Øyenbryn tatovering hjemme
 Vakre øyenbryn er ikke alle kvinner, og noen ganger endre sin form eller farge endres dramatisk bedre. Vakre øyenbryn understreke individualitet, skjule feil og gjøre store justeringer til geometrien i ansiktet. Med permanent makeup kan løses enkelt og permanent, men et besøk til salongen er dyrt og ikke alltid mulig. I dette tilfellet ut er den ideelle måten permanent makeup bryn hjemme, som er den mest stabile type permanent makeup. Det er en midlertidig tatovering påført spesiell maling. I motsetning til tradisjonell tatovering blekket påføres en dybde på 15 mm eller mindre, slik at litt tid å bli kvitt det.
 Øyenbryn tatovering er svært populær blant den vakre halvparten av menneskeheten og har flere fordeler:
 - Sparer tid for daglig pleie av bryn;
 - Viser høy motstand mot ulike rusmidler.
 Prosedyre Øyenbryn Tattoo
 Formen øyenbrynene med pinsett justert, som ikke skader hårsekkene og påvirker ikke videre vekst av hår. De nye form øyenbrynene lagres i 2-5 år, avhengig av hastigheten på stoffskiftet i kroppen. For fullstendig helbredelse skorpe dannes ved å korrigere prosedyren kan ta opp til 10 dager. I denne perioden er det ikke anbefalt å besøke et solarium, sauna, anvendt lightening krem ​​eller soling. I tilfelle av intoleranse for enhver substans bør underrette skipsføreren på forhånd.
 Prosessen tar mindre enn en halv time, alt etter hvor mye arbeid som består av trinn:
 1.  Avfetting hud og fjerne rester av makeup.

   Prorysovыvanye blyant øyenbryn riktig form, justering og fiksering kontrollpunkter som skal brukes som en veiledning.

   Desinfeksjon av land som vil være en korreksjon.

   Søknad anestetiske preparater i form av kremer. For dette formål bruker "Anestop", "Sustayn", og en rekke geler med kjølende effekt.

   Etter 5-10 minutter med en tynn nål maleri struktur, som består av naturlige eller mineraler og stabilisatorer, permanent makeup brukes.
   Typer Øyenbryn Tattoo
   Det er to måter tatovering, malt eller østeuropeisk tatoveringer og myk uttoning skaper Toning effekt. Resultatet er avhengig av riktig valg av farger og skyggeområder.
  Øyenbryn tatovering hjemme
   Den mest utfordrende delen av ytelse er den europeiske tatovering, som er en detaljert tegning av hvert hår fra rot til tupp i samme avstand langs hele lengden av bryn.


  Øyenbryn tatovering hjemme
   Øst-teknikken består i å tegne linjer med forskjellig lengde som overlapper hverandre. Denne prosedyren bare av høy faglig, men resultatet er fantastisk. Oppnådde komplett analogi med naturlige tykke bryn, med perfekt form.
   Pro tips
   Når du velger en tatovering bør styres av visningene av sine egne bryn. Hvis de er lette og flytende, vil den østlige makeup ser unaturlig. Et lignende mønster vil dukke opp og en mislykket velge maling. Igjen hårene kan vokse dysonuvaty med malte linjer som til slutt blir blekere. Kan veiviseren for å male bare området til ingen vegetasjon. Med tatoveringer kan utvide og øke hjørnene av bryn, noe som gjør det samme ansiktsuttrykk. Preferanse bør gis kun kvalitative fargesammensetninger som er resistente mot utbrenthet og kosmetikk.  
Hvordan bleke jeans?
 Jeans - uerstattelig og praktisk plagg som passer for ethvert arrangement. De varierer i farge, modell, stil, stoff. Eldre produkter kan enkelt oppgraderes og konvertert til en sterk ting, ved hjelp av fantasi og tålmodighet. Dagens mote foretrekker fillete denim produkter og flekker av lyse flekker. Det er flere måter å bleke jeans hjemme for å oppnå dem utseendet på ujevn mønster, lik den som oppnås ved farging fabrikken effekt.
 Bleking jeans
 1.  Den enkleste måten er å legge til en bleking vaskemiddel liten mengde natron. Dette gjør at du kan få en lysere nyanse stoff, som endres hver vask. Husk at den indre overflaten av trommelen vaskemaskin i kontakt med soda slitasje fordi belysningsoperasjonen må gjøres manuelt.

   Maksimal effekt oppnås hvis blekemiddel jeans klær. Du trenger et glass utvannet blekemiddel i en bøtte med vann, kok opp og slippe i jeans fullt klorid blandingen i 5-20 minutter. Etter koking de trenger for å skylle og vaske igjen. Arbeidet skal være i gummihansker som klor i kontakt med huden kan forårsake brannsår hender eller irritasjon. Altfor lenge holder produkter i blekemiddel truer deres fullstendig ødeleggelse. Til dannet mer skilsmisse, er jeans anbefales ikke å vri for stramt. Antall blekemiddel kan variere avhengig av det ønskede resultat, den opprinnelige fargen og tettheten av materialet. 2 kopper midlene vil oppnå en myk blå tone.

   Produktet kan være en del blekemiddel. Hvis de koke ut av en vridd eller bundet, vil det oppnå den opprinnelige skilsmisse og tegninger. For dannelsen av de horisontale etappe skilsmisse Trekketau noen steder som ikke falmer når inge kjemikalier.

   Tempe vridd klut knagger å skape umalt bilde, som en stjerne. Produktet bør plasseres helt i vann. At det ikke er fløt, bør det bli presset trepinne eller falsk. Ved fullføring av prosessen kan bli dømt etter den nye skyggen klut.

   Delvis bleking på jeans kan gjøres hvis det er nødvendig for å behandle områder svamp fuktet i blekemiddel og holde produktet i denne tilstanden i 5 minutter, ikke mer, som strukturen av stoffet er myk, løs og raske pauser. Deretter bør disse stedene skylles grundig med rent vann og alle vasket produkt. Dette åpner et bredt arbeidsfelt. Du kan belyse bare ett ben eller lage en myk overgang fra bunn til topp og vice versa. Bare strø denim produkt kjemisk sammensetning, så vil det bli oppdaget mønster.

   Den opprinnelige mønster kan trekkes ved hjelp av sitronsyre, som ikke skade stoffet, men oppløselig fargestoff. For å gjøre dette det må fortynnes i containere og male på stoff børste noe mønster. Etter å ha vasket ut eksklusive ting som klart manifestere forfatterens intensjon.
   For å komplettere bildet må gjøres på jeans slitasje, noe som oppnås gjennom finkornet sandpapir, grov stoff stiv børste og pimpstein. Fillete kanten er laget ved hjelp horisontale kutt og ryddig hull i form av geometriske figurer, stjerner og blomster er oppnådd i de behandlingskretser for hånd eller symaskin. Å ikke spre hull under dem på baksiden av materialet pidkladayutsya stykker guipure, eller silke stoff med paljetter skape mer intriger.  
 Øst er kjent for å være en delikat sak, som alltid har tiltrukket sine mysterier, gåter og, selvfølgelig, orientalske beauties som alltid har vært i stand til og vet hvordan å behage en mann kan være. Og, til tross for at Eastern kvinner har alltid vært hans beskjedenhet, dette hindrer dem ikke fascinere og tiltrekke seg beundrende blikk av menn. Som det viser seg at de?
 Denne fantastiske kombinasjon av beskjedenhet og spokuslyvosti bidrar i stor grad spesiell øyesminke, som nå kalles "orientalske". Spesialutstyr og maling som brukes i det kan slå de mest vanlig jente til en ekte skjønnhet, markere sine styrker og gjør utrolig uttrykksfulle øyne.
Hvordan gjøre det riktige makeup øst?

 Beauty Secrets of Oriental kvinner kan bruke en hvilken som helst moderne kvinne spiller ingen rolle, som han nasjonalitet eller rase, vil resultatet i begge tilfeller være imponerende. Hvis du ønsker å gi din ansikt øst alvorlighetsgrad og skinne en lys personlighet, da denne type makeup for deg.
 Å slå deg på denne måten, er det ikke nødvendig å snu en fe eller ta lærdom fra Øst kvinner nok til å lære noen ganske enkle finesser Øst Visage. Hvis du er interessert i spørsmålet om hvordan du gjør makeup øst, deretter sitte ned som mulig praktisk, og lytte, har vi samlet for deg alle høydepunktene.

 Kjenn skjønnhet hemmeligheter orientalske damer


 Det viser seg at begrepet "orientalsk makeover" gjemmer seg flere store underarter, er hver og en unik og spesiell teknikk utført. Det er undertyper: arabisk, japansk, indisk og kinesisk.
Hvordan gjøre det riktige makeup øst?

 Den enkleste og regnes som en favoritt arabisk-up, som gjør sine egne hender er ganske enkel, og resultatet er rett og slett fascinerende! Sensuell, forførende, lyse øyne som er klar til å sjarmere noen mann. I lang tid arabisk makeup brukes for det meste kvinner som danser magedans, men i dag er det stadig blitt populært i hverdagen.
 En ting å ta hensyn til viktige trekk ved dette opp: resultatet er virkelig lyse og saftig, så hensiktsmessig å bruke den et sted i et diskotek eller parts innhold, men ikke for en tur i parken eller på jobb.
 Arabisk makeup kan du eksperimentere når det er opprettet, kan du bruke en rekke farger og nyanser, så lenge de er perfekt kombinert med fargen på huden og øynene. Til tross for alle de forskjellige skalaer, Oriental kvinner er i stand til å overholde dyrebare sans for proporsjoner, som ikke kan se vulgær. Dette punktet er veldig viktig hvis du ønsker å få virkelig gode resultater.

 Velg en fargepalett


 Klassisk orientalsk stil makeover er gjort i grønt, lilla, brune, gule og blå farger, kan skygger være både matte og shimmer med en behagelig, sistnevnte selvsagt bedre.
Hvordan gjøre det riktige makeup øst?

 Også i ferd med å skape et bilde kan brukes størst lidenskap østlige kvinner - paljetter og strass at de kan utfylle ikke bare sminke, men også frisyrer, klær. Velge en fargepalett for ditt eget bilde, må du starte fra sin egen øyenfarge.
 For eksempel bør jenter med mørke øyne bli foretrukket blå, sjokolade, sort, gull, rød og brune nyanser. Men eieren av de sjeldne blå og grønne øyne passer lysere farger som blå, fiolett, lilla, bronse, grå eller rosa.
 Den største hemmeligheten av makeup - er en konstant blanding farger, men det er viktig at denne kombinasjonen var den mest harmoniske og hensiktsmessig. Ikke glem at svart flytende eyeliner er også en uunnværlig del av riktig arabisk makeup.

 Arabisk makeup. Hvor skal jeg begynne?


 For å få et perfekt resultat, er det nødvendig å starte med justering og korrigering av hud, være spesielt oppmerksom på øyet, vil takket være dette grunnlaget bli kvitt poser under øynene, samt fine ansikts rynker. Prøv lag med foundation og pudder gjelder også for personer som er opprettet matt effekt.
Hvordan gjøre det riktige makeup øst?

 Nå betale oppmerksomhet øyenbryn - et annet viktig poeng med denne teknikken, bør de komme ut lys og klar, med perfekt form og ryddig hår. Øyenbrynene kan bli justert som en blyant og skygger, vil de måtte bevilge om blonde eller brunette deg, dikterer reglene denne arabisk makeup. Deretter gå videre til det viktigste - for øyet.
 For å begynne, alt vil korrigere det med lekkert nyanser, bør spesiell oppmerksomhet rettes mot det innerste hjørnet av øyet for å bidra til å skape en dyp og mystisk utseende. Skygger bør gjelde en tykk børste og tett lag mettet, lyse farger blandet med mørke farger, forsiktig skygge, fordi vårt mål - å øke dybden av visningen.
 Pilene i øvre og nedre øyelokk bør perfekt justert, klart, med en svak kurve for å være perfekt gjenskape din naturlige øyen form. At pilen bidrar til å skape den siste finishen som er så nødvendig i den østlige makeup.
Hvordan gjøre det riktige makeup øst?

 Hvis du ønsker å legge mandel form for øynene, ryddig piler prorysuyte langs øvre og nedre øyelokk, uten lekne vendinger og tips. Deretter avtale med øyevipper.
 Hvis du noensinne har sett bilder av orientalske beauties, har du sannsynligvis ta hensyn til sine lange, tykke øyevipper og resirkulert, som perfekt utfyller bildet og gir enkel visning utmattelse.
Hvordan gjøre det riktige makeup øst?

 Hvis din naturlige vippene er dårlig, spiller det ingen rolle, erverve bjelker falske øyevipper og forsiktig henge dem på banen århundre, den maksimale opphopning skape direkte i ytre øyekrok. Hvis vippene er bra, bare malte dem i to strøk med sort mascara, angrer ikke et resultat de skal være godt synlig.

 Sensuelle lepper og en lett rødme - kreves ferdigstillelse


 Blush bør ikke angre alt arbeidet, derfor velger en lys og varme farger, din egen farge tan, ikke overdriv, bør kinnben ikke være altfor merkbar. Siste punktet - er, selvfølgelig, lepper.

 Husk, de trenger ikke å være lyse, fordi i østlige makeup viktigere, er det øynene. Velg en gloss eller leppestift milde og myke toner, perfekt hvis litt lysere nyanse er din virkelige fargen på leppene.
Яндекс.Метрика