Interiør ØMU for det nye året

 Ideer for nyttårs innredning. Vær din egen dekoratør.
 Huset er rent. Kledd juletre. Mat tilberedt. All den mest mest! Mest delikate, mest favoritt, mest originale Hvordan dekorere et bord?
 Nytt år - ikke bare gran kvister i en bukett. Et par av våre ideer pluss fantasien - et godt grunnlag for arrangementene på "Deilig nyttår."

 Orange sol


 Nyttår og mandariner - Ubetinget par. Og hvis de er sammen med gjennomsiktig solen med appelsin og sitron? Fantastisk dekoratorskyy velkommen!
 Skjær appelsinene og sitronene i tynne skiver, dypp dem i sukker og legg på en ildfast form og legg på en liten brann i ovnen. Gi litt tørr. Sett på papirark. La tørre sirkler under ditt oppsyn. Ikke glem å slå dem og hell sukker hvis den smeltet eller dusjet.
 Når skivene blir gjennomsiktig vakre "kandiserte", legg dem i en gjennomsiktig høy smal bolle nærmere kantene. Og midtveis kan fylles med godteri.
 Alternativt lage appelsinmarihønene med en vakker krans, kandisert frukt tredd på en tråd.
 Vakker!

 Fedd bukett


 Hvis du aldri har dekorert med appelsiner nellik, gjøre det obligatorisk. Vask appelsinene, vurdere geometrisk mønster som kan bli satt på dem ved hjelp av nellik knopper (nellik vanlige, som i likhet med kanel, solgt som et krydder), kan det være opp og ned stripen, og kan være et mønster av tre hvozdychok. Her er alt unnfanget nellik pinne for og sette på et fat dekorert med appelsiner. Det er svært velduftende dekorasjon.
Interiør ØMU for det nye året

 Fatet ved siden av en appelsin kan sette en fin dekorative lys med sitrus duft. Den vellykkede kombinasjonen!

 Uvanlige lommelykter


 Forberede et glass vase. Kan ta 2-3 vaser av samme form og størrelse, men forskjellige farger. Sett det på bunnen av de små krans julelys og ordne alt slik at du nøyaktig kan innlemme krans kveld.
 I blå vase vil spille lys blå lys i hvitt - sølv, i en grønn vase Arranger en kort avstand fra hverandre, slik at dekningen av festbord var det en viss rytme.
 Effektivt!

 Jule krans av blomster


 Plukke opp sjokoladepapir i vakre røde og grønne farger. Dette tradisjonelle julefarger. Koble dem med en tynn forsinkelse i vakker krans, legger grønn gran.
 Den opprinnelige dekorativt element trolig feire dine gjester.
Interiør ØMU for det nye året


 Frukt fyrverkeri


 Dette dekoratorskyy god mottakelse av det faktum at et behagelig notat "aperitiff" før festen.
 Lag noen frukt fyrverkeri, hjelp på flotte forestillinger av deltakere: melon, ananas, epler. På tre grillspyd og tannpirkere forskjellige høyder, uvitknete deg grunnlaget, hyssing eller farget dekorasjon (f.eks bare vingården av samme farge), eller fargerik assortert polunychok, baller av melon og vannmelon kuber noen annen frukt.
Interiør ØMU for det nye året

 Gjestene vil ta disse pinner og prøve dine dessert fyrverkeri, snakker i den mest behage festlig tema. Selvfølgelig, trenger du ikke glemme å lage mat sammen med frukt og vinglass?
 Romantisk!

 Stearinlys med kanel


 Denne gangen trenger vi kanelstenger. Knytte dem til de hvite og gule lys på alle sider i en sirkel, som om å pakke dem med hjelp av golden eller brunt bånd.
 Hvis kanelstenger under høyden av stearinlys i slikt antrekk kan trygt tenne et lys, og hvis kanel stearinlys og en høy, før det bringe frem i lyset, er det bedre å slippe et stearinlys dekorasjoner.
Interiør ØMU for det nye året

Interiør ØMU for det nye året

 Mønstre på glasset


 Tegn nyttår dekorative malinger snø mønstre på glasset. Sett dem på en sølv serviett.
 Dette vil støtte temaet i nyttårshelgen.
Interiør ØMU for det nye året

 Kort for gjester


 Hvis du tar vare på forhånd at gjestene føler deg komfortabel, er du nødt til å tenke på det, ved siden av hvem sete hver. Så du trenger kort med monogram eller andre symboler assosiert med gjesten.
 Kortene kan brukes subtil monokromatisk silke stoff som malingen Tekstil du tegner den ettertraktede monogram. Hvis du dekorere bokstaven i navnet perler, paljetter, perler, kommer nyttårs variant på et bestemt tema.


Interiør ØMU for det nye året

Interiør ØMU for det nye året Gjestene vil bli fornøyd.

 CHRISTMAS IDEER Interior
Interiør ØMU for det nye året

Interiør ØMU for det nye året

Interiør ØMU for det nye året

Interiør ØMU for det nye året
Velge et juletre, kunstig eller naturlig?

 Det er ikke viktig at du møter det nye året i Japan eller England under dynamisk musikk med venner på skøytebanen eller i en omfavnelse med sin mann og Olivier ledsaget "skjebnens ironi". Til Lyktes, vi trenger bare to ting: en god stemning og tre. Og hvis den først kan opprettes den 31. desember, så det andre bør ta vare på forhånd.

 Det er sant?


 Sannsynligvis tvist mellom tilhengere av kunstig og ekte Juletrær aldri går ut, noen kjemper for respekt for naturen, andre - for virkelig julestemning. Vi støtter sistnevnte - og miljøvernere på vår side! Polske forskere hevder at folk som kjøper kunstige trær, som ønsker å beskytte miljøet, feil. Dette treet begynner å skade økologien siden etableringen, som skiller seg ut mye av miljøgifter. Den er laget av plast er avledet fra petroleum og benyttet for fremstilling av nåler bly og andre additiver. Disse materialene er enkle å lyse opp i sammenligning med naturlig tre som gløder fra vanlige lightere. Utnyttelse av kunstige trær igjen forurenser luften, og hvis det ikke endrer seg, vil den naturlige nedbrytning ta flere hundre år. Et annet argument i favør av naturlige, italiensk biokjemikere studie viste at et levende tre gunstig for helsen, har sin bark antioksidant og anti-inflammatorisk egenskaper, forbedrer blodsirkulasjonen, lindrer hodepine og bidrar til å takle astma. 
 . Men hvis du fortsatt synes synd på de uskyldige tapte skogskjønnheter, bruker du råd av aktivister "Greenpeace De anbefaler å kjøpe disse arter bartrær som kan vokse innendørs hele året: Araucaria, sypress og andre trær og eierne av sine egne hjem eller hytter kan kjøpe gran. og gran i potten, setter treet for helligdager hjemme, og deretter plantet i gården.

 Hei, tree


 Russland var heldig - våre furuplantasjer kan gi innbyggerne trær av alle størrelser og puhnastosti. Og land hvor dette treet kan bli funnet bare i en botanisk hage, har vi å komme seg ut. For eksempel, i Sydney i 2008, ble den viktigste juletreet hentet fra seter i 2009 - fra plastflasker. On Christmas Past kreative australiere har utviklet syv-tre med hundrevis av sykkeldeler og topp dekorert med stjernehjuleiker.
 Men stedet der det er ingen problemer med grantrær, ikke langt fra sidneytsi i kreativitet. I fjor i London Tree for kyssing (Kissmas Tre) likte elskere. At han zamyhala lys, et par måtte ta opp de to grenene av kyss.
 Den sterkeste, mens juletrær nå gjort i Karaganda - bygging av nettet. Stilig designer Natalia lokal treet Puzыrynoy like før juleferien er selger som varmt hvetebrød. Hun malt tre bare i to farger - gull og sølv, men i stedet bruker en smeltet silikon. Leker er for glitrende trær laget av deig.
 Og i Nizjnij Novgorod på Gorkij-plassen før nyttår "plantet" glødende japansk skogen. I stedet, disse tolv petals mirakel tre lys i form av blomster. Nizhny Novgorod krav til begjær, trodde ved chiming klokke i den japanske skogen "er alltid sant.

 Få tilbake sauene våre


 Og hvor er millioner av trær forsvinne når det nye året ender? I en forstad til Berlin, for eksempel, er en plantasje av bartrær som leier for ferier - juletrær transplantert i karet, og to eller tre ukene de flytte inn i leiligheter sparsommelig tyskere, deretter returnert for varig opphold. Ofte leietakere blir bedt om å gi dem det samme treet som det siste året. Derfor trærne hang tags med navn på midlertidige eiere. I Mexico er det mini-fabrikker som behandler trær som brukes i gjødsel. For hvert tre donert bosatt meksikanske hovedstaden får en blomsterpotte.
 I Finland, fra 1. januar til byen gater gå spesielle maskiner som samler kasserte juletre. Etter rådighet mer enn 10% av finnene i begynnelsen av året er varme og varmt vann.
 Canada begynte produksjonen av medikamenter mot influensa som feiret hans trær. French forvandle dem til kompost. I Spania produsere brikker for sengetøy for storfe. I USA Association er juletrær: treet deponert det gi stiklinger busker og blomsterfrø.
 Hyggelige bonuser er ikke de eneste. Juletre i vitamin C enn sitrus, og de brukes som dyrefôr. I fjor, for eksempel i Kharkiv zoo usolgte graner gasset sauer, kameler, geiter og lamaer.
 Forfatter: Eugenia Vlasova  
Яндекс.Метрика