Manuset av det nye året for voksne


 Innhold:
 •  Forberedelse til det nye året
 •  Huset dekorasjon
 •  Skript nyttår voksen


 •  Det antas at i 2015 - et spesielt år, en skjebnesvanger makt. På grunn av dette, kan du prøve å møte ham på en spesiell måte, ikke bare tilbrakte hele festlig kveld, ser lei overføring prosedyre og spise salater. Ordne alt er som i lang tid husker det: Tenk på nyttårs script for voksne og implementere det i livet. Tro meg, vil gjestene bli glad!
   Når vil et par minutter før midnatt, satte alle ferie mas og mentalt si "Takk" året av Cat. Tenk på alle de gode lys og god som skjedde med deg i 2014. Så snart du høre chiming klokke, prøv å stille inn på en god og positiv måte.

   Forberedelse til det nye året


  Manuset av det nye året for voksne
   Forberedelse for det nye året
   Dekorere rommet der partiet vil skje, som kan være mer vakker og festlig. Ikke glem serpentin under taket, stearinlys på bordet og snøflak på vinduer og vegger. Du kan også lage en julesang eller paneler av gran grener. Plassere dem på bordet, du skape en virkelig festlig stemning og fylle hjertene til dine gjester følelsen ferien nærmer seg.
   Du kan plassere en liten vegg avis, som vil integrere alle de gledeligste hendelsene i 2014. Og på grunn av vakkert innpakket overraskelser for hver gjest? Kjøpe eller sy de minste poser med bilder av en drage, deretter knytte dem til en stol hver av gjestene. De vil være svært glade for å motta disse gavene, kan man se at du har satt dem i dusjen.

   Dekorere huset


  Manuset av det nye året for voksne
   Dekorere huset for det nye året
   Hvis du ønsker å lage en ferie som alle vil huske bare den beste hånden, får sin trening før, ikke før julenatten. Tenk om hver lille ting som ikke kan virke veldig viktig. I andre halvdel av desember, alle har en tendens til å kjøpe en julegave fir-tre, dekorere dem med lyse snøflak og tinsel - en festlig humør og i luften. Disse fantastiske øyeblikk vil hjelpe deg å finne inspirasjon, og du vil lett passere skriptet nyttår ferie for voksne.

   Skript nyttår voksen


  Manuset av det nye året for voksne

   Hvis du ønsker å gjøre festen til en suksess for herligheten, sørg for å inkludere i din nye årets scenario utvalg av spill og konkurranser. Advance kan velge blant sine gjester den beste Snow Maiden og Santa Claus, eller hvis du ikke ønsker å ta fullt ansvar, gi gjestene et valg etter å ha tenkt alt sammen på ferie.
   Foreslå menn prøver å gjøre med en av gjestene til stede Snow White bruker bare elementer som fanget arm. Kunngjøre konkurranse, der burde i sin tur kalt filmer relatert til den fantastiske ferie nyttår. Mannen som ville være den mest aktive, og vil fungere som julenissen.
   Den beste måten å heie alle gjester for nyttår chemkonkursы voksne rett og slett ikke finne. En av de mest enkle, men svært morsomme og bevegelige konkurranser er alle kjent med "Phantom". Bare trenger å komme opp med oppgaver som kan utføres og barn i barnehage, tenke på noe originalt og med en følelse av humor. Tro meg, etter dette, vil alle få sin del av latter!
   Script nyttårs kveld for voksne bør legges forsiktig ut. Hva med disse alternativene for helligdager? Advarsel: alt skrevet er bare egnet for ganske frigjorte og kjærlige uvanlige hellig folk!
   Et godt alternativ for kvelden vil være hvis du velger noe minneverdig barndom ferie arbeid og tilrettelegge for hans motiver. Passer til enhver fortelling "Askepott", "Snow White" og andre. Det viktigste å gjøre er å velge et produkt som liker de fleste (helst alle) gjester. Selv om denne tilstanden er ikke obligatorisk, fordi selv med tilstrekkelig fantasi "nepe" kan assosieres med denne fantastiske ferie.
   De fleste slike scenarier julen er at, til tross for den strenge veiledning av programleder fortelling kan gå fra den opprinnelige tomten veldig langt.
   Velge et produkt som du liker, fantasere, oppfinne nye alternativer og ha det gøy! Ikke prøv for hardt å holde folk fra deres fantasi rasende, så du trenger ikke å forholde seg strengt til manus som du selv kom opp med - la gjestene improvisere! Ingoda dette initiativet bringer mye mer moro og glede enn streng overholdelse skrevet manus. Hvis du føler at alt skjedde i det hele tatt ut av kontroll, ikke gå seg vill, og koble fantasi, humor og fantasi som virkelig kjenner ingen grenser.
   I slike situasjoner, som fører til bare én ut - bare ikke veldig involvert, men bare litt koordinere hele prosessen med julehøytiden og direkte aksjon på sporet, hvis det er noen uforutsette forsinkelser. Dette alternativet sikrer kjøle ferie nye året for voksne.
   En annen utmerket valg av scenarier for nyttårsaften kan være en såkalt VIP party. Hvor er invitert bare de mest velstående og berømte Hollywood-stjerne. Du kan forhindre at dine gjester på forhånd at de i dag vil etter visse kjendiser eller la dem velge hvem de ønsker å gjennomføre. Du kan fordele roller på forhånd, i hver av gjestene vil være tid til å tenke på hennes antrekk og repertoar. Og du kan kjøpe alle typer parykker, skjegg, falske øyevipper og profesjonell makeup. Trenger bare å sette besøkende med de mest forhånd scenario - vil være en overraskelse for dem.
   Dekorasjoner kan lage gardiner, buffet, som du trenger for å organisere. Hvis du ønsker, og med "leie" for å frese servitører som vil spille spesielt kledd gjester.
   For pre-laget manus, la festen begynne med "sekulær" middag. Dette vil gi gjestene en morsom og festlig stemning. Etter slaget klokkespill i "berømte" besøkende vil få en fantastisk mulighet til å vise frem sine talenter, "Pugachev", for eksempel, la oss synge "En million roser" og "Kirkorov" oppfylle hennes hans berømte "Bunny".
   Nesten før slutten av feiringen kan bare teste "Hvem er den mest edru" la deltakerne prøve å heve fyrstikkeske med to kamper. En annen utmerket test for nøkternhet kan være patters. Gi hver gjest et stykke papir som du skriver noen tunge Twisters at han vil si. Oppmuntring for de som vil vinne i denne "vanskelige" konkurransen kan bli brakt på ett brett avløp eller en liten suvenir fra julen tema.
   Du er redd for å ta fullt ansvar for å organisere en nyttårsfeiring? Ikke verdt det! Alt vil bli bra, men du bør bare koble din fantasi og dyktige hender. Gjennom hele ferien, sørg for at ingen av de besøkende savnet. La hver av dem en sjanse til å vise sine kunnskaper, ferdigheter og fungerende evne uendelig moro!  
  Skript nyttår 2015


   Innhold:
 •  Ordninger for de nye 2015 style Goats
 •  Utvikling av manus
 •  Farger og tilbehør til nyttår dekorasjoner leiligheter
 •  Hva antrekk velger å feire nyttårsaften
 •  Julemåltider årlig Wooden Blå Goat (sau)


 •  Skytshelgen for kommende nyttår 2015 er en blå wooden Chisa (sau). Så, hva forventer, hvordan å forberede seg, og viktigst, hvordan å møte det kommende året, så han tok lykke og hell? Geit (sau) skiller lunefulle og stolte karakter, så et år vil bli fylt med en masse problemer og overraskelser. Nøye produmavshy script årlig Blå Wooden Goat (sau), kan du oppleve den fantastiske vendinger av skjebne og nye karrieremuligheter i fremtiden.
   For å oppnå nye høyder av et ønske er ikke nok, du må slog mot sine mål som hardtarbeidende hest verken late mennesker. Periode forbønn av dette dyret vil løpe fra den 31 januar 2015 til 18 februar 2016.
   Kommende 12 månedene vil bringe en full-full av muligheter som kan forandre livet ditt, viktigst, ikke gå glipp av dem. En født på denne tiden, barna er sikker på å være ekstraordinære mennesker. Prøv å åpne opp for andre og gjør deg klar for det uventede vendinger av skjebne.

   Ordninger for de nye 2015 style Goats (sau)


  Skript nyttår 2015
   Nyttårsfesten på manuset
   Til feiringer forlot deg og dine gjester bare positive minner, må du gjøre videre forberedelser og tenke på alle de minste detaljer, inkludert den aktuelle situasjonen og scenario.
   Year of the Goat (sau), fortrinnsvis møtes i en overfylt offentlig sted, samle en stor vennlig selskap. Et par timer bør holde på noen konsert eller klubb.
   Men hjemme kan du samle nærmeste venner, en fest med dans, musikk og fyrverkeri, så alle sammen gå til den sentrale treet. Ikke glem de morsomme vitser - hesten liker en latter.

   Utvikling av manus


  Skript nyttår 2015
   Kom opp med et scenario av det nye året
   Du må komme opp med et scenario med mange konkurranser, spill og underholdning. Sørg for å spørre eller velge blant gjestene på julenissen, holder en konkurranse mellom stede. Derfor er å tenke på dette scenariet nyttår 2015 vil bringe et hav av positive og moro.
   Relevante konkurranser:
 •  Starte feiringen kan kontrolleres fra den gamle og taper spillet. Hovedvilkåret er originale og morsomme mål: å synge nasjonal sang Chukchi, skildre elegant treet med kun ansiktsuttrykk, forteller merkelig dikt Julenissen og mer. Alt er bare begrenset av din fantasi flying. Kniven skal være uvanlig oppgave, vil morsom atmosfære være.

 •  Tenk på morsomme vitser som er i stand til å tilfredsstille alle, uten unntak. For eksempel kan du møte gjester i festlige kostymer og pyjamas og en sovende cap.

 • Skript nyttår 2015
   Part i stil holyvudskom Ikke mindre interessant scenario kan bli tolkningshelligdager i løpet av kvelden mottak i Hollywood-stil. Men for dette vil du trenger for å informere alle gjestene på forhånd at de vil opptre som stjerner, derav antrekk må være passende. Ikke gå inn i detaljene i manus, forlater overraskelse effekt. Ta vare på dekorasjoner, fester og servitører, som kan være borte i samme antrekk. Feiringen begynner med å kommunisere dine stjerner ved bordet, som vil konfigurere dem på ønsket tidspunkt.

 •  For mer realistisk forhånd fordele roller invitert, slik at de kan vurdere sitt image og velge passende kostymer spesifikke for sin kjendis. Etter midnatt, vil hver gjest demonstrere sine talenter, som skiller valgte bildet.

   Hva antrekk velger å feire nyttårsaften


  Skript nyttår 2015
   Kjole i stil, geit, sau
   Du gjøre et godt valg av antrekk, hvis den er laget av naturlige stoffer edle mettede farger: blå, lilla, grønn, blå eller grå. Tilbehør skal steines med lignende farger. For å oppnå engasjement tre geit (sau) egnede steiner som smaragd, topas, safir, turkis, dessuten de perfekt komplettere din festlig bilde. Hvis du ønsker å se enklere utseende til tre, lær eller etniske ornamenter. Det viktigste at du ikke hadde syntetiske stoffer syre farger. Geit (sau) foretrekker bare naturlige stoffer i pastellfarger.
   Som for frisyrer: ikke gjør forskjellige krøller, bare la rett hår, flette dem inn i vakre fletter legge perler eller bånd. Imidlertid vil det mest optimale håret være velkjent hale.
  Skript nyttår 2015
   Naturlig makeup for det nye året
   Tonnevis med sminke i ansiktet ditt vil se ut av sted, geit (sau) foretrekker harmoniske naturlige farger.
   En sterk halvparten av menneskeheten kan velge hvilken som helst antrekk, så lenge det ikke var for offisielt. Selv om du velger en jakke, må du legge til elementer uaktsomhet. Hvis gitt noen scener for det nye året 2015 eller karneval fest, kan du velge bildet av cowboy der vil du se ganske passende.

   Julemåltider årlig Wooden Blå Goat (sau)


  Skript nyttår 2015
   Få rikelig med frukt og grønnsaker
   Alle vet at bukken (sau) er planteetere. På bordet bør være mye forskjellig og deilig, noe som ville være nok for alle som kom til våre gjester. For det nye året skal tilberedes mye mat som aldri før.
   Gitt matvaner symbol foregående 12 måneder på ferie bordet bør være mange forskjellige greener, om ikke som en ingrediens i mat, deretter som en dekorasjon. Husk oppskrifter som inkluderer frukt og grønnsaker som er så glad i hester. Pass på å ta vare på tilstedeværelse på bordet kinesiske retter. Hvis du ikke har noen erfaring matlaging, bare kjøpe klar til å lande.
   Når du velger å gi opp alkohol ånder. Det er usannsynlig at symbolet vil være gunstig for deg hvis du sovner før du hører chiming klokke.
   Hvis du er en ivrig fan av kjøtt, kan du variere på menyen et par kjøttretter, men i alle fall det ville være bedre hvis tabellen vil bare vegetarisk mat. Med riktig valg av oppskrifter, vil tabellen være så elegant og tilfredsstillende enn kjøtt.
   Du har allerede dekorert huset ditt, og forberedt en masse mat, velge riktig antrekk og har nydelig hår, du bare vente på familie og venner i en sirkel som du har overtrådt grensen for det gamle året for å møte de nye endringene.  
  Яндекс.Метрика