Spill og moro på nyttårsfeiring

 For gjestene dine ikke blir lei, razvlekyte deres spill. Nyttår så er utmerket som voksne uten frykt virke latterlig eller absurd, og kan gjerne føye til det fulle i barndommen. Juletre, Santa Claus, gaver rettferdiggjøre og alle legge sjarm.
 I spill som vi tilbyr kan spille både barn og voksne. Alt du trenger er en god holdning, et ønske om å være i selskap og nyte det.
 Selvfølgelig, vinnerne i spillene trenger bare å gi ut premier. Vi må forberede seg på forhånd små morsomme eller søte suvenirer - lansert. En bagatell, men hyggelig!
 Fange halen av dragen! (Kina)
 Det er ønskelig at dette spillet ble fulgt av minst 10 spillere.
 De stilte opp én etter én, legger høyre hånd på høyre skulder står foran mannen.
 Den som er først - leder av dragen. Siste - halen.
 Utfordringen er at hodet skal fange halen. Man må se til at rangeringen ikke er revet. Derfor er "dragon" i konstant bevegelse.
 Spillerne på siden av halen gir ikke hodet å ta tak i halen. Hvis, klarer formann til å gjøre det, den siste spilleren i rekkene blir hodet. En ny hale - spilleren tidligere i nest siste rang.
 Penger ned i avløpet
 Du er nødt til å punge ut litt: du er vert for en julefest publisere spiller en sedler.
 Hva gjør de med dem? Nei, ikke løpe til butikken og prøve otdut disse regningene som mulig. Hver gis tre forsøk. Du bare sveive i leiligheten vil stige!
 Etter et nytt forsøk på å matche spillere til stedet hvor regningen droppet, og blåse igjen.
 Hvis regningen vil fly lenger, vinner han.
 Du kan dele inn i lag - det vil fortsatt moro.
 Hvor Clank, Clank dette?
 I spillet to travel. Presenter blindfold. Deltaker av briller er på ett sted, og når lederen løfter hånden opp, ringer briller hver andre.
 Lederen har rett til å heve sin hånd opp bare tre ganger og tre ganger prodzelenchaty trenger briller.
 Leder vinner hvis riktig orientert og er en spiller med briller.
 Spille snøballer!
 Spille to.
 Kan spille både voksne og barn.
 Spillerne står på et sted i nærheten av starten av julegrana.
 De gir en hånd på en skje med en bomulls snøball i det. (Snøballer du trenger for å forberede på forhånd som attributtene til andre spill.)
 Spillerne løpe rundt trær i ulike retninger på et signal. Den som kommer i gang ved begynnelsen av det første punktet, ikke å la snø.
 Tegne Bestefar Frost
 Hva spill er delt inn i to lag. Hvert lag gi et stykke papir og et sett med markører. De er tilgjengelige - minutters tid. For dette øyeblikk, må hvert lag tegne et portrett av Santa Claus. Noen trekker øynene av noens skjegg, en pose med gaver. Hvem bestefar kom veldig sympatisk og troverdig, vinneren.
 For en mer kompleks versjon spillere kan engasjere øyne. Portrett utrolig moro og komme nyttår!
 Apple relé
 Spillerne står i en tett sirkel skulder ved skulder. Hender spillere avviklet på baksiden. Spillerens oppgave - å stille føre passere bak eple og ved hver bit av hans stykke. Lederen må gjette hvem som på et tidspunkt er eple.
 Hvis du kan gjette, blir spilleren fanget ham i hans sted. Spillet fortsetter til inntil spist eple.
 Funny lokomotiv
 Spillerne er delt inn i to lag. De er i to rader, og hvert par får en luftballong. Partnere er ved siden av hverandre, og mellom dem - en ballong som de ikke kan holde hendene. Dermed presser ballen, de må flytte et par av paret som munter lokomotiv. De som mister eller pierce ballen ut av spill. Gradvis det er færre spillere.
 Par vinneren får små gaver.
 Klippe og spise!
 Veldig enkel og gamle spill. Hun kan spille både voksne og barn. Dette er moro!
 Trenger du å ta en tykk tråd eller hyssing og henge ham på en god tråd sjokoladepapir elegante, nyttårs cookies. Deretter snorer med søte premier trekke tilbake rom der du spiller. Når barn leker, må du trekke den til høyden der barn vil være praktisk å kutte premier.
 Spilleren blindfold, gi opp en saks og bedt om å komme tilbake til stedet to ganger. Og så han har å kutte hyssing med en velsmakende premie. Così fan tutte, spillere bytter. Du kan spille dette spillet for så lenge alle deilige premier ikke vil bli kuttet.
 And
 Det er en lek for juledags morgen eller ettermiddag.
 Velg programleder. Han bind for øynene. Andre barn samles rundt lederen. De begynner å sirkel. En ledende fri til å reise inne i sirkelen. Det kan også gå rundt, over, generelt, som han ønsker. På ett punkt berører han enhver spiller. Denne gutt eller en jente, prøver å endre stemme for å være vert for det eller ikke anerkjent, sa: "Den gode liten and! "Og kråke.
 Lederen må gjette hvem det gryntet.
 Hvis han gjettet, verten og spiller, som vidhadaly, reverseres.
 Hvis ikke gjettet, "vutochka" ut av sirkelen.
 Leksjon velsmakende modellering
 Ikke en så billig fornøyelse, men som en ferie en gang i året!
 Endelig starte spillet hvis et besøk til din daze komme en hær av venner, mann tre eller fire.
 En annen "fare", som din "skulptører" ikke spiser sine skulpturer når de ikke er klar. Deilig materiale for modellering! I stedet for premier ikke å bekymre deg: i stedet for premien - søt mandelmasse med skulpturer, som spiser - en nytelse! Det er riktig det heter marsipanmasse.
 Bare voksne bør ta vare på materialet for støping forhånd. For denne cup 2-3 mandler og melis så mye knust i en blender, så er det lagt eggehvite, og vekten er en slags elastisk deig. Pre dele det opp i flere biter på antall gjester på juledags morgen, satt på matten foran hver stand-varme eller skjærebrett og lett dryss dem med melis til deigen kleber ikke.
 Gi barna oppgaven blende noen morsomme figurer eller la dem komme opp som kan blende med denne velsmakende masse.
 Ha det gøy med dem poobsuzhdayte at de kom ut, og så kommer det mest gøy og hyggelig tid, alt gjort kan du trygt sende i munnen!
 Fantastisk Zoo
 Dette spillet er som nesten alle barn, som de er kjent for å være store visjonære og forfattere. Kjøp forhånd stiv farget papir. På separate papirlapper skrive navnene på fugler, dyr eller innbyggerne i dyphavet. Vil være nødvendig og markører eller fargestifter, saks.
 La hver spiller velger en partner for spillet. Par ekstrakter som en billett til eksamen, to blader av dyrene. Det vil si hvert par bør det være to. Deres oppgave er å komme opp med disse to dyr eller fugler ny skapning og gi den et navn slik lysoblyud. Barn kan få navnet "krysset" dem på bildet reven og kamel enda morsommere. Så du tegne fantastisk dyr med en hale rev og kamel humps.
 Du kan ordne improvisert Fair: dette blir gøy! Premier, selvfølgelig, er å gi alt fordi de prøvde så!  
Jule underholdning i hennes krets av sju

 Spill og underholdning for det nye året


 Festlig kode
 Det er pre-New ro eksakt oppskrift: ta filmkassett for Christmas tema og bare vet at det mest avgjørende øyeblikket et mirakel skal skje. Mirakel noen ganger kommer med en kjær, noen ganger - med en pose med penger over tid - med godt selskap nashedshymsya sønn vstrechennыm ett og selv ned til høyre i film tomten Angel.
 Til du var det lettere å skape en barskog gran, sølv-bantykovoe, godt humør, se hvor kino er filmen, som jeg vil minne deg. Eller haug tape og sette på hans jule Vidic "pille" fremtidig lykke.
 Det finnes andre bilder: Santa Claus lue, og under skurk, flyktning, en angriper alimentnyk eller bare en skurk. Dette er også en kino. Bare se det bør være noe annet, uten å vente på et mirakel. Bare lytte til juleklokker, posmiysya av ville være politi og beregne hvor mange regissører festlig koden bruker for å lykkes med sin film.
 Det er også en god måte ut, blant annet.
 * * *
 Har din filmbibliotek evig, søt, eventyr snø "Jack Frost"? Den ble filmet i Sovjetunionen i 1964, regissør Alexander Rowe og en fantastisk filma ytelse av russisk eventyr hvor god alltid heldig, søt vakker jente Nastya. George Millyar spiller det forferdelig Baba Yaga-Faith Altai - den onde stemoren og unike Anastasia Zueva - skazytelnytsu uten noe som fortelling - ikke et eventyr.
 * * *
 "Million til jul" - USA-kanadisk historie om triste hendelser. Familien Sauders ikke mye moro før denne vinteren ferie. Familien hadde nettopp kommet i Los Angeles og har ikke kjøpt her ingen venner, ingen penger. Og da julen historien bringer tolv Brayyenu godt, selvfølgelig, en pose med en million dollar. Hvordan ellers kunne skje i et slikt eventyr ferie?
 Kassetter utgitt i husleie i 2007, og hvis du lukker moderne lesning av jule mirakel se den.
 * * *
 En annen amerikansk historie "Everest gjør Christmas". Kanskje spare, men dette behovet for å følge. Inkludert deg.
 * * *
 "Spirits of Christmas" - Litt skremmende film, men hvis du ønsker å strekke ferien følelser og gi dem pepper, hvorfor ikke?
 På filmen "Love Actually" kritikken på alvor si ystoryyka sirup i det nye året. Regissert av Richard Curtis, som har skapt filmen "Fire bryllup og en gravferd" er laget av den delikate skjermen fortelling om romantiske følelser, som spiller amerikansk filmstjerner, inkludert de nominerte til "Oscar".
 "Surviving Christmas" er ikke så vanskelig hvis det er en film som ble vist på skjermene i 2004. Hovedpersonen - en vellykket reklamebransjen ansatt i utførelsen av Ben Effleka - bruden ønsker å ri en juleferie på det mest som verken er sør. Hva bestemmer seg for å gjøre som svar Bride - en annen historie. Men også julen.
 * * *
 For eksempel, hvis du liker beste navnebånd "Goodfellas", Husk alle skuespillerne hadde på seg på en magisk cap, som streife verden assistenter og ledsagere Santa Claus. Og stemmene til dem, som gnomer - underfundige og morsomme. Du tror ikke dette er at de ikke har en kald. Bare følte barn i nærheten treet.
 * * *
 På bildet "Bad Lieutenant" - Cool soundtrack, som i stor grad forbedrer humøret før ferien: juleklokker vil underholde publikum i nesten hvert eneste bilde. Allerede er fornøyd?
 * * *
 I en oppdatert versjon av "Star Wars" Ingen fe strålende historie. Det er et gigantisk tre. Også interessant, fordi sannheten?
 Hvis du smuldre salat etter vår mening, kan det være trygt og kynoprazdnyk også feire vår måte. For eksempel, evig hit "Skjebnens ironi, eller Enjoy Your Bath! » og kanskje en ny versjon av 2007, der i stedet for Barbara Brylska screene unge stjernen og del-datter av Mikhail Boyarsky og Keira Knightley. Som du ønsker. Fortsatt nyttår!
 En annen russisk maleri, som årlig nevne fem minutter før det nye året - "Carnival Night" med Ljudmila Gurtsjenko. Og "Operasjon" Godt Nyttår! "Og" Vinter i Prostokvashino ", og" Se etter kvinnen "og" Orphan Kazan "
 Deres historier uten å høres oversettelse i engelsk stil, men mer for oss er: «Livet er vidunderlig», «The Nightmare Before Christmas», «Home Alone», «Love Actually», «The Muppet Christmas Carol» Men snø, kjærlighet, juletrær og i Santa - Claus forståelig uten oversettelse.
 Andre navn film - "Reservoir Dogs". På slutten av eventyret rosa ikke trekke. I stedet her og tegn i caps, som vanligvis er laget helter slitasje juledans.
 Det legger en eller annen måte til vår videobibliotek.
 * * *
 I "The Deer Hunter" spille en alvorlig spillet. For eksempel russisk rulett. Men revolvere i denne scenen ikke. Det vil være mye moro jule kjeks. Vel, hva betyr ikke spre jule?
 * * *
 "Get Carter" - Det er en anledning til å gi navn til hovedpersonen i det nye året. Julenissen (egentlig ikke, selvfølgelig) har det stramt: det bokstavelig talt kastet ned. Men vi er enige om at tale eventyr tegn og selv for et øyeblikk som minner om jul. Selv om en forferdelig film!
 * * *
 Imidlertid er det på tide å stryke klær, Olivier spredt på plater og få gaver. Inkludert bånd av din favoritt jule kynosyuzhetamy. Men det er en annen historie!  
Яндекс.Метрика