SECRETS i solen for BARN
 Riddles utvikle barnas tenkning og mange gåter triks tillate barnet å se på tilsynelatende kjente ting med nye øyne.
 Løse oppgaver bidrar til å utvikle godt avrundet barn, har dette faktisk blitt lagt merke til i antikken. Vi fant og brakt ut for deg her alene populære oppgaver for barn av solen løsning som vil sikkert bringe barnet til å nyte. Det antas at utseendet på mysteriene knyttet til frykt for våre forfedre å uidentifiserte naturkreftene. Folk var redde for angering landet, sier noe galt, så begynte å beskrive gjenstander, sammenligne dem med noe som ligner, men uten å navngi dem høyt. Tiden gikk, kunne mange quirks naturens mann forklares vitenskapelig. Men spillet løse oppgaver anses nyttig for alle aldre og har blitt så elsket at den fortsetter å spille i den moderne verden.
 Den største fordelen med puslespillet - det fremmer nytenkning i et barn som vokser nysgjerrige mann, han var veldig interessert i hva som skjer rundt, og hva er årsakene til disse fenomenene. Barn å spille, prøver å huske hvor han så et objekt som ligner beskrevet hvordan det kalles, er trening minnet. Noen mysterier solen, som er egnet for barn yngre skolealder:
 Du er verdens varmer
 Og tretthet vet
 Smilende i vinduet,
 Og ringe deg
 Sol
 Uten det plachemsya,
 Hva synes
 Fra sitt gjemme.
 Sol
 Jo høyere skogen
 Crash lys
 Uten ilden brenner?
 Sol

 For et barn av solen enkel oppgave er en utfordring som ikke kan løses bare ved logikk. Han må koble alle sine kunnskaper til å løse det. Problemet gjør barnet til å ta hensyn til detaljer, farger og former. For å finne svaret, studerte han mye informasjon om objekter og fenomener. Og viktigst av alt - han vil, trenger ikke foreldrene å tvinge et barn til å lære.
 Mysteriet kan kalles den første leksikon barn som på en enkel måte vil det vise hvordan denne verden som er dens innbyggere, overføre visdom av forfedrene og berike sin masse av ny informasjon. Psykologer og pedagoger bemerket stor innflytelse puslespill for riktig utvikling av barnet og fremtiden dannelsen av den menneskelige person. Forskjellige verdier av barnet (moralsk, estetisk) er også lettere å lære ved hjelp av mysterier. Disse problemene kan finnes så mange interessante fakta.

 Gåte babyen viser at de samme Towers kan sees fra forskjellige vinkler, ikke bare rundt solen, den er gul og varm og stor. Gutter med glede midt i prosessen med å løse mysterier. La oss se noen flere mysterier om sola og månen for små barn:
 Vel, god i det hele tatt
 ser og ikke tillate seg.
 Sol
 Om natten himmelen gå,
 Dim arealdekke.
 Jeg veldig kjedelig en,
 Og ringe meg
 Måned
 Tidlig om morgenen våkner jeg opp,
 Watch - og zasmeyus,
 Faktisk, i mitt vindu
 Brightly Shines
 Sol
 En natt i himmelen
 Gylden oransje.
 To uker
 Vi gjorde ikke spise appelsiner,
 Men bare holdt på himmelen
 Appelsinskiver.
 A: Månen, som har blitt en måned
 Hvem er vinduet
 Og ikke avsløre det?
 Sol

 Med oppgaver utviklings maskin språk barnet studere med ham tidligere ukjente ord, som viser hvordan ett ord kan bety av en annen handling eller ting. Barn elsker å huske gåter, spesielt rime, tror sine jevnaldrende, foreldre, besteforeldre. Spør ham noen ganger tenker på deg noe sånt.
SECRETS i solen for BARN
Mysteries of Fish, Bear, Hare og the Hedgehog for Kids
 Natur, virker så nært og klart, faktisk, veldig mystisk. Ett eksempel på dette - gåten av det som kan ikke bare hente sine regler og lover, men også lære mye. Vi har utarbeidet og lagt ut på denne siden beste puslespill for barn i fisk, bjørnen, kanin, pinnsvinet.
 Mysterier av verden rundt oss er ikke bare voksne, men også barn med ungdom. Spennende oppgaver hjelpe lærere til å diversifisere tematiske sesjoner av natur og interesse for studenter.
 I dag, når dyr, fugler og fisk fant bare barna ofte på TV og i bilder, er problemet med utdanning i den yngre generasjonen kjærlighet til verden svært viktig. Og puslespillet er å bidra til oppstart av barn til naturen. Spesiell interesse er i barnas mysterier fisker. Kjent bare med akvariefisk, jenter og gutter er ofte uvitende om gjedde og kreft bare av rykter.
 Barn gåter av fisk:
 Glass House på vinduet
 Med prozrachnoyu vann
 Med steiner og sand på bunnen
 Og en gullfisk.
 Akvarium
 Skinner i elva ren
 Baksiden sølv.
 Fisk
 Logrende, toothy, ikke bjeffer.
 Gjedde
 På bunnen, hvor ro og mørke,
 Løgn barder dekk.
 Malle
 I elva stor kamp:
 To kranglet
 edelkreps
 Fortid heller bakover
 Alt vannet blir klør.
 Kreft
 På halen, ikke et dyr,
 med fjær, ikke en fugl.
 Fisk


 Morsomme, lekne gåter sette barn med utrolige innbyggere i undervannsverdenen. Mysterier fisk, glade barn husket ikke bare lage den indre verden av barns drømmer, men også hjelpe i trening av hukommelse, fantasi, assosiativ tenkning og tenkning kategorier.

 Alle gåter bære sikkert betraktes som de største og sterkeste skog beboere. Han elsker ikke bare smaken av saftig frukt, men også kjent for sin svakhet for søtsaker, for eksempel, hentet honning. Smaken av søt honning gjør ham til å glemme om trusselen yskusannыm være sinte bier beskytte sin bikube fra invasjonen av ubudne gjester. Han må hele tiden nødt til å falle i dvale om vinteren, som varer frem til våren.
 Toppen av bjørn puslespill for yngre barn:
 Morsomme dyr plysj sydd med:
 Der poter og ører er.
 Honning la lille dyret
 Og ordne det hule!
 Bjørn
 Sommer turer i skogen,
 I vinter den hviler.
 Bjørn
 Det er vinter i hiet sover
 Sakte snorking,
 En kjølvannet begynner å brøle,
 Som navnet? -
 Bjørn
 Han sover hele tiden om vinteren,
 I sommer trekk elveblest?
 Bjørn
 Toed stor,
 Sover i vinter hiet det.
 Liker humper elsker honning,
 Vel, hvem ville ringe?
 Bjørn
 Vperevalku dyret går
 For bringebær og honning.
 Han liker det veldig søt.
 Når høsten kommer,
 Lise hull på våren,
 Hvor han sover og drømmer.
 Bjørn

 Vinter søvn,
 Sommer - elveblest trekk.
 A: bjørn


 Alt gåter, historier, fabler og historier hare kalt den mest feige av alle skog innbyggere. Imidlertid er kaninen ikke så sjenert som man skulle tro. Sin feighet ikke mer feighet noen andre dyr av samme størrelse. Løpe vekk fra ham hans store fiender faller bare på grunn av usikkerhet fordi det ikke kan skryte av kraftige poter, ikke store tenner.
 Mysterier kanin små barn:
 På fjellet løp,
 fra Mount forkjært.
 ***
 I ingen skew hi,
 Du trenger ikke ham hule.
 Fra fiender spare beina
 Og fra sult - bark.
 ***
 Hva et beist av en skog,
 sto som kolonnen under en furu?
 Hvem står i gresset,
 hodet over ørene?
 ***
 Fordi akkurat rett
 Galopperende hvit krage.
 ***
 Lange ører,
 Hurtig sitater.
 Gray, men ikke mus
 Hvem er det?
 ***
 Eyed, små,
 I hvit frakk i støvlene.
 Grå buk, lang øret.


 Mysterier piggsvin si at takket være sin evne til å levre seg nåler og en ball denne lille dyret er ikke redd for nesten alle. Den eneste faren for ham - en rev, den mest utspekulert av alle skogens dyr. Etter å ha drevet pinnsvin uinteressant for dem vanndam, tvinger hun ham til å snu seg rundt og vise sin sårbarhet. Stealth og utspekulert for å hjelpe henne å oppnå det andre ikke kan.
 Mysteries of the Hedgehog
 Ikke en skredder og livslang
 På nålene gå.

 Under furutrær, under trær
 Løgn sekk med nåler.

 Minimeres til en ball,
 Ta ikke gitt.

 Nåler liggende, liggende,
 Så løp under bordet.

 Vi trenger nåler for sy
 Hvem trenger en nål for livet?
 Han selv rundt, ikke ballen,
 Roth er ikke synlig, men kusach,
 Hola håndterer ikke ta
 Og det kalles (pinnsvin)

 Nesen, som en gris
 Og stikkende bust.

 Liggende under trær
 Pute med nåler.
 Lå, lå,
 Og løp.

 Mange nåler, og alle uten tråder.
 Mellom furutrærne, mellom trærne
 Vandre tusen nåler.
 Men ikke ta en eneste sting
 Alle nåler uten ører!

 Det er nåler og pins
 Krype ut fra under benken.
 For meg de ser,
 Melken de ønsker.

 Angry nærtagende
 Han bor i backwoods,
 Nåler veldig mye,
 En tråd - nei.

 Som et tre -
 Alt i nåler.

SECRETS AV SOPP FOR BARN
 Alle barna vet at hrybochok består av et lokk av paraply og ben, men er sopp er spiselig, uspiselig som og hvor de skiller seg fra hverandre inntil barnet forstår lite. Pedagogiske oppgaver av ulike sopp for barn hjelpe barnet å lære mer om den rike sopp. I Ukraina sopp, lepper fortsatt kalles på grunn av sin konvekse svampete hatter, kjent i uminnelige tider.
 Skogsopp meget nyttig og ofte på grunn av dets næringsstoff kalt skog kjøtt. Men deres fordel er ikke bare for å tilfredsstille sult, men også et vell av fett, karbohydrater, vitaminer og mineraler. Og en ferie og en ukedag, når som helst, sopp som kan og salt, og kok og stek var det samme fatet på bordet. La oss bli kjent med noen gåter for barn av sopp :
 Under furutrærne i nærheten sporene
 Hvem er gresset?
 Stammen er, men ingen støvel,
 Hetten er - ingen leder.
 Svar: Mushroom
 Mens barn - en i beret,
 Modnet - iført hatter.
 Svar: Sopp
 Han sto på en sterk stilk,
 Nå liggende i en kurv.
 A: Boletus edulis
 Hva er den gule søster
 Gjemmer seg i gresset?
 Jeg ser dem alt godt,
 Vil forbruke mer hjemme.
 Veldig rent, deilig sopp -
 Rådet og kokk, og sopp.
 Disse gule søster
 Kalles
 Kantareller
 Hva gutta på stubber
 Fylt tett gjeng?
 Og holde paraplyer i hånden,
 Captured sky.
 Svar: nameko
 I nærheten av skogen på kanten,
 Pynte mørk skog,
 Oppveksten fargerik som persille,
 Giftig
 Svar: sopp

 Sopp omgir oss, ikke bare i den virkelige verden, men i eventyr. En av dem er beleilig plassert caterpillar, noe som gir Alice in Wonderland verdifull veiledning. Denne soppen har servert ikke bare støtte, men også en indikator på vekst og modning.
 Hans stykker jente får lov til å vokse til gigantisk størrelse, den er redusert til en liten stat. Og mest interessant er at hele veien Alice, som takket være den hvite kaninen oppdaget en ny og fantastisk verden full av mysterier.
 Hvert skritt fremover en liten jente eller gutt - som svar på en gitt oppgave eller å vinne spillet. Og sopp - en flott symbol for drømmende barn. Ikke rart om barns Matineer rolle kantareller eller steinsopp kreditert mest talentfulle skuespillere, og de fleste anbud barndomsminner er lagret voksne er alltid forbundet med kampanjen for sopp. Wood for den lille mannen er som en stor by hvor folk lever i stedet for tre. Tema puslespill spiselig og uspiselig sopp for barn bidra til utviklingen av logisk tenkning, introdusere babyen din med den naturlige verden som omgir oss overalt.

 Ikke glem at selv et lite barn - en personlighet. Du må nøye se nøye til barnet fordi barnet ikke kan være smart for år, og enkle oppgaver er henne kjedelig og uinteressant. Dersom barnet imidlertid ikke ennå gammel nok for komplekse oppgaver, bør du starte med en enkel og lett å ikke ta motet fra hans ønske om å spille dette spillet. Ikke bli opprørt hvis barnet ikke kan løse utfordrende oppgaver. La ham først natrenuyetsya inn flere gåter sopp, så tiden vil komme når han vil mestre mer komplekst problem.
 Også de viktigste feilen mange foreldre - til ønsket om å dele sin daze svaret på dette spørsmålet. Ikke gjør dette, er det bedre å lære barnet å forstå betydningen av gåter og finne løsninger på sine egne for å forklare riktigheten av svaret gitt.
 Mystery ynoskazatelnostyu utvikle sin intelligens og evne til å skille fra de viktigste ubetydelige detaljer. Lignende funksjoner og forskjellige ting som ligger til grunn hver oppgave og hjelpe barnet å finne sammenhenger mellom hendelser og gjenstander av verden.
SECRETS AV SOPP FOR BARN
Яндекс.Метрика