Jule scenario for voksne

 Ideer, tips, konkurranser for voksne. Skript nyttår voksen. Ideen til det nye året firmafester

 Interessante og morsomme jule skript for voksen selskap


 Nyttår, nyttår
 Samle oss sammen i dans,
 Håndtaket splash,
 Bena synke.
 (Barnas sang)
 Jeg ønsker å starte denne artikkelen ved å si ett mer sang, "sa nyttår zabazhayetsya at ikke alt skjer alltid, alltid alt går i oppfyllelse." Hva er sant er sant, nytt år, sannsynligvis - den mest favoritt ferie for mange mennesker. Han lukter mandariner, sjokolade og barnåler! Og vi, som et barn, virkelig tror at alt dårlige og triste restene av det gamle året og det nye året vil bringe bare gode ting. Og fordi det antas at så nyttår møtes, så bruke det. Noe sannhet i dette utsagnet er sikkert fordi vi tilbyr å feire denne ferie uimotståelig morsomt å var "uutholdelig smertefullt."
 Vi tilbyr ferier scenario for et stort selskap, selv om mange konkurranser og underholdning kan brukes i en nær krets av venner og slektninger. Antall deltakere - 20-50 personer. Varigheten av ferien - nyttårsaften helt eller 5-7 timer hvis en bedriftens fest på nyttårsaften.
 Pre-behovet for å gi materiell støtte ferie - props for konkurranser, premier, gaver og så videre. Hallen, som vil være en ferie, er det ønskelig å dekorere med ballonger, glitter og kranser å avansere før ferien, alle gjestene var i stand til å oppleve den uvanlige natur feiringen.
 Det er best å begynne å feire det nye året med en offisiell velkomst. En tale kan eierne av huset eller forvaltningsselskapet, hvis det skjer på jobben. Den offisielle velkomst tatt for å oppsummere året. Men gratulerer bør ikke være lang, det er ikke et møte, så det er ønskelig at det var mange vitser, jule dikt, og så videre.
 Etter den offisielle velkomst alle deltakerne er invitert til bordet. Avhengig av rommet, som er en ferie, og antall deltakere kan endre innholdet i banketten. Gjestene kan sitte på én stor tabell eller lite bord. I alle fall bør være nok stoler for alle.

 Jeg ønsker deg


 For å unngå kjedelig å sitte ved bordet, kan vi tilby alle tilstede liten konkurranse i veltalenhet. Lederen kunngjør en konkurranse for de beste ønsker. Vie deres ønsker kan skille noen fra publikum og alle besøkende. Og det bør begynne med ordene: "Jeg vil at du (dere) i det nye året." Æres dommere som kan bli eiere av huset eller forvaltningsselskapet, velger vinnere som får tildelt premier (kjeks). Best til konkurransen før nyttår.
 Med klokkespill hevet en skål til oppfyllelse av ønsker. Deretter begynner en festlig fest. Når moroa går på å øke, starter verten.

 Snø Show


 I snøen showet involverer bare menn. Det inkluderer:
 "Snowflakes"
 Alle deltakere i showet ved håndsaks og en serviett som de må kutte et snøfnugg. Forfattere av de beste snøflak motta premier.
 "Spillet av snøballer"
 Desember fortsette vinnere av den første konkurransen. Hver deltaker får fem ark A4-papir. Foran hver deltaker, ca 2 meter unna, satte hatten på gulvet. Ved lede ledende deltakarar må ta første til venstre hånd et stykke papir, krølle det til en ball og kaste denne "snø" i hatten. Høyre hånd til å hjelpe seg selv ikke kan. Da satt den andre arket, og så videre, helt til alle de "snøballer" er borte. Som et resultat av denne konkurransen velge den raskeste og vakre, de får premier og gå inn i neste runde av konkurransen.
 "Icy vind"
 For denne konkurransen trenger snøflak kuttet i den første konkurransen. Spillere snøflak lagt på bordet. Deres oppgave er å lede laget - snøfnugg slag fra motsatt ende av tabellen.
 Alle deltakerne prøve å gjøre det så snart som mulig, men han vinner konkurransen deltaker som snøfnugg har falt av bordet sist. Overrasket og forvirret spillere programleder forklarer at det er "svært isete pusten." Da programleder kunngjør vinneren av resultatene viser snø og tildeler ham en æres Santa Claus. Til julenissen ikke tapt i mengden, ble han iført en rød cap.

 Valg Maiden


 Etter bestemmelse of Honor. Julenissen programleder kunngjør en samtale for barnebarn av sesongen. For å finne den beste Snow Maiden, følgende konkurranser.
 «Golden Pen"
 Foreleser sa at å gi gaver Julenissen og Snow Maiden pakker dem. Pakke gaver må være riktig for å bære dem bort. Derfor er alle foreslått Maiden praksis i denne vanskelige saken. Pakke i dag trenger den dyreste, den mannen.
 Hver Maiden invitert assistenter - menn. De fungerer som "gaver". Hver deltaker får en rull med toalettpapir - en emballasje. Ved lede ledende deltakarar starte pakk er innpakket "gave" toalettpapir. Konkurransen varer i 3 minutter, deretter valgt den beste Packerowomen. De får premier og retten til å fortsette løpet.
 "Dans til den unge"
 Alle parter er invitert til å danse tre danser: lambada, rock n roll og plyasovuyu. Som et resultat av denne konkurransen vыbyrayusya beste danser. Vinneren velger en Santa Claus. For denne samtalen på forhånd for å bli slaktet soundtrack av dans posten. Hver dansefest danse sammen.
 "Velkommen barnebarn"
 Deltakerne bytter uttales komplimenter Santa Claus. Hver komplymente være "vinter" ord, for eksempel snø, snøstorm, kulde, og så videre.
 Vinneren av alle tre konkurransene er Honorary Snow Maiden. Da Julenissen gir gaver til alle tilstede. Gaver kan være en boks med godteri eller leker, figurer nyttår.
 Etter en kort pause gjester til å spille dette spillet.
 "Rehash av vinteren"
 Gjestene bytter huske og synge minst ett skritt av sangene som nevner vinter tema. Sanger kan være barn, voksne eller moderne russiske folk. Deltaker som husket flest antall sanger blir premiert.

 Scenario jule forestillinger for voksne


 Foreleser sa at ingen av det nye året ikke kan gjøre uten festlig begivenhet. Han tilbyr seg å ta del i stykket, fordi hver av dem "skjulte talenter utilslørt."
 For å sende inn nødvendig å forberede tabletter, som markerte skuespillere forestillinger. Tabletter best gjøres på strenger som kunstnere kan henge dem på halsen, som stykket spilles uten kostymer.
 Bly er villig og gir dem en rolle.
 Tegn:
 Konge
 Dronning
 Prince
 Prinsesse
 Robber
 Bjørn
 Sparrow
 Gjøk
 Mus
 Hest
 Oak
 Tronen
 Sol
 Vindu
 Gardin
 Andre roller (selv om mange deltakere): bier bris oppstuss horisonten fat med honning stråler.
 Lederen forklarer at han vil lese historien, og skuespillere må spille hver rolle, med fokus på hva foreleser sier. Det fine med denne representasjonen er at ingen bortsett fra verten, vet ikke innholdet i stykket. Derfor all representasjon - kontinuerlig improvisasjon. Vanligvis går til "Cheers", så lenge den som presenterer gjort stor nok pause til kunstnere klarte å gjøre handlingen som kaller programleder. Vi legger på pauser vil sette tre prikker. Lederen begynner å lese med uttrykket.
 Handling først
 Gardin åpner på scenen er stor nok OAK bris blåser det etterlater små fugler - spurv og gjøk - flagrer rundt trærne, fuglene kvitre, noen ganger sitter de på grenene å rense fjærene sakte gikk forbi BEAR Han trakk cask av honning og av vidmahuvavsya BIER grå mus-Vole grave et hull under eik SUN sakte gikk opp over kronen av eik, kaster sine stråler i alle retninger gardin stenger
 Handling venn
 Gardin åpner på en scene begynner tronen King King er strukket til vinduet. Allment oppløsning vinduet, ser han tilbake på sidene med vinduer utslette sporene spurv og gjøken i meditasjon sitter på tronen Princess Vises forsagt gå hjort Hun skynder King på halsen hans, kysset ham og sammen de sitter på tronen mellomtiden under plukker Robbers Han mulls tenkt å gripe Princess Princess sitter ved vinduet raneren griper henne og tar bort gardin stenger
 Ytelse tredje
 På scenen gardin åpner oppstuss Queen Mother gråter på skulderen hennes gjerrige King King tørker bort tårene og revet som en tiger i bur vises PRINZ konge og dronningmoren i maling
 beskrive kidnapping Princess stampende føtter Queen Mother faller for hans føtter og tryglet prinsen for å redde datteren PRINZ sverger på å finne sin elskede han plystrer hans trofaste HORSE hopper på ham og feier bort gardin stenger
 Handling fjerde
 Gardin åpner på scenen er stor nok OAK bris blåser det etterlater små fugler - spurv og gjøk - sove på en gren grå mus-Vole spiser frø i sin hule under eik, slapper av, liggende BEAR BEAR suger dips henne labben Av en tønne med honning bakre pote Men tuh forferdelig støy bryter stillheten og roen Denne raneren trekker prinsesse Dyr flykte i skrekk raneren binder seg til eik prinsesse hun gråter og ber om nåde Men her på hans baskiske HESTER vises PRINZ festet kamp mellom Prinsen og Kronprins One Robbers streik PRINZ vinner raneren ranerne under eik gir PRINZ løs eik treplanting elskede prinsesse fra hesten han hadde zastrybuye De rush til palasset gardin stenger
 Handling femte
 På scenen gardin åpner og KING KING - VA-ung mor venter på avkastningen på det åpne vinduet SUN landsby allerede i horisonten og der foreldre se boks kjente silhuetter prins og prinsesse Riding Foreldre dukker opp i retten BARN falle ved føttene til foreldrene og be dem om å velsigne dem velsignelse og begynne å forberede bryllupet gardin stenger Alle kunstnere invitert til å bøye seg. END.

Scenario av det nye året på en morsom og veldig tvereziyi selskap
Hvor mange selskaper i verden, til så mange måter å feire nyttår. Du kan gå på en planlagt scenario og stødig i mange år, "hold" Gamle år, heve en skål sammen med hele landet i løpet av kamp klokkespill og fortsette å heve toasts hele nyttårsaften, til tider forlater bordet for å "riste bitene" musikk . Og du kan gå den andre veien og gjøre deg og dine venner og familie en uforglemmelig ferie, ikke veldig edru (som tør å fordømme deg for det?), Helt desperat og veldig, veldig morsomt. Venner kan ikke glemme for en lang tid.
Umiddelbart spørsmålet: "Og hvordan er dette mulig? Kanskje du trenger en masse penger og krefter? "I denne slags spørsmål kan besvares:" Øynene til frykt, men hendene gjør? ". Det viktigste som var et ønske og (en av de viktigste forutsetningene) godt humør. Hvis dette settet er tilgjengelig, det virker, kan lett ta opp saken. Først lage en liste (hvor gjøre uten det!)
1. Gjester. Det er nødvendig å ta hensyn til flere viktige punkter: kjent med hverandre mennesker du har tenkt å invitere til fest, vel de får sammen med hverandre (enig i at folk som er i strid, ikke oppfatter hverandre, bor i et nært selskap Gjennom hele nyttårsaften vil være ganske frustrerende og vanskelig), eller de har en sans for humor, eller snarere i selskap med både menn og kvinner (én mann ville være svært ubehagelig i kvinnelig selskap, og vice versa). Hvis disse problemene er løst, er det på tide å gå videre til neste punkt på listen vår.
2. Festlig menyen. Uansett sa jagerfly for helse og edru liv, vår nasjon behandler for hellig primært som en mulighet deilig (og mange) drikke og spise hjertelig. Derfor dette elementet på vår liste kan ikke tas uten grunn oppmerksomhet og selv ærefrykt. Dersom selskapet har mer enn kvinner, sørg for å ta vare på vin og snacks og søte desserter hvis flere menn -.. Ikke spart på kjøtt og varme retter, samt sterkere drikker, v Slik Mange menn behandle champagne bare som å "Indian shypuchtsi." Husk også at det nye året - lang ferie, slik at maten bør være nok.
3. festlig humør. Du kan synes at elementet på listen vår er helt uforståelig og på noen måter selv abstrakt. Og ennå er det ikke. Den festlige stemningen er ikke tatt fra luften, det dyktig og bevisst skapt av arrangørene av ferie. Begynne å lage stemning "helst på forhånd og hjelpe deg i denne vakre og fargerike invitasjon fra den opprinnelige teksten som skal sendes ut til alle inviterte gjester på ferie (selv om de bor vegg i vegg med deg). Ta deg tid til å signere eller lage sine egne invitasjoner og være sikker på at gjestene vil sette pris på din innsats!
4. Serverer ferie tabellen. Ikke fremmedgjort av elementet på vår liste, så vakkert dekorerte bord vil fortsette "humør av gjestene" på festlig humør. Det har blitt moderne å legge på bordet, med fokus på den østlige kalender. Hvert år på den østlige kalenderen har sine farger. Ikke nødvendigvis hvert år for å kjøpe en ny duk servise og moteriktige farger (det er dyrt og ikke praktisk). I stedet dorohushey linduker kan kjøpe papir, men ikke voksduk. På ferie bordet voksduk ser forferdelig! I stedet for farget ware kan bruke vanlige krystall eller glass boller fylt-konfetnytsa deres pasta (!) Ulike former, malt i lyse farger med spraybokser. Vi bør heller ikke glemme de fargerike stearinlys: de er billig og hvert år for å kjøpe nye, vakre og elegante stearinlys. La tabellen innstillingen i en viss stil vil hjelpe papirservietter. Nå kan du enkelt finne i butikkene wipes pakke alle slags farger og mønstre.
5. Dekorasjonen av rommet. Nytt år - en fantastisk ferie og sjarmerende, så det er tilrådelig å dekorere rommet etter noe spesielt, selv med elementer av karneval brukerutstyr. I dette tilfellet, mer enn noen gang er hensiktsmessige lyse og skinnende leker og fargerike blomsterkranser. De kan enkelt kjøpe i butikken, men du kan gjøre ved hjelp av knust glass, farget papir, eller "regn" og den mest vanlige ull (for snø). Morsomme plakater og kranser, ballonger og papir lanterner - alt riktig. Det viktigste er ikke altfor båret bort og ikke overdriv.
6. Scenario ferie. Ikke nødvendigvis tas bokstavelig. Hellig, enn si for eksempel nyttår, trosser nøyaktig planlegging, og gjestene ikke trenger å tortur, forårsaker dem til å pugge tekster og utføre den rollen. Etter nyttår - ikke en festival for scenisk kunst og moro og uselvisk favoritt ferie. La dine andre kamerater å feire hjertelig. Et skript som kreves for ikke å slå en lykkelig begivenhet i banalt sprit med alle dens konsekvenser. En god vert alltid i stand til å fastslå nøyaktig når gjestene litt trist. (Identifiser ikke vanskelig hvis folk blir lei eller de av en eller annen grunn føler seg hemmet, de begynner å riste hverandre. Virkningene er i hovedsak beklagelig). Her i slike tilfeller vil være nyttig for din scenario stykket. I arbeidsstykket å være ganske mange spill, moro og morsomme konkurranser for å heve "moral" til stede.
7. Music. Du har mest sannsynlig er velkjente musikalske lidenskaper inviterte venner til huset. Hvis alle elsker musikk en stil, og sikkert oppgaven forenkles hvis man lyttet til rock, og andre -. "Pop" og t E., det vil da måtte jobbe hardt for å tilfredsstille alle. Prøv å få det i en privat samling rekord forskjellige musikalske retninger: bare en liten bit, og selvfølgelig, bør utgangspunktet ta dansemusikk. Det er da dine gjester vil si "fu" på tvilsom kvalitet dansemusikk, og ferie og litt mer "pidshofe" med stor glede som vil danse til noen gruppe type "Hands up".

Scenario-forberedelse for å feire det nye året i støyende, morsom og meget nøktern selskap
Noen vennlige Selskapet har egne tradisjoner, stil av kommunikasjon som liksom deres iboende bare dette selskapet hobbyer og syn på verden. Men hvem, be fortelle, liker ikke mye moro og nyte livet! Og nyttår - en utmerket mulighet for moro skyld.
Hvis forholdet mellom en enkel og uformell, kan du trygt møte og hilse på gjestene noen morsomme dikt, for eksempel: Attention alle voksne
Tynn og tykk
A store onkler
Og tante flott!
Glem om arbeid,
Kast bort alle bekymringer
Utbryte: Godt Nyttår!
Og drikke fra hjertet!
Hilsener kan være hva som helst, så lenge det er konfigurert til å presentere moro.
Når du tror, ​​selskapet "har nådd tilstanden," det er på tide å arrangere danser og tilbringe noen enkle, men morsomme leker og konkurranser. Den mest vellykkede versjon: organisere et spill eller konkurranse i et uventet øyeblikk, for eksempel slå av musikken og sette de besøkende foran faktisk nødvendig for å delta i underholdningen.
Godt Nyttår!
Яндекс.Метрика