Hvordan Møt unge etter registret kontoret?
 Vi lever i interessant og veldig merkelig tid når tradisjon og utvikling møtes, fletter og danne nye som oppfyller de nye realitetene, ritualer. Og denne tilpasningen blir sett på som en logisk og normal, passer lett i livet. Spesielt moderne vielsen arvet mest klassiske teknikker og scenario stadier av folks opprørt, men det drastisk endret gjennomføringen av noen av dem. Dette er ikke overraskende, fordi våre besteforeldre, og spesielt deres forfedre har sluttet deres liv ikke i et register kontor og i kirken. Og registrar slik som på begynnelsen av forrige århundre var ikke enkel. Og hvis du hadde møtt ung hjem etter bryllupet, nå de blir møtt på hans retur fra registret kontor. Det betyr ikke fjerne behovet for å kjenne og bruke de spesifikke regler om prosedyren. Har registret kontor etter møtet ung
 De fleste mennesker, også ikke-knute og bare planlegge sitt eget bryllup er svært grov og generell idé om hvordan og hvor de nygifte etter møtet registrar, som er involvert i det, og hvilke attributter brukes. Så la oss til å starte skjematisk betegne hovedbaser der seremonien dette:
 1.  Dagens nygifte par møte både foreldre, som i tidligere tider gjorde brudgommens foreldre til å komme hjem til der bruden. Hvis en forelder enker eller skilt, tok han del i møtet alene eller sammen med sin nye ektemann. Mottak og faddere har også rett til å møte unge sammen med sine familier.
   World Youth begynner så snart de kommer ut av hallen ekteskap. I teorien kan du starte det i den generelle registret kontor lobby, men på grunnlag av opplysninger i neste avsnitt, er det bedre å utsette seremonien utenfor og holde ut innendørs.
   Foreldre, andre slektninger og nære venner dusjet nygifte korn mynter, godteri og roseblader. Noen tolkninger av korn og pengene blir brukt bare på bruden og brudgommen på vei hjem til registraren. Men mer demokratiske alternativer tillate fri tolkning av reglene - det viktigste at symbolikk var vakker og intuitiv alle tilstede.
   Tidligere, etter at ekteskapet seremoni paret dro hjem, hvor de ventet lagt tabell. Nå bank ofte utført i restauranter og kafeer, så dette neste møte regelmessig overført til forberedt offentlig institusjon.
   På slutten av unge foreldre møttes i hvis hender er ikonet, håndkle og brød med salt på den. Nygifte bøye og lytte til deres foreldre velsignelse. Tradisjonelt er brudgommens foreldre snu en tale til bruden og brudgommen til brudens foreldre (i motsetning til velsignelse før bryllupet, når foreldre lærer sine egne barn), og dermed vedta et nytt familiemedlem.
  Hvordan Møt unge etter registret kontoret?

   Etter å velsigne den unge pause av et stykke brød og spise dem mochayuchy i salt. Noen som har brikke er større enn mange tror får flere sjanser verhovodyty i familien. Modernitet lagt denne tradisjonen romantikkens aksje, i henhold til hvilke unge seg ikke spise brød og mate hverandre.
   Når spist kakestykkene, presenterte de nygifte med champagne glass til forespørsler brød. Musserende vin å drikke til bunnen og fortrinnsvis i ett jafs. Tom briller ungdom, til tross kaste tilbake over skulderen slik at de brøt "heldigvis".
   Så ut et brød på bordet, dekket suite, og satt i hodet. Hans foreldre, i mellomtiden binde hendene på unge håndkle og eskortert dem til bankett hall.
   Denne direkte møte med unge registrar kan anses ferdig og er klar for videre feiring av gledelige hendelser. Planlegger et bryllup dag, guidet av disse stadier av utviklingen, men ikke glem at du kan diversifisere og tilpasse seg de særegenheter sin egen seremoni. Dette gjelder både attributter og manipulere det. Dette kreativ tilnærming ikke bryter grunnleggende lerret bryllup, men gjøre det mer følelsesmessig og personlig.
   Møte med unge registrar
   Så, har bruden og brudgommen erklært mann og kone. De forlater rommet ekteskap, noe som gir vei til neste paret, og se følgende:
  1.  På hver side av døren er alle gjester, og skaper en live band som vil gå ung. Barn er best satt på første rad, men generelt - fokusere på deltakeren seremonien. Noen av de pårørende som er ansvarlig for prosedyren for «Shedding" nygifte symbolske fordeler tidligere skal distribuere dette materialet hver dag. Den samme mannen fulgt fremveksten av unge og gir bortelaget kaster blomsterblader i dem (som symboliserer kjærlighet og ømhet), godteri (søt livstilfredshet), penger (materiell velstand) og bygg (velstand og fruktbarhet). Du kan fortynne blandingen er skinnende konfetti, serpentin, etc. Ikke vondt å advare besøkende ikke å få unge mennesker til festen ikke måtte tåle avdeling for traumatologi.
    Fotograf og videofotograf må være på vakt og fullt ut reflekterer de nygifte ut av registeret kontoret. Dette er en av de mest gripende og vakkert bryllup øyeblikk, slik at gjestene trenger for å implementere det som vakrere. Myk musikk og hilsener være passende soundtrack.
    Vinne live stream korridor i godteri og mynter, ungdom sitte i bilen og gå til stedet for bankett og / eller andre festligheter. Dermed må foreldrene diskutere på forhånd med drivere veien for å komme litt tidligere som nygifte og møte dem på døren.
    Young skikket til foreldre slik at bruden var riktig av brudgommen. Foreldre hold ikonet av Jomfru Maria (mor) og Kristus (far).
    Ordene til velsignelse kan ikke være standardisert og lært utenat, så lenge de er oppriktige og kom fra hjertet. Viktig ønske ung kjærlighet, fred og velstand, så de bygget sitt eget glad og sterk familie.
    Young break off (om ønskelig - bite uten å bruke hendene) fra brød, spise brød og drikke champagne, sublime i dekorerte briller på et sølvbrett. Crash briller, baug og foreldre er byttet i hånden (bruden - venstre, forlovede - høyre) for å bli bandasjert håndkle på armhulen nivå.
    Så unge mennesker, og for dem - foreldre og andre gjester som kommer inn i rommet. Brodert håndkle kan løses etter at paret sitte på banketten bordet.
    I løpet av kvelden brød kan deles blant gjestene eller lagre og ta med seg til huset til en ung familie. Men saltet er fjernet fra bordet til søler salt og ikke for å provosere frem en krangel. Håndkle, som ble bundet på hender og ikoner, som møtte unge lagret i mange år og beskytte de unge, og deretter deres barn fra alle verdslige problemer. Som for blomster og sjokolade, de er vanligvis behandles delta i bryllupet til barn og føre dem mye glede.
    Alle attributter som brukes i møte unge registret kontor eller kirken etter bryllupet, testet av mange generasjoner av familier. Hver av dem har sin egen mening og betydning for velstand av de nygifte. Selv brudd av brød kan tolkes lydhør forsamling: samtidig - som et tegn på harmoni mellom bruden og brudgommen, konsekvent - en divisjon overlegenhet og underordning. Derfor, hvis du vil at bryllupet gikk uten en hindring, og alle vakter tradisjoner ble fornøyd, prøv å vurdere selv disse små funksjoner.  
Hvordan å presentere seg i konkurransen?
 Selv den mest interessante og innholdsrike liv krever fra tid til annen for nye opplevelser. Spesielt i tilfelle av en aktiv, entusiastisk og begavet mann. I en slik positiv energi personligheter har en tendens til å svinge og stadig behov for nye måter å implementere. Og i to retninger. På den ene siden, en kontinuerlig søken etter inspirasjon. En rekke forestillinger, utstillinger, festivaler, moderne polyfone kunstprosjekter, presentasjoner, messer, konserter og installasjoner er i stand til å ta opp med nye ideer, gi rikelig med friske ideer. På den annen side, krever frigjøring av kreativ energi nedfelt i konkrete kunstgjenstander og prosesser. Dette - årsak og unnskyldning for en rekke arrangementer og konkurranser, vennlige og konkurransedyktige møter. Generelt, til de hendelsene hvor kreative folk kan fullt vise sin evne til se og verdsette andre kunstnere og å sammenligne sine prestasjoner. Og når meningen med tilværelsen konkurranser klar og kan ikke settes spørsmålstegn ved, og deretter å delta i dem bør tas på alvor. Spesielt som konkurranser, samt kreative aktiviteter er svært forskjellige, og hver krever individuell original, men like grundige forberedelser. Kompleksiteten i trening avhenger av mange parametere: fra talent til konkurrentene, nivået på konkurransen og tvinge motstandere, omfanget av hendelsen (det er ingen hemmelighet at lokale konkurranser verdier krever mindre innsats enn internasjonale konkurranser). Men i alle fall, innebærer konkurranse flere rivaler - den sterkeste vil vinne, mens andre må vise deg verdig til å fortsette å kjempe konkurranse i fremtiden, og seere husket juryen. Det er derfor absolutt forestille meg selv i konkurransen noen ganger mindre viktig enn seier vinne. Spesielt hvis konkurranse betyr ikke bare å vinne priser, men også en fin "Publikumsprisen". 
 Generelle regler for forberedelse til konkurranse
 Som allerede nevnt, konkurranser, som krav for å forberede for deltakelse i dem, er forskjellige. Men vi kan identifisere noen fellestrekk som gjør en "konkurransedyktig ånd". Uansett hva du er involvert i idrett, dans, vokal eller mentale spill uten denne spesielle stemningen, kan du selv kaller det en "hemmelig ingrediens konkurransedyktig," forvente å vinne forgjeves. Derimot, hvis du mestrer teknikken med å sette deg på rett følelsesladet øyeblikk, presentere oss og snakke på konkurransen vil være mye enklere. Og dette er ikke så vanskelig hvis du vet og vurdere følgende anbefalinger:
 1.  Studie regler. Selv om du er hunden spiste i lignende konkurranser og ikke første akt, ikke ignorere de regler og forskrifter om fremtidige hendelser. For det første, selv i det samme feltet konkurranser er forskjellige fra hverandre. Arrangørene ønsker å gjøre det bevisst sine handlinger var ikke like. Dernest, selv den samme konkurransen år etter år endringer, utvikler og kjøper nye forhold. Stole på tidligere erfaringer, kan du lett miste av syne de viktigste kriteriene som vil være avgjørende til slutt og kuttet all treningen. Derfor oppmerksomhet, respekt og flid. Her er de tre pilarene uten noe som det ikke er nødvendig å gå til konkurransen.
  Hvordan å presentere seg i konkurransen?

   Selve studien og rivaler. Den andre forutsetning for kvalitet ytelse. Nøktern evaluere sine styrker og svakheter i lys av konkurranse, styrker og svakheter. Du kan selv gjøre en spesiell liste, noe som ville gjøre sine individuelle egenskaper - slik at du kan tydelig se sine tall. Parallell prøve å søke, hva godt og hva dine fremtidige motstandere er svake på konkurranse. Sammenligne sine og sin styrke. Og prøve å tenke objektivt, ikke zaznavaytesya hvis Benefit og ikke fortvil om konkurrenter er heller ikke født i går. Først, kan informasjonen være ufullstendig, og stole på det helt verdt det. For det andre viser resultatene veldig øm. I mellomtiden kan du analysere ting som bør arbeide forblitt å bestride tid.
   Når du er klar til selv, at forslaget i seg selv publikum (på ulike konkurranser denne sceneopptredener kalt vekslet gratulasjonskort eller noe i slag), først og fremst demonstrere de egenskapene som føler seg mer styrke. Hvis svakheter har også lyd, gjøre det forsiktig og mot slutten av sendingen. Pre-sjekk registreringer av tidligere konkurranser, studere atferden til deltakerne og spesielt - vinnerne. Dette vil gjøre deg i stand til å forstå hva som er verdsatt i konkurransen, det som trekker oppmerksomheten til juryen. Utvikle en disse kvalitetene, men ikke glem om dine egne, individuelle preferanser for å glede noen andre.
   Selvtillit - En viktig forutsetning for trening, spesielt for den første utgivelsen, og selve presentasjonen seere. Som du vet, det første inntrykket - den smarteste og mest holdbare. I din makt for å bruke det til din fordel hvis du kan riktig tune den moralske. Dette betyr at om noen frykt, frykt scener av nød til det offentlige og andre begrensede følelser kan være verken språket eller enda skyggen av tanken. Gå i anger management, meditere, tenke og zavchit par afirmatsiy - noe, bare for å bli kvitt sjakler av panikk. Hver høyttaler en metode for å skaffe tillit, men de fleste av universell kunnskap til å hjelpe sine sterke sider, god innledende forberedelser, øving og nok forståelse for det faktum at konkurransen - det er bare en stor liten episode av livet. Viktige, men ikke verdt slike opplevelser som kan hindre deg fra å få glede av det og bringe seere gleden av ditt bidrag. 
   Zest. Også en god måte å bli kvitt frykten før forestillingen. Samtidig hjelper det å skille seg ut fra de andre deltakerne, og derfor presentere en original og uttrykksfull. Finn din individuelle, eksklusiv, unik funksjon. Det faktum at det er bare du og hvorfor ingen andre deltakarar. Gjøre sin høringsuttalelse legges vekt på denne "smaken", vise henne så fullstendig som mulig, lyse og minneverdig. Som sådan, kan du bruke nesten alle av din funksjon - det viktigste at det var veldig personlig og spesifikk.
  Hvordan å presentere seg i konkurransen?
   For eksempel, en interessant faktum biografi obezoruzhyvayuschee sjarm, talent, fortelle vitser, live ansiktsuttrykk, evnen til å kopiere andres stemme eller bare en morsom klesplagg. Tenk, arbeid på dette aspektet, innlevering gikk på jevnt, uten en eneste feil. Hvis du klarer å sjarmere juryen og publikum i løpet av denne første individuelle samopredstavlenyya, kan du anta at brorparten av suksess allerede i lommen. Videre kan denne eksklusive funksjonen lyse med dyktig innlevering selv skjule noen feil i programmet, så det er fornuftig å "presse" av det alt du kan for å gi deg selv litt forsprang på alle etterfølgende stadier av konkurransen.
   Kontakt med publikum båret på vår liste i siste avsnitt, men i virkeligheten er det ikke den siste for å sikre tilslutning til den målgruppen du og din presentasjon. Det er viktig personlig karisma og evne til å fange din stemme, gester, plast og måte å tale. Bruk en liten, men effektiv teknikk - se øynene til dem på hvis løsning avhenger vurdering ytelsen. Overføres fra en visning til et annet medlem av juryen og utsette den for et par sekunder hver. Se øyet, eller enda bedre - til et punkt like over øynene, på nesen. Denne myke smil og viser vennlighet uten underdanighet. Visuell kontakt - et kraftig verktøy for å etablere en følelsesmessig tilknytning, bruke det til din fordel.
   Og nå som de grunnleggende ferdighetene representerer seg selv til publikum gikk, la oss se litt mer spesielle tilfeller og case konkurranser. Faktisk kan forskjellene mellom dem være ganske betydelig for deltakerne trenger spesiell hjelp og tips for vellykket trening. La oss prøve å fremheve de viktigste punktene i presentasjonen av sine fordeler på ulike typer konkurranser som om nødvendig kan du bruke denne lakoniske "crib".
   Utarbeidelse av visittkort for en musikk konkurranse
   Konkurransen mellom sangere, musikere og andre kunstnere musikksjangere i det siste blitt svært populært. De er organisert i forskjellige byer, invitere deltakere fra nabo regioner og land viser tilsvarende show på TV og i store åpne områder. God vokal og musikalsk øre med mye folk, så mangel på deltakere i slike konkurranser ikke. Likevel mellom hans talent og evne til å avsløre for utenforstående er noen ganger en hel golfen, som består av tvil, usikkerhet og mangel på erfaring i offentlige taler. For å unngå å bryte noe verdig og viser seg å synge, instrumental eller dansekonkurranse, ta hensyn til to viktigste parametrene: dets repertoar og utseende.
   Repertoaret er ofte nødvendig på grunn av begrenset konkurranse og temaet for arrangementet. Men, hvis mulig, for første presentasjon utgang velge det produktet som du liker best. Selv om det er velkjent sang / sang / dansefest. Hvis det bringer en ekte glede for deg personlig, og du kan vise dine følelser jury, vil kortet kunne mye bedre hvis du må vise styrke gjennom trendy, lunefull, men ikke din sjel trohayuschee arbeid. Som for kostymer, er det en sjanse for at du vil velge kort til din smak. Gå ikke glipp av denne muligheten og prøve å bruke det som. Det er ikke det at den "slitasje bedre snart", og at kjolen i henhold til deres prestasjoner og personlige stil forestillinger til sammen med bildet ditt, dannet de en harmonisk helhet. Det er fornuftig å sy klær for innsending til skredderen for eksklusiv skisse til noe som ingen kan se og kjøpe i butikkene. Bli den fantasien, ikke spare krefter, tid og, hvis ikke banalt, penger. Etter innsending konkurransen - er dette inntrykket du saken for dommere, som avhenger av seier. 
   Utarbeidelse av visittkort for skjønnhetskonkurranse
   Skjønnhetskonkurranse i mange år sin popularitet blant seerne ikke, og heller ikke blant deltakerne. Vanligvis konkurrerer de virkelig sex, selv om "mannlig" skjønnhetskonkurranse holdt også, om enn relativt sjelden. Et karakteristisk trekk ved selve presentasjonen en skjønnhetskonkurranse er at dette "kortet" ikke blir levert i begynnelsen av stykket, og gjennomført, vanligvis nærmere finalen. Dette er både plusser og minuser for deltakerne. På den ene siden er det lite å roe ned og bli vant til scenen, hall, miljø, tune inn på noen mot. I tillegg er det mot slutten av stykket alltid husket bedre enn det var i begynnelsen, at juryen nøye behandle presentasjonen. På den annen side, mange jenter har en tendens til å tvile på sine evner bare etter at de ser sine rivaler "i aksjon." Og kraft og energi ved slutten av konkurransen allerede er lavere enn ved starten.
   Likevel, dette er ikke en grunn til å forlate den grundige forberedelser av ditt eget visittkort. Og denne opplæringen bør starte i god tid før konkurransen og bli integrert. Diett, sport trening, hårpleie og hud - alt dette vil gjøre deg mer vakker og vil føle seg mer trygg. Men få svar på vanskelige spørsmål lede, som fortrolighet med å delta i skjønnhetskonkurranser tradisjonelt ligger i intervjuer. For ikke å fornærme publikum og dommerne, må du være ikke bare vakker, men også intellektuelt utviklet person. Bred generell kunnskap, vil trolig være nok til å navigere og / eller improvisere svare på spørsmål. Vanligvis spørsmål knyttet til eventuelle faktiske hendelser for tiden i landet eller i verden. Så like før konkurransen, lese nyheter, sjekke hjemmesidene til motetrender og arrangementer av show business og en verden av kino. Og aller viktigst - føle trygg usmihaytesya og manifesterer en sans for humor. 
   Utarbeidelse av visittkort for en skolekonkurranse
   Nesten alle skoler gjennomføre aktiviteter som kalles "student of the year" eller lignende ham blant junior og middelklassen. Studentene er forberedt på å delta med hjelp og under veiledning av foreldre, så vårt råd adressert til ham. Ved å sende sine barn til konkurransen, må du riktig øve med ham ideen og forberede alle nødvendige materialer. Og det er alle hans diplomer, medaljer og bilder og videoer fonogram tidligere forestillinger. Disse juvelene som indikerer suksess og talenter barnet kan kombineres til en levende album, som den såkalte studentportefølje. Alternativt, representert som en presentasjon med kommentarer, musikk og slående visuelle.
   Ved konvensjonelle standarder, består skole konkurranse av tre suksessive stadier. Utgangspunktet elevene vurdere sin fremgang, delta i konkurranser, sportsarrangementer og andre former for intellektuell utvikling. Da være kreativ tur, der tallene anses amatør, avhengig av talenter hvert barn. Og på slutten av finalistene må underkaste seg, snakke under en slags "visittkort": liten forestilling som karakteriserer student og demonstrerer hans personlige egenskaper. Det er viktig og artisteri, oppfinnsomhet og baby. Bedre ennå, hvis du tar del i en cut-away medlemmer av hans familie ved å utarbeide en felles sang, teater eller annen morsom scene nummer. Ytelse i verset er alltid en fordel som improvisasjoner på motivene kjente sanger. Generelt, uten din hjelp og kreativ tilnærming barnet ikke kan takle, og sammen kan du gjøre hele rommet til å ri med latter og dommere - sette etterfølger høyeste poengsummene. 
   Som du kan se, suksessen av ytelsen på konkurransen avhenger ikke av en, eller enda flere kvaliteter av deltakeren, og på sin evne til å binde sine harmonisk og få til et enkelt bilde, og sikkert vise det på scenen. En viktig rolle spilles av opplevelsen, men også kan vise debutanter slik klasse ytelse som vil imponere erfarne utfordrere, og aller viktigst - jurymedlemmene. Disse menneskene vil avgjøre hvem som får begeret vinner, og dermed bør oppmerksomheten være fokusert hovedsakelig på dem. Men publikum også ikke bli glemt, fordi ideen din skal imponere gjestfrihet, vennlighet og tillit. Så over nesen, smiler bredere syn av hallen. Du allerede vet hvordan de skal presentere seg i konkurransen, må bare innse det og nyte fortjent applaus. Lykke til!  
Яндекс.Метрика