Scenariet prom i klasse 11

 Eksamen i 11. klasse. Scenario


 Scenario promenadekonsert for 11 klasse


 Noen endelig består av to deler -. Den halvoffisielle når nyutdannede høytidelig overlevert sertifikater, diplomer, medaljer og t E. og underholdning når nyutdannede føler eldre, ta tømmene av kvelden i sine hender. Dette scenariet omfatter to deler. Først, naturligvis, den semi-offisielle delen. Vi nabrosayem hennes manus heller skjematisk, som i utgangspunktet umulig å forutsi hvem som vil ta imot nyutdannede. Kanskje dine konfirmasjonen representanter vil besøke distriktet eller kommunal forvaltning, og andre tjenestemenn. Vi vet heller ikke om det i den endelige konserter - det kommer an på budsjettet ditt mål. Også vet vi ikke åstedet for prom, det være seg skole forsamling hall, åpen plass eller hall feiringer på en restaurant eller kafé. Mange nyanser er ukjent for oss, så har vi bare formen på eksos, og du fylle ut dette skjemaet så innhold som du ønsker.
 Den offisielle delen av kvelden, det er akkurat levering av sertifikater vil ta form forbundet med astrologi, dyrekretsen skiltene. La oss vilkårlig dele alle nyutdannede inn i fem grupper. Fire av disse vil passe forskjellige elementer, som er kjent for å også fire: ild, jord, luft og vann. Tidligere du trenger for å finne ut fødselsdato på nyutdannede og under dem dele deltakerne inn i grupper av elementer. Det er ikke nødvendig å plassere kandidater i rommet i henhold til fordelingen av disse gruppene, vi gjentar, betinget.
 Husker at dyrekretsen skiltene som tilsvarer elementer.
 Brann:
 Væren: 21 mars til 20 april
 Leo: 21 juli til 22 august,
 Skytten: 22 november til 20 desember.
 Earth:
 Tyren: 21 april til 20 mai,
 Jomfruen: 23 august til 21 september,
 Steinbukken: 21 desember til 20 januar.
 Air:
 Gemini: 21 mai til 20 juni,
 Vekten: 22 september til 22 oktober,
 Aquarius: 21 januar til 19 februar.
 Vann:
 Kreft: 21 juni til 21 juli
 Scorpio 23 oktober til 21 november
 Fiskene: 20 februar til 20 mars.
 Hvorfor da fem grupper? Den femte gruppen vil vinnere - det bør bemerkes separat.
 I tillegg til å bruke de vanlige dekorasjoner (ballonger, plakater), prøv å dekorere hallen stjerner, strålende kutt med folie, illustrasjoner dyre tema. Hver graduate kan feste eller henge medaljongen som en stjerne som en liten souvenir av promenaden.
 Publikum tok sine plasser i hallen. De fleste kandidater er utenfor rommet og gjør deg klar til å gå inn i offentligheten. Før de vises i hallen, musikken, og noen par som danser på scenen klassisk vals. Når dansen er over, vises scene Lead.
 Ledende.
 God kveld, mine damer og herrer! God kveld, kjære foreldre, kjære lærere! Denne fantastiske klassikeren vals I dag starter vi våre ferie mottak dedikert farvel nyutdannede av skolen. Hemmelighet fløy ti skoledager, og det er på tide å si farvel til barndommen. Men det er i kveld, når du kan ha det gøy latter, ler ganske slem og barnslig. Og nå, kjære gjester, la oss velkommen gjerningsmennene av dagens fest. Møte!
 I hallen under seremoniell musikk inkluderer nyutdannede og stille opp sammen på scenen.
 Ledende.
 Se hvordan økt og forbedret våre barn. Og klokere, hver på sin måte en stjerne. Og alt sammen - en lys konstellasjon. Derfor foreslår i kveld heter "Star Ball". Hva driver "stjerner og lys"? Dikteren sa - kjærlighet. I dag vil det være mange erklæringer. Og stjernene vi allerede har. Men først, våre stjerner skulle presentere meg selv.
 Nyutdannede i sin tur gå til midten av scenen og kaller deres navn. Poserer som de går ned i hallen og ta av et eget område for dem. Ved slutten av sekvensen gjenstår en presenterer.
 Ledende.
 Vel, når alle er kjent med, la oss starte noe som vi er samlet her - levering av sertifikater. For dette store arrangementet inviterer jeg på scenen rektor!
 På scenen direktør, sier en høytidelig tale som gikk forut for den tjenesten. Lederen vil hjelpe ham. Når regissøren sier åpningstale, fortsetter lederen.
 Derfor har vi bestemt vår nåværende ferie som "Star Ball". Tenk på det, fordi egentlig alle er en stjerne lys. Verden av stjernene under hvilke han ble født. Tegnet av ethvert menneske i stor grad bestemt av konstellasjonen av dyrekretsen, der han ble født. Vi har i dag besluttet å bekrefte at det er. Pre konstatert av astrologiske bøker særtrekk ved hver av de tegnene i dyrekretsen, vi plukket opp i henhold til deres oppgaver for våre kandidater. Og det første er det stadiet vi inviterer alle flammende tegnene i dyrekretsen. Det Væren, Løven og Skytten.
 Ledende samtaler navnene på kandidatene født under disse skiltene. Disse gutta går på scenen.
 Ledende.
 Brann, beskytte personer født under disse tegnene i dyrekretsen, gir sin grenseløse energi, stor kreativitet. Ja, folk født under tegnet av Væren, ofte finne seg i musikk. Lviv blant mange skuespillere, regissører, produsenter. Blant de mange musikerne som Skytten, men Skytten kreativitet noen ganger ikke kan unngå viss oppfølging. Basert på disse egenskapene, bestemte vi oss for at disse menneskene er absolutt i stand til å bli en ekte popstjerne, eller i det minste reinkarnerer de i noen få minutter.
 Deltakerne oppfordres reinkarnert som favoritt musikkartister. Selvfølgelig bør dette punktet bli diskutert på forhånd fremstilt ved å fryse lydspor. Forresten, er det mulig, ved hjelp av den kjente melodien musikk treff, resirkulere tekster i sin egen måte å inkludere disse tekstene opprinnelige folkeskole (han er i hver skole og hver klasse), noen vitser eller detaljer er klare fra denne klassen, denne læreren. Du kan slå tekstene konkrete episoder som skjedde med tidligere studenter og lærere i løpet av skoleårene. Det avhenger av din erfaring og din fantasi. Selvfølgelig kan slike tekster ikke skrive, men rett og slett tilby barn portrettere kjente popartister ved å kopiere deres stil av sang og opptreden på scenen.
 Ledende.
 Jeg tror vi alle er overbevist om at astrologiske horoskop absolutt bekreftet. Og nå for dere, kommer det mest høytidelige øyeblikk av kvelden. Certificate of Secondary Education tildelt
 Direktøren presenterer sertifikater "flammende" akademikere.
 Nyutdannede får sertifikater og returnere til sine plasser.
 Ledende.
 Nå slår til neste gruppe som kommer. Vi inviterer alle på scenen, hvis beskyttelseselementet er Jorden. Dette Tyren, Jomfruen, Steinbukken.
 Nyutdannede hvis navn kalt Presenter, klatre på scenen.
 Folk som beskytter jorden, vanligvis svært praktisk, de alltid føler fast grunn under føttene, de vanligvis utføre praktiske ideer som gir brann tegn. Dermed Taurus ofte manifesterer seg i kunst og teaterforestillinger. Virgin kjent for sine skarpe analytiske sinn og praktisk intelligens. En sta Steinbukken bli gode ledere. Basert på de kvaliteter av mennesker født under disse skiltene, bestemte vi oss for å invitere dem til å demonstrere sine ferdigheter i kinorom. Nå våre kandidater viser en scene av skolehverdagen.
 Scener høstet på forhånd. Temaet for talen kan være en hvilken som helst episode av skolehverdagen - endring, knust glass, ulærde leksjon i skolens kafeteria, i klasserommet ringte mobilen, crib eksamen. Ideelt sett, selvfølgelig, hvis nyutdannede forberede en sketsj som å spille ut episoden er typisk for denne klassen eller skolen. Tegn din favoritt lærerne selv. Scener over. På scenen Bly og direktør for skolen.
 Ledende.
 Vi har sett at her Astrologiske meste sant. Og nå - en legitim belønning barn av Jorden. High school diplom handed
 Nyutdannede får sertifikater og returnert til sine plasser i salen.
 Ledende.
 Den neste gruppen vi ønsker velkommen til scenen, er luft tegn. Dette Gemini, Vekten og Vannmannen.
 Nyutdannede gå opp på scenen.
 Folk født under tegnet av Air, fantasifull og ofte påvirker andre originalitet av hans tenkning. Gemini ofte manifesterer seg innen litterær skapelse og reklame. Balansere distingvert smak, sans for proporsjoner og farge harmoni. Aquarius - folk trodde den opprinnelige sammensetning, full av nye ideer, planer og prosjekter. Noen ganger innovative ideer Aquarius forhånd. Det er disse menneskene vi besluttet å presentere prosjektet for å skape fremtiden for skolen og forklare hva de tror det skal være og hvorfor.
 Nyutdannede Tilbys tegneark og markører. Etter noen minutter representerer de skoleprosjekt din. Denne uttalelsen er selvfølgelig også være planlagt på forhånd. Når nyutdannede er ferdig med sin historie høres høytidelig musikk.
 Ledende.
 Vi ser at her horoskop briljant berettiget. Certificate of Secondary Education tildelt
 Kalles navnene på kandidatene, presenterer regissøren sertifikater. Nyutdannede ta sine seter i salen.
 Ledende.
 Til slutt inviterte en gruppe som beskytter vann. Dette Kreft, Scorpios og Fiskene.
 Den neste gruppen av akademikere stiger til scenen.
 De elementer som beskytter vannet er vanligvis meget følsomt og affeksjons. Kreps spesielt tydelig manifesterer seg i sosialt arbeid og utdanning. Skorpioner er utstyrt med en skarp kritisk sinn, evnen til å umiddelbart gå til en hvilken som helst situasjon og raskt ta de beste beslutningene. Fisk finne seg i psykiatri og har en fantastisk gave - kombinere kreativitet med forretnings ren, praktiske ambisjoner. Alle mennesker er født under tegnet av vann, knyttet til huset hans, og skolen i ti år var ditt andre hjem, så vi ber deg om å snakke om det. Og ikke bare, som i vers. Så, mine damer og herrer, lyder ode skolen.
 Sider: 2 januar 3 4 5  
Яндекс.Метрика