Ryddig og klar linje av bryn - en viktig faktor som påvirker skjønnheten av en kvinnes ansikt, fordi de gir en spesiell sjarm og eleganse, betaler oppmerksomhet til øynene og formidle følelser. Dessverre ikke alle kvinner er av natur bildet perfekte øyenbryn, og konvensjonelle metoder for omsorg er ofte ikke nok. En rotete, stygg eller utilstrekkelig tetthet form øyenbrynene i stand til å ødelegge selv den mest sympatiske kvinnelige ansikt.
Øyenbryn tatovering - typer og metoder

 Hva er permanent makeup øyenbryn og hvordan det er


 Permanent sminke, tatovering - det er i hovedsak de samme tatovering der du permanent bli kvitt pidmalovuvannya og touch-up prosedyre. Tatoveringer kan deles inn i to typer: voloskovыy metode og skyggelegging.
 Med fremgangsmåten ifølge skyggelegging håndtere nesten enhver, selv den novicemesteren. Vi må trekke ønsket kontur og god skygge den linjen var pen og myk.
Øyenbryn tatovering - typer og metoder

 Voloskovaya teknikk - hardest av alle typer tatovering, ifølge eksperter. Her er hvordan denne prosedyren:
 •  opprinnelig angitte banen

 •  øyenbryn nesten helt zistryhaty

 •  er skyggelegging

 •  etasje shading nål tattoo maskin singel trukket hår

 •  hårene er fylt med pigment

 •  Hele prosedyren tar ca 40-60 minutter, så vær forberedt på å være tålmodig og gi mester rolig og effektivt gjøre jobben sin. Siden fremgangsmåten er noe smertefulle i noen tilfeller kan brukes bedøvelse (anestesi).

   Typer voloskovoho tatovering


  Øyenbryn tatovering - typer og metoder

   Voloskovыy tatovering øyenbryn delt, generelt, to typer: europeisk og japansk.
 •  Europeisk metoden er at slag anvendes i parallell til hverandre, har samme lengde, laget med like intervaller og oppover, med en tilbøyelighet til å bøye øyenbryn.

 •  Japansk eller vestlig versjonen er mye mer kompleks, men er mye mer naturlig og interessant. Dette skyldes det faktum at de slag tatt ved forskjellige vinkler, forskjellig lengde og retning, noen hår noen ganger spesiell vri.

 •  Hva holdt tatoveringsøyenbrynene


   Malingen er i overhuden og holdt der i lang tid, slik at du kan lagre effekt i lang tid, men tatovering nål voloskovoho kortere enn normalt, så svært lang sikt du ikke kan telle.
  Øyenbryn tatovering - typer og metoder

   Avhengig av kvaliteten og landet av pigment (maling) effekten kan vare fra 2 til 5 år, etter som det vil være nødvendig å gå til korreksjon. De fleste gode vurderinger er amerikansk maling. Påvirker også effekten av en dyp tegne slag og individuelle kjennetegn ved kroppen din.

   Hvordan ta vare på øyenbrynene umiddelbart etter tatovering


   Selv voloskovыy tatovering - en flott måte å snu ansiktet ditt, har de ikke glemme at i løpet av prosessen, og deretter kan oppleve liten komplikasjon.
  Øyenbryn tatovering - typer og metoder

   Etter å ha utført denne prosedyren, huden er alltid dannet lys skorpe. Det kan ikke bli berørt og slitasje, kan du skade huden og med det å fjerne deler av pigment. Dette vil utvilsomt påvirke det endelige resultatet og ødelegge møysommelig arbeid av master. I tillegg kan det føre til betennelse.
   Master, som utførte inngrepet, anbefaler salver og medisinske kremer som må spyles jevnlig med området. Vanligvis i løpet av 5-10 dager ubehag helt forsvinne. Hvis du har en allergisk reaksjon på noen medisiner - ikke glem å informere master.

   I noen tilfeller bør du ikke gjøre permanent makeup bryn


   Men ikke alt avhenger av dyktighet av master, som du kan finne noen kontraindikasjoner til denne prosedyren. Så måtte forlate ideen om at:
 •  du har noen allergier

 •  sykdommer i det kardiovaskulære systemet

 •  dårlig blodpropp eller hvis tar narkotika kroverazzhyzhayuschye

 •  psykiatriske lidelser, epilepsi

 •  graviditet

 •  hypertensive sykdom

 •  diabetes.

 • Øyenbryn tatovering - typer og metoder

   Generelt, før du gjør voloskovыy tatovering øyenbryn, bør du oppsøke lege. Men de fleste friske kvinner vanligvis ikke forstyrrer utføre denne prosedyren. Det viktigste - husk, ikke stoler ansiktet ukjent mester, som tilbyr en lavere pris, ikke lagre for sin egen helse og skjønnhet.
   For å unngå uheldige tatovering øyenbryn, første sjekk bilder og anmeldelser av utført arbeid veiviseren, som du valgte å søke.  
   yhlyadaty fasjonable og stilig betyr ikke at dine eiendeler må overholde gjeldende trender og kostnads ​​millioner. Vi bør heller ikke oppfinne kompleks og overlesset med detaljer i bildet, eller du risikerer å se ut av sted. Noen ganger, for å gjøre kjolen mer fasjonable, er å brette skjorten i jeans eller å hente hjem solbriller og bag volum. Å skille seg ut fra mengden til sin interessant, ekstraordinære og relevant måte - lytte til våre råd.
  En enkel måte å se moteriktig

   Venner med yttertøy


   Alle vet at det er unike grunnleggende ting som forblir fasjonable i flere tiår og er hensiktsmessig i nesten enhver situasjon. En av disse stengene er frelser kvalitet skinnjakke. Det kan utfylle nesten alle antrekk: jeans med en skjorte, treningsdrakt, og med en lett cocktail kjole. Svart skinn - klassisk, men ikke obligatorisk alternativ. For variasjon, velg lyse og mettede farger som sjokolade eller bær. Utskrifter, mønstre, glidelåser og nagler også forbudt.
  En enkel måte å se moteriktig

   La oss åpne en annen hemmelighet forbundet med yttertøy. Ikke forlate hjemmet uten en jakke eller frakk forkortet og ha den drapert over skulderen. Tenk deg denne cape eller kappe. Ikke stikk hendene i ermene, vil den lagre bildet av eleganse og sjarm.

   Som kål


   Uttrykket "kjole som kål" betyr å lage komplekse multi-sett. Prøv og ikke vær redd for å se litt gal. Vi tilbyr følgende kit: stroppeløs topp, gjennomskinnelig bluse, jakke, ikke glem også om skinn leggings med et belte. Multi-layer hemmelighet at når opphopning "klær vanskelig å gå galt med valget av en av dem, og ødelegge den stilige bildet av en mislykket del.

   Motsetninger tiltrekker oppmerksomhet


   Hvis du ikke engang kan se moteriktig, prøv å handle "tvert imot". Ta hensyn til sko, som vanligvis foretrekker og få noe helt motsatt. Elsker hæler - kjøpe flat såle sko, joggesko - ta pinnene, sandaler sko å endre. Jo mer "feil" at du føler deg bedre.
  En enkel måte å se moteriktig
   Motsetninger er også i stand til å sprite opp et antrekk, kombinere noe liten, slik som miniatyr topp, noe stor pose eller lue. Se fasjonable midler til å spille på kontraster av størrelser, teksturer, former, selv silhuetter.

   Tilbehør vil legge glamour


   Fashion - et ønske for selvutfoldelse gjennom gjennomtenkte detaljerte bilder. Ingen tilbehøret vil ikke være i stand til å fullføre antrekket så klart som det vil gjøre hatten. Det kan gi bildet en svak teatralitet, men dette er skjult og krydder. Det viktigste er å velge riktig stil lue.
  En enkel måte å se moteriktig

   Ha alltid med en solbriller, jo mer vil de være i ditt hjem arsenal. Peker ikke bare gjøre at du ser ut som en Hollywood-kjendis, men også skjule feil makeup.
   En annen detalj som kan være midtpunktet i settet - en liten veske. Bære den over skulderen på den måten postbud. Husk at posen ikke skal henge på siden, må du flytte den frem på en gang å bli sett.

   Leke med etiketter


  En enkel måte å se moteriktig
   Alle som søker ikke bare å se stilig og trendy, men må med jevne mellomrom "leke med etiketter. Husk at det ikke er nødvendig å kle fra topp til tå i samme merke. Designere har også forskjellige priser. For eksempel, veske eller Chanel solbriller er i stand til å overgå de samme elementene, men med en annen etikett. I tillegg er disse tilbehør - en klassiker for all tid og en meget god investering.  
   I dag velger vi moderne og vakre sommerklær for jenter med curvy form.
  Sommerklær for jenter frodige

   Glem alt som du snakket om hvordan du kan skjule figur feil og fjerne de ekstra pounds. Ikke gjemme seg bak sørgekåper og mørke toner. Utendørs sommer, vil vi hjelpe deg å gjøre en lys garderobe for flotte skjønnheter. Tro meg, disse antrekkene du ikke vil forbli ubemerket.

   Den horisontale stripen


  Sommerklær for jenter frodige

   Alle vet at en horisontal stripe full, vertikal kontrast, trekker silhuett og visuelt gjør figuren mer slank. Men stripe stripe hat! I garderoben din må være høy kvalitet strikket tilnyk med lange ermer. Bluser bør ikke være for stramt eller for løst. Hovedfargen skal være mørke, brede svart eller blå striper alternerende med smal hvit. Avhengig av hva du vil kombinere vesten, er den egnet for både casual og kveldsbilder.

   Vi velger bunnen


  Sommerklær for jenter frodige

   Blyant skjørt - den beste venn av donuts. Skjørtet trekker figuren i lårene, gjemmer de fleste problemområder, bidrar til å skape den perfekte formen. Om sommeren kan du gi opp de mørke fargene og velge noe mer glad, for eksempel i inneværende sesong gul. Det er lett å kombinere med gull og bronse nyanser, lys khaki og beige.

   Kle ditt beste


   Silhouette å bringe harmoni enhver figur - kjole skjorte med V-hals og tynn plyaskas midje. Godt humør du gi denne kjolen er laget i en lys oransje farge. Dress-skjorte - flott for kontoret.
  Sommerklær for jenter frodige

   For hyggelige turer varme sommerkvelder perfekt lys kjole til gulvet. For å "trekke" formen velge stoffet i en rekke vertikale striper. Perfekte nyanser av et utvalg: mørk blå, aqua og turkis. For å understreke midjen mix kjole med et bredt belte spenne dekorert med massive fantasy. Å utstyre av kvelden omgjort til dag, og legge til det en langstrakt jakke.
   For å se på den guddommelige bryllup eller bachelor kjøp kjole i gresk stil. Det trenger ikke å være lang, hvorfor skjule vakre ben. Pluss greske kjoler som drapere i stand til å skjule problemområder og markere verdighet av figuren.

   Den perfekte sko


  Sommerklær for jenter frodige

   Wedgies kan gjøre underverker. For en uformell avslappet passform bildekomfortable tekstil sko i kombinasjon med lange shorts og løse tunikaer.

   Slanke tilbehør


   Flotte dekorasjoner er i stand til å gjøre figuren mer massiv, men den langstrakte halsbånd, som består av tynne kjeder og dekorert med fargerike perler tiltrekke oppmerksomhet udlynnyayut nakken, noe som gjør deg mer visuelt slank.
  Sommerklær for jenter frodige

   Uunnværlig tilbehør vil også være et lyst skjerf, dyktig zadrapyrovannыts han kan skjule rynker på sidene eller mage, og gjør antrekket mer kompleks og interessant.

   Isolert


   På sommerkvelder er mye vind og kjølig. Ta vare på varme, lys volum innkjøp cardigan med asymmetrisk bunnlinjen. Du kan bruke den åpne eller fange tropp. Gyllen-beige farge bambus legger elegant image.

   Skjorter og badedrakter


  Sommerklær for jenter frodige

   Denne sommeren, en viktig del av garderoben din dodzhna blitt gyllen farge skjorte dekorert med paljetter. Kombiner det med blå eller svart blazer og få ikke bare en stilig antrekk, men paret vil bli kvitt ekstra inches i midjen. Lyse glamorøse bilder kan lages ved å kombinere en T-skjorte med smalt skjørt til kneet eller bulk-boyfriend jeans.
   Sommer - det er på tide å hvile på sjøen, er umulig uten en god badedrakt. Jenter med veldreide egnet fusjon badedrakt, godt støttet brystene og festet rundt halsen hans. Prøv rød farge - ikke tape.  
  Яндекс.Метрика