Summer Camp. Spill for barn

 Spill for sommerleir


 Sommer spill for studenter


 Humoristiske spill for studenter


 Gjemsel med en vri
 For spillet trenger noen rene bandasjer på øynene (eller papir caps, nadevayuschyhsya ned og dekker ansiktet). Du må også forberede to slep, er det to små håndklær, brettet dobbelt. Beat på en slik vri ikke forårsake smerte.
 Systemet bygger gutta i en stor sirkel og velger to av de mest ledende og levende smarte gutter som er inne i sirkelen. En av bindet og han gir opp en røyk. Også en annen bind for øynene, og i sin hånd en bjelle (eller fløyte).
 Spillet er gjennomført på følgende måte: en spiller med en bjelle eller plystre hver 10-15 sekunder gir signal, og inntektene til et nytt sted. En annen spiller med en vri prøver å gjette om hvor fløyte lød, komme nær dette stedet, og vri anløpe hans partner. Men vanligvis han vinket en vri på en tom plass, slik at publikum joyous spenning.
 Hodet hele tiden ser på kampen, mens her i sirkelen. Når spilleren er i stand zasalyty ledningsnett løper, stopper hodet play. Den ledende endring, eller et nytt par valgt ut blant de andre gutta som ønsker å ta del i spillet.
 På slutten av spillet manager kan velge to eller tre foredragsholdere, fest øynene og gi opp en bunt. Når dette er gjort, til den fjerde spiller gir opp en fløyte, men øynene er ikke bundet. Dette ble ikke sett kjører om andre spillere begynner å forstå hva spøk.
 Spilleren Whistling går inne i sirkelen, og til å gi signaler og deftly obbihayuchy kjøring. De fletter vaier i luften, prøver zasalyty spiller med en fløyte. Ofte når de tildelt slag taue hverandre.
 Hvis hånden er ingen samtale eller fløyte, kan du bruke spillet og uten dem, men ikke så interessant. Så en av lederne i løpet av stykket høyt spurte: «Hvor er du? "- Og man umiddelbart svarte:" Jeg er her! "- og fortsetter til en ny plassering. Utfordringen er fortsatt det samme - å anløpe fletten som, noe som gir stemme signal, og deretter prøver å holde neosalennыm.
 Du kan holde spillet og ikke sele. Så en programleder prøver å zasalyty andre og fange den.
 Comic Box
 For å utføre denne humoristiske bout nødvendig for å forberede to par bokse sel og to tau lengde på 5 m hver. Vi må også gjøre to band som deltakarar blindfold. Å plassere konkurranse brakt to stoler eller krakker.
 Systemet bygger et stort publikum på torget, som om de danner en ring. Da de to eldre guttene er å ville boksen, og to andre spillere som vil kjempe i fremtiden sekunder. Hver boxer på seg en hanske på hans høyre hånd og venstre ben bundet til den ene enden av tauet. Den andre enden av tauet holder et sekund. Boksere, stående i midten av intervallet på armlengdes avstand, blindfold. Da de tilbød seg å vike tilbake, sittende på en stol, deretter sekunder boksere gjøre en mild massasje og gi siste instruksjoner. Samtidig tau som bandt boksere, sekunder umerkelig forkortet til 1 m Da dommeren -. Tilbyr hode boksere kommer sammen og si hei. Siden avstanden mellom boksere økt (tau ble kortere), dommeren, iført en hanske på begge hender, tar den ene hånden ett boxer, og en annen - en annen. Etter denne boksen.
 Intetanende boksere gjøre streiker av luft og hodet av og til setter seg hanskene til en av dem, så en annen, og en annen gang, og får dem til å lette slag mot kroppen, så boksere vinke hendene hardere. Så er de to rundene mellom hvilke boksere gi en kort hvile, sitteplasser på stolen, ta av bindet og obmahuyuchys lommetørklær. Ta pauser fra runder leder også fjerner og skjuler hansker og kjempe igjen når fornye sine slitt.
 Etter kampen deltakarar håndhilse på hverandre, de er avlet i forskjellige hjørner og fjerne bandasjer. Viser deretter hodet dem i midten av ringen, en løfter hånden og de andre boksere opp og annonserer kampen uavgjort.
 Kjenn din farge
 Å spille pre-cut ark med tykt papir størrelse 5x10 cm. Antall blader er antall spillere. Halvparten av blader malt i svart eller blå, er den andre halvparten hvite blader.
 Alle spillere danner en sirkel, blir et ansikt til sentrum. Leder forbigår sirkel tilbake og festes til baksiden av hver spillers brikke. De som festet hvite arket refererer til et team. Spilleren på baksiden av hvilken et sort ark - til en annen.
 På et signal fra hodet av spillerne kjøre på boksen, og deretter hvert lag må stille opp en rang på et bestemt sted. Men dette er ikke lett, fordi ingen av deltakerne i spillet ikke vet hvilket lag han tilhører. Han var ikke kjent farge ark festet til baksiden. Den kan lære dette ved å telle hvor mange spillere på banen med hvite og sorte tegninger på hvordan, hvis du for eksempel, svart mer - da han hvit etikett, og vice versa.
 Gjør et regnestykke er ikke lett, fordi spillerne ikke stå stille og bevege seg på stedet prøver å kjøre rundt bak hverandre for å finne ut fargen på etiketten som er festet til baksiden. Hele denne prosessen er mye latter og moro.
 Spillet slutter når en lagspillere vil være i stand til å komme sammen og stille opp i rang. Dette laget vinner.
 Høne og kite
 Spille (12-16 mennesker) stå hverandre tett kolonne. Alle er tilbake for grabs ligger fremover. Innerst i kolonnen er en høne, kylling og lukker kolonne.
 Velg kjører - drager. Det ser ut til kolonne i 3 - 4 trinn.
 Etter tonen kite prøver å ta en kylling. For å gjøre dette, må han gå rundt og komme bak kolonnen. Men det er ikke lett å gjøre, som en høne tilbake og prøver hele tiden å være Kite person. Andre aktører, danner en kolonne, tett overvåking gribb og etter høne raskt flytte på banen, slik at halen av kite strengen var så langt som mulig.
 Dette er en morsom racing spenning blant spillere og tilskuere. Spillet slutter når kiten vil være i stand til å ta en kylling. Hvis du gjør dette for 3-4 Kite min mislyktes, velger en ny kite og ny høne.
 Pair komisk relé
 Spillerne er delt inn i to lag, er spillerne ordnet parvis til det ytterste. For spillet er to identiske sirkler, fylle dem med vann og satt foran det første paret. I 10 - 15 m av tomten kommandoer en sirkel diameter på 1 m I hver sirkel sette to matchbooks..
 For første-team manager "Forbered! "Spillerne er et første par sirkel sammen (på noen måte). Ved kommandoen "mars! "De kjører med et krus fremover, prøver ikke å søle vann. Reaching sirkelen, spillerne nøye satt en kopp på bakken, ta sirkelen én eske, og sette det til meg selv, en på høyre skulder, den andre på venstre. De så bli med hendene (hender forbinder cross - kryss) og kjøre til sitt team. Spillerne krysser linjen og deretter gi det andre paret av bokser som samme måte (med bokser på sine skuldre og holder hender) er rettet til teamet sirkel. Sette kampene i en sirkel og tok koppen, de begge vendte tilbake til det tredje paret, og så videre. D.
 Vinner stafettpinnen team, alle spillere som første oppgave vil utføre. Ved fastsettelsen av vinneren som antall ganger mens flytte boksene falt til jorden og hvor mye vann som er igjen i sirkler. Hvis laget ferdig først, men utført verre spillefeltet, og vant det teller ikke.
 Reglene i denne stafetten noen: Ikke kjør ut av tiden før starten av linjen, og hvis du er i bevegelse fyrstikkeske ned, stoppe, plukke den, satt på skulderen hans og fortsette kjøringen.

 Games holdt musikk


 Sirkulær Salkom
 Spillerne er bygget i to sirkler - en ekstern og andre - på innsiden. Spillerne musikk er alle beveger seg i en sirkel dans skritt, ett hjul - venstre, den andre til høyre. Dette spille indre sirkel holde hender.
 På et signal fra hodet av musikken stopper og stoppe begge sirkler. Spillere ytre sirkel bør sette seg ned raskt mens du står i den indre sirkel - raskt slå (rozchepyvshy hånd) og prøve zasalyty spill, hadde ikke tid til å sitte ned.
 Mannen osalyly, er en kjede av indre sirkel. Spillet fortsetter, med sirkelen beveger seg til musikken tilbake. I løpet av spillet, er antall spillere i den indre sirkel øker, men redusere antall deltakere i den ytre sirkelen.
 Spillet fortsetter til inntil osaleno fleste spillerne ytre sirkel. Da deltakerne i spillet endrer roller.
 Lederen må sørge for at spillerne ytre sirkel urokkelig indre sirkel mer enn ett trinn, eller salyt svært vanskelig. Bevisst bryter denne regelen bør vurderes osalennыmy og sette inn i den indre sirkel.
 Fugler og celle
 Før spillet, deltakerne danne to sirkler, en innenfor den andre. Ligger i den indre sirkel, delta i deres hender. De er portrettert i spillet bur. Spillere ytre sirkel hender ikke stokk. Denne fuglen. De musikk eller sang celle flyttes til høyre, og fugler - til venstre.
 På et signal fra hodet av celle stopper, spillerne løfte hendene opp. På denne tiden, spillere ytre sirkel - fugler - kan enkelt kjøre inn i buret og kjøre ut av det. Cellen kan anholde fugler.
 Den andre signal hodet bur lukkes, det er alt tilkoblet hånd dyppet ned og knebøy.
 Fanget fugler er i den indre sirkel, som øker i størrelse. Spillet gjenopptas. Så hun holdt tre eller fire ganger. Nepoymannыh teller antall fugler. Spillere i sirkler bytte roller. Nå er han som spilte bur, fuglen er, og vice versa. Spillet blir gjentatt tre til fire ganger.
 Vinneren er sirkelen som klarte under løpet for å fange flere fugler.
 Inviter en enkelt fil
 Spillerne lager en stor sirkel. En spiller - ledende. Under marsjen eller dansemusikk han beveger seg gjennom området, egnet for enhver spiller, stoppet foran ham og, med et nikk, inviterte ham til å gå sammen. De som er invitert, er foreleser gjør musikken bevegelse som tar kjøring. De begge passer den nye spilleren og på samme måte, invitere ham. Deretter hele trioen tilbake til sirkelen, og er allerede invitere spilleren som ble invitert først.
 Da trioen inviterer fjerde spiller, og alle returnerte rundt videresendt til femte. Så videre (som innbydende) er alle nye spillere, og de totale kjede spillere som beveger seg til musikken, alle tiden øker.
 Når flertallet av spillet vil møte den generelle store kjedesjef plutselig gir en fløyte (eller bryter musikk). Spillerne må raskt løpe og få en generell runde uavhengig av hvem som tok sted før.
 Den som sent vil bli den siste, utfører på anmodning fra spillere dikt, sang eller annet en enkel oppgave.
 Forsinket kan lage en ny programleder, så hold spillet igjen.
 Rytmisk relé
 Pre nyttig å huske, som utførte dansetrinn av vals, polka, hopak, russisk spor uhorky etc. For dette spillet, deltakerne bevege seg i en stor sirkel og hode, og viser hvordan utført en bestemt dansetrinn mens i midten av å se trinn, noe som gjør kommentarer. Deltakerne deretter gjenoppbygd fremtidige spill i to eller tre kolonner, som skal konkurrere med hverandre. Før den første utgaven gjennomført startstreken. I kolonner 15-20 skritt for å sette bokser eller muskatblomme.
 Spillere i kolonnene er omarrangert par. Etter kampen signal til det første paret til musikken beveger seg fremover skritt for dans, som avtalt. Går rundt boksen, og spillerne kommer tilbake på startstreken er for hånden (gate) spillere får opp til slutten av kolonnen, og det andre paret løyper fremover og utfører samme oppgave.
 Spillet slutter når alle parene lagene viste sin evne til å bevege seg til musikk. Forutsetninger hånd kan være forskjellig, holder nær hverandre eller hendene over skulder (som i polsk kvinne), armene i kors og t. N.
 Leder og hans medarbeidere vurderes ikke bare fart, men også kvaliteten på dansetrinn. Ved å gjenta spille musikk og karakter dansetrinn kan endres. Kan komplisere spillet. I dette tilfellet, spillerne avansere i kolonnene ikke vet når man skal endre musikalsk akkompagnatør motiv. De trenger å umiddelbart engasjere seg i en annen rytme, utføre andre dansetrinn.
 Camouflage
 Spillerne er delt av søyler og ansikter å bli en leder. Enig i at musikken i hver kolonne begynner å bevege seg rundt i rommet i alle retninger etter at programleder. Director når som helst å gi et høyt lydsignal av "Bush", "spor" eller "Kopytsya." Hver kolonne må raskt stoppe flytting og skildre det spisst hode. På et signal "Kopytsya" gutta kan komme i en liten sirkel og zchepyty hender, heve dem over hodet. "Bush" kan være representert, og satte seg på hodet, og "track" - står på rad og setter hendene på hverandres skuldre.
 Det laget som utfører oppgaven raskt definert som vinner. Bevegelsen av spillere i rommet kan følge noe musikk.
 Odd Man Out for en spasertur
 Deltakerne deles inn i par spill. En spiller tar den andre armen. Par musikk (sang) sakte vandre rundt i rommet (område). De går i én retning med en avstand på 3-5 trinn fra hverandre.
 To spillere - kjører. En av dem - Salkom, den andre - ubehaschyy.
 Flykter fra spilleren-tag, kjører sin partner mellom parene (gå i en sirkel) i hvilken som helst retning. Da han var i fare, han kjører opp til noen par og er en av spillerne hånd. Spilleren han tok hånden hans, fortsetter å "gå" og spilleren som var merkelig, begynner å løpe fra spilleren - tag. Hvis en spiller klarte zasalyty annet, bytter de roller.
 Uforsiktige spiller som stod tredje, fortsetter å gå, verten er berettiget salyt.
 Hvis deltakerne spille mye (10-15 par), bedre velge to par kjøring til spillet gikk fortere.  
Яндекс.Метрика