Spill tau utendørs for studenter

 Tau spill for barn i grunnskole og videregående skole


 Sommer utendørs spill for barn på gata


 Spill og øvelser med hoppetau


 Sammen med besittelse, Hoppe tau til alle tider var konstant følgesvenn av barneleker og underholdning. Dette er forståelig. Øvelser og spill tau har en gunstig effekt på barnet, bidra til helse og frihet til å gi fysisk, estetisk og moralsk utvikling av barn.
 Hopping bidra til utvikling og opplæring av alle slike nødvendige kvaliteter som enkle, raske og myke bevegelser. Dessuten forbedret fokus og utholdenhet, en følelse av rytme. Mange idrettsutøvere i forberedelse til konkurranser i friidrett og boksing og sportsspill som bruker tau. Dette virkelig unike skall for trening.
 Hoppe tau er tradisjonelt en favoritt tidsfordriv jenter. Men ta dem gutter er også svært viktig.
 Vi vet at det å hoppe tau utvikle utholdenhet. Det er derfor slike øvelser fant sted i hovedprogrammet på opplæring av utøveren, skuespiller og politiker Arnold Schwarzenegger. Alt dette vil sikkert være interessant for barn lærer av voksne, og de vil prøve å gjøre noe for deg selv. Du kan også holde en konkurranse om tittelen mester hoppe tau.
 Utføre øvelser bør begynne med det enkleste, men muligens hodet hele tiden vanskelig oppgave. Det lærer barn å ikke hoppe til stedet, men også på farten. Deretter voksen tilbyr seg å gjøre det på farten, står på høyre eller på venstre ben, og så pidstrybnuvshy. D. Jumping bør være spenstig, utført på sokker. Men alltid huske at det er best å velge øvelser som er skreddersydd til de individuelle omstendighetene i hvert enkelt barn.
 Tau må oppfylle vekst. Bestemme lengden du kan kjøre: økning på sitt midten, trekk langs kroppen. Endene av tauet skal være i armhulene.
 Kjører tau
 For spillet trengte en trepinne eller kritt og rack på antall lag (de kan være noen sportsutstyr). Voksen tegning to parallelle linjer, er 20 avstanden mellom dem - 25 m.
 Deltakerne deles inn i lag spill (det kan være to eller tre). Hvert lag blir bygget i første linje, og spillerne ser på ryggen til hverandre. Den første spilleren i hver kolonne holding tau. For teamet medlemmer kjører hodet først til mållinjen ved å hoppe over tauet. Gulvlister innlegg, de kommer tilbake, passerer neste tau. Som i sin tur, hoppe tau og kjører fremover.
 Deltaker, som har nådd målstreken, hever hånden opp tau. Vinneren er det laget som avsluttet første stafettpinnen.
 Baklengs
 For spill-tau øvelser krever antall deltakere. Barn stille opp i en linje av tau i hendene på en 15-2 m fra hverandre. Ved å holde team ledet i retning av flagrende tau bak frem, gå over det (sakte først, deretter raskere). Deretter fører klapper hendene rytmisk og barn krysser tauet i riktig rytme.
 Tau og rase
 Spillerne er delt inn i to lag og stille opp på startstreken i en kolonne i en avstand på 3-4 trinn fra hverandre. Fremover, i nærheten av 6-8 lag få opp til to spillere fra hvert lag med et langt tau i hendene. For teamleder, begynner de å vri tau i sakte tempo i retning til sitt team. Det første rommet på samme lag løpe ut fremover. Deres mål - å kjøre under tauet uten å røre den, så gå tilbake til å berøre hånden til den andre parten i kolonnen og stå i veien for henne. Deretter kjører ut foran den andre spilleren -. Fulgt av en tredje, og så videre D. Hvis noen rørte tau, deltaker avkastning og gjentar sitt forsøk. Vinneren er det laget som avsluttet første hopp.
 Prøv skli!
 For spillet trenger to lange tau, en trepinne eller kritt. Foreleser trekker på banen og starte mållinjen. Deltakerne deles inn i to lag.
 Fra hvert lag er valgt av to medlemmer som vises i finish linjer sammen og holder et langt tau. Andre spillerne får opp å starte i kolonne en. For teamleder den første spilleren i hver kolonne kjøre opp til vertyascheysya tau på et tidspunkt da tauet er høyt i luften, og hopper gjennom det, så tilbake hver til sitt team og komme til slutten av kolonnen. Spillet er laget i tide. Vinneren er det laget som raskt takle oppgaven.
 Tall og hopping
 Å spille øvelsene trenger tau) antall deltakere. Barn stille opp i en linje av tau i hendene på en 15-2 m fra hverandre. Bly (voksen) forklarer spillereglene: teamet, "One! "Du må gjøre hoppe tau med begge føttene samtidig, på kommando" Two! "- Hopp med bena i kryss," Tre! "- Gå med føttene er plassert fra hverandre. Deretter, når alle deltakerne var klar, begynner spillet. Ledende detaljhandel gir teamet og spillerne utføre dem.
 Åtte
 Å spille øvelsene trenger tau (l chu på antall deltakere). Spillere tau i hånden stilt opp i en linje i en avstand på 3-35 m fra hverandre. Bly (voksen) gir kommando for å starte spillet, og deltakerne begynner å sprette, snu tau, og når hun snur over hodet, deltakerne endre steder tau håndtak, litt foldede hender. Barn tau er pakket slik at det er på tide å gå hoppe i fot to ganger. Etter en stund verten gir kommandoen: "Stopp! ". Barn stoppe.
 Odnonozhky
 Å spille øvelsene trenger tau (antall deltakere). Spillere tau i hendene løftet på stedet i et rutemønster i litt avstand fra hverandre (35-4 pm). Bly (voksen) gjør oppgaven: kommandoen "tid! "Gå på venstre ben, og teamet" Two! "- På høyre.
 Lystig relé
 For spillet trenger to tau, to tellere (de kan være noen sportsutstyr) og en trepinne eller kritt. Lederen på banen trekker startstreken og målstreken. I mål setter han i baren. Spillerne er delt inn i to lag. De står på startstreken i kolonne en, den første spilleren i en kolonne i hendene på tau.
 Ved å lede de første gruppenumrene som kjører tau mens hoppe over det til slutt. Dobihshy til baren, de hopper tau med virvlende lateralt og holde begge ender det med én hånd. Deltakerne så igjen, hoppe tau, tilbake hver til sitt team, den første spilleren til å passere tau i kolonnen, og de er på slutten av det. Spillet stopper når i alle lag i den første kolonnen vil være den som hadde dem i spillet, og bare etter å ha kjørt for å lansere spilleren ikke passerer denne første spilleren tau. Dette laget vinner.
 Tau og baller
 For spillet trenger to oppblåsbare baller og to lange tau. Spillet er utført med en stor gruppe barn.
 Deltakerne deles inn i to lag. Hvert lag valgt to deltakere som er i par (ett par på hvert lag). Hvert par holder et tau. Andre deltakere stille opp i en kolonne på minst 3 m fra spillere tau (to kolonner på hvert lag). De første spillerne i en av kolonnene i hvert lag som holder ballen. Spillet er laget i tide. Ved å lede de første lagspillere med baller kjøre i tau i en tid da tauet er i luften, kommer til festen som er den første kolonnen i kontrast, slå gjennom, returnerte til kolonnen hans og står bak. De som kom, gjenta disse trinnene, kjøre under tauet, slå gjennom, Løping tau, returnerte til sin spalte og stå i veien for henne. Vinneren i dette spillet, og det laget med oppgaven raskere spravyvshayasya.  
På ferie 1 april - April Fool dag for KidsNår og hvorfor folk i ulike land har for å møte 1 april vitser og vitser ukjente, men i denne sammenheng er det flere teorier. Ifølge en av dem, er denne tradisjonen forbundet med dagen for vårjevndøgn, som i mange nasjoner var i begynnelsen av det nye året.
Ferie bemerket en morsom og bråkete og ikke en dag, fra 21 mars til 1 april. Senere, med innføringen av den gregorianske kalenderen nyttår ble flyttet til 1. januar, men folk har lenge vært trofast mot de gamle tradisjoner og heiet hverandre på nyttårs 1 april.
Omsider hilsen ble mer leken, og presenterer mer "dum", og deretter helt glemmer nyttår og ble rett og slett spille hverandre og ler hjertelig når klarte okolpachyty nabo.
Når 1 april var en dag med latter i vårt land, vet ingen, men det antas at selv de mest dumme vitser og spøker den dagen ustraffet siden tilbake i 1725 i St. Petersburg beboerne våknet skjelvende. Vanligvis er dette alarmerende bjelle borgere varslet om en brann, men det var tidlig morgen 1. april, og alarmen var falsk, snarere humoristisk.
I vårt land noen spesiell spøk eller tegninger gitt og alle prøver som deres egen fantasi og sans for humor, men i Frankrike, for eksempel, gikk den dagen stille henge på baksiden av hverandre fargerik fisk med papir. Den franske hevder at den første pershokvitnevi fisk de var i de dager Romerriket: si igjen - kun 1 April - keiser Domitian umiddelbart innkalt Senatet til å rådføre seg med regjerings menn hvordan du koker det ... en gigantisk fisk!
Spill for lystig lag

Naturlig utvalg

Antall spillere: ubestemt tid.

Du vil trenge:
kort med navn på utdødde dyr (ett mindre enn antall spillere) og et kort med navnet på dyret, som fortsatt ikke er truet.
Spillet kan spilles og de som ikke sier noe før ordet "Darwins teori." I mellomtiden, er essensen av teorien ikke vanskelig å forstå: i den lange historien om livet på planeten vår var noen dyr i stand til å tilpasse seg ulike endringer og overlevde, mens andre, som dinosaurene, for eksempel, ikke umiddelbart skjønner hva som skjedde, og døde.
Etter denne korte foredrag spillet burde være klart for alle, så du kan begynne. Det er nødvendig å velge ledelsen som vil vise ulike bevegelser følger dem med ordene "Good! "Eller" dårlig! ". Spillere, eller i dette tilfellet - beklager! - Ulike typer dyr skal gjentatte bevegelser føre når han ytrer ordet "Good! "Og forbli urørlig når ordet" dårlig! ". Etter tre feil, har det etter tre ganger representant av arten gjort noe nyttig for overlevelsen av deres slektninger eller omvendt, gjorde noe ondsinnet, spilleren ut av spillet, og den slags utdødd som dinosaurer, som dokumentert kort utstedt til ham. Lederen må utføre sine bevegelser stadig akselererende tempo før, til det er en spiller som er erklært som vinner og stolt bærer navnet på dyret, i stand til å tilpasse seg endrede betingelser for livet på jorden.
Spørsmål og svar
Antall spillere: ubestemt tid.
Du vil trenge: Penn og papir for hver spiller.
Første party spill skrev på et ark noe morsomt eller interessant spørsmål. For eksempel "Hvor mange sjokolade kan spise på en gang er vår venn ...? "Eller" Hvor gikk i går etter skolen ... vår venn? ". Skriftlige spørsmål venstre kant av papir svinger til spørsmålet hans var ikke synlig, sier topp bare det første ordet (henholdsvis "Hvor mye?" Eller "Hvor?") Og sender arket neste spiller. Han skriver meningsfylt svar på dette spørrende ord, skrive spørsmål og gjør det samme som har gjort sin første spilleren. Spillet fortsetter til alle yspyshetsya papir. Så noen spiller distribuerer all brevet og leser opp spørsmålene og svarene.
Ikke glem å hilse dine venner med en ferieOg festen kan være forberedt lemonade
Limonade

Du vil trenge:

• 5 sitroner
• 300 gram sukker
• 2 liter vann
På ferie 1 april - April Fool dag for Kids

Sitroner kan ikke rengjøre, men ikke glem å vaske dem. Skjær alle fem skiver av sitroner, fra et frø, satt i en stor gryte og hell sukker. Hell alle 2 liter vann og satt i brann. Når pannen vykypyt om lag en femtedel av væsken, vente til alle de litt avkjølt, og forsiktig belastning drikke. Endre i en krukke eller mugge og avkjøl. Du kan sende inn lemonade med isbiter og skiver av sitron til å dekorere glassene.  
Яндекс.Метрика