Spill for voksne på første nyttårsdag

 Spill og moro for voksne under treet.


 Interessant og morsomme spill for voksne.
 Champagne med en hemmelighet
 I en bøtte med is plassert en flaske champagne med en krok på trafikk. Spillerne har en fiskestang for å fange en flaske kroken. Men i stedet for den forventede utvinnbare halsen champagne flaske og podtseplennыy hennes hemmelighet. Hva vil det være - avhengig av humøret av selskapet.
 Firs-stick
 Knytte til å gå på ski stick penn uten å sette en pinne på skulderen hans, trenger noen tegning på anmodning fra julenissen eller nyttår Hilsen skrive til noen av gjestene.
 Hvem bedre til å takle kølla, er han ferdig!
 Jule stafett "juletrepynt"
 Blant gjestene er valgt divchyny- to "trær" og de to lagene, som består av sterkere sex. De vil engasjere ornament "trær". Jentene satt på en stol, og menn gi to box set av julen leker. På et signal ledende førstelaget medlemmer ta ett leketøy, løpe til stolene og leker henge på "juletreet" - som lar deg nå beskjedenhet og god utdannelse. Så kommer de tilbake og sende stafettpinnen til neste deltaker. Vinneren er det laget som handlet beskjedenhet i utskeielser og moro.
 "Vil du varme, jente? »
 Denne ordningen av de berømte barneleker uanstendig måte. Alle deltakerne danner en sirkel og trekk armene fremover. I sentrum er julenissen. Han prøver å treffe noen med spillernes hender. Hvis han lykkes, "frosset" fraskriver seg ethvert plagg.
 "I skogen født fiskebein"
 Alle deltakere (unntatt én) ut av rommet. De som bodde mottar tekst (for eksempel: ". I skogen født Elochka, hun vokste opp i skogen vinter og sommer slank, grønn var"). Spilleren har ingen ord for å skildre at lese neste deltaker. De neste deltaker overføringer har den figured (også uten ord), den neste spilleren. Deltakere er forårsaket av en. Det viktigste er at alle har sett følgende forklaring eneste tidligere spiller. På slutten av spillet deltakerne bakover fortelle at avslørt og forstått. Det hender at treet blir til en flaske og grå kaninen i Statsdumaen.
 Hvem er under treet?
 To lag (minst fire personer hver) er bygget i hodet med hverandre. Før de første tallene i kolonner sette et blankt ark og en penn. Da julenissen kommer en etter en til den siste spilleren i kolonnene, og viser dem pre-forberedt bilde, som viser bunny, bjørn og snømann under treet. Målet for hver spiller, tegne på baksiden av en som står foran det han så. De som trakk på ryggen, febrilsk prøver å forstå hva som er å være på, og prøver å skildre et lignende bilde på baksiden neste. Bilder overføres av stafetten, mer minner agurk, og en glassflaske, i den første kolonnen, som trekker på den endelige versjonen før det er et stykke papir. Vinneren er det laget hvis bildet er enda eksternt ligner originalen.
 Hunt for gaver
 Den gamle barnespill, men det er gøy munterhet og voksne. Julenissen kunngjør at skjulte gaver, og hjelpe dem med å finne små tips - 12 notater, som hver er skrevet, som er neste. Den siste plasseringen spesifisert gaver. Da nesten alle notater gjemt på forskjellige steder, og en er gitt i hendene på spillerne. Deres oppgave - å samle alle notater og finne gaver.
 Game of dyr
 Hver deltaker blir en dyr - en elefant, kreft, mygg, hjort, fisk, slange, kanin, løve eller på annen måte - ved valg eller ved loddtrekning. Det viktigste - er å komme opp med en karakteristisk gest, som han vil vise sin dyret. Innholdet i spillet: å vise sin dyret og dyret av en annen deltaker. En annen deltaker viser igjen sin dyret og dyret tredjepart. Alt må gjøres raskt, uten feil, som gjør en feil, setter fantom. På slutten av spillet, når to medlemmer igjen, mister spilte: én vinner vender seg bort og kommer opp med morsomme problem for dem som mister velge en annen vinner.
 Gester
 Elefant - høyre hånd for å berøre nesen. I sirkelen som dannes av hånden presse helt til venstre.
 Kreft - gjør fiken med begge hender, løft opp øynene dine, flytte tommelen.
 Komar - lage en knyttneve, peke finger, løfte opp på baksiden av hånden til nesen, snabel bølge som kom ut.
 Hjort - diagonalt med foldede hender sprikende fingre raskt snu hodet (Chukchi dans).
 Fisk - tegne hender, for bønn, utelate parallelt med gulvet, lage en bølgende bevegelse (som en fisk hoppe og forlate den på dypt vann).
 Snake - ristet sin høyre arm litt bøyd med hånden, bebrillede cobra portrettere, klar til å angripe.
 Hare - bøyd på albuene presset til brystet; Børste skildre sitater. Der kaniner kan bli sett i noe barnehage - husk den gylne barndom!
 Leo - nesten som en hare, men klør og utenfor (et must!) Skorchyty brutale møte.
 Gester andre dyr du kan tenke på deg selv. Hovedvilkåret med spillet er at all trafikk må være nøyaktige, umiskjennelig og veldig fort. Den minste unøyaktighet eller forsinkelse straffes fantom. Etter gester pereplutuyutsya kreft starter wiggling mygg snabel, og kaninen vises februar ansiktsuttrykk.
 "Ikke drohny hånd! »
 Spillets regler er svært enkle. Deltakerne sitter rundt bordet. Ta glasset. Det første partiet han øser litt væske (det kan være øl, vodka, vin, juice - alt som det er på hånden) og forsiktig (ikke søler) sender nabo. Som i sin tur, tilsett litt mer (ikke nødvendigvis den samme drikken) og sender sin nabo, og så videre rundt sirkelen Mistet en som ikke vil være i stand til å helle noe i denne koppen. Så han roer nervene opprinnelige cocktail.
 Veldig gøy å spille når bord mange forskjellige drikker. Også hvis en papir eller plast cup.
 Lag en sirkel
 Alle spillerne sitter på stoler i en sirkel. Leder forbereder en liste med spørsmål på forhånd (for 10 spillere heller 30 spørsmål). Spørsmål bør begynne med ordene "Hvem?, Hvem? "Og så videre N. For eksempel:." Hvem i dag mottatt en lønn? "" Noen svært kort skjørt? "" Hvem sa i dag løgn? "" Han kysset i dag? "" Hvem kan gjøre erotisk massasje? "" Hvem sier at han stort føtter? "Og så videre. D. Spørsmålet avhenger av frigjøring av selskapet. Etter hvert spørsmål alle spillerne som kan gi et positivt svar på spørsmålet, gå til høyre ved ett sted. Hvis stedet allerede er opptatt, har du noen til å sitte på fanget hans. Dermed kan noen knelende være flere personer som sitter på hverandre. Hvem laget den første sirkelen og returnerte til sitt sete - vunnet.
 Skal tenne is
 Be noen par. Hvert par gi men et stykke is (det skal fremstille på forhånd ved å fylle spesielle formene) av lik størrelse. Vinneren og et par som vil smelte isen først. På isen kan du puste, kan du slikke, la muse under alminnelig gjøre med det hva du vil, bare være smeltet. Bruk tekniske oppvarming enheter er strengt forbudt.  
Dåpen. Interessant og enkel Epiphany spådom. Gjetter på Epiphany

 Bak julaften, jul, nyttår, Yule, kommer dåpen
 Epiphany som den fullfører Yule. Denne dagen feires til minne om Jesu dåp av døperen Johannes i Jordan River farvann. Denne ferien er også kalt Epiphany, fordi under dåpen av Jesus Kristus stiger fra himmelen due - Den Hellige Ånd - og stemmen til Gud, som sa at Jesus Kristus - hans elskede Sønn.
 I Epiphany i å bli velsignet vann. I ortodokse kristne har lenge vært skikken med å bringe hjem den hellige vannet og nøye bevare den. Dette vannet er ansett healing henne drikke hennes vask, stenket huset.
 I antikken dåpen ble ansett som en snu tid. Denne kvelden håper på en bedre planlagt, zahaduvaly ønske. "I nattehimmelen åpner Theophanic" - sa folket. Og selvfølgelig, ingen Epiphany Eve ikke gjøre uten spådom. Noen formue har alltid fordømt kirken som en trollmann til å stole på sin sjel urent kraft. Av denne grunn, som forteller pryurochuvaly til 12 midnatt. Neste dag, en dåp nødvendigvis midt i hullet, og dermed vaske bort sine synder.
 I dag, har ingenting endret seg, og for mange jenter kan ikke motstå fristelsen til å lære deres skjebne. I den kalde natten Epiphany pågå jenter babes i en av de kjærester huset og begynne å gjette.

 Gjetter på Epiphany


? Gjette fra sko


 Dette er den mest kjente og vanligste typen spådom. Så våre formuer praprababushki landsbyer. Ta av med venstre fot sko og kaste den ut av porten (du kan gjennom vinduet). Hvis du da er du heldig og finner du sko kastet nøye for å se hvordan det er. Hvis tåen av huset, så dette året ekteskapet du ikke skinne.

? Gjetter på ringene og korn


 La hver av dere hadayuschyh brudepiker vil ringe med forskjellig metall. Ta ugjennomsiktig container, det embankment bønner og korn og skjule det ringer. Bland godt. Hver av dere skal ta en håndfull av korn, og senere som ringer det vil falle med korn, kan bli dømt på sin fremtid.
 For eksempel betyr en kobber ring som hun vil gifte seg med en fattig ung mann sølv - med en enkel fyr fra en god familie, en ring med småstein - ved velstående mann, og gull - for de svært rike. Får sin ring, og slå den lengtet etter. Hvis en håndfull ikke bevise noe, betyr det at ingen endring i det nye året vil bli.


? Gjette på ringen, brød, børste og tobakk


 Ta fire identiske ugjennomsiktig kopper, sette en av dem i ringen, den andre - et stykke brød, en tredje - børste i den fjerde - tobakk og dekket dem med papir. Kaste kopper og velge en av dem. Se inni kopper, brød - for rikdom, ring - bruden er dandy, børste - en enkel mann, tobakk - mann fall Smoke.

? Ringen i vannet


 Ta en vanlig glass med glatt bunn uten bilder. Hell det i tre fjerdedeler av vann og senket forsiktig til bunnen midten av ringen, etter rengjøring. Zoseredsya og se senket inn i ringen. De som har en rik fantasi, sier at slik at du kan se ansiktet til den fremtidige brudgommen.

? Spådom med kylling


 Kjøp en levende kylling i markedet og hente henne hjem. Kaster ulike gjenstander på gulvet (et stykke brød, gull, sølv og kobber ring), umiddelbart brakt en kopp vann - og gir røykere valgfrihet. Hvis hun vil drikke vann, så mannen din, dessverre, vil misbruke alkohol, hvis det begynner å hakke brød - folk faller rimelig og garantert. Vil gå til gullgjenstander - være en mann rik, velge en kobber ring, du kan leve, stakkar, livet til den fattige lat. På kyllingen kunne gjette hvor alene og flott selskap. Hvis mange mennesker, setter alle sitt fag. Hvem god som fjærkledde venn over og hun mest sannsynlig vil gifte seg.

? Gjette på vinduet


 Åpent hus ved midnatt vindu bredere, og deretter sitte med sine venner på rad og ta svinger sier: "Mr Right-lovet mann! Bestått av vinduet! "Etter hvis ord pochuyutsya noen lyder utenfor, og at å være gift først.

? Gjetter på et håndkle


 Henge håndkle om natten utenfor balkongen. Hvis morgen det er vått, er det til ekteskap, hvis tørr - zasydyshsya du i foreldrenes hus.

? Gjetter på brennende papir


 Skriv inn navnet på en kjær på et stykke papir, legg den på en tallerken og brannstiftelse. Hvis papiret ikke brenne helt, så ønske at du forbinder med denne personen, sant.

? Gjetter på snøen


 Ved midnatt, gatene ta en håndfull av snø og kaste den mot vinden. Hvis snøen faller direkte på deg - din fremtidige ektemann vil være ung og vakker. Når snøen flyr til siden, så du går gifte seg med den gamle mannen.
 Selv om natten kan du gå på nysnø. Hvis spor er ingen pass, ingen zatopche, vil livet ditt razdolnoy. Hvis tvert imot - jeg sverger min mann og liv.

? Avlytting


 Ved midnatt, gå med hennes venner lytte når andre folks vinduer. En som hører krangel og misbruk, venter et dårlig liv i ekteskapet, og de som hører glede, betyr lykke ikke passere.

? Gjette ved et veiskille


 Midnatt exit med hennes venner i krysset og gjør en hver av den fremtidige brudgommen, omriss rundt en sirkel. Står der, lytte, hvis du hører latter og sang, så snart gifte seg, hvis du hører gråt, jammer og forbannelse, så du sitte og jenter tårer.

? Gjetter på bjeffende hunder


 Denne metoden er egnet for de som ønsker å gifte seg med en utlending uten å lykkes. Hvis ved midnatt for å gå ut, spør: "the hall, sobachenka! Doznay, doznay, dømt! "- Ikke akkurat unngå ekteskap med en utlending fra utlandet hvis, lytte, langt unna å skille en hund bjeffer. Hva hluhishe bjeffer, jo lenger utlandet. Men hvis du hører en hund bjeffer i nærheten, så din trolovede bor rett ved siden av.
 De sier at en hund bjeffer for å bli dømt, og i en alder av brudgommen. Hes bjeffende gamle brudgommen løfter og samtaler - unge.

? Gjetter på en snor


 Ta sine venners tråder av lik lengde og sette dem. Hvis filament brenne først, og den første og en ut. Noen mindre enn halv tråd, som aldri dømt til å gifte seg.

? Gjetter på kampene


 Legge frem en ung mann. På hver side av en fyrstikkeske fikk to kamper og brenne dem. Hvis brent kamp hoder er vendt mot hverandre, så det angitte person tenker om deg og du sammen.

? Gjetter på nålen


 Skriv på papir navnene på personene du er interessert, later tidsplan i en sirkel. I midten av sirkelen vil senke nål og tråd. Hold nålen med tråden slik at den er basert på helt i utkanten, frittstående på bordet. Mot et navn nålen svinger og stoppe mannen og er din skjebne.

? Cartomancy


 Kortstokk vil svare deg i de mest intime spørsmål. Bland dem, ta av venstre hånd. Still spørsmål, starter med kortet. Hvis kortet er rødt, så er svaret ja og din drøm vil gå i oppfyllelse hvis svart - nei. Hvis kortet er svart og liten, vil det være en liten skuffelse. Hvis den svarte og stor - du kommer frem med store vanskeligheter. Hvis kortet er rød og liten, så ønske vil gå i oppfyllelse, men ikke helt som du ønsker. Men hvis kortet er rødt og stor - alt vil bli bra.

? "Light av speilet mitt, sier 'eller spådom av speil


 Folket har lang pidmicheno at spådom av speil - er en av de mest sikre måten å ikke bare finne ut om hun vil gifte seg, men selv for å se henne Mr Right.
 Umiddelbart bør advare deg om at dette er et farlig yrke. Det antas at speilet har evnen til å produsere i den menneskelige verden onde krefter.
 Mirror har lenge blitt tilskrevet mystiske egenskaper. Split speil - så pådra død av noen.
 Bare gjette speilene må midnatt et sted i et koselig rom. Vinduene bør være lukket og gardiner, svak lys, dim. Den beste gjetning som en yrkesbygg lokaler eller på loftet. Bare gjette bør en jente med håret, kan publikum være til stede, men i tilstrekkelig avstand.
 I Russland, på speil vanligvis formuer i landlige såkalte svarte kuppelen, siden, ifølge legenden, bor djevelen her.
Dåpen. Interessant og enkel Epiphany spådom. Gjetter på Epiphany


? Gjette 1
 I antikken, jentene brukte spådom er å møte med den svært reell ridder. Foreldre og bestemor, engstelig slik en merkelig syn, hun forklarte at de ikke var en ekte person, og Ånden spøkelse. Noen mente.
 Sett to speil (en stor, den andre mindre) vendt mot hverandre; mindre speil bør plasseres nærmere som tenker. Mellom de to speil Tenn stearinlys. Si: "dommer-lovet mann! Kom til meg middag! "- Og se gjennom toppen av mindre speil. Du vil se en lang korridor, gradvis temneyuschyy i dybden. Vsmotrys i mørket - og etter en stund begynner du å se det er ulike elementer, hvorav fastsatt sin fremtid. Og før eller senere i fremtiden vil bli dømt speil. Du må overvinne frykt og å prøve å bedre se denne mannen. Deretter må du så raskt som mulig for å kaste et mindre speil anskaffet på forhånd lommetørkle og høylytt rope: "Zur meg! »
 De sier: "nezachuravsheysya" urent jente kan gi en god dask, spor av noe som ikke holdt til bryllupet.
? Gjetter 2
 Sette to speil (en stor, den andre liten) ansikt hverandre, mellom speilene Tenn et lys. Sitte slik at, ser på speilet, du ser det vises 12 små speil. Raskt uttale høyt ordene: "dommer-lovet mann! Vis deg for meg i speilet! »
 I den sistnevnte, den tolvte, bør speilet reflekteres ung mann. Ikke mister din frykt hodet, og nøye vurdere hans ansiktstrekk, klær. Når du huknesh "Zur dette stedet! "- Bilder å forsvinne.
 Hvis ikke bildet vises i speilet, deretter en rask ekteskap ikke truer deg.
? Gjetter 3
 Skjær eple i ni like deler og står foran et speil, spise åtte av dem. Siste Slice kastet over hans venstre skulder. I speilet bør bli dømt.
? Gjetter 4
 Gå ut om natten i krysset, tar speilet. Sirkel rundt en sirkel, intenst stirrer inn i et speil, si "dommer-lovet mann, kom til meg med så dorozhenke hvit snezhochku." Hvis du er forutbestemt rask ekteskap, ser du hans dommer kommer til deg forresten du hører ringing av bjeller eller munter sang.
? Gjetter 5
 Ved midnatt, utarbeide en middels stor speil og noen granbar. Før du går til sengs sette et speil under sengen, tidsplaner rundt gran sitater. I speilet, skrive navnet på personen, som du tror, ​​eller innerste begjær. Våkne opp om morgenen, se om innskriften på speilet var borte, så ditt ønske vil gå i oppfyllelse snart eller venter du på ekteskap. Hvis inskripsjonen igjen på speilet, er ønsket om ikke oppfylt, og din kjære til du aldri vil.
? Gjetter 6
 Når himmelen vil skinne lyse månen, ta et lite speil, stå til vinduet og plassere speil slik at det reflekterte måned. Gransking vsmotrys det. Etter litt tid i speilet skal vises flere måneder. Hvor mange måneder du telte i speilet gjør, så mange slektninger vil i fremtidige ektemann.
? Gjetter 7
 Satt på bordet glass karaffel med vann, og på tre sider av det - stearinlys. For karafler institusjoner i speilet og se det gjennom karaffel. Det du ser i speilet, og det vil gå i oppfyllelse.  
Яндекс.Метрика