Julen rider for bedriftensFor å virkelig lykkes ferie, må du grundig forberede den. Begge lag må finne en person eller gruppe av mennesker som vil ta over organisatoriske spørsmål kommer opp jule konkurranser for bedrifter og zahotovlyat nødvendige rekvisitter. De skal lede arrangementet. Om premiene til vinnerne bør bry seg forvaltningsselskap.
Vi tilbyr deg den beste scenariet for nyttårsbedriftskonkurranse 2015.
"Garland"
Julen rider for bedriftens
Rekvisitter: papir strimler 10 cm lange og 1 cm lim.
Hver deltaker er utstedt strimler som hvert må holde sammen krans. Vinneren er den deltakeren som holde sammen veldig lenge krans. Kranser kan brukes til å pynte juletreet.
"The United team"
Julen rider for bedriftensDetaljer: to avlange ballonger eller et par plastflasker.
Spillet involvert hele teamet, som er delt inn i to lag som er bygget i rader. Oppgaven av deltakerne på hvert lag - passere så raskt som mulig til hverandre ball eller flaske. "Chip" er at faget kan bare overføre føtter.
"Pynt juletreet"
Detaljer: Juletre, juledekorasjoner, bind for øynene.
Oppgave Lister nyttår Konkurranse på en natt - kle seg juletre. Delta i det bare en del av publikum, de kaster i ulike deler av rommet, blindfold og slappe av. Hvem er raskere henge hans leketøy, er han en vinner. Resten av gjestene kan være en hindring for å spille.
"Guess premie"
Detaljer: blindfold, isolerende hansker premier.
Alle gjestene i sin tur få premiene av boksen. Vanskeligheten er at deres øyne bundet og hendene på - isolerende hansker. Hvis spilleren klarer å gjette prisen, får han det som en gave.

"Kampen Kreml klokkespill"

Rekvisitter: noen få par av gryter og sleiver.
Delta flere par spillere. En av dem er knyttet til midjen stor tau, og en annen - øse. Seire og damp, som klarer å trekke ut høyest og rytmiske beats "klokke".
"Rekk ut et ønske for det nye året"
Detaljer: tear-off ark, penner eller blyanter boks.
Hver deltaker skriver ned på et stykke ferie ønsker for neste år. Da alle bladene opp til en boks. Da deltakerne tilfeldig ta ut ark én etter én med ønskene og lese dem høyt. Selvfølgelig, alle har forskjellige ønsker, vil det morsommere å høre ønsker å gå ned i vekt eller gifte seg med en mann eller ønsker å møte en jente fra buhhalterky.
"Eier opp i kjærlighet"
Julen rider for bedriftens

Ingen rekvisitter ikke gjør det, er konkurransen rett på bordet, som kommer godt med når slitne gjester. Hver deltaker må spille igjen kommet opp med en kjærlighetserklæring. For eksempel kan anerkjennelse høres ut som dette: "Jeg elsker deg for dine vakre øyne" eller "Jeg elsker ditt smil." De som ikke kan komme opp med anerkjennelse i 5 sekunder ut av spillet. Vinnere av premier levert.
"Christmas morsomme starter"
Julen rider for bedriftensDetaljer: kartong ring dekket med folie premier.
Som premier i denne morsomme opptrer med en drink flaske. Oppgaven med spillerne - 3 forsøk på å prøve å kaste en ring på anke en flaske champagne eller annen alkohol. Ikke langt fra stedet kaste ølflasker satt, litt lenger - med vin og champagne, samt hovedprisen på avstandene satt flaske verdifull ridge. Vunnet premier deltakerne ta med hjem til din nyttårsbord.
"Santa Claus"
Julen rider for bedriftensDetaljer: Kostymer Julenissen og Snow Maiden, reprodusere apparater premier.
Denne musikken og dansekonkurranse. Bly inflammatorisk inkluderer upbeat musikk og alle spillerne vise hva de kan danse. Best Dancer utnevnt æres "Santa Claus", og danser - "Snow Maiden". Vinnerne får premier.
"Mountain Slalom"
Detaljer: to par barns plast ski og staver, to bind for øynene, blikkbokser fra drikke.
I moroa involvert i to deltakere i hver "rase". Medlemmer blindfold må overvinne den "ski" spor med hindringer i form av pyramider med tomme bokser. Seerne har rett til å be retning, oppmuntre deltakere. Vinneren er "skiløperen", som vil være i stand til raskt å overvinne sporet. Hver hindring drept av en fin 3-5 sekunder. Ideelt sett trenger du å gå for ikke å få ned barrierer. Vinnerne er tildelt medaljer.
"Mr. Snowman"
Detaljer: laken, bøtter, gulrøtter, feiekoster.
Deltakerne deles inn i to lag, med hvert team medlem velges rolle snømann. Målet for hvert lag - så snart som mulig å kle snømannen.
"Snow City"
Julen rider for bedriftensDetaljer: snø eller papir, blikkbokser fra drikke.
Hvis det er snø konkurransen holdes på gårdsplassen, og hvis det ikke er snø, det innendørs. Oppgavelister - få snøballer eller papir baller skatannoy 3-5 forsøk foret med blikkbokser regne.

"Gallop rundt juletreet"
Detaljer: poser (lerret, plast, søppel).
Spillerne står i en sekk rase og hoppe rundt juletreet, bord, stoler, etc. Først dobezhavshyy målstreken som vinner og får en premie.
"Tegn symbol av 2015"
Julen rider for bedriftens

Rekvisitter: papir, blyanter, markører, premier.
Som kreativ konkurranse og for å vinne må du gjøre en innsats, må prisen være veldig verdifull. Oppgave deltakere - å tegne symbolet på den østlige kalenderår. 2015 - Year of the Goat, så deltakarar vil trekke en geit. En verdifull gave får deltaker som malte vakre eller morsomt bilde. Denne konkurransen er bedre å fortelle på forhånd før arrangementet til deltakernes potrenuvalysya i tegning. Bilde vinneren plasseres på veggen på kontoret sitt ved neste nyttårs sjef corporate. Noen originale ideer konkurranser julegaver i videoen.
Nye Tales of the nyttår

 Nyttårs historier veldig mye, og mer, er økende. Husker som barn min mor eller bestemor fortalt deg utrolige historier om det magiske landet og fantastiske karakterer. Nå kan du være en reell kilde for barnet verk, forteller ham interessant fortelling for det nye året.


 Russisk eventyr for det nye året


 Vi husker alle den gode gamle russiske Christmas tale "Jack Frost", "tolv måneder", "The Snow Queen", etc. Hvis du føler at disse arbeidene er utdatert, husker spenningen som du har fulgt reisen av lille Gerda, og hvor glad lykkelig slutt. For et barn, kan selv den gamle historien bli hel magisk verden der han går inn for første gang!
Nye Tales of the nyttår

 Russisk eventyr for det nye året kunne ikke være mer nøyaktig gjenspeile slave mentalitet og tilnærming til utdanning og moralsk ansvar hos små barn. En annen fordel med nasjonal folklore er at basert på verk av mange store filmer har blitt filmet så interessant fortelling for det nye året kan ikke bare høre, men se!


 Iscenesatte fortellinger om nyttår


 Hvis du ønsker å arrangere sine barn virkelig minneverdig ferie, gjøre narr fortelling av det nye året. Du må være forberedt på forhånd, sy kostymer, lage matchende sett og kanskje plukke opp musikk. La din familie og venner hjelpe deg.
Nye Tales of the nyttår

 En slik idé huske lenge barna, jo mer at de kan bli en del av stykket! På slutten av hver nyttårs ytelse bør være en lykkelig slutt. La det være ut julenissen og Snow Maiden og distribusjon av gaver og fyrverkeri i gata. Gjør god tale for det nye året kom til liv og ga glede til deg og dine barn!


 Utenlandske Tales


 Ikke bare nasjonal folklore er rik på fantastiske verk. Vi har gitt en kort liste over interessante internasjonale historier for det nye året:

 •  Sven Nurdkvyst "The Tale of Christmas" - historien om den populære svenske forfatteren hvordan under forberedelsene til julehøytiden med en rekke Petsonom og hans venn begynte å skje Findusom kattunge morsomme hendelser. Tale lærer vinne vanskeligheter sammen, for å være snill, sympatisk og alltid være optimistisk.
  Nye Tales of the nyttår


 •  The Tailor of Gloucester - vakker historie tar deg inn i middelalderen, da arrangert overdådige baller, damene hadde på seg overdådige kjoler og utrolige ting rundt på plassen. Historien handler om den hardt arbeidende dyktige skreddere, som det var en virkelig god historie til jul.
  Nye Tales of the nyttår


 •  Jen Brett "Christmas fortelling om troll" - en morsom historie om hvordan barn møtte de magiske skapninger - tricksy små troll. Troll levde tre som ble kuttet ned for helligdager og brakt hjem. Fra samtaler de har lært om magi fest som alle er forberedt, og ønsket også å holde sin lille nyttårs


 • Nye Tales of the nyttår

   Nå vet du at historier om det nye året kan fortelle barnet ditt. Faktisk, uansett hva din historie er det viktigste - snakk som om det faktisk er levende. Være oppriktig og følelsesmessig i løpet av historien, og deretter en god julefortelling kommer til liv!
  New Tale of nyttår
  Eventyr i nyttårsaften
  I kveld Ani var en flott stemning - en stor skole og markere det nye året - det er hva som venter henne i kveld!
  Verken mamma forberedt for den vakreste kjole og belte, pappa tok ballroom sko (nesten som Askepott), bestemor zaplela Verken musefletter. Men Anna ikke sitte passivt og se på. Hun hjalp henne bestemor bake kake, mamma dekke bordet, pappa kle seg juletre.
  Det er en festlig kveld. Alle venner var allerede i skolen. Og Anya travelt, gjorde hun ikke ønsker å være for sent. Hun løp nedover gaten, men kunne ikke komme forbi Lonely figur jente, som sto urørlig, lener pannen til porten på skolen. Anya kom til henne:
  - Hva skjedde? Hvorfor står du her alene? - Anya spurte jenta. - Du vet, bli med meg på ferie! Det er det nye året - en magisk kveld ...
  - Nei, ingen mirakel ville ikke - trist jente hvisket - og det nye året også.
  - Hvordan? - Anna redd - det du snakker om? Hvem er du?
  Jenta snudde seg sakte.
  - Maiden! - Anya gispet. - De fleste kommer med meg, uten at du egentlig ikke får ferie!
  - Jeg kan ikke. Jeg ble ranet av magi!
  - Jeg forstår ikke - overrasket Anya - forklare meg.
  Og Maiden fortalt at onde heksen Holodunya mange år ønsker å stjele nyttår hos mennesker. Det faktum at hun ikke kan stå barns latter og glede. Og det var på nyttårsbarnelatter høres kraftig ut alle barn er glade for gaver, tenne lysene på juletreet og morsom dans rundt kledd vakker skog. Hvert år Holodunya prøvde å stjele magi Snowflake, som er på toppen av pinnen Santa Claus. Uten denne Snowflakes alle magiske pinne krefter forsvinner, ikke lysene på juletreet for barn, ikke gaver, og derfor ikke ville være helligdager.
  Og i denne nyttårsaften Holodune endelig klart å stjele magi Snowflake.
  - Julenissen styrtet i jakten på Holoduney, og jeg var bak og her - avsluttet sin trist fortelling Snow Maiden.
  - Hva gjør vi? Vi kan ikke gå uten ferie! - Utbrøt Anya.- Kanskje du vet hvor dette Holodunya bor? La oss gå for det, mest sannsynlig, hun gjemte det der!
  - Har du ikke zlyakayeshsya? - Spurte Snow Maiden. - Holodunya bor i en snø slott i den tette skogen.
  Anne nølte. Hun, selvfølgelig, det var forferdelig, men enda verre å forlate uten alt av ferien.
  - Kom, - sa hun tappert. - Vi vil ikke miste dyrebar tid!
  Hånd i hånd, jentene gikk på veien til skogen. I skogen veien omgjort til en bane, og deretter i knapt synlig sti.
  - Vi har ikke tapt? - Zahvylyuvalasya Anya.
  Maiden stoppet. Også hun var redd for å gå seg vill, fordi uten den magiske kraften som stjal Holodunya, gå tilbake vil være vanskelig.
  Plutselig hørte jenta den klagende stønn. De prydyvylysya i snøen og så den lille kaninen. Anna tok ham i armene. Bunny er veldig frøs, hans lille nesen var blå og halen ble til istapper. Anya pusten vidihrila bunny. En Maiden stenket hans magiske pulver. Bunny ører zavorushyv, nøs, og mye til overraskelse for Ani, som ikke er vant til mirakler, snakket.
  Og han sa at han så på som onde Holodunya feide over skogen, løp hun til slottet hans, og i hendene på hennes skinner magi Snowflake. Og alt i sin vei ond heks prøvde å fryse sannsynligvis til ingen kunne fortelle julenissen og Snow Maiden, som forsvant Holodunya.
  - Men jeg så det zapryatala magi Snowflake hul av et gammelt eiketre, en stor plen! - Bunny avsluttet sin historie - og jeg kan ta deg dit.
  - Videre! - Kor jente sa. Nå verken kald eller mørke de var forferdelig - de visste hva de skal gjøre.
  Først Bunny hoppet på knapt synlig sti som snart forsvant, etterfulgt av snødekte fonner og deretter gjennom en mørk kratt. Snart kom de til en lysning midt i som sto en gammel eik forgrenet. Silence brynila i luften. Jenter stille nærmet eik.
  - Hvordan får vi til å hule? - Anya spurte ettertenksomt.
  - Bare så det ikke vil klatre - Bunny sa - kanskje Holodunya fascinert dette stedet.
  - True - det var noen squeaky stemme.
  Alle snudde seg og så den gamle svart kråke.
  -Du Guard dette stedet ordrene Holoduny? - Strengt spurte ham Maiden.
  Vel, hva er du - zakarkal Raven - dette stedet er onde troll spell beskytter.
  -Og Hvordan fjerner vi det?
  - Jeg må si kjært ord.
  - Hva?
  - Jeg vet ikke, jeg bare hørte en spell Holodunya nakladыvla.
  - Så fortell oss hva hun sa?
  Raven kremtet og skrapete stemme sa:
  "I varmen - en lav flygende sky,
  Deretter slippe ned høsten,
  I kaldt - vakker overraskelse ".
  - Oh, - utbrøt Anne - vi var på skolen. "Properties of Water" kalles. Vann fordamper fra varmen - slår i par, skyer, så faller regn på bakken, og de kalde vannet fryser og blir til snø og is.
  Ja, vi har en vakker snøfnugg overraskelse: de er alle forskjellige og veldig vakkert! - Avtalt Bunny.
  - Vårt svar: Snowflake - høytidelig erklært Maiden.
  - Just - prokarkal Old Crow.
  Og i dette øyeblikk av hul strømmet blått lys, og det var magi Snowflake. Det fløt gjennom luften og falt i hendene på Snow Maiden.
  Alle gledet seg Anya zapleskala hender, morsom kaninen hoppet på plenen av den gamle Raven høyt zakarkal.
  Maiden var også veldig glad, men hun tenkte på hvordan å komme seg ut av skogen for å formidle et snøfnugg Santa Claus. Tross alt, hvis de ikke har tid til å komme på ferie til nord, nyttår vil ikke komme alle forbli uten gaver. Og etter alt dette, og søkte ond heks.
  - Vi må skynde - Maiden sa - og deretter Holodunya vet at vi tok Magic Snowflake, velger du den og prøve oss!
  -Virno Sann - enige om alt begynt å samle tilbake.
  ... Plutselig steg vinden, sirklet snøstorm og frost hit.
  -Holodunya! - Anya redd og lukket øynene i skrekk.
  - Ikke fortvil! - Moro lo Maiden - dette er min bestefar - Julenissen!
  I en virvelvind av snø var magisk slede der julenissen sitter. Maiden gjerne løp til ham og låste Magisk Snowflake på plass - til toppen av pinnen. Snowflake glitret med alle fargene og alt tent festlig lys.
  Vel, ta en slede, min kjære, - sa Julenissen, og Haste på ferie.
  Jenter vmostylysya beleilig ved siden av bestefar. Vinden ulte, drysset med snø og slede lett klatret inn i himmelen. Nederst til venstre og sjarmerende gammel eikeskog. Leveret Mahal paw farvel til jentene, gamle Raven tørke bort tårer. Jentene ropte til dem,
  - Takk for at du hjelper oss til å møte!
  Og på ingen slede var om Anynomu skole.
  - Vel, min assistent, takk! - Sa Santa Claus. - En spesiell takk Anna, som ikke var redd, og bidro til å redde ferien vår!
  Anne og Snow Maiden fikk ut av sleden. Jentene klemte.
  - Hold din gave! - Snow Maiden sa og holdt ut en vakker boks Ani. - Godt Nyttår!
  -Og Du og jeg nå gi noe - opprørt Anya.
  - Funny deg - lo Maiden - du allerede ga meg sitt vennskap, som er den viktigste gave til verden!
  - Farvel!
  Julenissen slo kølla, og alt forsvant i snøen virvel. Samtidig Anna var på skolen ball. Lit Julegrantenning i det hele tatt, det var gaver og barnelatter ringing kom dit. Så kom det nye året!  
  Яндекс.Метрика