Jule skript for studenter

 Nyttår for barn og voksne (uavhengig av alder eller kjønn) representerer en velkommen og vakker historie, tro på mirakler og magi, masse overraskelser og gaver og, selvfølgelig, håper å bære fondest ønske.
 Vi tilbyr flere alternativer som vi tror vil hjelpe deg å gi en nyttår humør til dine venner, kolleger, soklassnykam.

 Nyttårs fyrverkeri


 Først hele klassen eller en spesiell gruppe av gutta kommer opp og skriver på papir ark soklassnykam ønsker (ønsker å være så mye som guttene i klassen). Deretter bladene ruller og satt i tube ballonger. Ballonger blåses opp. (De kan være en del av festlig dekorasjon av hallen). På slutten, hver student velger en ferie ball, deretter alle chanting i kor: "Ti, ni, åtte, sju, seks, fem, fire, tre, to, en" - og begge nåler (de distribuerer til "hilsen") boret baller. Etter "hilsen" alle lese forespørsler.

 Jule bukett


 Til gran grener feste godteri og papirruller med spådommer om et år. Set filialer i ugjennomsiktig vase (box, kurv). På forslag fra de ledende festivaler hver deltaker kan ta vakre duftende bukett til minne om en kvist og finne ut hva det kommende året vil bringe.

 Garland-orakel


 Juletre pyntet med girlander av papir tags, snøflak, godteri og så videre. E., som må være noe skrevet eller tegnet.
 Hver i sin tur er en en boks (et snøfnugg, etc.) og sa høyt at tegnet eller skrevet. Deretter forklarer programleder betydningen av tegninger og inskripsjoner. Du kan bruke denne samme tolkere av drømmer eller komme opp med en rekke interessante kommentarer.

 Pie hemmelig


 Denne uvanlige julekake chastuyutsya alle deltakernes helligdager. Bake den på prinsippet om kollektiv pai, er hver brikke individuelt forberedt, zapikayuchy inn den ene eller den andre småting. Før du prøver kaken, er deltakerne bedt om å først ferie pause og få en bit av en skjult objekt i den. Foreleser forklarer symbolikken i hvert funn, for eksempel mynt - for å vinne en masse penger; ball av folie - Høst strålende idé; Cranberry - vil være søt, men vær tålmodig; klipp - vil møte med en god venn; slice gulrøtter - vil være en god høst i området, etc.

 Lotteri fyrverkeri


 Velsmakende premie. Hver deltaker kan få på brett eller i spesielle kiosker eller på ferie tabeller velsmakende premier lotteri, for eksempel: 1-35 tall - bagels, 36-58 godteri 59-63 - iskrem 64-85 - og epler t. e. Varer kan også utstedes som premier for å delta i ulike konkurranser.
 De tre etapper. Skoleelever (si, 230 personer) er invitert til å delta i trekning. Alle er i første etasje, passer inn i brystet № 1. Det er 230 billetter, 150 av dem er skrevet tallet "2" og andre billetter tom. Gutta som har tallet "2", delta i det andre trinn. De går opp til andre etasje, er det en boks satt № 2. It - 150 billetter, 70 - tallet "3", resten er tomme. I andre etasje - kode nummer 3 i det - 70 billetter, 35 skrevne ord "premien". Innehavere av billetter og vinne premier.
 Lykkelig sted. Lotteriet ledes gjennom rader, bord, pulter. Dette lotteriet kan gjøres dersom ferien programmet holdes i auditorium, kafé og lærere. I tegning delenummeret serien, plasserer et bord.
 Lotteri etter serie. Dette kan være en vinn-vinn-lotteri. Alle deltakerne hører ferie lodd - er gitt som premier for å vinne konkurranser eller invitasjoner utstedes med billetter. Billetter er delt inn i serier som "Winter", "Sports", "skole" og andre. I hver serie 20-25 billetter som er nummerert, for eksempel, en serie av "Winter», № 5. Først spilte hovedpremien (en i hver serie), og premiene blir tildelt til alle deltakerne i serien, som for eksempel "Winter" -serien hodet premie - et tre, oppmuntre - snøflak i "Sport" - volleyball og candy "Sport", "Skolen" - penn og blyant, "Christmas" - små kalendere og kalender, "Jeg ønsker å vite alt" - boken og avis "Husk meg" - et sett med mailing og brosjyrer, "barn" - en dukke og etiketter for en serie av "Clean - garantien for helse" som premier passe kost og tannkrem.
 Glad listen. Vinnerne av gevinstlodd uavhengig valgt premier på listen. Listen er slik at det kan være vanskelig å gjette om innholdet av prisen, for eksempel:
 1. premie for overføring av tanken på avstand. (ZIP sett.)
 2. Prisen for sinnet. (Boken av gåter.)
 3. Premie "Fit". (Kaffe).
 4. Den universelle enhet for å fjerne flekker. (Soap).
 5. Prize-overraskelse. (Cake "Surprise".)
 6. Rainbow. (Sett med farget papir og blyanter.)
 7. Verken fisk eller fugl. (nøtter).
 8. Bouquet karneval. (Candy "Kornblomst" "Daisy", "Mac").
 Prize-overraskelse. Under dansen programleder gir en forseglet konvolutt som er skrevet ordet "serien" og deretter navnet. Serien kan ikke være mer enn 10-12. Antallet konvolutter samme serie - 5-10 stykker, avhengig av antall barn og tidspunkt for hendelsen.
 Når ferdig en annen dans programleder annonserer til alle eiere av konvolutter, kan hver av dem får en premie i tilfelle som vil ta del i utførelsen av bestemte oppgaver - for hver av hans. Én premie i serien - det viktigste, vil det bli bedre parti, alle de andre - trøstepremier.
 En eksempelliste serier og oppgaver:
 Bye-Bayushky. Mål: ASAP svøpt dukke og utføre vuggesang. Rekvisitter (antall deltakere): 5 puppe, 5 prostyralets 5 odeyalets fem kassetter. Premier: Doll (hovedpremie) og rangler (trøstepremie for alle).
 Ku-ka-re-ku. På fem styrene trenger 1 minutt blindt trekke en hane. Hvem vil han bedre en - vinneren. Premier: Hjem - candy "Rooster" trøstende - boken "Speckled Hen".
 Sang uten ord. Hver deltaker er invitert til å velge lyrisk eller humoristisk sang og utføre det uten ord. Hvem sang er "Identifisert" Først får han postene, resten - leketøy organ.
 Vidchynyai etappe - postmannen på døren! Studentene får konvolutter er investert i notater med spørsmål. For gruppemedlemmer avsløre konvolutter og lese spørsmålet. Den som svarer presist smart. Han ga flygeblader til albumet, den andre - i et magasin eller avis.
 Russisk souvenir. Hver av de fem medlemmene skal synge én chastivtsi. Vinneren - den ene hvis utseende mer som offentlige - balalaika barn får, resten - på en tresleiv.


 Sirkulasjon "Wheel-overraskelse"


 I omløp involverer alle gutta som droppet sine tokens (de er de som vant i noen konkurranse) i korte hjul overraskelser. På scenen juryen. Roterende hjulet, musikken. Med hjulet fjernet en chip, og et medlem av juryen kaller høyt nummeret hans. Eier teller invitert på scenen og ga en gave, for eksempel en vakkert designet kalender for neste år.
 Umiddelbart begynne å tegne gaver "Just for vakre jenter." Hvis nummeret tilhører gutten falt, han skal, på vegne av alle som var tilstede for å presentere prisen til noen av jentene. Følgende premier kan tildeles: "Bare for Boys", "Just for lærere", "Bare de som elsker sport", "For de som i desember var 14" og så videre P. Alle gaver er forberedt på forhånd, ledsaget levering. vitser og morsomme kvartetter.

 Festlig Surprises


 Lystig trist å pasienter på sykehus. I "Funny Hospital" har flere arrangører av festivalen: "Professor", "lege", "søster". De er bevæpnet med falske medisinsk utstyr - stor tube, termometer, sprøyte og andre. "Sister" er syk. Frivillig-pasientbehandling er for hånden et stolsete, gi "medisin" - flasker, krukker, blokker piller (kaker i folie) med morsomme oppskrifter. For eksempel: "Venstre hånd stryke seg på hodet og høyre samtidig klappe seg på brystet." Eller: «utstrakte høyre arm og høyre bein samtidig begynne å rotere fra høyre til venstre arm og ben tvert imot, venstre til høyre" og så videre D..
 Nyttårs Telegraph. Ansattes År Telegraph "hånd gratulasjonskort, brev, humoristiske pakker, pakker, erklærte tekster knyttet til dem og oppmuntre måte til bruk av en gave. Musikalske gaver kan også bli lyttet til "telegrafen".
 Tid gaver. Julenissen kunngjør "Time of Gifts". I løpet av denne tiden gir hver nabo på bordet, dansepartnere, og så videre. D. Keepsake av det nye året.
 De som ikke er i butikken souvenir kan kjøpe den her. Gebyr mulig - zadyrysta rim, vers homofile, lystig dans, patter, ordtak, ordspråk. Som minneverdige suvenirer kan tilbys brosjyrer, buttons, snøflak, små figurer, kassetter etc.
 Nyttårspressesenter. Program Pressesenter: Oppløsning nyttårs kommisjon - kunngjøringen av etableringen av spesielle premier. For eksempel, prisen for beste skole administrasjons skolefag gjenspeiles i uttalelser av utkledde grupper og det yngste medlemmet av karnevalet; Premie arbeidere
 spisesalen for en homofil spøk; sportrabotnykov premie for aktiv deltakelse i spill og ritt; premie høvdinger shveynykiv for det mest originale kostyme, laget av hendene, osv
 Melding fra serien "Ryktet har det at", for eksempel:
 • 11 "B" blir mester skoler dobrozhelatelstvu.
 • Læreren av litteratur Sizova LA vil bli godkjent av en modell skole №.
 • Et senter "egen veileder."
 • M. Kohl venter gevinst ny leilighet i 20. etasje, hvor det vil være alltid på topp.
 • Mulig syklisk (ved utgangen av hvert kvartal) de av kjærlighet og oppmerksomhet til lærere.
 Humoristiske annonser, for eksempel:
 • Ha vennskap. Real. Pure. En lyd mann. Dyrt.
 • Møte med en jente som gir trekke lekser.
 • Ønsket ungdom. Fremragende evner i form av uvorachyvanyya med enhver situasjon. Det tett banning. Hvem vil ta deg for et gebyr.
 Programmet for det nye året kvelden kan omfatte: jobb humoristisk mote salon "Madame Terror" utstillings morsomme bilder "Christmas vitser artist Teddy" møte budbringer av skjebne, omreisende sirkus trupp og t E..

 Jule skript for elever i ulike aldre


 Jule scenario for grunnskolen barn, for Junior klasser, nyttårs scenario for seniorer.
 Nyttår. Script for studenter
 Jule scenario for grunnskolen
 Jule scenario for seniorer
 Manuset til den nye års studenter
Яндекс.Метрика