Øyenbryn form avhengig av hvilken type person: lage hjemme
 Som sagt lyse og feminine sekretær Vera med "Office Romance" øyenbryn få stor betydning. Faktisk, etter ryddig øyenbryn form kan uopprettelig ødelegge formen på ansiktet ditt og gjøre deg evig sint eller overrasket. Men tynne og hevet øyenbrynene i overraskelse er nå ikke den eneste standarden for skjønnhet. Derfor bør formen på øyenbrynene på den type person velges svært nøye, og for første gang justeringer er best overlatt til en spesialist med skjønnhet. Juster deretter øyenbrynene selv.

 Utvalg øyenbryn forme den typen person


 Til å begynne utvalgsformer bør gjennomgå de viktigste aspektene som bestemmer formen på øyenbrynene. Det er fire grunnleggende typer som utfyller stylister forskjellige varianter.
 •  I nesten ingen direkte øyenbrynene bue i midten, og de er nesten horisontal

 •  Øyenbrynene innbrudd litt hevet i sentrum til en høyde som gjør sin naturlige form

 •  Runde øyenbryn buet symmetrisk bue og eliminere brå pauser

 •  De buede øyenbryn er den mest grasiøse, men gjøre denne typen øyenbrynene hjemme er vanskelig, for ikke å ha de nødvendige ferdigheter

 • Øyenbryn form avhengig av hvilken type person: lage hjemme
   Rundt ansikt bringer mye mental lidelse til sine eiere, og absolutt ingenting. Lubne jenter tror de er svært vanskelig å finne en frisyre form øyenbrynene går, men dette er ikke alltid tilfelle. Du trenger bare å følge visse regler for å ikke mer avrundet person. For ham passe øyenbrynene med et lite brudd. Men her må vi være forsiktig: for høy bue vil gjøre deg alltid overrasket, og for lavt - tragisk.
   Ovalt ansikt anses enstemmig den mest ideelle for både hårklipp og øyenbryn form for markering. Avhengig av hva du vil gjøre med ovale ansikter bør velge type øyenbrynene. Glatte linjer gjør ansiktet mer avrundet, men buede øyenbryn vil se veldig elegant.
   Øyenbryn form for et rektangulært ansikt skal være rett å visuelt skjule skarpheten av former og konturer gjør mykere. Også øyenbrynene bør ikke være for bred. Bedre pinne til den gyldne middelvei og smale øyebryn litt utover.
   Diamantformet ansikt er sjelden, men det stylister prøvde å plukke opp et skjema øyenbrynene etter type ansikter til litt smal panne og justere forskjellen mellom panne og hake.

   Instruksjoner hvordan å lage formen på øyenbrynene


   Trening


   Siden menneskeheten ikke har oppfunnet en teknologi som vil rette øyenbryn pinsett hjem uten behov for å iverksette tiltak for å redusere smerte til et minimum.
   Først av alt, trenger du en god steam ansikt til håret trukket ut enkelt. Deretter bruke en fuktighetskrem på huden og starter prosedyren.

   Vi velger formen på øyenbrynene


  Øyenbryn form avhengig av hvilken type person: lage hjemme
   Du trenger en blyant eller pensel lang. Sett dem i parallell nese. Hvor øyenbryn blyant bekymringer, og vil være stedet for begynnelsen. Alle hårene som er utenfor denne sonen - overflødig og bør fjernes.
   For å forstå hvor pannen skulle ende, plassere blyanten diagonalt fra neseboret til det ytre hjørnet av øyet. For å gjøre bøyen riktig sted, fester blyanten parallelt til midten av kinnet nesen. Så du kan finne ut hvor du kan litt heve et øyenbryn.

   Ettervern


   Hva gjør form øyenbrynene bare en gang - dette er ikke for mye, og så klart. Men omsorgsøyenbrynene ikke begrenser bruken av periodiske pinsett. Før hver bruk er det nødvendig å desinfisere instrumenter og justere øyenbrynene bedre natt til natt på irritert hud tid til å roe ned og du kommer ut med stygge rødhet rundt øynene.

  Riktig neglepleie hjemme
   Hender i stand til å fortelle mannen alt, spesielt hvis mannen-kvinne. De bør alltid være vakker og godt vedlikeholdt, klar til å kysse menn. Derfor er det viktig å jevnlig ta vare på dem for å ha hud og negler sunt utseende.   Daglig pleie av hender og negler kan være alene, og det krever ikke spesielle verktøy eller ferdigheter. Men før du tar opp jevnlig vedlikehold, foreslår vi lesing som kan skade neglene. Det er bare ved å utelukke disse faktorene kan effektivt håndtere skjønnhet.
   Aldri:
 •  Ikke vaske hendene uten hansker cleanser, det ødelegger neglene;

 •  Ikke fjern lakken med aceton, foretrekker flytende inneholder ikke det;

 •  Gjelder ikke male hver dag, la oss bryte sine negler;

 •  Ikke overse legemidler som inneholder kalsium og fruktsyrer.

 •  Nå kan du gå direkte til omsorg.

   Omsorg riktig for negler


  Riktig neglepleie hjemme
   Neglepleie hjemme, betyr det ikke engang fungerer mest nytelse som kan bringe deg bare positive følelser og sunn glans negler. Det bør også bli husket som helhetlig omsorg er ikke bare en direkte innvirkning på negleplaten, men effekten på kroppen som en helhet. For helse og skjønnhet spiker direkte avhengige prosesser hos mennesker. Det er derfor vi oppfordrer deg til å inkludere i kosten ulike matvarer rike på vitamin A, gelatin, jod og svovel og kalsium. Dette er mineraler som er i stand til å gi neglene en festning, og naturlig skjønnhet.
   Hvis du tenker på hvordan å ta vare på neglene hjemme, anbefaler vi at du kjøper en vane, gjør bad polsk. Det er enkelt og rimelig. Her er noen oppskrifter.

   Havsalt


   Dette er trolig den enkleste å forberede bad. Nok til å ta en spiseskje salt og et glass varmt vann. Salt oppløst i vann og dypper fingrene i en klar løsning etter 20 minutter. Som alle bad og masker prosedyre bør gjøre et kurs som består av tre uker. Baths gjøre ett annenhver dag.

   Nourishing Mask


   Dette er ikke bare en maske, men i stedet maskerer massasje med elementer som skal forbedre sirkulasjonen i området av spiker enklest gjøres ved hjelp av fuktighetskrem med vitaminene A, D, E. Rub kremen høyre i neglen daglig ved sengetid for en måned.

   Tips for neglepleie


   Som vi har sagt, en skikkelig neglepleie, en omfattende aksjon. Derfor er det nødvendig med noen masker og bad. Vi vil dele noen viktige tips som vil hjelpe deg med å utvikle et program fullt av rehabilitering og omsorg, og svare på spørsmålet "Hvordan lage vakre negler hjemme? ".
  Riktig neglepleie hjemme
   Bygge opp neglene. Husk at neglene trenger kremer og oljer, ellers vil de stratify, break, som ikke er veldig hyggelig. Dette vil bidra i våre oppskrifter bad og masker. I tillegg kan du øke antall og få noen oljer som er utviklet for å løse ulike problemer.
   Ta vare på riktig form av negler. For å gjøre dette trenger du verktøy for neglepleie, for eksempel saks og neglefil. Det viktigste å huske - aldri bruke et metall cutter, kan det bare gjøre skade. Skjær røttene kanten av neglen er ikke verdt det, fordi det kan vokse inn.
  Riktig neglepleie hjemme
   Ikke glem å massere. Det styrker og fremmer rask vekst. Det er veldig praktisk og effektiv råd, fordi du kan følge ham hvor som helst, men resultatet vil ikke ta lang tid.
   Gjør regelmessig manikyr. Men dette bør gjøres veldig nøye, etter spesialutstyr. Alltid før rasparyvayte manikyr negler. Aldri gjøre dette på tørr eller skitten hud, ellers vil du ha tent stikk. Fjerne neglebåndene svært nøye og bare etter bruk av spesialverktøy for sin innstrammingen.
   Vel, du fortsatt spør deg selv hvordan ta vare på neglene hjemme? Forhåpentligvis ikke, fordi alle disse tipsene fungerer og med jevne passerer det du får et flott resultat. Hvis det ikke er nok, se videoen "Hvordan ta vare på neglene dine."

  Som leder skjerf på hodet yazaty vinter

   Like vakker skjerf og mote tilbehør klær er svært populær hos damene i århundrer: blant dem er og nakke, andre - i stedet for et belte i midjen, og noen foretrekker å bære dem ned i kalde vinteren. De kvinnene som har aldri i mitt liv ikke bære et skjerf, mener at det er noe forenklede og gammeldags, men dette er ikke slik. Bare trenger å lære forskjellige originale måter å knytte et skjerf på hodet ditt, og du nesten hver dag for å skape nye bilder av vakre fasjonable vinterklær til topps i en rekke stilarter.


   Den tradisjonelle måten


   Dette er den vanligste og enkel metode som vakker tie skjerf på hodet, som velger mange Hollywood-stjerner. Først bør ta et lommetørkle firkantet og forsiktig brett den diagonalt for å få en trekant. Kaste en stor fest på pannen til slutten var foran. Da må de enten binde seg til hverandre eller kaste hver av dem over motsatt skulder og knyt en dobbel knute bak. En viktig regel - bunt bør ikke bli dannet på slutten av skjerfet, og være sikker på det, ellers innsats vil være forgjeves, og en lue vil ikke beskytte deg mot kulden.
  Som leder skjerf på hodet yazaty vinter


   Spesial stilig måte å knytte et skjerf på hodet


   Hvis du mener at den tradisjonelle metoden, trenger du ikke passer, så prøv det uvanlige. Sammensetning er akkurat på diagonalen, og dekke hodet med nakken fremover. Deretter tegner begge kanter skjerf på pannen i en vakker flagellum, okutыvaem gang hennes hode og restene av den flagellen kledd. Før du går ut for å korrigerer forsiktig lue for å fjerne ujevnheter og rynker.


   Utsøkt varme bandasje


   Noe av det smukke kjønn, selv i isete vinter ønsker ikke å kle seg i hatter som skjuler sine frisyrer. For å unngå skade for deres helse, i iskaldt vær kan knytte et skjerf på hodet som ganske varm dressing og deretter ikke zib'yetsya hår og ører ikke obmerznut.
   Først av alt forberede seg sjal. Da gjør vi det to ganger for å få en ryddig trekant og podvertыvaem gjentatte ganger største vinkel, som ligger på den andre siden av basen. Resultatet skal bli fasjonable dressing. Sin bredde du kan velge din egen, men det er viktig at den er helt dekket ørene.
   Sett den på hodet slik at endene var topp på toppen og stram forsiktig knuten dobbel gjemme under vår-armbåndet.
  Som leder skjerf på hodet yazaty vinter


   Hvordan å knytte et skjerf på hodet, så det gjør ikke vondt frisyre?


   Den største ulempen med cap er at det kan stemple frisyre. Tenk deg at du er invitert på noen seremoni, brukte du mye tid på å prøve å krølle pent og sette håret, kaster av seg hatten, så at de hadde vondt dårlig og elektrifisert. Hvordan kan dette unngås? Jeg hater den kommende våren? Sjal hjelp i denne situasjonen. Koble den på hodet som en hette, deretter håret går aldri dårlig, og du vil alltid se bra. Du må velge en ull sjal stor. Først gjør vi det samme som i de tidligere beskrevne metoder, og kaste på toppen av hodet. I dette tilfellet er det bedre skjerf trukket over nær øyenbrynene, og endene skal falle på skuldrene. På begge sider, nær templene fluff materiale slik at den er godt fast på hodet. Du må danne to folder, deretter fjerne den andre enden, og de resterende knytte sin knute, slik at skjerfet sitter fritt. 
   Det finnes mange typer metoder, hvordan å knytte et skjerf på hodet. Videoer om dette temaet som du kan se ved å klikke på denne linken
   Bruk våre tips, fantasere, oppfinne sine egne måter å bære denne moteriktig tilbehør og være bra!
  Som leder skjerf på hodet yazaty vinter
  Яндекс.Метрика