Scenariet av det nye året 2015 med venner


 Innhold:
 •  Julenissen og gaver
 •  Jule ønsker
 •  Dansekonkurranse
 •  Kompliment
 •  Juletrepynt
 •  Konkurranse duetter
 •  Hold snøfnugg
 •  Kjært frase


 •  Mange tror at hvis gamle venner bestemte seg sammen for å feire det nye året, vil de være nok for enkel kommunikasjon fest. Men noen ganger du ikke ønsker å slå inn en fabelaktig vinterferie fest vanlig kjedelig. Til dette ikke skulle skje med en av mine venner ta over initiativet til å organisere et julebord innhold. Først og fremst bør det rettes samling av interessant scenario med et utvalg av morsomme konkurranser. Manuset skal bare dekke hvert enkelt selskap, fordi bare i dette tilfellet, ingen av de tilstedeværende venner Nyttårsaften absolutt ikke lei. For å avhjelpe situasjonen for partiet arrangør, gir lite scenario for å utforske det nye året med venner i 2015, med sikte på fritid og moro. Men uansett hvordan prøvd å tenke gjennom hver eneste detalj av festivalarrangører, de fleste av feiringen av nyttårsaften - er det fortsatt improvisert.
   Vær oppmerksom!
   Vanligvis holder arrangøren rollen som tilrettelegger.

   I tillegg, lenge før festen han bør velge sine assistenter, fordi de ikke alltid en person kan håndtere organisering av konkurranser, premier og kjøpe matlaging kostymer.

   Julenissen og gaver


  Scenariet av det nye året 2015 med venner
   Julenissen med gaver
   Å gjøre noen intriger i den kommende hendelsen, må du hver av gjestene forberedt på forhånd og tatt med seg en liten suvenir (helst med symboler av året - geit eller sau). Ved inngangen til huset, hvor selskapet kommer til moro å feire det nye året, hang rød bag der hver av gangene gjestene må sette tilberedes podarunochok. Senere en av mine venner, kledd i en dress av Santa Claus vil tilfeldig få denne posen julegaver og fordele dem i dag utført en sang eller lese et dikt. Gi gaver til gjestene anbefalte klokkespill slår tolv. Lederen forbereder for utseendet på julenissen:
   År av Goat teller:
   Det kommer på nyåret.
   Oh, og nå vil Nichka -
   Julenissen er kommet!
   Presenter tilbud ringe julenissen og alle sammen rope: «Bestefar Frost! »
   Det er en julenisse med en pose med gaver. Moroa fortsetter. Dele ut gaver, og deretter over igjen sitte på ferie bordet. Julenissen i noen form med varm hilsen sier nyttårs toast.

   Jule ønsker


  Scenariet av det nye året 2015 med venner
   Lue med hensyn
   En av kokte hatter sette et lite stykke papir med navnene på alle som var tilstede, og i en annen - med gode ønsker for det kommende året. Bly igjen får og leser høyt fra begge papirhatter. Etter den høytidelige kunngjøringen av god jul ønsker å håndtere hver av gjestene, uttales toast:
   La lykke og hell
   De kommer i alle hjem!
   Pud glede i tillegg
   I året av Goat, venter vi!
   De drikker for å lykkes i det nye året.

   Dansekonkurranse


  Scenariet av det nye året 2015 med venner
   Dans
   Til tross for at denne konkurransen er for homofile festligheter allerede en god stund, nøt han stor suksess. Men konkurransen er som følger. Gutter og jenter er delt inn i par. Hvert par av en avis som vil tjene på dansegulvet.
   Vær oppmerksom!
   Dansefest skal, uten å gå utover den utvidede ark.

   Inkludert langsom musikk. Par danse. På et tidspunkt ledende musikken stopper og kunngjør at avisen skal utarbeide et brev i to. Så igjen fortsetter å lyde melodi og danse par fortsette å ha mindre blader til neste pause. Oppgaven alltid komplisert av det faktum at avisen brevet er alltid halvparten. Vinner av damp varte lengst i dansen, ikke for zastupyvshy utpekte grenser. Vinnerne blir premiert forberedt på forhånd. Leder tar imot gjestene sette seg ned for å heve sine briller og fortsette å spise.

   Kompliment


  Scenariet av det nye året 2015 med venner
   Konkurranse komplimenter
   Presenter tilbyr alle bytter (med klokken) for å si kompliment nabo. Du kan snakke noen fine ting til vokabular komplimenter ikke går tom.
   Vær oppmerksom!
   Komplimenter bør ikke gjenta.

   Ut av spillet den som ikke kan raskt finne et ord. Seg smart og vittig får en premie.

   Juletrepynt


  Scenariet av det nye året 2015 med venner
   Morsom konkurranse
   Hver deltaker bundet et skjerf med øynene lukket eller er i midten av rommet med julen leketøy i hånden. Lead snurrer rundt sin akse et par ganger, da deltakeren er i en retning der, etter hans mening, er treet til å henge henne kvist leketøy.
   Vær oppmerksom!
   Betal med direkte valgt ikke.

   Dersom deltakeren ikke kom til treet, bør det sette et leketøy som hva følte uthvilt. Alle søkere som venter på sin tur kan bli distribuert rundt i rommet for å skape ekstra hindringer fest. Den som taper henge på juletreet jule leketøy. Lead presenterer høytidelig premie til vinneren og tilbud løfte briller.

   Konkurranse duetter


  Scenariet av det nye året 2015 med venner
   Musikk konkurranse
   Presenter tilbyr stede to venner skape duetter. Den resulterende ark duoen jobbet med tekster av kjente sanger. Duets vekselvis utfører hans foreslåtte arbeidet, etterfulgt av en stemme. Lederen annonserer første duett - hør applaus, deretter en annen - igjen applaus. Som et resultat, er vinneren den duoen, som klappet høylytt. Premiene deles ut.

   Hold snøfnugg


  Scenariet av det nye året 2015 med venner
   Snowflake med ull
   Bly går brett med klumper av bomull ull likner et snøfnugg, og tilbyr venner til å ta del i en rørende og morsom konkurranse. På et signal, alle deltakerne kaste opp snøfnugg og begynner å blåse på ballen fra bunnen slik at det alltid ligget i luften som et snøfnugg. Den viktigste oppgave - ikke å gi snizhyntsi fall. Hvem snøfnugg vil vare lenger i luften - og en vinner!

   Kjært frase


  Scenariet av det nye året 2015 med venner
   Konkurranse med godteri
   Leader tilbyr å velge to venner en søt tann. Medlemmer utstedt av samme antall karameller (fortrinnsvis flere). Essensen av spillet, deltakerne spille i sin tur hentet fra godteripapir, putte den i munnen og si høyt setning: ". Tolstoschekyy gjøk" En dråpe, den andre, tredje og scoret en munn å ytre uttrykket blir vanskeligere. Vinneren er den deltakeren som sist tok den hellige ord.
   Neste år er året for Goat av horoskop.
   Vær oppmerksom!
   Fun nyttårsaften er et presserende behov for å aktivt og oppriktig.

   Husk at neste år en husmor elsker ferier og underholdning!  
  Morsomme konkurranser og spill på Valentinsdag - 14 februar
   Valentinsdag eller Valentinsdag ferie - perfekt anledning en romantisk middag og en kveld sammen med noen du elsker. Men hvis den andre halvdelen du ikke har eller felles koselige kvelder har blitt standard, kan du ordne en bråkete og munter (men ikke mindre romantisk) ferie med venner, kolleger eller "klassekamerater". Og for å gjøre kvelden mer interessant og originalt og tanke hjelp programmet er godt forberedt på ferie - den generelle ideen om feiringen og valgt basert på sammensetningen av spill og konkurranser. Her er noen morsomme konkurranser som er designet for ulike grupper av mennesker og sikkert nyte dine venner.
   Game-contest "hemmelig beundrer" den 14. februar
   Dette spillet bør erklære ved starten av ferien. Det er egnet for selskaper av alle
   og antall deltakere. Alle får en, men heller noen notater på nåværende navn etter som det vil være denne kvelden omsorg. Spillet vil være gøy, hvis ikke strengt se til at gulvet fan og objektet forskjellig. Gjennom feiringen av "beundrer" som diskret prøver å gjøre en overraskelse hans hemmelige venn (behandle invitere til å danse, en kompliment, etc.), og omtrent midt på kvelden oppsummerer - antyder en av sitt hemmelig beundrer og den som var mest "usynlige "får tittelen eller medalje" Best Casanova ".
   Konkurranse "Nightingale Song"
  Morsomme konkurranser og spill på Valentinsdag - 14 februar
   Denne konkurransen er egnet for en rekke selskaper, deltakerne - 4-5 par, enda bedre hvis disse par tilfeldig. Par gitt litt tid ut til menn i kunsten potrenuvalysya fløyte, og jentene prøvde å huske nøyaktig intonasjon og funksjoner "stemmene" partner. Deretter bind for øynene jenter og gutter piping berømte romantisk melodi, forlenget med loddtrekning. For mer forvirrende uhadыvayuschuyu jente kan bringe til camp "Nightingale røveren" ikke bare gutter, men også andre jenter. Vinneren er par som gjenforenes mest av alt, og hvis det viste seg noen få par kan holde dem "Finale" med mer komplekse melodier eller skiftende steder gutter og jenter.

   Spillet "Finn meg" Ungdom for Valentinsdag


   Dette spillet er egnet også for små selskaper, som består av flere par. Rommet strukket klut, på den ene siden ved å skjule jenter, på den andre - gutta. Oppgaven - å finne hans berøring "halv". Noen gutter eller jenter kan ikke delta og stå til side, kompliserer dette valget.

   Konkurransen "Flame of Love" på Valentinsdag


   Dette spillet konkurranse er mer egnet for par eller allerede etablert ganske avslappet selskap. Medlemmer (flere par) tilbød sin kjærlighet til å smelte et isfjell. I rollen av isfjellet vil være del av isen for en cocktail på en plate og smelte den trenger uten å bruke hendene - puste eller språk. Bakgrunnsmusikken er inkludert erotisk og programleder kommen som er stimulerende spenning deltakere. Damp rastopyvshaya isen først fått tittelen "den mest ivrige" og mottar en symbolsk premie - iskrem i form av et hjerte.

   Den «Serdtselov" for fest


   Konkurransen er egnet for ferie-måltid når de mobile spill er ikke nok plass. Hver deltaker får like mange hjerter (1 boks) og annonserte regler (for eksempel: du kan ikke krysse bena, berøre nesen, hodet prop, etc.). Gjennom kveld gjestene ser hverandre, og fanget "inntrengeren" gir sitt hjerte zametyvshemu. Den som samlet flest hjerter, overlot han morsom symbolsk premie - en souvenir briller eller kikkert.  
  Яндекс.Метрика