Jule anbud for nye året 2015Jule anbud for nye året 2015
Hvis du ønsker å underholde deg selv og dine gjester på nyttårsfeiring? Dette vil bidra til konkurranser som lett distrahere gjester fra å drikke champagne og spise salat etter presidentens tale. Jule konkurranser for 2015 vil bli med dine gjester vil bringe et snev av moro og gledelig atmosfære av ferie. De kan være svært varierte: anbud for intelligens, lærdom, ferdighetsspill. Valget er helt avhengig utelukkende på ønskene til deltakerne, deres fantasi.
For en god og glade feriedager til å tilbringe 4-5 er ganske underholdende konkurranser for det nye året 2015.
Best forberede flere scenarier for ferie, ulike spill, stafetter, etc. I dette tilfellet, selv om noen konkurranser er ikke interesserte deltakere, kan du føle deg fri til å tilby dem noe annet alternativ. Vet ikke hvordan å underholde deg selv og gjestene for det nye året? Og det er veldig enkelt. Leter du etter nyttår Contest! De vil ikke sovne etter presidentens tale, vil tillate gjester å flykte fra å spise salater og drikker champagne. "Nettverksbrukertips" gir deg en samling av de mest populære nyttårs konkurranser:
Du kan tenke på det nye året konkurransen på forhånd, sammen med kolleger og venner, annonserer brainstorming. Vi tilbyr deg noen av de morsomste og mest interessante som etter vår mening.
konkurranse "Christmas ønsker for 2015."

I denne konkurransen kan spilles på nyttårs corporate ferie. En boks (eller en lue, for eksempel) navnene på rush til en annen - ønsker dem neste år. Da verten trekker tilfeldig ett navn og en ønsker og lese dem.
Konkurranse for det nye året 2015 "Snow kvinne"
Hvis nyttårsaften vil være mye snø, kan vi tilby våre gjester spille i gata. For konkurransen er ønskelig å velge menn og dele dem inn i lag. Oppgaven med hvert lag - snø blind kvinne, kvinne, og kvinner. Vinneren er det laget hvis ytelsen i snøen kvinnen er den vakreste, uvanlig og en god figur. For eksempel, for å dekorere kvinner kan bruke kvinneklær og tilbehør. Hvis en annen konkurrerende team av kvinner, vil de ikke forme en kvinne, og mannen i hennes drømmer, uansett hva de ønsket å møte i det kommende året.
Jule konkurranse "Alfavytyk"
Arrangør nyttår ferie eller utleier før gjestene kommer forkledd som julenissen. Når vi samle alle gjestene hjem, kunngjør han at for hver av de tilstedeværende at han er en liten gave som bare vil utdannede mennesker, og tilbyr alle spille en konkurranse som heter "Alphabet". Nisse kaller den første bokstaven i alfabetet, hvor gjestene slipper å lage en hilsen. For eksempel "Aibolit ønsker alle besøkende." Da den andre spilleren gjetning hilsen som starter med bokstaven "B", for eksempel "Vær glad nyttår." Så for hver spiller. Veldig moro er på bordet når turn kommer til bokstavene F, J, P, L, I.
Nyttårs Contest "boks med gaver"
Du kan heie besøkende, arrangere en liten spøk. Rommet der gjester har kommet, sette boksen der det er ingen bunn, men det forrang. Å vikle smykker boks vakre bånd og sette kort hilsen. Den aller trenger å fylle en boks med konfetti. Boksen må plasseres på høyeste sted, for eksempel et skap. Når den besøkende kom inn i rommet, forteller ham at hans gave er i skapet. Gjestene vil fjerne boksen og alle dusjet med konfetti som ikke bare underholde ham, men alle de andre gjestene.

Konkurranse for det nye året 2015 "pynte juletre"

For organiseringen av konkurransen vil være nødvendig tinsel, bånd ball, kranser. Prank deltagerne i konkurransen vil ikke trær, og kvinner. I den ene hånden holder hun de beste girlander, glitter og bånd, og en mann uten å berøre det med hendene, ved hjelp av leppene pakket og dekorert deres "juletre". Vinneren og belønnet med et par som har kommet meget elegant og vakkert tre, og alt som måtte takle oppgaven.
Nyttårs Contest "Funny pins"
For konkurransen vil ta flere par. Medlemmer konkurranse blindfold, deretter til sine klær pin 5 pins. Essensen av konkurransen er å raskt samle klær pins med en partner i en langsom, romantisk musikk. Vinneren og et par som før alle gjette hva konkurransen er svik. I klær til jenter sikre pinnene 5 og i gutter klær - 4. Før deltakerne gjette om de små triksene de vil være lang og hard kropp famle partner for de nyeste, seirnålene. Deltakere og tilskuere ga en god stemning!
Nyttårs Contest "en knapp og hansker"
På nyttårs konkurranse involvert flere par. Menn gi vinter, tykke hansker. Oppgaven med konkurransen er at disse hansker menn bør feste knappene på frakk eller jakke som er slitt i løpet av klær kvinnelige partnere i spillet.

Konkurranse oppriktige ønsker for det nye året

5 inviteres deltakere som i sin tur leser nyttårshilsener eller ønsker. De som ikke kan komme opp med den i 5 sekunder ut av spillet.

Nyttårs Contest "Song"

I hatten bør gjøre et lite stykke papir, som hver er skrevet ett ord (frost, istapp, snøfnugg, tre, etc.). Hvert medlem igjen får notater og utføre en sang som er til stede vist. Tema sanger må være vinter eller jul.
Jule konkurranse "Smishynky"
Hver deltaker får tildelt et morsomt navn: godteri, kjeks, nål, krans, snø, lommelykt, etc. Bly forbigår deltakere i en sirkel og spør dem spørsmål forskjellig plan: hvem er du? Hva er i deg (pekte på nesen)? En dryppende istapper? På spørsmålet hver deltaker møter hans navn, oppfordret ham under spørsmålet. Som svar på et spørsmål kan du ikke le, som ikke kunne motstå, og han tapte.
Jule konkurranse "Mask"
Bly deltaker bærer en maske slik at han så henne aldri. Spilleren med hjelp av ulike problemstillinger prøver å gjette hvis det seg en maske. Kan besvares bare ja eller nei. Othadavshemu maske får som premie.

Konkurranse for det nye året "snøballen"

Deltakerne står i en sirkel og passere hverandre snøball laget av bomull eller hvit klut. Mens com overføres julenissen eller verts prymovlyaye: snøball, venner, ri, 5 heller tro en-to-tre eller fire fem, her er dikt lese! Eller utføre en sang eller dans, vi danse, valgt av Roma. En deltaker i hvis hender på dette tidspunktet var en snøball og utfører talt i sentrum av sirkelen.
Jule konkurranse "Dans med ballen"
Hvert par er gitt en ball, som de legger mellom seg selv og holde organer som utfører dans. Hender berøre ballen ikke kan. Det blir gøy, hvis du forberede deg på forhånd musikk, "klippe inn" henne med forskjellige stiler og priser. Det er lurt å starte konkurranse med en langsom melodi og erstatte rock and roll, polka, lambadoy, folkedans, kompliserer oppgaven med deltakerne. Uronyvshye ballen ut av spill.
Jule konkurransen "Hvem vare»
Det vil ta fem medlemmer, fire glass og sprit. Gjestene stå rundt bordet der brillene er plassert. Presenter inkluderer musikk, og deltakerne begynner å løpe rundt bordet. Når musikken bryteren, må deltakerne gjøre det til bordet og drikke et glass innhold. De som ikke fikk glass, ute av spillet. Og slik fortsetter så lenge det vil være en vinner.
Jule konkurranse "bekk"
Gulvet er dekket med teppe tapet. Deltakerne tilbys med bena langt fra hverandre til å gå på en imaginær mur av bekker og ikke suge føttene. Etter den første vellykkede forsøk, kvinnen gjentok min tur, men bind for øynene. Alle Deltakerne kan ikke se hvordan det utføres. Etter en bekk, en kvinne fjerner bindet fra øynene hans og oppdager at mannen er på veggen, og møte opp. Det Brook Bed istedenfor en tid da partiet bind for øynene. Kvinne flau, men etter den andre, tredje og påfølgende fest der på samme agn alle bli latterlig og moro.
Jule konkurranse "Gaver fra Santa Claus"
To gjest stå overfor hverandre, og før de setter en stol med en gave. Julenissen begynner å telle: en, to, tre ... hundre, to, tre ... elleve. Vinneren vil være den deltakeren som vil være mest oppmerksomme og har tid til å ta premien på en tid da Julenissen sier "Tre! ".

Nyttårs Contest 'pose med gaver fra Santa Claus "

Alle deltakerne står i en sirkel. Julenissen står i sentrum av sirkelen og holder en pose. Hva som er inni, vet han bare ett. I posen er en rekke ting: Panama, truser, BH, etc. Alle av gigantiske proporsjoner. Musikken til alle deltakerne begynner å bevege seg i en sirkel. Julenissen gjør sin sekk en av deltakerne, og som i sin tur skal så snart som mulig for å bli kvitt det ved å sende noen, fordi hvis han ikke har tid, og musikken vil stoppe, og han vil være med posen i hendene, mistet han. Taperen setter på seg selv først, han ville få posen svært raskt uten å se. Deretter konkurranse skjer og beseiret festen fortsetter å danse i nye og morsomme kostymer. Så igjen, stopper musikken og den nye taperen kledd i sin opprinnelige drakt.
Jule konkurranse "Komplimenter for Snow Maiden"
Konkurransen involvert bare menn. Julenissen setter øyevipper mann kamp. Som sådan, sier partiet komplimenter for Snow Maiden. De som kaller flere komplimenter for å slippe en kamp, ​​og han er vinneren.

Jule konkurranse "Motalschyk»

På nyttårskonkurranse involvert par. Tre jenter knyttet til midjebeltet, da jentene sår dem opp til midjen. Essensen av konkurransen var at menneskene skulle forvrenge å rangere denne tapen på livet. Hvem vil gjøre det penere og raskere, og han er vinneren.
Stemningen i nyttårshelgen alene i dine hender, eksperiment, vitser, le, være ved godt mot, og du husker nyttår alle!
utføres oppgaven.
Årets julegaver - Jule ønsker. Hver av gjestene starte sine ønsker på bokstavene i alfabetet, som det blir
Årets julegaver - jule cocktail. Oppgavelister: 5 minutter å gjøre
cocktail dekorere det pent og tilbehør nyttår stede
Årets julegaver - "Jeg tror - ikke veryu.Voprosы på nyåret.
Jule konkurranse-Saving Snihuronok.Dvum spillere tre minutter på hånden dra maksimalt belegg-jenter
Årets julegaver - Jul lystivka.uchasnyky malt nyttår hilsen.
Årets julegaver - dikt jul. Kom opp med en 5-minutters nyttårs dikt  
Яндекс.Метрика