Yodomaryn - Anmeldelser
 Yodomaryn - medisiner som inneholder jod. Mangel lidelser er svært vanlig i dag. Deres grunn - mangel på naturlig jod i mat. Yodomaryn designet for å fylle mangelen.
 Vurderinger av ham for det meste positiv, men ikke glem om de individuelle egenskapene til den menneskelige kroppen og at det ikke er et vitamintilskudd og medisiner.
 Tilgjengelig i to former av stoffet Yodomaryn 100 og 200. Yodomaryn Anmeldelser av begge er det samme, siden de bare skiller i antall aktive ingrediensen. Gravide anbefales å ta Yodomaryn 200 barn - 100 Yodomaryn.
 Vurdere saker der vanligvis det er behov for å søke Yodomaryn og vurderinger om det, kontraindikasjoner og advarsler.

 Yodomaryn graviditet - Anmeldelser


 Under svangerskapet, spesielt jod nødvendig. Til å begynne med dannet det første trimester de viktigste organer og systemer for babyen. Jod mangel fører til patologiske forandringer i hormonelle nivåer av kvinner og deretter krasjet av et barn. Dette er spesielt farlig for hjernen hans.
 Derfor er det anbefalt å ta Yodomaryn 200 i løpet av svangerskapet. Omtaler leger om stoffet bare positivt, som i dagens miljøforhold nesten alle gravide mangler jod.
 Det er lurt å begynne å ta Yodomaryn når du planlegger en graviditet. Vurderinger si at det er begrunnet i de fleste tilfeller. Men det er kontraindikasjoner. Det hypertyreose (økt blod nivåer av skjoldbrusk hormoner) mens du mottar Yodomarynu kan utløse høyt blodtrykk, hjertebank, søvnløshet, sykdommer hos fosteret og abort. I tillegg dette stoffet, som alle andre, kan være allergisk, som idiosynkrasier.
 Du må også ta hensyn til det faktum at vitaminer for gravide kvinner nesten alltid til stede jod. Derfor tilskudd av Yodomarynu utnevne en lege.

 Yodomaryn for barn - anmeldelser


 Jod er viktig for normal utvikling av barn. Ulempen er avslørt svakhet av barnet, tretthet, sløvhet, svekket hukommelse og intelligens.
 For det første året av barnets ta medisiner Yodomaryn ikke verdt det hvis det blir ammet - heller bruke sin mor. Hvis barnet spiser en blanding, de produkter av høy kvalitet er alle nødvendige elementer, inkludert jod.
 Eldre barn er ofte tildelt Yodomaryn for forebygging. Anmeldelser av foreldre tyder på at denne tilnærmingen er mer intens utvikling av barn. Men ikke glem om mulig overdose.
 Derfor, i fravær av direkte bevis, bør oppsøke lege dersom de ønsker å gå inn Yodomaryn som et forebyggende verktøy. Også, hvis et barn tar noen vitaminer, bør du nøye undersøke det beste for dem, fordi det er vanligvis jod. Derfor ekstra formål er vanligvis ikke nødvendig.  
Katadolon - Anmeldelser
 Katadolon - et stoff som tilhører nenarkotycheskym smertestillende. Designet for å lindre akutte og kroniske smerter av ulike slag. Den vanligste stoffet som brukes i nevrologi, men dens effektivitet, gitt venstre til Katadolon tilbakemeldinger er svært selektiv.
 Stoffet er tilgjengelig i kapsler (selv om noen kommentarer og Katadolon tabletter) 100 mg, 400 mg (forlenget skjema - Katadolon forte og mate).

 Søknad Katadolona - Anmeldelser


 Hvis du lese instruksjonene og indikasjoner for bruk Katadolona, ​​vurderinger taler for forhold som intervertebral brokk, osteoporose og andre sykdommer i ryggraden. Det er for lindring av smerter forårsaket av patologiske prosesser i ryggraden, ofte medikamentet blir gitt. Men vurderinger Katadolone retard i slike tilfeller tvetydig: noen han avlaster perfekt og raskt smerte, smerte i andre er, men en kort tid, og den tredje han er ikke hjelpe.
 Også ofte spurte narkotika vurderinger Katadolon hodepine av forskjellig opprinnelse: i vegetative-vaskulære dystoni, cervical Osteochondrose og t E..
 Designet Katadolon og på felles, postoperativ og traumatisk smerte, nervesmerter, kreft. Det er vel lindrer muskelspasmer, smerter under menstruasjonen.
 I tilfelle av intens smerte ofte foreskrevet Katadolon forte 400 mg, som gjennomgår hovedsakelig positiv. Men mange mennesker som tar det for smertebehandling, bemerket den gradvise effekten av stoffet og behovet for et kurs i behandling.

 Bivirkninger av å ta Katadolona: anmeldelser


 Anmeldelser ledende bivirkninger - forvirring (effekten av "rus"), svakhet og svimmelhet, som de sa i bruksanvisningen Katadolona forte. Noen mennesker som tok stoffet merke på effekten av stoffet som hodepine, tåkesyn, utslett og reaksjoner i fordøyelsessystemet (magesmerter, kvalme, fordøyelsesbesvær).
 Men, som nevnt i veiledningen til stoffet, bivirkninger avhenger av dose og er forbigående. Som forsvant i løpet av behandlingen eller etter seponering av medikamenter. Dette bekreftes av mange mennesker behandlet dem, forlater Katadolon tilbakemelding om din opplevelse av sin søknad.

 Analoger og pris Katadolona - Anmeldelser


 Sikkerhet for magen vurderinger analoger Katadolona stort sett ikke i deres favør. Som for effektivitet - tanke folk er uenige.
 Som for Katadolona - vurderinger på dette problemet gjenspeiler synspunktene til folk at stoffet er ikke billig, men effektiv.  
Lekkasje av fostervann

 Svangerskapet - en lykkelig forventninger, men også at av spenning og opplevelser. En gravid kvinne er bekymret for helsen og velferden til det ufødte barnet og redd for å miste noe viktig, spesielt hvis det første svangerskapet, og alle prosesser og følelser - en nyhet. Blant annet mange vordende mødre er redd for å gå glipp av de tegn til lekkasje av fostervann, noe som kan oppstå på ethvert stadium av svangerskapet. I denne artikkelen vil vi diskutere årsaker lekkasje av fostervann, dens symptomer og effekter, samt finne ut hvordan hjemme å bestemme lekkasje av fostervann.

 Hva er fostervann


 Fostervann eller fostervann - en unik fylle membraner faktisk habitat barn. Fostervann beskytter barnet mot ytre påvirkninger, inntrenging av patogene infeksjoner, presset av livmoren. Mengden av væske øker når graviditet utvikler, og nådde et volum på 15 l., Og avtar umiddelbart før levering.
 I normal graviditet vannavgang skjer i den innledende fasen av arbeidskraft, for mer enn 38 uker. I dette tilfellet ganske vanskelig å gå galt, fordi på en gang kommer rundt 05l. væske som er unexpressed lukt og en temperatur på omtrent 37 grader Celsius. Er ledsaget av økende sammentrekninger.
 Det er noe helt annet hvis de lekker fostervann under svangerskapet. Kalle lekkasje av fostervann kan være av en rekke faktorer, uavhengig av svangerskap. Interessant video på graviditet og fostervann er presentert nedenfor.

 Den årsaker lekkasje av fostervann Den eksterne fysisk påvirkning, faller;

 Inflammatoriske prosesser og infeksjoner i livmorhalsen eller vagina (for eksempel vaginitt eller endocervicitis under hvilke brutt integriteten til membraner membraner);

 Cervical inkompetanse livmorhalsen;

 Utseendet av svulster i livmoren (ondartet og godartet);

 Uforsiktig av diagnostiske prosedyrer som fostervannsprøve eller horyonbyopsyya).

 De ovennevnte årsaker skade membranene, noe som fører til lekkasje. Men insidiousness av dette problemet er at fostervann kan lekke bare dråpe for dråpe over en relativt lang periode. I slike tilfeller kan selv en gynekolog med standard undersøkelse ikke alltid oppdage symptomer lekkasje av fostervann. Men ikke klandre legene av inkompetanse og uaktsomhet: tegn til lekkasje av fostervann er ofte mulig å bestemme bare gjennom spesielle studier.

 Symptomer lekkasje av fostervann


 Hvordan kan du fortsatt identifisere lekkasje av fostervann? Vanskeligheten er at meget ofte forveksles med normal lekkasje skjedesekret, noe som øker intensiteten av slutten av svangerskapet. Men dette er bare tilfelle når det er bedre å være sikker, fordi hvis lekker fostervann - en direkte trussel mot graviditet.

 Hvordan sjekke lekker vann hjemme


Lekkasje av fostervann

 På det første mistanke kan utføres hjemme hurtig test for fostervann lekkasje. For å gjøre dette, den mest tømme blæren, og tørk pidmytysya. Så gå å tørke ren ark og ligge i dvale i ca femten minutter. Hvis det i løpet av denne tiden vil være på arket våt flekk, bør du umiddelbart ringe en ambulanse. Betimelig å søke medisinsk hjelp er avgjørende for å redde det ufødte barnet (snakke mer om dette senere).
 Selv uten en slik testsignal for tilgang til en lege bør tjene som avslørte tildeling luktfri, fargeløs eller grønnaktig som oppstår spontant, uten evne til å styre prosessen ved muskelspenninger. Legen vil gjennomføre nødvendige laboratorietester for å bestemme innholdet av data valg. Metoden består i det faktum at en kvinne er tatt vattpinne fra bakre bue av svangerskapet, som i tilfelle lekkasje, er elementer av fostervann.

 Hva er farlig lekkasje av fostervann


 En gang i stand til å fastslå at det var lekker fostervann, bør du umiddelbart ta affære, som truet - livet til et barn. Som nevnt tidligere i denne artikkelen, beskytter fostervann barnet mot infeksjoner og ytre påvirkninger.
 I denne forbindelse til prematur ruptur av vann som er nødvendig antibiotikabehandling forhindre infeksjon av fosteret. Kalibrering er gjort i den første perioden av svangerskapet, hvis livmoren ikke er infisert. Derfor betimelig regress vil holde graviditeten. Hvis den tiden var ute, måtte avbryte svangerskapet, som prøver å redde en truet alvorlige septik komplikasjoner som fører til død av barnet og moren. På et senere tidspunkt vedtaket er gjort entydig - kvinnen forårsaker fødselen. Kognitiv video vil fortelle deg mer informasjon om graviditet.

 Test for lekkasje av fostervann


 Heldigvis, i de siste årene på spørsmålet "Hvordan vet du at fostervannet lekker" var det enkle svaret: kjøpe en test for fostervann lekkasje. Anvendelsen av denne testen ikke krever spesielle vilkår og kunnskap, kan du holde deg hjemme. Han vil raskt lære lekker fostervann eller, i tilfelle av et positivt resultat oppsøke lege umiddelbart.
 Nøyaktigheten av hurtigtester nær hundre prosent. En av de bestanddeler av deigen reagerer med proteinet placental mikroglobulin, som hovedsakelig finnes i fostervann, med minimal funnet i blodet hos kvinner og sekreter fra vagina og cervix. Video av de mest populære abluzhdenyyah under graviditet er presentert nedenfor.

 Hvor kan jeg kjøpe og hvor mye


 Kjøpe amnio test er ikke vanskelig - det er solgt i apotek og selges over disk. Pris test for lekkasje av fostervann kan variere avhengig av merke av deigen og salgssteder, alt fra 450 til 1500 rubler. Kanskje noen slik verdi ikke synes svært tilgjengelig. Men det er nødvendig å ta hensyn til kompleksiteten av problemet, kan hvor det lekker fostervann, viktigheten av tidlig diagnose, og da prisen på testen for lekkasje av fostervann blir ikke så høy.

 Hvordan bruke hurtigtest


 Som allerede nevnt, ikke bruken av testen krever ikke spesielle ferdigheter og betingelser nok til å følge instruksjonene som følger med. Først må du ta en vattpinne fra skjeden med den medfølgende pinnen blir så senket ned i Reagens. Et minutt senere anbragt i et reagensrør strimmel-lys. Deretter - som med graviditetstest: én stripe - svaret er nei, to striper - positive.
 Utførelsen av denne testen er bekreftet av alle leger. En av de mest populære amnio test er en test for lekkasje av fostervann "Amnyshur", prisen som er omtrent en og en halv tusen.
 Således er hurtigtest ofte en enestående mulighet til å forstå at lekk fostervann, uten hjelp av fagfolk. Men det er viktig å vite at et presserende behov for å se en lege uten å kaste bort tid selv for å teste om det brekninger, magesmerter, symptomer på forgiftning organisme og lignende symptomer.
 Vi ønsker at du ikke trenger å bruke disse tipsene i praksis, graviditet satte uten problemer, og babyen ble født frisk og akkurat i tide!  
Яндекс.Метрика