Øyenbrynene for ovalt ansikt, perfekt form og omsorg for øyenbrynene

 Hver kvinnelig ansikt unike av natur, men mange av virkelig sex ofte misfornøyd med sitt utseende. Men man må bare til riktig justere enkelte funksjoner, og ansiktet blir et kunstverk. Som hvilket som helst bilde for en følelse av fullstendighet nødvendig ramme og ansikt framing er nødvendig. Naturen har tatt vare på den kvinnelige bilde ferdigstillelse, fremhever ansikts øyenbryn. De fleste krever en liten øyenbryn korreksjon, på grunn av endringer i sin form og ansiktsuttrykk endringer.
 Ansiktsform hver passer noen form for øyenbrynene. Canon klassisk skjønnhet er en person som har en oval form. Dersom proporsjonene dine kinn, panne og hake i harmoni med hverandre og profilere ansiktet ligner en oval - du heldig vinner ovalt ansikt. Ditt utseende er nærmest ideell for skjønnhet, men som vi vet, er det ingen grense til perfeksjon, slik at du kan justere formen på øyenbrynene. Ansiktet ditt er ikke vondt ved å endre det ugjenkjennelige.
 Vilkår øyenbryn korreksjon:
 - Du kan bare justere bunnlinjen av bryn, bør øvre grense ikke røre;
 - Mellom brynene bør være en avstand på minst to fingre;
 - Ytterkanten av øyebrynet bør ikke være lavere enn interne, ellers risikerer du å bli permanent misfornøyde eier eller triste ansiktsuttrykk;
 - Farge blyant øyenbryn bør matche fargen på håret ditt eller være en nyanse mørkere.
 Velg en form øyenbrynene for ovalt ansikt
 Siden ovalt ansikt nær perfeksjon, så det ville være hensiktsmessig å tilby noen alternativer korrigere øyenbrynene.
 Øyenbrynene buet form
 Denne formen, som ligner en regnbue, gjøre ansiktet ditt ser mer feminin og unge. Vis legge ekspressivitet myk glatt kurve, jevnt avsmalnende fra den indre kanten til de ytre øyenbrynene. Øyenbrynene for ovalt ansikt bør ikke være for bøyd, eller ansiktsuttrykk er alltid til stede og overraskelse overraskelse.
Øyenbrynene for ovalt ansikt, perfekt form og omsorg for øyenbrynene

 Øyenbrynene uttrykkelig
 Velge øyenbrynene for ovalt ansikt, bør du huske på at ofte personen er litt avlange. Visuelt runde av hans perfekte rette øyenbryn. De bør ikke være for lang og ikke for kort. Opprette et skjema øyenbrynene, er det viktig å se til at de var plassert symmetrisk. Til visningen var åpen, løft den indre kanten av øyenbrynene, og få mest mulig smal spiss. Stylister vurdere horisontal øyenbryn form for perfekt ovalt ansikt.
 Øyenbryn innbrudd
 Myk pause øyenbrynene gir feminin look mystikk og sjarm. Det er denne formen for øyenbrynene, som ligner en fugl fløy regnes som den mest sexy. I tillegg øyenbryn vrazlet egnet for kvinner i alle aldre, med vekt på eleganse og sensualitet. Fordelingen bør være svært glatt og myk spissen av øyenbryn bør gradvis redusert til et tempel, men ikke plassert for lavt. Ideelt forme øyenbrynene for ovale ansikter bør understreke sine klassiske proporsjoner.
 Anbefalinger for skikkelig vare på øyenbrynene
 Du kan velge hvilken som helst form øyenbrynene som matcher din ide om skjønnhet. Men ikke glem at øyenbrynene noen form krever jevnlig vedlikehold. Periodisk fjerne overflødig hår som dukket opp utenfor øyenbrynene.
 Daglig panne pensel spesiell pensel kan dryppe på det litt lakser eller Burdock olje. Fjern hårene bare i retning av deres vekst for å unngå skade på håret pære. For plukking av hår med pinsett bruke med avrundede tips. Før og etter hver hårfjerning behandlinger smøre øyelokket mykgjørende krem.

Øyenbrynene for runde ansikter, form passer deg bedre? Anbefalinger for korreksjon

 Stor oppmerksomhet er betalt til å bruke sminke, primært øyne. Men en like viktig rolle for å skape kvinnelige karakteren spilt øyenbrynene. Hvis øynene formidle en sinnstilstand, er det et uttrykk for følelser øyebryn, enten subtile nyanser. Foruten vakre, velstelte øyenbryn si om hvordan deres elskerinne tar vare på seg selv og sitt utseende.
 Noen ganger hender det at en kvinne helt fornøyd og formen på øyenbrynene, som har gitt sin natur og evig tørst å eksperimentere med utseendet ditt felles for alle de smukke kjønn. Det viktigste som har forbedret korrigering: naturlig, ikke omvendt. Formen på øyenbrynene bør vektlegge kvinnelig individualitet, for å legge fornærme hennes sjarm og appell.
 Hvordan du finner ut din ansiktsform?
 Slik velger du riktig form av bryn som er riktig for deg, må du finne din ansiktsform. For å gjøre dette, gjør du følgende:
 - Fjern all sminke fra ansiktet hennes;
 - Gå til speilet og ta tilbake hår (du kan gjenopprette dem eller plukke opp en strikk gjennom felgen);
 - Ta leppestift og forsiktig sirkel refleksjon av ansiktet hans i et speil;
 - Evaluere resultatet - som geometrisk figur innhentet lignende bane.
 Hvis konturen av ansiktet - rundt, rundt ansikt du er eieren. For å se denne til enden, ta noen målinger: med en linjal finne lengden og bredden på ansiktet ditt. Hvis disse tallene er omtrent det samme, i hvert fall svært nær hverandre, og den bredeste delen av ansiktet faller på kinnet, ingen tvil - du lubben dame.
Øyenbrynene for runde ansikter, form passer deg bedre? Anbefalinger for korreksjon
 Hvordan å bestemme formen på øyenbrynene?

 Stylister anbefale noen justering utseende utført i samsvar med den type enhet. Prinsippet om å velge en form øyenbrynene: ikke å forme øyenbrynene gjenta person. Derfor lubne kvinner ikke passer avrundede buede øyenbryn, de bare gjøre en enda større vekt på rund skisserer.
 Perfekt øyenbryn form for runde ansikter er vыsokopodnyatыe, innbrudd og korte tips øyenbryn. Denne linjen visuelt gjøre ansiktet ser langstrakt, avlede oppmerksomheten fra runde kinn og hake.
 Fordelingen bør ikke gjøre for skarp, skarp kontrast vil bare understreke formen på ansiktet.
 Hvordan justere formen på øyenbrynene
 Nå som du vet hva bryn passer til ansiktet ditt, kan du gå videre til sin korreksjon. Student Plukk opp linje og mark på ansiktet tre hovedpunkter som definerer brow linje. Få øyenbrynene er et punkt som ligger på linjen mellom det indre hjørnet av øyet og vingen nese brudd høyde - på linjen mellom midten av leppene og ytterkanten av eleven, og dens ende - på linjen mellom det ytre hjørnet av øyet og nesen ving.
 Alle hårene som er funnet utenfor punktene som skal slettes. Fjerne dem selv. Du trenger pinsett, best hvis du er litt avrundet kant, for ikke å skade den sarte huden. Før korrigering, gjør varme kompresser på øyelokk hud som var mindre smertefull prosedyre.
 Fjerne hårene danner kontur øyenbryn nøye. For enkelt å vыschypыvalys håret, huden i dette området børste med krem ​​og trekk forsiktig.
 Det er viktig å huske at bare nødvendig å fjerne hår fra øyenbrynene nedre grense, er den øverste linjen bedre å ikke røre. Først hårene er tøffere og malt, så deres fjerning vil være svært merkbar. For det andre er det høyeste øyebrynet, jo flere øyne og synes yngre person.
 Øyenbrynene for runde ansikter fra start for å bryte ned bør ha samme bredde. Etter å bryte tuppen av øyenbryn bør gradvis smalere. Det er viktig at overgangen var glatt og tippe kort nok til å visuelt smale ansikt.
 Å ha regelmessige form øyenbrynene, vil du bare nødt til å opprettholde det, å alltid se perfekt.  
Øyenbryn ShapeDet er ingen hemmelighet at formen på øyenbrynene kan fortelle mye om en person, fordi ofte øyenbrynene hjelpe oss å formidle våre følelser. Også øyenbryn form har en veldig stor innvirkning på ansiktsuttrykk, kan vanlige form øyenbrynene gjøre en kvinne mer attraktiv, men neglisjert kan ødelegge selv den mest vakre og attraktive ansiktet. Formen på øyenbrynene hjelpe skjule feil og fremheve fordelene, litt endre formen på ansiktet, noe som gjør det visuelt mer runde eller avlange.
De grunnleggende form øyenbrynene

Øyenbryn avrundet. Bøyd over øynene, de har et synspunkt av mykhet. Også hjelper myke ansiktsuttrykk, gjemmer hans skarpe trekk og skape rundhet (for eksempel spiss hake). Denne kurven gjør at du kan eksperimentere med sminke på grunn av den øvre øyelokk er nok plass.
Øyenbrynene eksplisitt. De danner ikke en bue, men trenger også spesiell oppmerksomhet fordi det er ute på ansiktet hans. De hjelper gi ansiktet litt harmløs naturlig uttrykk. Perfekt jente med langt ansikt, fordi visuelt redusere det.
Øyenbryn mørbanket skjema. De bidra til å trekke oppmerksomhet til den øvre delen av ansiktet er veldig uttrykksfull. Denne kurven bidrar til visuelt redusere bredden rhombencephalon eller runde ansikter. De øvre hjørnene visuelt heve øynene dine, og det distraherer fra grov ris.
Øyenbryn buet form. Anses klassiske form. På noen måter er de like med kvestet form øyenbrynene, men takket være en myk og subtil bøying står overfor mer feminin. Andre funksjoner markert med svært forhøyede buer.
Buede øyenbryn. Ganske ekstraordinært. De bidrar til å understreke den reelle ansikts oval eller rektangulær form.
Hvordan justere formen på øyenbrynene
Så, har du bestemt deg for en bøye, nå fokus er på å oppnå resultater. Hva bør jeg gjøre for dette? For å begynne, forberede øyenbryn pensel, hvit blyant og pinsett. Det er ingen hemmelighet, som bruker pinsett og pensel, men den hvite blyanten du trenger for å gi den ideelle formen øyenbrynene. Først tegne en blyant nedre grense. Ved å gjøre dette, beskytte deg selv ved å fjerne unødvendige hår nærmere den ideelle brow form.
Så, ta en børste og gre øyenbrynene langs hårvekst (fra det indre hjørnet til det ytre). Så den hvite blyant og tegne et skjemaøyenbrynene du ønsker å ha. Tar pinsett, fortsett å fjerne hår. Det viktigste - ikke ta deg tid til å fjerne balansen.
Tweeze hår starte med den nedre grense for det ytre hjørnet av øyet, fange håret så nær bunnen. Hvis du nylig ikke utføre fargekorrigering, så er det bedre først å fjerne en rad med hår. Dersom resultatet vil tilfredsstille deg, kan du flytte til neste rad. Hår på øvre grense er ikke nødvendig å fjerne hvis du er fornøyd med resultatet. Hvis ikke, så den øvre grensen kan også være riktig.
Hvis korreksjon forårsaker ubehag etter hvert hår massasje avsidesliggende sted som det ble fjernet. Etter fullførelse av korreksjons forblir vaske hvit blyant, panne tørke tøy og prycheshy dem.  
Яндекс.Метрика