Møt det nye året. Hvordan forberede for det nye året

 Shoppe


 Hovedregelen: ikke gjør shoppingturer i tung belastning. Fordi du skal kjøpe til jul og nyttår - de mest muntre og romantiske ferier i året!
 Ikke kjøp alt på en gang og poser til, bøyd under vekten av shopping, jævla alt. Slå den inn i en behagelig underholdning, glede. Og ikke sette alt dette i de siste dager. Stretch moro for hele måned igjen før ferien.
 Først våkne opp i godt humør, gi meg selv opp, sminke, frisyre, favoritt antrekk på forhånd gjøre en grov liste over gaver til mann, barn, foreldre, kolleger og venner. Og ikke glem om deg selv! Bestemme hva og hvem som er på listen du kjøper i dag, og mer!
 Sakte, nyte stemningen av helligdager: Nyttårs Unn deg selv og vinduer, vakre (th) i dem. For jul og nyttår er følte overalt: på hyllene var det Christmas leker, juletrær smakfullt vurdere alt dette strålende prakt, spørre om priser. Selv om du er en eller en og nyttår du må møte alene, er det ingen grunn til å være trist. Unn deg selv! Takk Gud, en annen ny år av livet ditt! Er ikke denne gleden? Og kanskje mens shopping, vil du møte den personen du ventet hele mitt liv. Vel, hvis du ennå ikke har skjedd, fordi du også er verdig feiring og gave. Så begynn med deg selv. Du hele året drømmer om disse åndene? Eller det ringe? La dette kjøpet vil være en begynnelse endeløs serie av gleder.
 Velg et par dager i uken for de shoppingturer. Du vil minst åtte slike dager. All tid til å kjøpe.

 Kjøpe julegaver og suvenirer


 Ikke glem om små julegaver? for kolleger eller for de som plutselig titte til deg i julen eller nyttårs dager. Det kan være små og fine gaver til jul pakken, godteri, er en flaske champagne eller god vin symboler av nyttår og hva ikke til stede kokebok?!

 Vi gjør nyttårsmeny


 Vi kjøpt alle gavene? Nå er det på tide å tenke på nyttårsbordet. Her er listen ikke kan klare seg uten. Velg oppskrifter som du koker, skrive, noe mat å lage dem i huset ditt der, og - shopping.
 Denne listen er ønskelig å være de små godbiter uten noe som jul og nyttår bord er rett og slett umulig å forestille seg: nøtter av forskjellige varianter, syrer ferie kaker, dukater i tilfelle hvis du ikke forberede dem selv på forhånd for baking bakverk, vanilje, kanel, nellik. Einebær, hvis du bestemmer deg for å lage en gås i vår oppskrift, melis, sjokolade, alle typer tørkede urter visstnok salvie og mynte, eddik og oliven. Ikke glem folien for baking. Greener, selvfølgelig, bedre å kjøpe eve matlaging.
 Velg en dag når du går til markedet for gås eller and, eller kanskje en gris. Dette er en svært viktig kjøp, og til denne dag er usannsynlig å ha noen plan shoppingturer.
 For de viktigste festlige måltider du allerede har alt. Nå tenker på salater og snacks: frukt, grønnsaker, alt for fyllinger og sauser
 Om desserter ikke glemme! Den kan inneholde bare søt bord for gjester. Dette er også flott!
 Hva om dekorasjoner til jul bord, duk, servietter, blomstervaser og granbar, lys?
 Du synes å ha ganske julestemning? Og vi sa?!
 Men det er fortsatt et hjem kjøp - ". Til selve roten" det samme treet som ble kuttet ned Dette Juletre!

 Kjøp og pynte juletre.


 Hvis du foretrekker kunstige, du må bare velge en størrelse og farge. Vel, fordi trærne kan nå være sølv og gull, og til og med rødt.
 Mer vanskelig å lykkes kjøpe levende Juletre og aller viktigst - å holde det grønt og luftig til nyttår og jul eller den gamle nyttår.  
Juletre. History of the Christmas Tree Dekor

 Selvfølgelig er huset ditt også lagret fantastiske, tynne, lyse leker som er hentet fra en blind boks eller bokser bare en gang i året. På nyttårs alle ønsker å føle seg som et barn, dekorere baller, lys, stjerner eller perler skjønnhet-treet. Jeg lurer på om det var alltid så?
 Det sies at i det nittende århundre, gjorde vår vakre furu grønt ikke vises hvor som helst, og drikke etablissementer. Mer presist, de er. Ja, de er installert på taket, minner om at i løpet av ferien der mest morsomt sted å tillate borgere. Disse trærne eller lignet de vi møter i desember på gatene og i hjemmene til XXI århundre. I begynnelsen var de ikke selv de mest beskjedne dekorasjoner. Er det snø, og deretter, hvis heldig med været.
 Europeisk mote ornamenter for juletrær kom til Russland i ca 1860. Et tiår senere har den spredt vakre byer og landsbyer, men selv dette festlig jule mote delt snarere enn United. Delikat glass leketøy gjort tilgjengelig av de rike og berømte. Riktignok var glasset da svært forskjellige egenskaper: det var grovere, tykkere, og derfor vekten var edel, pryhynaly disse glasskuler furu grener til gulvet.
 Homeland var den første juledekorasjoner Wedge. Selvfølgelig, Wedge gjorde ikke bare kaniner og ekorn i treet. De er engasjert i produksjon og apotek elementer. Ennå klynskuyu fabrikk uten grunn kalt "Christmas tree": de beste juledekorasjoner dukket opp i hendene på glassblåsere.
 Familier som ikke hadde råd magiske perler og baller laget av glass, papp leker kjøpte den berømte såkalte "Dresden kartonazh." Selv dette urene materialet har gjort det mulig å få en sann, konvekse, på begge sider av vakre dukker og dyr. Bare halvparten vydushenyh tallene stick arbeidere sammen og deretter malt fabrikken. Noen ganger slike Dolls papp stakk blonder skjørt eller buer, noen ganger dekorert med perler eller perler. Kort sagt, disse papp skjønnhet tok også rebyatnyu nyttår.
 Interessant, tradisjonen med å dekorere tips pekte Elkin tallene kom til Russland fra Tyskland. Noen ganger er disse pyramidene stakk grasiøs figurer av fugler og bjeller. Senere på toppen av grønne gjester var å prøve et leketøy som ligner i skjema istapper. Imidlertid mye vakrere tilstede.
 Characters jule karneval endret fra år til år. De begynte å lese Chukovskogo, fabrikker produserte leker i form av krokodiller og Dr. Aybolita. Folk ansvarlige Nord, på juletreet kom litt "oppdagelsesreisende" spansk tema brakt på grønne grener leker i form av fly.
 Ingen juletreet kommer ikke overens uten glassperler og rør av perler. En wire figurer gjort kjent sovjetisk plante som heter "Moskabel." Kanskje det ikke var implementert i produksjonen av kabel-produkter. Men det kom ut så søt og hyggelig at ledningen stjerne parashutyky hus og elsket både voksne og barn. Når "Carnival Night" sang erobret alle fem minutter, har blitt populært ikke bare regissert denne filmen. Ble populære og nye juledekorasjoner, som ble utstedt i form av forskjellige søte hennes klokke og alarmer. Hver oppringning piler som viser fem på tolv. Slik er kraften av høy filmatisk kunst!
 Og politikken for å holde tritt. Mais 60 nye leker donert tre - gaffel. En romforskningen - fantastiske vakre perler med et komplett utvalg av plass bilder. Det er vanskelig å si sikkert, men de sier at på sekstitallet på juletreet tent fargede lys første elektriske kranser.
Juletre. History of the Christmas Tree Dekor

 I dag er det også på moten, og baller, og små pærer, og hals alt det er.
 Men, heldigvis, returnerte en tradisjon, klar til å argumentere med fabrikk utstillinger og bærer ikke mindre glede enn glass stjerner og fly.
 Laget av hånden leker lage julekvelder varmere og koseligere.
 Du og dine barn vil sannsynligvis gjøre ett leketøy til 31. desember.
 Dette vil være den beste juledekorasjoner, ærlig!  
Jul. Skript

 Møt ferie Rozhdesto med familie

 Materialer Hjem Jul og nyttår konsert


 Ordne huskonserter - en tradisjon er ikke ny, men, dessverre, veldig fort glemt. Kanskje fordi disse konsertene iscenesatt hovedsakelig i de edle riddere og familier. Lenge før ferien begynte å forberede dem til å undervise poesi og sanger, spille musikk, sy klær og jule kostymer, male, klippe karneval masker og briller, sende en invitasjon til et juletre
 I begynnelsen av XIX århundre i julespillet hjemme i Moskva guvernør utførte rollen som Dido søster Natalia Goncharova. Vanligvis på denne tiden julefamilie ideene var på moten.
 Selv vanlige borgere lang tradisjon holdt jule hendelsen. De kunne ikke holde seg borte fra ferie moro. Det var til og med sine hits i den populære drama "The Tale of Tsar Maksymylyane og hans sønn Adolf", "Moskva kjøpmann på ballen opp til den ville og i fangenskap fikk", "feiringer i bakeriet eller straff Lovelace."
 Tradisjoner er ikke født av seg selv. Tradisjon - en konstant repetisjon av en scene-styrt og godt utformet ferie, slik som ritual. Selvfølgelig du er fri til å bringe noe nytt, men noen viktige punkter bør forbli uendret. Liker du det! Og etter mange år barna vil huske med hengivenhet den fantastiske kvelden på julaften eller nyttårsaften, når hele familien samlet i stuen, brennende farget lys på juletreet, min mor ville sitte ved pianoet og spilte noe veldig vakker, morsom bror og uttale ordene leste riktig av treet, som "Elegant ferie for oss å komme" Brother lenge og hardt bukket, gjester og foreldre klappet høylytt og morsom, og takk til alle eiere for den fantastiske ideen om et hjem konsert.
 De er veldig glad for å lese poesi, som en invitasjon til et juletre og en konsert på et oppdrag - å delta i en feiring de fikk på forhånd. Forresten, spottet ingen det faktum at her, sier de, nok en gang sette barnet på en stol å lese poesi. Barnet åpenbart likte den første applaus i hans liv og lider ikke av det faktum at det ble plassert på en stol. Så hva! Vokser i året som kommer, og vil lese alt mens du står på gulvet. Og kanskje det vil være utgangspunktet for hans interesse for poesi.
 • Og innrømme det, ikke er det ofte plukke opp diktsamlingen. Cook Book absolutt ikke et slikt volum, men du sannsynligvis vil sette pris på dette uventet møte med poesi. Og kanskje du liker ideen om hjemmet julekonsert eller ytelse, slik som den bibelske historien.
 Anbefalt lesning: Barns lek manus til jul
Яндекс.Метрика