Øyevipper
 Hvor vakkert øyevipper vakre kvinner i reklame kosmetikk, du lagt merke til? Hva er lengden, tetthet, de er så myke! En imponerende effekt, men for å oppnå det, ikke nødvendigvis for å bruke en bestemt utlyst blekk, og oppnås ved helt forskjellige prosedyrer.
 De "øyevipper" i prisen på skjønnhetssalonger, dukket opp nylig, men ble nesten umiddelbart svært populær. Faktisk påløpte øyevipper - litt av hva som er vakkert, men også praktisk: ikke nødvendig å kjøpe blekk, til å vie mye tid til sin utskyting og fjerning og maling begynner å strømme, hvis du blir utsatt for regn eller bestemme seg for å bade i sjøen.
 Denne artikkelen detaljer den mest VseTut prøve å forklare deg alle hemmelighetene og finesser av kunst - vil forklare hvordan å lage en tykk, lang, og viktigst av alt, umulig å skille fra dine egne vipper.


 Hva er øyenvippe utvidelser?
 Hvis øyevipper - tiden prosedyren ganske eksotisk, så liming øyevipper når blant sine egne vipper med et spesielt lim pinne bare overhead, alle vet. I utgangspunktet er svært lik den teknikken med å stikke falske øyevipper øyenvippe teknologi. Den eneste forskjellen er at de kan stables øyevipper lim eller viyu enkeltvis eller i små bunter, men ikke alle sammen som overhead.
Øyevipper
 Øyevippene representerer passasjen av bestemte etapper. I begynnelsen av din herre fjerner makeup, bruk av spesialverktøy for å avfette huden på øyelokkene, så må du bestemme på farge og lengde som kan stables øyevipper, og bare etter alt dette samme prosedyre forlengelse.
 Prosesskapasiteten ikke er for komplisert, og kommer ned til master ved hjelp av spesielle tenger med buede ender, løser kunstige vippene til bunnen av øyevippene. Å si "kunstig" vi mener ikke bruk av ikke-naturlige ingredienser - disse vippene for det meste, laget av naturlig hår. Vi oppfordrer deg til å gi preferanse til øyevipper fra naturlig hår for å eliminere så mye som mulig risiko for allergi, som ofte forårsaker nylon fiber, de som finnes i øyevippene fra unaturlig hår.
 Prosedyren bruker en spesiell øyenvippe lim - basert på en harpiks, kan fargen være svart og fargeløs. Lim svart helt erstatter eyeliner og fargeløs perfekt gjemme alle steder voksninger. Hva skal jeg velge? Valget er ditt.
 Kontra øyevipper
 Her er noen tips fra VseTut som fortsatt trenger å avstå fra øyevipper. Først av alt, mennesker med en predisposisjon for allergi mot limet brukt i bygningen (men det er fortsatt utsatt for spesiell inspeksjon). Hvis du bestemmer deg for å prøve det, må du stikke bare 2-3 øyevipper for å se reaksjonen. Også anbefaler ikke øyenvippe de som ofte lider av øyekatarr. Tilsvarende er det en kategori av mennesker damer som øyevipper hvis og å smigre øyet, er det ikke veldig lenge. Dette er en type av kvinners øyevipper er svake av natur, og her og lastekapasitet. Dessverre, kvinner med fet hud, vanligvis på øyelokkene, ikke er i stand til å bruke disse teknologiene, påløpte øyevipper de vil holde mindre enn alle andre.
 Teknologi øyevipper
 Det er to teknologier øyevipper - tradisjonelle bjelke og øyenvippe utvidelser ved japansk teknologi.
 I tradisjonelle bygge kunstige øyevipper er festet til bunnen av øyevippene, samlet i klaser på tre til fem stykker. Lengde og tetthet bjelker, avhengig av dine behov, kan helt annerledes; det er enda en mulighet til å øke øyevipper med strass. Men for å holde det oppkjøpte effekt etter 2 uker vil du trenger for å gå tilbake til en skjønnhetssalong for å korrigere falt øyenvippe forlengelse.

Øyevipper

Øyevipper
 Øyevipper av japansk teknologi, er kunstige øyevipper festet til bunnen av øyevippene er ikke tradisjonelle - bjelker, og hverandre fra hverandre. Kunstige japanske tradisjonelle mer holdbare, øyenvippe utvidelser holdes etter tre måneder, og til tross for at korreksjonen skal være bare 1 per måned.
 En markert forskjell oppstår fra det faktum at sammen med de innfødte resnychkoy faller og påløpte bjelke (i økende den tradisjonelle metoden) eller en øyenvippe forlengelse (med teknologi på japansk). Det er klart at tapet i en tid av en bjelke øyevipper mye mer merkbar på grunn av dette, og må ofte regulering.
 Hva skal jeg velge?
 Det hele avhenger av hva du er økende vippene, hva er målet ditt? For hverdagen når du trenger å forsiktig øke lengden og tettheten av øyevippene, nok bare et par øyevipper forlengelse - i dette tilfellet ville være den perfekte japanske metoden av kapasiteten. Og for helligdager og fester - bryllup, jubileum eller sekulære møte, bedre bygge voluminøse bunter.
 Bruker du dette, eller at teknologien - kan stables øyevipper kan være en rekke farger: fra vanlig svart og brun til eksotiske sølv, sjokolade eller lazorevoho. Morsomme look øyevipper er bundet med noen kunstige øyevipper lyse nyanser av karamell farge.
 Hvor lenge øyevipper stables til å velge?
 I utgangspunktet, øyenvippe forlengelse kombinert forskjellige lengder. Kort og mellomstore spesielt for den midtre delen av århundret, der de ser det mest naturlige. Lange øyevipper er limt til de ytre hjørnene av øynene - det er en spesiell dybde syn takket være vippene, men snarere en følelse av deres antall, selvfølgelig, hvis du fundamentalt ikke oppnå "puppet" effekt. De som ønsker å bli en liten jente skal ikke limes øyevippene på øvre og nedre øyelokk - denne enkle metoden oppnådde barne naiv utsikt.
 Hvordan ta vare på øyenvippe utvidelser?
Øyevipper
 I utgangspunktet påløpte øyevipper har en levetid på 2 til 3 uker - for en slik periode forandre øyevippene din familie. Forlangte øyenvipper faller naturlig og ubemerket, hadde sin egen øyenvippe i dette øyeblikk uvolokla forlengelse av seg selv. Selvfølgelig, de som regelmessig utfører øyevipper anbefaler å gjøre korreksjon i gjennomsnitt hver sjette uke - det blir billigere enn hvis den første vent til alle påløpte øyevipper faller ut og bare da kontakte salongen.
 Her er noen enkle regler for omsorg for øyenvippe utvidelser.
 Så, hvis du økt vippene, da er du ikke gni øynene og sove ansikt til puten. Vi anbefaler ikke å bruke mascara - som påløpte øyevippene er ganske tydelig, og på tidspunktet for å spyle mascara kan du enkelt vidkleyity dem, spesielt hvis du bruker fett som melk fløte makeup remover, kan det løse opp limet. Selvfølgelig, som også bør vaske forsiktig, unngå brå bevegelser. I tillegg betydelig redusere levetiden forlangte øyenvipper kan bade og badstue, samt daglig dressing og fjerning av kontaktlinser.
 Hvis du noen gang vil spille inn påløpte vippene, kan du gjøre det selv - du trenger å sette på deres natt matolje på linjen liming.
 Kanskje noen vil spørre: ikke vær kunstig opprinnelse forlangte øyenvipper altfor tydelig? Nei, hvis du følger en viss grad. Klart ønske om å gjøre øyevippene som mulig og tykkere, men at det til syvende og sist fører til nenaturalnosti. Hvis du valgte å ikke tradisjonelle øyenvippe-teknologi, til den gyldne middelvei være to eller tre middels lang stråle fra det ytre hjørnet av øyet - da og gjorde ingen skulle tro at hele eller "deres" i øyevippene.  
Hvordan bygge vippene hjemmeUansett hvor forsikret oss produsenter av kosmetikk, er ingen mascara ikke i stand til å legge vilkårene i en absolutt uttrykk i en fei, enn si gjøre korte øyevipper lang og buet. Dessverre, bare antall jenter eksklusive skryte perfekte øyevipper. I dette tilfellet, for å gjøre drømmen til virkelighet kanskje bare øke kunstige øyevipper.
Å skape et attraktivt bilde kan du kontakte en skjønnhetssalong, der en kort tid kan bygge profesjonell øyenvippe slik lengde og volum på personen du ønsker. Men hvis du, for eksempel, en ung mor eller liker å eksperimentere med sitt utseende uten profesjonell hjelp, er det alternativ øyevipper hjemme. Gitt i denne artikkelen anbefalinger hjelpe deg å forberede prosedyren og ikke gjøre feil i selv øyevipper.
Metoder øyevipper hjemme
Det finnes flere alternativer for hvordan å bygge kunstige øyevipper. Den såkalte japanske metoden når hårene holde seg til ett naturlig lash - er den enkleste måten å bygge. For første gang fremgangsmåten er bedre å starte med japansk teknologi kapasitet. En annen metode består i å lime øyevipper bjelker. At hårene er festet til bunnen av den naturlige veksten av øyevipper ikke individuelt, som i forrige versjon, og bunter av 2-3 vippene. Dette er ikke måten å nybegynnere.
Denne fremgangsmåten også varierer, ikke bare ved fremgangsmåten øyevipper, men også de forskjellige materialer som brukes. Den klassiske versjonen innebærer liming øyevipper svart. Men hvis du allerede har erfaring i denne prosedyren, så kan du eksperimentere med ditt bilde og legge til andre farger. Men husk at blå og grønne farger og glitter på øyevippene egnet bare for spesielle anledninger. For daglig makeup bør ikke bruke denne teknikken til å bygge opp, ville det se ganske dumt.
Materialer for øyenvippe hjemme

Å bygge vippene huset bør være forberedt:


kunstige øyevipper;
spesielle pinsett;
lim;
alkoholholdig løsning;
børste for øyevipper;
tannpirker.

Pinsett forlengelse kan kjøpes i butikken med de kunstige øyevipper. Den har en buet form for enkel liming øyevipper. Øyenvippe lim er av to typer - svart og gjennomsiktig. For første gang er det beste valget fargeløs lim som er blitt sett hos de små feil. Tannpirker er nødvendig å skille vippene og alkohol-basert løsning for avfetting materialer og øyelokk hud.
Øyevipper bør ta ulike lengder for å gi kapasitet i form av naturlighet. Øyevipper kan være kunstig eller bjelke, valg av metode avhenger av bygningen. Som nevnt ovenfor, for nybegynnere i dette tilfelle er det bedre å stykker. Øyevippene er både kunstig og naturlig - sobel, mink, silke. Materialer må velge den høyeste kvalitet. Ikke spare penger på en så viktig sak som skjønnheten i ansiktet.
Prosedyre øyevipper hjemme
Når materialene valgt og forberedt, kan du gå videre til selve inngrepet. For å begynne, fjerne restene av makeup med øyne, hud og øyevipper gni avfetting spesiell løsning. På en ren overflate, påfør litt lim, så viyu med pinsett dukkert i lim, nesten halvparten, og begynne å bygge. Nå, for hver av de to metodene øyevipper.
Japansk metode
Dette alternativet er som oftest innebærer bruk av forlangte øyenvipper med sobel, mink eller silke hår. I hvert øye trenger du ca 100-120 hår. Med øyevipper av ulik lengde kan oppnå effekten av "cat eye". Hver øyen limt til bunnen av det naturlige håret. Prøv å ikke få lim på huden din.
Det anbefales å starte fra det ytre hjørnet av øyet. Sørg for å skille vippene tannpirker. Edge gjøres best i flere tilnærminger. Opprinnelig stikker 20-30 piskeslag per øye, deretter det samme beløpet - til en annen, slik at de ikke kleber seg sammen.
Beam metode
Øyevipper, stakk denne måten, holder ca 3 uker. I ett øye tar omtrent 20 bunter, avhengig av det ønskede resultat. Lange øyevipper er limt til den ytre sone av øyet, og snart - på innsiden, er det nødvendig å holde trygt en jevn overgang langs lengden tallet. Bunter tatt ut av boksen før liming og gjøre det veldig forsiktig med pinsett, ellers kan du skade flimmerhårene skjemaet. For denne metoden har en tendens til å bruke kunstige vippene.
Prosedyren øker ikke så vanskelig, men krever rigor og omsorg. Men for å sikre sikkerheten til øynene dine enda bedre å se en spesialist.  
Яндекс.Метрика