Julen spill for voksne

 Spill for voksne på julebord


 Spill og konkurranser for voksne på nyttårsdagen.
 Morsomme spill for bedriftens nyttår, nyttår kveld

 Spillet for voksne. Mafia


 Antall deltakere Fra 10 personer kan spille med mindre, men i dette casual spill ender fort vinne Mafia.
 Nødvendige elementer kortstokk.
 Spille spillet
 Oppgaven av spillet for sivile - beregne alle mafia som skjuler seg blant ærlige mennesker og avvæpne dem, og for mafiaen - å drepe alle mennesker og innta byen i sine hender. Velg deretter scenen, kan det være hjemby spillere, hele øya Sicilia - fødestedet til mafiaen, Palermo, Syracuse og andre sicilianske byen. Deretter hver spiller å snakke om seg selv (som kommer opp med en historie såkalt legende). Man kan være en kjøpmann og selger krydder og vin, velger andre tjenesten i politiet, den tredje - det offisielle fjerde -. Arbeidsledige og så videre D. Så du dele alle deltakerne på mafia og ærlige borgere. For å gjøre dette, velger antall kort dekk på antall deltakere, slik at antall røde striper i to ganger så mange svart, også lagt til en kort - Chervov konge.
 Alle valgte kortene stokkes og deles deltakerne, gjør andre ikke vet hva kortene var deres naboer. Leder kunngjorde at i natten kommer, alle deltakerne spille det blinde øyet. Deretter følger uttrykket "våkner Mafia». Øyne åpne bare medlemmer av mafiaen, de er anmeldt og nøyaktig huske alle "sine". Da programleder sier: "Mafia sove" på denne tiden, bør alle deltakere skal spille med øynene lukket. Til slutt, med bruk av alle våkne opp om morgenen (alle spillere øynene åpne), og deretter kjører med en knusende utsikt sier: "Citizens, blant oss der var en mafia. Vær forsiktig. "
 Da vil alle spillere basert på sine gjetninger, ord legender deltakerne og deres ansiktsuttrykk, gester uttrykke sin antakelse av spillerne som Mafia, og tross alt laget begynner å stemme. De som fikk flere stemmer, spillerne "drepe" deretter eliminert Spilleren viser kortet hans, og alle vil vite at de drepte en ærlig borger eller en ekte mafia.
 I alle påfølgende første natten våkner mafia, bestemmer hun seg som deltakere henne mest farlig og dreper ham, våkner da kommissær Qahtani, kan det føre gang spørre hvem, etter hans mening, den ene eller den andre parten, eller mafia ærlig borger. Hvis ikke kan beregne kommissær mafia og drepe ham, forlater han sin antakelse av notatet. Enhver angitt kommissær Qahtani drap uten en stemme.
 Spillet kan vare i svært lang tid, det kan være nye karakterer, tilleggsregler, avhengig av selskapets publikum på hvor mye tid de spiller. For første gang introdusert bare svært enkle regler som deretter kan komplisert.

 Spillet for voksne. Jule drikke


 Antall deltakere : Everybody.
 Nødvendige elementer : Blindfold, stort glass, drikke.
 Spille spillet
 Spillere må sammen to og to. En av dem blindfold og de andre mikser i et stort glass drikke: Pepsi, mineralvann, champagne, etc. Oppgaven med den andre spilleren - gjett komponenter forberedt drikke. Seire og par som best beskriver sammensetningen forberedt "potion".

 Spillet for voksne. Nyttårs smørbrød


 Antall deltakere : Everybody
 Obligatoriske elementer: bindet, ferie tabellen med ulike retter.
 Spille spillet
 Denne versjonen av det forrige spillet, men par kan bytte plass. "Seeing" spilleren forbereder en sandwich av alt som er på bordet. "Blind" burde prøve det. Men det knipe nesen hånd. Vinneren er den som mest korrekte navn komponenter.

 Spillet for voksne. Dumb Julenissen og Snow Maiden døve


 Antall deltakere : Everybody.
 Spille spillet
 Ganske morsomt spill som bidrar til å identifisere kreativitet samlet på festbordet og ler hjertelig! Velge et par bestående av Father Frost og snø Maiden. Oppgave dumme julenissen - gester for å vise hvordan han ønsker å gratulere alle deltakerne i det nye året. Maiden dermed bør mest nøyaktig uttale høyt alle velkommen.

 Konkurranse for voksne. Valget


 Antall deltakere : Everybody.
 Nødvendige elementer : Røde neser på tannkjøtt, bomull skjegg, hatter, støvler, vesker og så videre P..
 Selvfølgelig Konkurranse
 De tilstedeværende erklærte at valget planlagt det beste Santa Claus og Snow Maiden bedre. Deretter menn kledd i Santa Claus dress, og kvinner - Snow Maiden. Det er ønskelig å vise fantasi og ikke prøve å se ut som dette lovlige tegn. Til slutt er det bestemmer som klarer taklet hans andre jobb.

 Konkurranser for voksne. Gruppe rytme


 Antall medlemmer: ledende, minst fire personer.
 Nødvendige elementer .: Uniform elementer som røde neser med elastisk, bomull skjegg, hatter, sko, vesker og så videre P.
 Selvfølgelig Konkurranse
 Deltakerne sitter i en sirkel, deretter kjører setter sin venstre hånd på høyre kne nabo venstre og høyre hånd på venstre kne til høyre nabo. Tilsvarende er det andre deltakere. Lederen begynner nastukyvat venstre enkel rytme. Hans nabo til venstre gjentar rytmen av å kjøre på venstre ben. Høyre nabo hører rytme og bly begynner også å reflektere sin venstre hånd på høyre ben ledende. Og så sirkelen. Lær reflektere alle parter rett rytme er ikke så lett, fordi en lang gang noen vil bortkommen. Hvis folk nok, kan du skrive inn en regel - den som var galt, elimineres.

 Konkurranser for voksne. Votter


 Antall deltakere : Alle, i par (mann og kvinne).
 Obligatoriske elementer: tykke hansker, kjoler med knapper.
 Selvfølgelig Konkurranse
 Essensen av konkurransen var at menn bør bruke hansker og fest knapper på pelsen at kvinner slitasje. Alle som zastehnet største antall knapper og de raskeste tid vinner.

 Konkurranse for voksne. Jule ønsker


 Antall medlemmer: 5 deltakere.
 Selvfølgelig Konkurranse
 Fem deltakere gitt oppgaven å nevne én etter én nyttårs ønsker. Alle som ønsker å tenke på mer enn fem sekunder, blader. Følgelig, de siste gjenværende vinner.

 Konkurranse for voksne. Plevalschyky


 Antall deltakere : Everybody.
 Nødvendige elementer : Nipples, smokker.
 Selvfølgelig Konkurranse
 Denne konkurransen er tilbudt eksempel på Kenya beboere, inkludert nyttårs bestått spytte på hverandre, noe som er i landet ønsker lykke i det kommende året. I rimeligheten av denne tradisjonen er tvilsom, men som en morsom konkurranse er bra, og du trenger bare å spytte brystvorter, smokker. Vinneren er den som så spytte det hele tatt.

 Konkurranse for voksne. Dressing


 Antall medlemmer: alle.
 Nødvendige elementer : Ulike antrekk.
 Selvfølgelig Konkurranse
 Poenget er at de fleste andre skyte gjennom en forstekt antrekk. Hvem er raskere er vinneren. Det er lurt å komme opp med de beste mulige forskjellige og morsomme drakter.

 Konkurranse for voksne. Song of the Year


 Antall deltakere : Everybody.
 Nødvendige elementer : Små blader av papir med ord skrevet på dem, en lue eller en bag, panorere IT. s.
 Selvfølgelig Konkurranse
 I posen er biter av papir med ord skrevet på dem den type treet, istapp, Father Christmas, Frost et al. Deltakerne trekke seg ut av posen og notater skal synge en julesang eller vinteren, som er ordet.

 Konkurranse for voksne. Pyhalschyky


 Antall medlemmer: alle.
 Nødvendige elementer : Tomme flasker champagne.
 Selvfølgelig Konkurranse
 På gulvet, spredt ut aviser. Oppgaven av deltakerne er å skubbe flest aviser i en flaske champagne. Den som zapyhaet mest.

 Konkurranse for voksne. Hoppe inn i det ukjente


 Antall deltakere 3-4 deltaker.
 Selvfølgelig Konkurranse
 Tyskland har en interessant tradisjon med "hoppe" på nyåret, når deltakerne stå på en stol og midnatt hoppe foran dem. Hvem er da, er vinneren. Det samme er foreslått å gjøre i denne konkurransen. Og hoppe må ledsages av et gledesrop. I utgangspunktet kan du gjøre uten stoler, et hopp fra sine seter. Følgelig, den som hoppet på nyåret lengst.  
Valentinsdag på skolen
 Valentinsdag er veldig populært med Junior og senior high school, så ideen om å arrangere en fest til ære for ferien skal falle de liker. Organisere det på treningsstudio eller auditorium der det er nok ledig plass.
 Gjøre plass må ballonger rød og hvit, forholdet mellom ca 70% til 30%. Disse fargene er alle kjent av Valentine hjerte og som gir ære for denne ferien. Alle scenarier på Valentinsdag på skolen anbefales å bruke dette design.
 Deltakerne kan sitte på stoler og benker langs veggene, kan du be dem om å stå i en halvsirkel rundt lederen. Bly er eller fe, magiker eller wizard, avhengig av kjønn. Valentinsdag på skolen begynner.
 Ledende part begynner med en hilsen og hilsenen av Valentine i kjærlighet og setter pris på alle vennskap. Tenåringer kan skamme seg over ordene "kjærlighet" og bruke ordet i sammenheng med kjærlighet til sine venner og de oppmuntret denne tolkningshelligdager er oppriktig.
Valentinsdag på skolen

 Etter å ha hilst verten foreslår å moro konkurranser. Konkurranser bedre valg med vekt på fysisk aktivitet, tvinge svar på spørsmål om pensum kunnskap, lærdom, vidd ingen spor, ville tenåringer ikke være interessert. Men en rekke danse, musikk, konkurranser hadalni bli møtt med glede.
 • Kjører stoler rundt til musikken. Stoler man mindre. Ved kommandoen sitter alle som ikke fikk en stol blir eliminert fra konkurransen. Hver gang, det er færre plasser til det er ett. Vinneren velges blant gutter og jenter. Par vinnere bidrar til å holde den neste konkurransen.
Valentinsdag på skolen

 • dansekonkurranse - assistenter valgt tre jenter og en gutt, de kommer til sentrum, med sin stol og andre medlemmer deler ut løpesedler med hjerter. Deretter tilbud om å danse i en medley av forskjellige sanger i forskjellige rytmer. Vekselvis 1 minutt inkluderte tre låter. Tre låter, stoppe stemmegivning - de alle satt et hjerte i stolen av danseren som dans de likte best, det skjer så lenge ingen to vil forbli en vinner.
 • Den tredje konkurranse - Deltakerne deles inn i gutter og jenter, er hvert lag får en ball de passerer hverandre musikk, ofte stopper det. Hvem har ballen i det øyeblikket han forlater i hendene. Så så lenge igjen vil det være en vinner.
Valentinsdag på skolen

 Mellom disse konkurransene blir holdt mer - hung mål i form av hjerter, de alle kaste piler dart, blir hjerter delt inn i sektorer med tallene i lista er et ledende eksempel for hvert nummer.
 Neste konkurranse - sprengning ballong inne i et stykke papir med tall. Dersom tallene stemmer overens, gutten og jenta - skal de danse dans å velge mellom - fort eller sakte.
 Etter den tredje rase av konkurransen foregår mellom par av vinnerne. Dette kan være en humoristisk musikk konkurranse - klemt mellom et par av ball, og invitert til å danse uten å holde hverandre i hendene.
Valentinsdag på skolen

 Ringetone være fem eller seks, og annerledes, langsom endring raskt. Steam er den lengste ballen vil ikke gå glipp av er vinneren partiet. De har rett til å erklære begynnelsen av disco. Valentinsdag på skolen rekker!  
Яндекс.Метрика