Scenario 23 februar i skole, spill, konkurranser gutter, morsom hilsen
 Defender av fedre Day har du en flott mulighet til å overraske sine ektemenn, for å vise oppmerksomhet for å gjøre en gave eller noe fint, å føle hans omsorg. Start dagen med en humoristisk orden der alle gutta skal være moro å være i godt humør, og jenter skal vise dem takknemlighet og respekt for pålitelighet og vilje alltid å hjelpe.

 Scenario 23 februar i skolen


 Bemerker skole 23. februar, gutter lærer å forstå hva de fremtidige forsvarere, bygge relasjoner i samfunnet, med tematiske forestillinger og scener de underviser visse regler for oppførsel. Ordne dem turnering fortelle historier om soldater og militærtrening, bære dem til skytebanen eller bueskyting leksjon. Konkurranser føre dem konkurransedyktig ånd og hjelp kaste energi proyavys seg i alle fall. Arch gutta i fotball eller hockey spillet på alle sportsbegivenhet. Lærdommen av arbeid la gutta lage kort for sine fedre og bestefedre, og litteraturen - vil skrive et essay. Det vil være nyttig å se med barn krig film eller holde en demonstrasjon leksjon om førstehjelp.
Scenario 23 februar i skole, spill, konkurranser gutter, morsom hilsen

 Konkurranser gutter 23. februar


 Uten konkurranse program kan ikke gjøre noen ferie, så oppfinne interessante og morsomme konkurranser:
 Quiz
 Arrangere quiz på militære temaer, som for eksempel er nødvendig å gjette sangen Helteby, filmer eller bilder av krigshelter og deres utnytter og t. E.
Scenario 23 februar i skole, spill, konkurranser gutter, morsom hilsen

 "Scout"
 Konkurransen avholdes blant gutter og jenter. Guttene er delt inn i to lag, ta av seg sko og bind for øynene. Sko rørt og barn med lukkede øyne må finne et par og ha den på riktig måte. Vinneren er det laget som har som de fleste finner sine sko.
 "På jakt etter mat"
 Rydde området av pulter og stoler i enden av den klassen vi sette to stoler og sette dem i en pakke med kjeks eller godteri (mat). Medlemmene publiserer på ballen, du trenger å presse mellom beina og hvordan du kan raskt komme til godteri. Hvem var den første - vinneren.
Scenario 23 februar i skole, spill, konkurranser gutter, morsom hilsen

 "Sanitary"
 Konkurransen består av flere gutter og jenter. Du må raskt og så godt som mulig perebyntuvaty hånd, fot eller hode.
 "Wrestling"
 Det beste har en konkurranse blant gutter i samme bygg. Gutta bør strengt følger reglene: albue ikke koble fra skrivebordet uten å reise deg fra stolen, kjemper for at signalet skal starte. Konkurransen foregår i flere etapper til slutt den sterkeste vinner.
Scenario 23 februar i skole, spill, konkurranser gutter, morsom hilsen
Bryllup konkurranserBryllup holde konkurranser for moro gjester som kom til festen, og for å gi resten av nygifte rampelyset. De vil legge enda mer moro i en gledesfylt atmosfære av bryllupet. Det viktigste i disse konkurransene - enkelhet og humor. Vanligvis, forberedelse og gjennomføring av konkurranser engasjert master, velger han deltakerne (med antall individer) og forklarer reglene. Brudgommen med bruden bør diskutere på forhånd med alle bryllupet toast-master-konkurranser som ville unngå ubehagelige øyeblikk.
Alle konkurranser kan deles inn i grupper: paret, alkoholiker, for gjester, for brudgommen med bruden og spørrekonkurranser. Det er best å velge flere konkurranser fra alle grupper til å møte og var deltakere og observatører. Her er noen morsomme konkurranser:

Funny Maternity

For å velge flere parene konkurranse (hann - hunn). Kvinner er kort som registreres babyens kjønn, øyen og hårfarge, vekt osv Deltakere i konkurransen er å bygge to rader (en mannlig, den andre kvinnelige) i en avstand på 7,10 meter fra hverandre, slå musikken høyt. Innen to eller tre minutter en kvinne bør prøve å formidle bevegelser til sin partner signerer barnet. Vinneren og et par hvor mannen mer nøyaktig beskrive barnet.
Jo mer kreativ du nærmer fylling av kort, det interessante og funnier ut konkurransen. For eksempel: født piccaninny, blondt hår, grønne øyne.
Innsamlings knagger
For denne konkurransen vi velge flere par (hann - hunn). Medlemmer av konkurranse og blindfold og legge til rette for en til en, deretter Toastmaster berører deres undertøy klesklyper, ikke mer enn 10 per person. Etter å ha ledet lagets medlemmer, uten å fjerne bandasjen fra øynene hans, prøver å finne og fjerne klyper fra hennes partner. Vinneren er det laget som den avsatte tiden klart å fjerne de fleste knagger.
Bryllup katt
For denne konkurransen trenger to identiske mugge og pre-forberedt spørsmål. I dette spillet bruden vil svare på spørsmål brudgommen ville ofre en rolle akser utføre en mugge med isvann. Smeltet enkel: hvis bruden er feil svar på spørsmål kata, brudgommen strømmet fra en mugge (nødvendigvis indikerer at vannet i potten er). Med gjester velge få mennesker som vil holde brudgommen under utføring. Mens velge bøddelen og eiere, stille erstatte en mugge med vann i en krukke med sukkertøy. Vi begynner å stille spørsmål (de bør være svært enkel:? Brudgommens favoritt farge Favoritt måltid osv). Etter 4-5 enkle spørsmål, spør lure spørsmål som "Hva er navnene på foreldrene til brudgommen? "Bruden trolig kalle dem navn. Så du ropte: "Men det er ikke !!! Deres navn er mamma og pappa! "Og kaster pitcher (med godteri). Jo mindre folk merke til substitusjon, jo sterkere blir effekten.
The Last Hero
Inviter deltakere 5-6 gjester. De er rundt bordet der det er glass med sprit. Hovedvilkåret - briller bør være ett mindre enn deltakerne. Når musikken gjester begynne å løpe rundt bordet, til utelukkelse av deltakerne å raskt demontere glasset og drikke i ett jafs dem. Som ikke har nok briller, forlater han. Så inntil det er en vinner. Hver sirkel briller må være en mindre enn spillerne.  
 Jule morgen for skolen - er hele historien. Han var alltid venter med beven og utålmodighet. Barn og foreldre ansvarlig tilnærming til virksomheten, lære dikt, sanger, kjøpe eller sy vakre klær. Mange tiltak for å forberede for det nye året kommer og lærere i skolen. De rådføre seg med metodister og lage en plan for ferien for studenter.
Script nyttår i skolen: hvordan å tilbringe nyttår 2015 nyttår ferie de beste ideene

 Eksperter anbefaler å tilbringe nyttårs morgen separat for grunnskolen barn, og for videregående skole og middelklassen, som skjer på scenen barn i den aktuelle aldersgruppen oppfattes annerledes. Dermed elevene karakterer 1-3 fremdeles tror på et eventyr, vil det være interessant presentasjon med fantasy-figurer, men high school-elever, for eksempel, er helt likegyldig til Santa Claus, Snehvit, Baba Yaga. De eldre i løpet av ferien vil være interessante store konkurranser.

 Script nyttår i skolen


 Hvordan du skal lage en plan for nyttårshelgen junior barna? Faktisk er det enkelt, trenger vi bare vurdere følgende detaljer:
 •  Fabelaktig handling bør inneholde minst 5 tegn.

 •  Vær sikker på at tilstedeværelsen av en negativ karakter, for eksempel, det samme Baba Yaga.

 •  Spennende historie og en lykkelig slutt.

 •  Maksimal involvering av studenter i hva som skjer.

 •  Presentere gaver til alle studenter.

 •  Hvis disse punktene, vil barna være fornøyd med hva som skjer. For eksempel, kan du bygge en historie med elementer av kidnapping Julenissen og gaver, interesserte studenter søke. Hvis du putter en betingelse at karakteren vil komme tilbake etter jule dikt vil bli lest, selvfølgelig, vil barna prøve og merkelig dele sine kunnskaper og ferdigheter.
  Script nyttår i skolen: hvordan å tilbringe nyttår 2015 nyttår ferie de beste ideene

   For high school-elever og high school-elever er også svært viktig å ha et nyttårs attributter, dvs. kledd juletre, Santa Claus og Snow Maiden, men de er klar over at dette er bare et spill. Til deres interesse, bør du holde de mest interessante konkurranser for tenåringer.

   Konkurranse for det nye året på skolen


   I dag er mange lærere i arsenal av opsjonsjulekonkurranser. Jeg ønsker å nevne noen eksempler.
   Velkjente konkurranse kalt "julesang" ungdomsskole er likevel interessant. Det er i midten av rommet satt stoler, ett mindre enn antall deltakere. Barn som løper rundt i sirkler til musikken, og når den slår seg av, skal ha tid til å sitte på en stol. Som ikke gjorde det, forlater det, tok med seg en stol. Dette skjer etter den tid før en vinner kåres.
  Script nyttår i skolen: hvordan å tilbringe nyttår 2015 nyttår ferie de beste ideene

   For high school-elever vil være svært interessant konkurranse som heter "Finn overraskelse." Det er en rett som er satt mel i det og gjemme godteri. Medlemmer bandt hendene hans bak ryggen hans, og de må finne den søte skatten munnen og spise den. Dette er faktisk en svært minneverdig konkurranse, pluss alt under sin permisjon av morsomme souvenir bilde. Tenk deg disse alvorlige studenter ansikt i mel!
   For barn som ikke kan forestille seg livet uten kreativitet, passende konkurranse for de vakreste Christmas håndverk. For hans oppførsel å deles elevene inn i grupper på 3-5 personer for å distribuere sin del, for eksempel, koniske figurer fra papp, lim og fargerik regn. Nå laget må gjøre den vakreste juletre med disse materialene. Vinneren bestemmer rom med høy applaus.
   En lignende konkurranse kan gjøres ved å lage et snøfnugg ut av papir eller folie. Men som deltakere må ikke handle team, og en mann. Jo mer involvert jo bedre.

   VIDEO


   Som du ser, kan du lage en nyttårs morgen og morsomt, spennende, er det lurt å tenke på forhånd og har tenkt å lage en liste over nødvendige attributter.  
  Яндекс.Метрика