Spill på nyttårs morgen

 Spill, konkurranser for førskolebarn på første nyttårsdag.
 Spill og konkurranser for Nyttårsdag i barnehagen.

 Spill med julenissen


 Det motsatte


 Julenissen kommer i strid barna og kaster hver med ett mål. Han sier et ord, slik som "stor" og barnet svar, "Little! "Og kaster ballen tilbake. Da julenissen kaster ballen neste baby, si ordet "lys". Han svarte: "The Dark! "Ballen flyr tilbake. Ordpar kan velges vilkårlig: hvit - svart, varm - kald, sommer - vinter og andre.

 Hvem - hva?


 Julenissen er devising noen dyr og kaller det noen konkrete definisjoner. Barna må bestemme hvem han befalte.
 Først, Santa Claus gir en generell beskrivelse. Hvis barnet ditt ikke vet, gradvis foredler han funksjonene:
 Grå, sint, toothy, sulten (Wolf)
 Liten, grå, gul-bellied,
 bechsteini (Hare)
 Små, korte bein,
 arbeidsom, barberhøvel (Hedgehog)
 Fluffy, rød, motor,
 slu (rev)
 Stor, klumpete, brun,
 toed (bjørn)
 Når en av ungene kaller det riktige ordet, Santa Claus og berømmer hennes hender en gave.

 Gjenta!


 Julenissen kommer i strid barn, han advarer om at nå må de være svært forsiktig ^. I Santa kaller noen del av kroppen og rører henne. Og barna skal gjøre det samme på samme tid med ham. Han sier: "The øre! "Og rørte ham. Barna så gjentatt sine handlinger. Og etter en stund Julenissen prøver å forvirre barna. Han sier: "The Nose! "Og berører øret.
 Den første gangen barna vil trolig zib'yutsya. Men da vil de være svært forsiktig.

 Odd-man-out


 Barna stå i en sirkel i to, slik at først så på midten av sirkelen, og den andre - til ham i hodet. Presenter kjører på en fest, som ikke har et par, på den ytre sirkel uten å krysse den. For å unngå å bli fanget ham på et tidspunkt spilleren kan stå foran en av parene, og deretter å løpe til noen som vises i de tre siste og står med ryggen til det ytterste sirkelen.
 Mannen fanget blir leder.

 Krokodille


 Barna er delt inn i to lag. Ett team forsøker å gjette ordet og skildre det med pantomime. Den andre prøver å gjette. Hvis det lykkes, så de bytte roller.

 Oppmerksomhet: Santa Claus!


 Julenissen går rundt i rommet med øynene lukket, og barna bytter på å kjøre opp og røre det. Mannen han kunne ta tak i hånden, lukker også øynene og sammen med Santa å fange barna. Hvem kan ikke fange - og han vant. Vinneren får hovedpremien, mens andre får trøstepremie.

 Gi cap


 Barna sitte i en sirkel. Julenissen lue gir dem, og slår på musikk da. Barn begynner å passere rundt hatten. Når julenissen stopper musikken som barna, som på det tidspunktet var en lue, setter den på seg selv og går i en sirkel. Det bør portrettere noen og barn - gjett hvem det er. For eldre barn kan komplisere spillet: sirkel flere hatter. Med stop musikk alle barn som var hatter, viser resultatene.

 Funny spørsmålet


 Julenissen spør barnas spørsmål, som beskriver objektet uten å navngi den, og sammenligning bruke synonymer.
 For eksempel:
 "Hva er en fot i bilen? "(Wheels)
 "Hva er et lys på himmelen? "(The Sun)
 "Hva er zhuzhzhalka med vinger? "(The Fly)
 "Chyrykalka med vinger? "(Bird)
 "For en lang matte med asfalt? "(Veien hvor du kjører)
 "Singing boks? "(Radio)
 "Hatten i huset? "(Tak)
 "Hansker for føtter? "(Socks)
 Og så videre. D.
 Hvem første gjetning - få en premie.

 Finn godteri


 Dette spillet er veldig glede av litt søt tann. Julenissen er spredt over hele rommet blader, som er malt på baksiden av godteri eller triste ansikter. Task barn - samle så mange blader malt med godteri. De kan byttes i Santa Claus og Snow Maiden ekte godteri.

 Nese for Clown


 Julenissen festes til veggplakat, som malte klovn hode, men uten en nese. Han blindfold barna og de i sin tur knyttet pin "nese" (en ball av skum eller leire) til plakaten. Du kan også pryrysovыvat nese markør. Hvem vil gjøre det bedre enn noen - får en premie.

 Poteter i en skje


 Julenissen setter den ene enden av rommet to stoler og en av dem setter en kopp poteter. I den andre enden av rommet, setter han to stoler med tomme kopper. Konkurrer to personer. Det bør være med en skje som passer en potet, potet overføre alt fra en kopp til en annen. Hvem er raskere? Hvis mange barn kan deles inn i to lag og hold stafettpinnen.

 Tegne kors


 Julenissen deler ut brosjyrer barn i en celle og håndtak. Hvem minutters trekke flere kors - vil motta en gave.

 Magi bag


 Julenissen setter en pose med kjente barn 8-10 varer: en kam, fløyte, blonder og så videre P. Tie dem en etter en øye eller be dem om å lukke.. Har barna etter tur hentet fra pose som - et objekt og prøver å finne sin touch.


 Julen konkurranser for barn


 Konkurranse for barn. Finn godteri.


 Antall medlemmer: alle (barn).
 Obligatoriske elementer: godteri og tråder.
 Selvfølgelig Konkurranse
 Å knytte tråder godteri. Barn blindfold og de bør se i luften bundet godteri. For å gjøre dem i stand til å navigere voksne sier "Hot! «Hvis noen godteri, og" Cold! "Hvis barnet er i feil retning.

 Konkurranse for barn. Ta din plass


 Antall medlemmer: barn eller voksne.
 Nødvendige elementer Stoler, båndopptaker.
 Selvfølgelig Konkurranse
 I midten av rommet er stoler, hvis nummer én mindre enn spillernes barna (voksne). Inkludert er musikk, og barna begynner å kjøre rundt stolene. Når musikken lull alle har til å sitte på en stol, som ikke har fått en plass, ute av spillet. Deretter en stol fjernes og spillet går på igjen, så lenge det blir ingen igjen på stolen. Dette spillet hurrarop og voksen selskap, hurrarop og bort fra festen.

 Konkurranse for barn. Kunnskaps historier


 Antall deltakere alle barn.
 Obligatoriske elementer: snøflak (kan kuttes ut av papir).
 Selvfølgelig Konkurranse
 Blant barn kan holde en konkurranse på kunnskap om historier, sanger og gåter av vinteren. Alle deltakerne for det riktige svaret vises snøfnugg. Som på slutten av konkurransen vil ta det meste av snøflak, fikk han tittelen "mest intelligente Snowman (Snowflake)."
 Trinn 1. Presenter tilbyr "Christmas vedtatt synge sanger, lese poesi og dans rundt juletreet. Kom igjen, folkens, husk sanger og dikt om vinter, tre, snø. " ("I skogen ble født Elochka", "snøfall" og så videre F..)
 Barn synge sanger, lese poesi og dans rundt juletreet. Snøflak er gitt for hvert svar, dans eller dikt.
 Trinn 2. Lead kunngjør følgende konkurranser: ". Og nå sjekke hvordan du er i stand til å gjette gåter vinter"
 Spørsmål og oppgaver kan være følgende.
 • grå sommer og vinter hvit! (Hare)
 • Uten vinger og fly, uten røtter og vokser. (Snow)
 • Hvit flokk knott vendinger, svinger i morgen. Ingen pipetoner og ikke bite - akkurat som fluer. (Snowflakes)
 • vandre i feltet, ikke på en hest, flyr høyt, men ikke en fugl. (Blizzard)
 • Med en kost i hånden, med en bøtte på hodet, står jeg i hagen i vinter. (Snowman)
 • Vinter på taket av grå støpt frø - for å dyrke gulrøtter i hvite tak det. (Icicle)
 • I nærheten av fjellet og vann på rommet. (Lead)
 • Hva er bestefar bygger et hus uten en øks? (Frost)
 Da programleder sa: "Den som legger frem en gåte vinter premie - sjokolade! Og de som finner det ut, også vil få den samme prisen. "
 Hver deltaker får muligheten til å gjøre et puslespill å løse eller en annen. Det viktigste er ikke å la barn uten godteri!
 Stage 3. Presenter tilbyr barn, "Hva lite snø utenfor, hva som skjedde med alle snøflak? Og la oss zmaystruyemo sitt eget papir! »
 Alle deltakerne gi firkantede hvite ark og sakser. Mål - å kutte et snøfnugg ut av papir. Programleder kan vise hvordan det gjøres. Etter vurdere hver snøfnugg, bør barn også gi henne navn eller tittel. Klar snøflak kan holde seg til et vindu eller samle en krans til å pynte juletreet. Den tredje fasen er den endelige og kan ikke vurderes.

 Konkurranse for barn. Hvilket ord vokser gran


 Antall medlemmer: alle.
 Nødvendige elementer Søtsaker.
 Selvfølgelig Konkurranse
 Spillere inviteres til navne ord som har ordet "gran". For hvert riktig ord synes premien - godteri.
 Eksempler på ord: snøstorm, slacker, delfin, drops, karusell, lærer, strandet, rør, mandag, mølle, karamell, koffert, forfatter, april, oransje, driver, gelé, formål, poteter, dumplings, sengetøy, vermicelli.  
Barn på julen

 Hvordan å fortelle på en morsom og tilgjengelig måte barn om juleferien.
 For eksempel, her så vi kan tilby deg.

 7 januar - Christmas


 I dag jul
 Hele byen venter i hemmelighet,
 Han sover i et frost krystall
 Og ventet på: spell bli ferdig.
 Forfatter: Lermontov

 Kristus ble født


 Mama Lena og Sasha forberedt en stor pose med godteri. "Hvem er dette? "- Said Sasha. "Dette er for carolers! I kveld vil skinne en lysende stjerne på himmelen - og snakke om den første julen mirakel. Og da nyhets carolers og å bringe oss, og vi vil gi dem godteri, "- Helen lo.
 Sasha tenkte: "Jeg ønsker å lære nyhetene fra stjernene! »
 Min mor hørte samtalen deres og sa: «Barn, skal jeg fortelle deg en julefortelling. Bare hør nøye "
 Christmas - en ferie til ære for Jesu Kristi fødsel. Feire den 6. januar. Natt til julaften anses sjarmerende. Hvis du ønsker deg og be Gud, det er sant. Bare ønsket om å ha for å være god og klok. Medfølelse og visdom undervist av Jesus Kristus. Du vet, han ble født? Denne historien er veldig interessant
 Wonder of Christmas - er den første og eneste gang, noensinne hadde plettfri Virgin en baby. Jesu fødsel, Guds Sønn, nyhetene brakt Angel. Mary og hennes forlovede Josef etterlengtede Guds barn. I det året den romerske keiser Augustus ønsket å vite hvor mange mennesker bor i landet sitt.
 Han beordret alle innbyggere til å gå til folketellingen. Maria og Josef dro til Betlehem byen. Det var lange, de er allerede nærmer seg natt. Jeg måtte se for natten. Funnet bare i nærheten av hulen - hiet, hvor i dårlig vær hyrder gjetet sine sauer. Der og tilbrakte natten. Det var den kvelden Mary hadde en sønn. Hun pakket Messias (Frelser) og divisjon lagt i en krybbe med høy.
 I nærheten holdt hans sauer gjetere. Plutselig så de et sterkt lys. De kom ned fra himmelen Angel:
Barn på julen
 - Ikke vær redd! Jeg bringe deg gode nyheter. Verdensomspennende spre nyheten! Gud sendte sin Sønn til jorden for å redde folk fra deres synder. Gå til Betlehem. Der vil du se ham i en krybbe spelenannoho!
 I himmelen På dette punktet, en rekke engler. De prise Gud ved å synge: "Ære være Gud i det høyeste, og fred på jorden, god vilje og folk." Alt skinte. Da englene vendte tilbake til himmelen, jorden igjen innhyllet mørke.
 Den andre nyheten om fødselen av Guds Sønn var en stjerne. Hun dukket opp på himmelen og var den smarteste. Hun så østlige vismenn - vismennene. De gjettet at stjerne - budbringer av et mirakel. Jeg så besluttet å gå for det. Amazing stjerne ledet dem til Jesus. De så Mary bære en baby og nyfødte som presenteres gaver av gull, røkelse og myrra. Deretter kaller ham King of Heaven and Earth. Dermed ble født Jesus Kristus, Guds Sønn, verdens Frelser.

 Julaften


 Når begynte å feire jul 6. januar. Mens min mor forberedte en spesiell middag med 12 retter, barn ventet utseendet på den første stjernen. Så snart hun dukket opp på himmelen begynte julaften. Faren deretter brakt til huset til høyet. Vertinne spre den på bordet. (Tross alt, for høyet sette litt Jesus!) Med dette utstyret gjort reir der sette en pott av kutia.
 Før middag tente vokslys og ba høyt sammen. Joyful og høytidelig var i dette øyeblikk. Først etter bønner kunne starte middag.
 Det viktigste fatet på bordet - Kuttia. Forberede det med hvete, lagt valmue, nøtter, rosiner og honning. De sa at ekte mat er Gud. I hjørnet, på samme måte som serveres fisk fylt med soppsaus, paier med kål, bokhvete pannekaker vasket ned uzvar Mat - tørket fruktkompott. Til dessert serveres donuts fylt med revet frukt syltetøy ruller eller valmue fylling.
 Etter at barna gikk hjem julaften til sin gudfar. Det var deres hellige plikt. Småbarn gjennomført kutyu middag, brød og salt, brød) og faddere var ser frem til den lille gudbarn. De behandlet dem bort godteri penger.
 Christmas natt til morgenen passert synge. Barn og unge synge - Julesanger. De vil ha gode verter, velstand og helse. En gjestfrie verter blinker i stedet Carolers søtsaker og hard cash. Jo flere carolers besøke huset, jo mer glede bli i år.
 Og denne kvelden viste crib - en forestilling om Jesu fødsel. Barn grupper gikk fra hus til hus med en liten boks, dekket med farget papir, som skildret en hule hvor han ble født Guds Sønn. Med hjemmelagde dukker, montert på pinner, spilte juleforestillinger. Scener hi var assosiert med Kristi fødsel.
Barn på julen

 Lese for barn dikt og historier om julen

 Quiet Night


 Natten er stille.
 For solid skjelven
 Southern Stars skjelve.
 Mors øyne med et smil
 I barnehagen rolig utseende.
 Ingen ører, ingen unødvendige visninger
 Her sang kuker -
 Og av engler i høyeste
 Shepherds forherlige Gud.
 Barnehage stille skinne syn,
 Opplyst ansiktet til Maria.
 Stjerne Choir annen kor
 Hørsel prynyk engstelig.
 Og i løpet av de høye lysene
 Men stjernen i fjerne land;
 Det er kongene av øst
 Zlata, myrra og virak.
 Forfatter: AA Fet
Barn på julen

 Jul


 (Utdrag)
 I dag jul
 Hele byen venter i hemmelighet,
 Han sover i et frost krystall
 Og ventet på: spell bli ferdig.
 Blizzard tok besittelse av ham,
 I likhet med snovydene.
 I katedraler spenningen stearinlys og sang,
 Og røyken av røkelse srebrystыy
 Lermontov
Barn på julen


 Julaften i skogen


 (Utdrag)
 Robe bundet på tvers,
 Stearinlys knyttet til en pinne,
 Major liten engel,
 Store skog svetlolyk.
 I snø-hvit stillhet
 Fra furu til furu porhnet,
 Berør svechkoyu kvist -
 Sprekke, flash lys,
 Pohladshaye, skjelve,
 Som på en snor, kjøre
 Her og der, og her og her
 Vinterskogen skinner!
 Forfatter: AA Blok
Barn på julen

 Christmas carol


 Caroling, Caroling,
 Du gir pai
 Gjør lomtynu brød,
 Eller en halv rubel penger,
 Er kylling med KOLS,
 Cock av kammen.

 Carol, Carol
Barn på julen


 Hvordan osynochek - slik at du svynochek,
 Hvor mange trær - og som marihøner,
 Hvor mange lys - så mange sauer!
 Jeg ønsker deg lykke,
 Eieren av hazyayechkoyu,
 Stor forsiktighet
 Godt Nyttår
 Med alle slag!
 Carol, Carol!

Barn på julen
 Tante dobrenka


 Tante dobrenka,
 Gi sdobnenkoy steds.
 Carol-molyada,
 På julaften,
 Tjene, knuse,
 Alt i alt Give,
 Ikke lærer kaker -
 Vi deler av vinduet.

 Christmas carol


 Carol lys!
 Kom Carol
 Neste jul.
 Carol-molyada
 Prykotyla ung!
 Vi fant carols
 I Mironov domstol.
 Hei, onkel Myron,
 Leverer god i retten.
 Som kaldt ute
 Podmorazhyvaet nese.
 Ikke lange stående ordre,
 Sende inn bestillinger snart
 Eller lunken kake
 Eller smør, ost,
 Eller penger spyd
 Eller rubel sølv!
Barn på julen
Яндекс.Метрика