredt belte eller bære en tykk genser.
   Hula-hoop slanking trygg, men før trening ham bedre kontrollere at du ikke skader noen, og ikke bryte. Under trening trenger du for å holde føttene bøyle i skulderbredde. Du må strekke til slutten av treningen trykker du på bøyle. Dette vil øke effektiviteten av treningen med en bøyle. Men for å oppnå større effekt, spinne hula-hoop du trenger hver dag.
   Eldre og kvinner som har kritiske dager anbefales ikke vri bøyle. Gravide og personer med problemer eller sykdommer i mage eller rygg, bør absolutt oppsøke lege for å unngå alvorlige problemer og vanskeligheter med helsen. Alle andre kan anbefale å bruke hula-hoop.
   Hoop er lett å transportere og lagre enda på samme sted hvor ditt tilfelle er. Chance årsaken personskade eller skade på et minimum. Effekten av trening med bøyle følte ved første gangs bruk, men ikke umiddelbart merkbar. Hoved tålmodighet og ditt ønske om å være vakker, og du vil gå ned i vekt.
   Hver kvinne ønsker å se etter seg selv, for å ha et attraktivt utseende. Å oppnå dette resultatet er ikke tenkelig uten feilfri glatt hud, og derfor nødt til å fjerne uønsket hår alle slags måter: hårfjerning voks, sukker hårfjerning epilatorer stort utvalg av maskiner og barberhøvel, pinsett, etc. Mer nylig kosmetikk markedet i vårt land var den know-how av de østlige landene - en hårfjerning tråd. Til tross for at denne metoden er veldig ung i forhold til andre hårfjernings veteraner, han raskt og sikkert få fart spredt blant den kvinnelige befolkningen.


  Fjerning tråden: fordeler og ulemper


   Fjerning tråden - ganske gammel metode for hårfjerning, er det den dag i dag er veldig populært i Asia, Egypt, Tyrkia, India, Midtøsten og Fjerne Østen. Jentene de lærer dette håndverket fra en veldig tidlig alder. I Russland ble denne metoden nylig kåret "trydynh." Essensen av denne metoden er å trekke uønskede hårstrå vevd sammen på en spesiell måte. Dette hårfjerning er mest egnet for å fjerne ansiktshår (øyenbryn korreksjon, fjerning av antenner). Til tross for at mange moderne metoder for hårfjerning teknologi nok, kan de oppnå så nøyaktige resultater som voksing tråden.

   Teknologien for hårfjerning lommelykt   Bomullstråd er best egnet for denne typen hårfjerning (anbefales ikke for silke).

   Før prosedyren er nødvendig for å desinfisere behandlet område. Etter desinfeksjon bør dampe huden din for enklere og mindre glatte trekking av hår, for eksempel, et varmt håndkle eller bomull pads. Så tråden og knyt endene sammen, skal utgjøre en sirkel. Deretter satte nytevoe ring på tommelen og pekefingeren på begge hender. Nå kink sløyfe (5-7 ganger) i midten, som viste åtte, med en sløyfe må være større enn en annen. Plasser tråden slik at stedet var under forvrengning hår (stor sløyfe bør være på toppen, og små - under). Så brått presse fingrene i prodetыe liten sløyfe mot stor. Veltet en del av "gå" opp. Så flytter opp løkke vil ta tak og dra hårene. Etter inngrepet, må du bruke fuktighetskrem for å unngå inngrodde hår.

   Starte undervisning beste oppside - det trenger ikke stor nøyaktighet, og hendene er ikke så mye trøtt. Nybegynnere bør ta en liten filament lengde (20 - 25 cm) med dem lettere å håndtere. Som økende erfaring tråder kan økes, vil som i betydelig grad redusere tid hårfjerning.

  Fjerning tråden: fordeler og ulemper


   Nå er denne fremgangsmåte er forbedret. Nå i butikkene kan neppe møte veiviseren bruker tradisjonell teknologi, et sted som brukes mekaniske maskiner avgir skyve filament. Selv om det er tilhengere av de gamle prinsippene. Masters of the East fjerner selv tråden fra spolen, holder den i hånden, er den frie enden klemmes tennene, og den andre hånden er en loop.

   Pros lommelykt hårfjerning
 •  Dette er en ganske billig metode fordi nesten enhver kvinne kan besøke salongen for å skjemme bort seg selv, fordi denne typen hårfjerning er blitt svært populære. Dessverre ingen ikke mange butikker kan tilby følgende tjenester;

 •  I tillegg er dette hårfjerning ganske grei prosedyre, og det kan ta noen;

 •  Prosessen er ganske rask, så tråden tar flere hår;

 •  Resultatet holder opp til 3-4 uker.

 •  Torch epilering nesten smertefri i forhold til konvensjonelle pinsett tweezing eller fjerning av hår med voks;

 •  En av de viktigste fordelene hår fjerning - presisjons linjer. Hvis ingen andre metoden ikke vil få slike perfekte kurver. Når korrigering av bryn er rett og slett umulig. Takket være tråder ikke nødvendigvis følger den klassiske svingen, kan du enkelt legge til øyenbrynene noen form. Tråd fanger hele rader med hår av gangen, slik at du kan få fortgang i prosessen med hårfjerning;

 •  Det er også viktig at tråden i forhold til mange andre typer av hårfjernings ikke skader huden og ikke forårsaker allergiske reaksjoner;

 •  Med konstant bruk - håret blir mykere, tynnere, lettere og mye mindre vokse. •  Cons lommelykt hårfjerning
 •  Fjerning krever konstant tråd desinfiseres før og etter inngrepet hvis du gjør denne regelen, er det sannsynlig swing infeksjon;

 •  Med liten erfaring eller forsvarlig gjennomføring av prosedyren mulig forekomst av inngrodde hår;

 •  Mulig rødhet (etter hårfjerning er anbefalt å sette kaldt);

 •  Med en lav terskel hurrarop, kan prosedyren være ganske ubehagelig. •  Kontraindikasjon   Hårfjerning er kontraindisert hvis:

 •  huden er forskjellige svulster (fødselsmerker, papillomer, vorter) kan skade vekster;

 •  åreknuter;

 •  kroniske hudsykdommer;

 •  solforbrenning. Brenn øker følsomheten av huden, noe som resulterer i forbedret smerte;

 •  varierende alvorlighet og virusinfeksjoner. Kanskje får en ny infeksjon;

 •  Onkologi. Kreft lavere immunitet, og økt risiko for infeksjon;

 •  Graviditet. Smerte kan føre til skade for barnet;

 •  Amming. Mulig innvirkning på mengden og kvaliteten på melk.


 •  Etter ferdigstillelse hårfjerning, ikke glem om noen ikke ubetydelige regler. Compliance sikrer deres lang beholde primære utfallet, unngå å få infeksjoner og forhindre mange problemer:

 •  for å oppnå den ønskede virkning er det nødvendig å bruke midler avta hårvekst;

 •  flere dager anbefales ikke å sole seg. Basert på gaten, om sommeren, bør du bruke solkrem;

 •  dagen etter epilering ikke skape noen kosmetikk;

 •  forbudt i løpet av få dager å besøke Solstudioer, badstuer, svømmebassenger.
 • Яндекс.Метрика