Spill av yachem for barn fra 8 år

 Flytte ballspill for barn


 Ballspill utendørs for barn i grunnskole og videregående skole


 Ballspill er en favoritt fordi de er svært forskjellige. Men før du begynner å spille dem, i de fleste tilfeller utføres forberedende arbeid: barn viser noen enkle øvelser utføres med en ball til å fremme disse elementene ikke føre dem vanskeligheter. Disse øvelsene kan være å kaste ballen opp og fange den med to hender (da - med en hånd)., Kaste ball og fange det etter en totalomsetningen på plass og så videre N. I tillegg gjør hodet fremtidige deltakere utføre øvelser Games deres valg å delta i ulike konkurranser og konkurranser.

 To Fire


 For spillet trenger en trepinne eller kritt. Spilt av to lag med fire hver. På bakken eller fortau trekkes firkantet område omtrent halve størrelsen av volleyball. For barn i grunnskolealder område størrelse kan være mindre. Fire personer - dette er et team, det ligger innenfor området (indre lag). Andre - i utlandet, og på hver side av banen er en spiller - en utenlandsk lag. Step linjen av spillerne må ikke, for brudd på denne regelen er gitt en straff punkt lag. Start spill "ytre" de kaster ballen til hverandre, prøver å plutselig kaste den inn i midten området og zasalyty deres interne lagspiller. "Intern" prøver å unngå ballen eller ta det. Hvis en intern lagspillere plukke ballen falt til bakken og fanget det når de prøvde zasalyty utenlandske aktører lag passerer ballen til dem. Nå er "interne" kaste ballen til hverandre, prøver å kaste en overraskelse spillere zasalyty ekstern kommando, og "ytre" prøver å fange en ball eller smette unna det. Flytte ballen på samme måte som i det første tilfellet. For hvert skudd, endte bommert, får teamet en straff poeng. Etter å tjene fire straffepoeng, teamet ga spillet en av sine medlemmer - de som brutt reglene over alt eller mesteparten av all promahuvavsya. Vinneren er det laget som forlot flere spillere å spille hvis gitt litt tid. Spiller i alle fall teamet hvor én spiller venstre. 

 Skole agility


 For dette spillet passer på størrelse med en tennisball til fotball. Antallet spillere kan være noe, men spillet mer dynamisk og spenning når du spiller 3-5 personer.
 Spilleren står i en avstand på 3 meter fra veggen og utføre øvelser med ball, kompleksiteten og antall som vokser 10 klasser. Øvelser kan endres avhengig av størrelsen og alderen på ball spillere. I dette spillet spiller om gangen.
 Grad 1: kaste ballen mot veggen og deretter sprette opp fra bakken for å fange den.
 Grad 2: kaste ballen mot veggen, plesnuty hender, fange ballen. Gjenta to ganger.
 som øker når du flytter fra klasse til klasse. Total har en ball. Gjenta to ganger.
 Grad 3: Kast ballen med sin høyre hånd, ta med to hender. Gjenta tre ganger
 Grad 4: kaste ballen med sin venstre hånd, ta med to hender. Gjenta 4 ganger.
 Grad 5: stående mot veggen, lene seg tilbake og fra denne posisjonen til å kaste ballen, snu ansiktet, etter treffer ballen på bakken for å fange den. Gjenta to ganger.
 Klasse 6: stående mot veggen, høy løft høyre ben og under hennes høyre arm å kaste ballen. Catch, beinet hennes. Dette gjentas 3 ganger.
 Klasse 7: samme som i foregående ledd, bare løfte venstre ben og kaste ballen med sin venstre hånd. Dette gjentas 3 ganger.
 Klasse 8: kaste ballen med sin venstre hånd, høyre-fangst. Dette gjentas 3 ganger.
 Klasse 9: kaste ballen med sin høyre hånd, venstre til fange. Dette gjentas 3 ganger.
 Grade 10: kaste ballen mot veggen, snu rundt sin akse, fange ballen. Dette gjentas 3 ganger.
 Hvis spilleren ikke utfører en øvelse ballen går til neste bruker, og dette blir den siste i en linje, og starter med første klasse.
 Vinneren er den som vil alle mest alle klasser.
 Når øvelsen utføres lett av spillere, de kan komplisere.

 Scram, Bullseye!


 Spillerne danner en sirkel, deretter knebøy eller synke til knærne. To medlemmer er i sentrum av sirkelen. De andre spillerne begynner å migrere ballen slik at de berører beina på dem som står i sentrum. Zasalenyy forbyttet med de osalyl.
 Vinneren er den deltakeren som aldri forlot osalennыm.

 Flying ball


 Deltakerne danner en sirkel. De står i sjakk i hendene på partene. Bly er i sentrum av sirkelen. Spillerne begynner å kaste ballen til hverandre, og dermed gi kjøre muligheter til å røre. Presenter går i en sirkel, prøver å ta ballen når den er i lufta og på bakken eller i hendene på noen av spillerne. I så fall, hvis han gjorde det, er hans sted tatt av spilleren som kastet ballen like før ballen var zasalenyy.

 Kjører for ballen


 For spillet trenger to volleyballs og et stykke kritt eller en spiss pinne. Spillet er gjennomført på lekeplassen. Alle spillerne stille opp to linjer mot hverandre langs bakken. Avstanden mellom spillerne er ca 3 m, og mellom rekkene -. 5 m Steder av de første spillerne i hver rang indikert av sirkler tegnet med kritt eller trukket skarp pinne i bakken. Antall deltakere i hvert spill bør være den samme rang, etterfulgt av fordelingen av spillerne på laget.
 De første utpekte spillere okkupere forskjellige lag, sammen med hver av dem er en annen lagspiller, ved siden av som er i sin tur en spiller opposisjonelle grupper og så videre D.. Resultatet er at hver rang spillere på ett lag er gjennom annet og annerledes rang - diagonalt. Spillerne står på disse stedene er på volleyball. Deltakerne må spille så snart som mulig for å kaste ballen i rekkene av rang diagonalt spilleren og hans team kjøre over i hans sted.
 I sin tur, bør deltakeren som kom, så snart som mulig kaste den diagonalt neste spilleren til sitt team og å kjøre i hans sted, og så videre til den siste spilleren i rekkene.
 Den siste spilleren som mottar ballen og fører ham i basketball bør løpe rundt det motsatte, og ta første rang angitte området, plassering og alle spillerne i rekkene - gå av bakken på ett sted. Det viser seg at den siste spilleren som er den første raden av en annen rang.
 Rekkefølgen av spillere på sitt lag "gjennom en" må forbli. Hvis en deltaker har kastet ballen eller ikke kunne fange ham, må han løfte ballen tilbake i posisjon og gjenta overføringen.
 Kaster en ball og legg den på dash lagkamerater siste så lenge deltakeren som startet spillet vil ikke vises igjen i anvist plass. Da ropte og håndsopprekning, sa han at spillet er over. Vinneren er det laget som koster mindre tid i spillet.
 Det er ganske vanskelig kamp, ​​det er designet for barn i midten og videregående skole alder. Når razuchyvanyy tilrådelig å tildele noen spillere på ett lag mark.
 For eksempel, de fargede bånd i midjen; Ett team - blå bånd, den andre - rødt. Kjør basketballspiller rangerer sist i første omgang i de andre rekkene kan forenkles ved å erstatte det bare løpe med ballen i hendene. Det viktigste - å følge rekkefølgen på konstruksjon og bevegelse i denne saken vil gå mindre tid på ballen, så i begynnelsen, før barna har mestret det godt nok, det bør gjøres i sakte tempo, gradvis økende hastighet tannhjul og ballen går.

 Stearinlys


 For spillet trenger en trepinne eller kritt, og to tennisball. Dette spillet er egnet for grunnskolen og videregående skole.
 Deltakere i spillet er delt inn i to lag og konkurrere gutter med gutter, jenter - med jenter. På bakken, tegnet en sirkel med en diameter på 6 -. 8 m Sirkelen forårsaket av én representant fra hvert lag.
 Ved et signal på samme tid kaster de opp tennisballer. Får poenget de som kaster ballen over, derfor, hvis ball vdarytsya bakken senere. Men hvis det første treffet av landet holdt utenfor sirkelen, er vinneren ansett som en rival, får han ett poeng og en annen ekstra punkt - hans team. I dette tilfellet kan ett skudd lag får to punkter.
 Hvis begge kulene vil falle utenfor sirkelen, blir poeng tilkjennes ikke. Hver spiller får en 3-4 roll, og teammedlemmene bestemmer hvem de vil bli satt på den neste kampen. Poeng legges til. Vinneren er det laget som scoret flere poeng. Å utelukke misforståelser og konflikter, må hvert lag har en ball merket på noen måte.

 Fange ballen


 Det er veldig enkel ball spillet. Hun kan spille 3-15 personer. Vurdere et alternativ for 3 spillere. Ved å velge mye catcher ball. To spillere er vendt mot hverandre i en avstand (4-6 m), og blant dem, omtrent på midten, er fangeren.
 Spillerne kaster ballen til hverandre, prøver å treffe catcher, men slik at sistnevnte ikke er fanget ballen. Kast ballen til Fanger kan bare brukes hvis spilleren fikk det fra en annen bruker, ikke den første kast eller umiddelbart etter å ha mistet ballen. Hvis fangeren fanget ballen fluer, mister det rett flytte, men kan smette unna flygende baller eller knebøy. Hvis spillerne ikke klarte å treffe catcher første gang, begynner han å flytte igjen. Catcher prøver å fange ballen fly eller første løfte den etter å ha mistet en ball spiller.
 I så fall, hvis han gjorde det, endrer det steder med spilleren som mistet ballen eller ballen som catcher fanget. Så det er en endring catcher. Dersom kampen blir spilt av flere personer, de er innenfor rekkevidde, og catcher - i midten av sirkelen. Catcher kan flytte rundt på plass inne i sirkelen, men går utover det. Spillet følger de samme reglene.

 Potet


 Dette spillet er for barn i midten og videregående skole alder. Det er holdt på et svært raskt tempo, spille 8-12 personer.
 Deltakerne er i en sirkel med en avstand på utstrakte hender mot hverandre inne i sirkelen. Begynne å kaste ballen til hverandre, ikke fange og kaste, og gjenspeiler det til hverandre, som i volleyball, prøver å tjene ballen er ikke veldig nyttig for refleksjon. De som savner eller ikke være i stand til å slå ballen til å bli poteter og sitter i en sirkel på huk. De sitter i en sirkel deltakerne kan gå tilbake til spillet, hvis det kan hoppe og fange ballen eller om noen fraråder å spille med ballen slik at den faller i den sittende spiller.
 Hvis du savner (mislykket forsøk på å løsne en potet ") spiller som prøvde zasalyty sitter alene blir poteter og sitter i en sirkel.
 Barn i grunnskolealder kan også spille dette spillet, men gjenspeiler ikke ball og fange og kaste den.

 Overføringen av ball


 Trenger du å spille volleyball eller mellomstor gummiball og en trepinne eller kritt. På avsatsen ledende trekker to sirkler med en diameter på 3 m ved en avstand på 8-12 m fra hverandre. Deltakere i spillet er delt inn i to lag og bytter på å komme opp i størrelsesorden én person. En sirkel - en lagspiller, den andre - den andre. Ligger i sirkler av deltakerne kaste ballen til hverandre. Du kan kaste med kraft, men alltid nøyaktig. Hvis ballen fly fra fanger ham på en avstand større enn den utvidede hånd, deretter kaste teamet får en straff punkt.
 Spillere bør ikke gå utover de sirkler. Kaste ballen én gang med hverandre, er par i endring - så det går helt til de siste par ikke gjorde tipper ballen. Vinneren er det laget som vinner minst straffepoeng.

 Hold på


 For spillet trenger en trepinne eller kritt. Spillet kan spilles fra 5 til 15 personer. På bakken, eller på stedet maling eller merke en sirkel med en diameter på ca 3 m. I midten driver ballen i hendene, er lagt inn av andre definert område, men ikke mer enn to trinn. Bly kaster ballen, og da alle spillerne løpe etter det traff bakken ledende fanger ballen og ropte: "Stopp! "Alle bør stoppe. Da programleder prøver å komme uten å gå utenfor sirkelen ballen til en spiller. Hvis verten var en deltaker, blir den spilleren ankeret, vert og blir med de andre spillerne, eller spillet gjentas. Den første programleder er vanligvis valgt ved hjelp av noen rhymes.

 Bee


 Spillet involvert 10-20 personer. Spillerne danner en sirkel, divergere på strukket hendene i retning sentrum. Ruller ballen langs bakken inne i sirkelen. Spillere speile ballen med hendene på min egen, prøver å anløpe dem mer. Ballen - en bie. I tilfelle at noen ikke reflektere ballen og vil zasalenyy, er deltakeren anses uzhalennыm. Han snur tilbake til midtsirkelen og ikke deltar i spillet så lenge det neste partiet vil være zasalenyy. Ved første, som forlot spillet igjen snur ansiktet mot midten av sirkelen og den andre snur ryggen. Fange ballen og slo føttene forbudt.

 Old Castle


 Barn i grunnskolealder spiller dette spillet med moro. For spillet trenger en trepinne eller kritt, og 5 pins, volleyball. Bly i maling lekeplass stor gruppe. Valgt eller oppnevnt leder. Alle deltakere er på linje sirkel i retning sentrum. Imidlertid verten forblir i kretsen. I mellomtoner kjøring setter nålene. Dette slottet, som skal beskytte verten.
 Spillerne kaster ballen til hverandre, prøver å distrahere forsvarerne av slottet, forbedre passende tidspunkt når du kjører gape, så slå ned bowling ball streik fort.
 Bly har rett på noen måte reflektere ballen. En deltaker, som vil være i stand til å ødelegge slottet, er ledelsen og spillet fortsetter.
 Låsen kan gjøres i form av stativer, knytte toppen av pinnen og sette den på toppen av ballen.

 Catch - ingen fangst!


 Dette spillet for grunnskoleelever. Å spille dress barnegummiball eller liten normal volleyball. Spillerne velger kjøring bruker noen tellere, står i en sirkel i en avstand på utstrakte armer av hverandre. Lederen tar ballen og står i sentrum. Han snur seg, plutselig ropte: "Catch! "Og kaster ballen til en spiller. Deltakeren må fange ballen. Hvis verten roping, "Ikke ta! "Spiller som kastet ballen må smette unna ham. Hvis verten ropte: «Kast! "Gjenspeiler budgiver ballen tilbake, og så kjører. D. En spiller som ikke hadde spilt eller gitt uttrykk kommando utføres det feil, ut av spillet, men fortsetter å være involvert i den, ser på. De mindre aktørene, desto raskere tempoet i spillet.
 Vinneren er den deltakeren som var den siste, han som fører. Første gangen til barna studert godt på ballen, kan kjøre dyrkes. Antall lag som har spillere utføre avhenger av alder på barna og deres opplevelse av spillet. Starte spillet bedre av de to lagene, "Catch! "Og" Ikke ta! "Gradvis innføre nye.

 Banket ballen.


 Spillet er laget av den høye muren eller solid gjerde trenger medium størrelse ball, kritt eller spiss pinne.
 Spillerne stiller opp i rang med en liten avstand fra hverandre, noen få skritt fra murene i ryggen. Motsatte dem, på 8,12 meter er trukket rektangulær plattform lengde 3 m bredde 1 m - et ledende sted. Hans mål - å få ballen til en spiller under kast, uten å gå utenfor de utpekte områdene. Deltakerne går ikke bort, men de kan Dodge ball, knebøy, bøy og selv sprette. Spilleren, som har fått ballen, og regnes for å bli slått ut av spillet. Hvis en spiller fanger en ball kastet anker, kastet ham i ledelsen og høst, er et ledende medlem, og en som ble drive, tar sin plass i rekkene. Så det er en endring av kjøring. Når veggen er to deltakere, foredragsholdere har rett til å gjøre to kast for å slå ut to spillere. I så fall, hvis han kan, er han vinneren, ellers vinneren er den spilleren som har bodd.

 Centipede


 I dette morsomme spillet kan du spille på lekeplassen, i gården, i en ledig mye, en eng. Trenger du å spille volleyball eller mellomstor gummi ball, kritt eller spiss pinne. Antall deltakere i spillet kan være 6-20 personer. På bakken eller på banen er tegnet en stor sirkel med en diameter på 3 til 8 m. Diameteren er avhengig av antall deltakere og deres alder. Alle spillerne er delt inn i to lag. Spillere på ett lag står rundt tilfeldig, de - ball. Deltakere på det andre laget - i en sirkel, linje opp én etter én etter én, hver etterfølgende spiller holder ryggen forrige. Denne tusenbein. Bak sirkelen begynner å kaste ballen til hverandre, prøver å treffe ham siste spiller skolopendere, og alle spillere kolonner, holder hverandre, prøver å smette unna ballen, forsvarer den siste spilleren. Og osalivat ball kan bare føtter som brøt denne regelendringen sted med spilleren som står på slutten av skolopendere, og sistnevnte i sin tur vises på sirkelen. 
 Zasalenyy spiller ute av spillet. Når alle spillerne er osalenы skolopendere, lagene bytte plass. Dette spillet for grunnskolen barn, men det kan spille og eldre barn, øker hennes tempo.

 Kjele


 Trenger du å spille litt ball (tennis kan være), stokk lengde på ca 1 m (for hver spiller) kan du bruke hockeykøller.
 
 
 
 

 


 
 

 


 . . . . . . . . . . . . 

 


   
Яндекс.Метрика