Øyensykdom hos mennesker
 Som du vet, stjernene - en uvurderlig gave at mennesket er utstyrt fra naturens side. Den lar deg ta den rundt om i verden i all dens mangfold og ekte farger. Øynene ble nøye gransket av legene i oldtidens Egypt, og oftalmologi - vitenskapen som studerer øyesykdom hos mennesker, regnes som en av de viktigste komponentene i moderne medisin.
 Som du vet, god visjon - en indikator på generelle helse, og i henhold til sin forverring fører til begrensning av menneskelige evner og blindhet blir en tragedie. Til tross for den grad av utvikling av moderne oftalmologi, er det viktig å vite hvordan å manifestere okulære sykdommer hos mennesker og i tide til å se en lege.
 Nærsynthet eller nærsynthet
 Denne sykdommen anses kanskje best kjent i dag illebefinnende. Dette er en sykdom der en person ser dårlige ting på avstand, og utmerket - i nærheten. Dette skyldes at lysstrålene ikke er fokusert på retina, men foran den.
 Den er lett å huske de viktigste symptomer på sykdommen. Det er bare fire:
 - Prymruzhuvannya øyne;
 - Fuzzy, vage objekter i det fjerne;
 - Klar synlighet av objekter på nært hold;
 - Øyen tretthet.
 For behandling av nærsynthet ved hjelp av ulike metoder som tar sikte på å bremse ned prosessen med å utvikle sykdommen og bevare synet. Det mest effektive er de følgende behandlinger:
 - Legemidler som styrker øyet muskler og blodtrykkssenkende medisiner;
 - Kirurgisk korreksjon - skleroplastyka;
 - Bruken av myke kontaktlinser, briller;
 - Fysioterapi (elektroforese, magnetiske og elektroterapi, laser stimulering, akupunktur).
 Langsynthet, eller langsynthet
 I motsetning til nærsynthet langsynthet er dårlig nær daggry, imidlertid, og langt objekter vises uklar og vag. Dette øyet sykdom hos mennesker fremgår av det faktum at lysstrålene konvergerer bak netthinnen fremfor foran den.
 Symptomer på langsynthet:
 - Dårlig sikt i nærheten av gjenstander;
 - Ingen klar disposisjon av objekter fra en avstand;
 - Øyen belastning på jobb;
 - Øyen tretthet, spesielt i lesing.
 Ikke-kirurgisk behandling av hypermetropi er en synskorreksjon med briller eller kontaktlinser. Radikal kirurgi regnes som metode - laser keratoplasty eller linse implantasjon termokeratokoahulyatsyey.
 Alt du trenger å vite om grønn stær og grå stær
 Alvorlig okulær sykdom er glaukom, som ofte forekommer hos eldre på grunn av økt trykk i øyet, og fører ofte til blindhet. Intrigue glaukom er at i den innledende fasen er det ingen smerter, og visjonen er fortsatt normal. Men uavhengig av synsnerven i irreversible prosesser.
 Grønn stær kan identifiseres ved hjelp av følgende kriterier:
 - Reduksjon av sidesynet;
 - Begrens synlig plass - "tunnel-effekten".
 - Smerter i øynene (øye);
 - Uklart syn;
 - Mørke flekker foran øynene;
 - Dårlig tilpasning til mørket;
 - Rennende øyne og hovne øyelokk;
 - Hodepine;
 - Halo eller ring som omgir lyskilden.
 Metoden for behandling av glaukom er avhengig av årsaken til forekomst, stadiet av sykdommen. Den mest kjente av langt de konservative metoder for å redusere intraokulært trykk, og kirurgi (laser tabekuloplasti, irydotomiya, trabekulэktomyya, yrydэktomyya, bypass) som reduserer intraokulært væske utskillelse, forbedrer flyten av væske og stoppe tap av syn.
 Like formidabel sykdom er grå stær, som utvikler seg gradvis og ofte har skjult innenfor. Det er forbundet med en reduksjon i åpenhet av linsen, noe som resulterer i tåkesyn. Grå stær kan forekomme i begge øynene, samt på den andre.
 Symptomer på grå stær inkluderer:
 - Klager på redusert synsskarphet;
 - Uklare og uklare fag;
 - Reduksjon av fargesyn;
 - Progresjon myopati;
 - Dårlig syn i sterkt lys om natten (billykter, sollys).
 I praksis er den medisinske behandling av katarakt anerkjent (øyedråper) ikke er en effektiv metode, og bidrar bare den såkalte tørr-øye-syndrom ", som forekommer hos eldre. I dag bare kan du bli kvitt katarakt kirurgi.
 Operasjon kan du erstatte den kunstige linseimplantat (intraokulære linse). Den mest avanserte metode for slike operasjoner er bruken femtolazera formålet kataraktekstraksjon.
 Keratitt
 Snakker av inflammatoriske sykdommer, er det nødvendig å sette av keratitt, kan konsekvensene av som fører til grå stær, og hvis ubehandlet - til synstap.
 Keratitt - en betennelse i hornhinnen, har en smittsom natur. Det kan være forårsaket av stafylokokker, streptokokker, influensa, tuberkulose og herpes. Keratitt kan også oppstå på grunn av mekanisk eller kjemisk skade på hornhinnen.
 Om begynne sykdom kan indikere følgende funksjoner:
 - Rennende øyne;
 - En følelse av "sand i øyet";
 - Fotofobi;
 - Uklart syn;
 - Smerter i øyet;
 - Blepharospasm (når det er vanskelig å åpne øynene).
 Metode og diett keratitt avhenger alltid av hva som forårsaket det. Men i alle fall ved påvisning av sykdommen første legen anbefaler, er å gi opp kontaktlinser. Ved smittsomme keratitt vanligvis tildelt antibakteriell, antiviral og soppdrepende stoffer i form av øyedråper, piller eller injeksjoner. Dersom keratitt forårsaket av traumer, medisiner utnevnt healing, smertestillende og regenererende handling.
 Macula degenerasjon av netthinnen
 I de siste årene en av de vanligste årsakene til redusert visjon er macula degenerasjon av netthinnen. Sykdommen ser ut på grunn av macula lesjoner - en del av netthinnen og fører sin utarming. Som et resultat oppstår oksygenmangel netthinnevev, som ikke kan påvirke stjerner.
 Symptomer på macula degenerasjon inkluderer:
 - Mangel på klarhet i visjonen om små elementer (lesing, arbeider ved datamaskinen);
 - Vanskeligheter med identifisering av personer;
 - Uklare gjenstander;
 - Distortion av rette linjer.
 Foreløpig er den eneste behandlingen for macula degenerasjon, som viste seg å være effektiv, er det ansett intraokulært administrasjon av medisiner som lindrer hevelse i netthinnen og bevare visuell funksjon. Hvor rask nedgang i synsskarphet ved hjelp av laser koagulering av netthinnen, der stopper vaskulær blødning.
 Blefaritt
 Like vanlig er blefaritt, som i den inflammatoriske prosessen som er involvert øyelokk på begge øyne. Ofte i løpet av denne sykdommen er kronisk. Tilstedeværelsen av blefaritt lett identifisert av de symptomer som ofte forekommer om morgenen.
 Disse er:
 - Lys følsomhet (fotofobi);
 - Kløe, svie og smerte i øynene;
 - Hevelse, tørrhet og rødhet på øyelokkene;
 - Opphopning av sekreter (skum) i hjørnene av øynene;
 - Dannelse av skorper på øyelokkene;
 - Tap av øyevipper.
 Nøkkelen til vellykket behandling av blefaritt er ikke bare medisiner, men også til de grunnleggende reglene for hygiene. I behandlingen av kontaktlinser bør erstattes av poeng.  
Hvor mange dager fortsetter eggløsning?
 Eggløsning oversatt fra latin - "egg". Denne avkastningen modne egg fra follikler kapsel (eggstokk) inn i bukhulen.
 I menstruasjonssyklusen eggløsning er det viktigste når moden kvinnelig kjønnscelle kan bli befruktet av sperm. Månedlig konvensjonelt delt inn i tre deler: follikulær fase, lutealfase og fase ovulyatornaya. Varigheten av eggløsning kan variere avhengig av kvinners helse.
 Prosessen med å planlegge fremtidige svangerskap - utbredt fenomen, fordi hver kvinne ønsker å vite alt om hva dagene av menstruasjonssyklusen er mest sannsynlig å få embryoet. I gjennomsnitt syklus varer mellom 28 og 30 dager, og å fange øyeblikket når egget vil være i stand til å koble til den mannlige sperm, må du kjenne detaljene i den interne prosessen.
 Hvor mange dager går eggløsning hos kvinner?
 Umiddelbar eggløsning - en måte ubefruktet egg utenfor, dvs. menstruasjon, som i medisin kalles follikkelfase. Dens midlere lengde på 3 til 7 dager. Når blødningen har stoppet, fortsetter en ny egg modningsprosess.
 To uker før menstruasjon - en lutealfase, prosessen med å flytte celler til de kvinnelige eggledere.
 Til slutt, den tredje perioden - ovulyatornaya fase, varigheten av som bare tre dager. Kulminasjonen av denne fasen er å gi modne celler i hårsekken, viser det dens evne til å bli befruktet av sperm. Når det kommer til eggløsning, refererer til perioden umiddelbart at kort, som egget lever i ca en dag, og på denne tiden av unnfangelse kan forekomme.
 Nå forstår du hvorfor naturen laget slik at de mannlige kjønnsceller livet av fem til syv dager i skjeden? Alt levert til prosessen med reproduksjon skjedde så ofte som mulig.
 Symptomer som starter eggløsning
 24 timer - så lenge leve kvinnelig kjønnscelle, hvis kroppen er sunt. Hvis patologi urin-systemet, gjennomføre livsstil, alkohol og røyking kan i stor grad redusere levedyktigheten av egget.
 Fremgangsmåte for eggløsning - et brudd av kapselen, som modnes celle kvinner. Denne perioden kan være ledsaget av trekke smerter i magen, i eggstokkfollikelen slik at de ikke åpne umiddelbart. Det kan ta 2-3 timer. Noen kvinner med smerter se en liten brun utflod. Dette betyr at egget begynte sin vei gjennom egglederne. Da flytter den til livmoren og venter på henne zaplidnyt sperm som er suspendert inne i skjeden, eller en som vil være igjen etter den nye sex, hvis det skjer i de neste 12 timene. Til tross for kompleksiteten av beskrivelsen, er prosessen rask og smertefri. Etter dager med egg er uskikket fruktbarhet, og du må vente på en ny syklus.
 Når eggløsningen er kortere?
 Dag - det er den største mengden av tid for livet av egget. Mindre enn 12 timer hun bor hvis ugunstige forhold med det interne miljøet. For eksempel, mot senket immunitet kjønnsceller ikke kan nå full modenhet, kvinner med betennelsesprosesser i eggstokkene også skryte av en forventet levealder på eggene sine. Alkoholisme og røyking sterkt redusere ovulyatsyonnыy periode. Etter intensiv rehabilitering periode i hymyoprotsedur kreft hos kvinner kan stoppe fruktbarhet. Noen tror at i løpet av årene, blir eggløsning kortere, men det - en myte. Alder påvirker bare kvaliteten og kvantiteten av reproduktive kroppens celler, men ikke på selve eggløsningen.
 Å bli gravid, må du leve et aktivt sexliv under ovulyatsyonnoy fase, dvs. etter menstruasjon bør ta ca ti dager. Deretter sperm vil befrukte mange sjanser moden egg og tilbringe unnfangelsen.  
Яндекс.Метрика