Eventuelle barneselskap bør gi positive følelser. Barnet er alltid med interesse vil behandle som gir ham glede. Dette ville være trygt tilskrives jule morgen.
Manuset er nyttår for Kids: Tales scenario for det nye året 2015

 Dagens scenarier florerer i det nye året eventyr tegn og eventyr hendelser som er i stand til å lokke lite fidget hvis de skal forberede og spille.

 Hvordan å forberede for helligdager?


 Ved nyttår ferie for å forberede ikke bare lærere og pedagoger, men også foreldre. En viktig rolle i denne fasen spiller et utvalg av jule kostymer. Sørg for å be i hans barn, som han ønsker å være en helt under treet. Husk: hvis du ikke kan kjøpe en dress klar, det er ingen grunn til å bli opprørt. Du kan improvisere morsomme drakter med hva du har på hånden. I garderoben av barnet ditt er sikker på å være en lys skjorte og god bryuchky, vakker kjole med bluse. Man kan for eksempel dekkes med regn øvre del av drakten.
 Maske eller krone oppfinne, design og dekorere også kan eie.

 Scenario Tales for det nye året


 For nyttårs showet var som et eventyr, må du seriøst forberede for det, spesielt vurdere scenariet til de minste detaljer, en liste over alle de nødvendige egenskaper og kostymer.
 Historien bør ha en Christmas tale intriger, magiske elementer og en god slutt. Bare i dette tilfellet vil det være interessant for moderne barn.
 Barn - store estetikere, de alltid viktig visuell oppfatning av hva som skjer. Hvis julenissen vil zastyrannom dress og med en skitten skjegg, mistet han hele fabulousness av denne karakter. Ikke glem om det.
Manuset er nyttår for Kids: Tales scenario for det nye året 2015

 Vi presenterer en interessant scenario plan en jule spille for barn. Det er mulig å tenke på ordene til karakterene i fri stil.
 Tegn: Santa Claus, snø Maiden, kaninen, ulv, Baba Yaga, Goblin, Little Red Riding Hood.
 •  Red Riding Hood vises på scenen og forteller barna at julenissen har kommet til dem på fest.

 •  På scenen går Hare og ulv jager ham. De ser Rødhette og juletreet. Hare tilbyr ulver skape fred og moro for barneselskap. Red Riding Hood støtter det, og tre av dem venter på julenissen Snø Maiden.

 •  Plutselig er det en goblin som ler i dag, fordi høytiden vil ikke - Baba Yaga forvirret spor, og Santa Claus Snow Maiden tapt.

 •  Red Riding Hood spør barna ringe høylytt julenissen at de hadde funnet veien til lyden.

 •  På scenen er det Maiden. Hun snakker om hva som skjedde med dem i skogen.

 •  Hun ber alle sammen for å ringe julenissen og barn utføre forespurt.

 •  Så Santa Claus hender som holder en pose med gaver.

 •  Alt sammen lede dansen, men som vises Baba Yaga, ønsker hun å ødelegge festen.

 •  Little Red Riding Hood og Snow Maiden fortelle henne at barna ventet på denne ferien for en lang tid å forberede seg for det. De inviterte Baba Yaga bli med på feiringen, og forsikrer at hun likte.

 •  Baba Yaga er enig, hvis de forteller henne noen interessante dikt.

 •  Barn fortelle dikt, Santa Claus distribuerer gaver.

 •  Barn lede dansen, tegnene si farvel til barna, som de tar imot barn til å gå andre steder.

 • Manuset er nyttår for Kids: Tales scenario for det nye året 2015

   Denne historien vil være interessant å barn barnehage og første klasse, vil de ha en lidenskap for å hjelpe hovedpersonene. Positive følelser du og barna dine er garantert!
   Lærerne sier at ideen ikke bør vare lenger enn en time, eller barn mister interessen for hendelsene på scenen.
   God jul til deg!  
  23. februar. Script for studenter

   Script konsert 23. februar


   Scenario galla kveld 23. februar

   Litterær og musikalsk fremførelse av "offisersuniform"


   Tegn Den sju store (videregående skole) og en kortleser (gutt mellomledere).
   Høres soundtrack sanger O. Gazmanov "Gentlemen offiserer."
   Den første programleder. Angst opplever landet vårt. Globale konflikter mellom Europa, Østen og Amerika er å bryte ut her og der. Hvordan å holde fred i disse komplekse bilaterale forbindelser i ulike land? Dette spørsmålet plager mange mennesker, de som bryr seg om fremtiden for deres egen stat og dets folk. Og først av alt det handler om vår Army, dets soldater og offiserer.
   Uansett synspunkt uttrykte ikke den ære og samvittighet av den moderne soldat, ville enhver anstendig person ikke stole på rykter, være sikker på at han er en soldat, fremfor alt, uselvisk forsvarer av sitt fedreland, og han var en offiser, som ærlighet, raushet, utdanning. I dag er det nødvendig å heve den oppfatningen av Hæren, offiser ære.
   Den andre programleder. Når den store dikteren FV Tjutchev bemerket en veldig viktig ting at Russland vendepunkter i livet hennes alltid frelst historie. Derfor, i dag slår vi til historien av militære styrker.
   Selv i de dager Peter I av Russland ble etablert regulær hær. Dets utstyr var basert på verneplikt. Dette var den viktigste militærtjeneste befolkningen.
   Den første regiment ble den mest kjente Semenov og Transfiguration. De ble dannet av den unge kongen på slutten av XVII århundre. med hans mest lojale regimenter. Peter I løpet av hans regjeringstid, har signert en viktig militær dekret der for offiser rang soldater måtte tjene for en periode på bare en vanlig nye regimenter.
   Det er nødvendig å tenke over og det faktum at ordet "offytsyum" (offiser), oversatt fra latin betyr "gjeld". Denne oversettelsen ansvar for menneskeheten, sistnevnte plikt, etc.. Seksjon. Til oss ordet "officer" kommer fra det tyske. I Russland er det offiser alltid forbundet med en person, hovedtrekkene som var mot, lojalitet, ære og adel av ridder. "Hver offiser, som sjelen i kroppen," - disse ordene av Peter den store spesielt stolte av offiserer. Derfor, i henhold til Peter jeg begynte å utvikle militære tradisjoner og ritualer. "Ungdom ærlig Mirror" - var det en manual for opplæring og utdanning av barn av adelen, som består av tilhengere av Peter I, som er spesielt verdsatt blant offiserer. I denne lille boken la grunnlaget for æreskodeks av en offiser, gjenspeiles i en enkel setning: "Livet - Mother, ære - ingen". Det var et spørsmål om ære å observere disse retningslinjene for Guard offiserer, og for fremtidige sjøoffiserer - Midshipmen. 
   Hallen sang lyden soundtracket til filmen "Midshipmen, frem! "(Musikk av Art. Lebedev, Yu Ryashentseva ord).
   Den tredje programleder.
   Foreldre og forfedre lærte
   Suvorov vitenskap seier.
   Du er ikke født generaler rangere,
   Men alle kan med rette være.
   Det antas at militær æreskoden oppsto på den tiden sjef AV Suvorov. I sin berømte bok "The Science of Victory" Alexander Suvorov utarbeidet grunnleggende uskrevne moralske normer som eksisterte i den russiske hæren i århundrer, siden de gamle slaviske koner. "Essensen offiser - definert AV Suvorov - er mot. Offiseren var personlig modig mann, har han en kamp eller tjeneste dyktig styre mennesker, kommandoen til å ta avgjørelser og ta ansvar for de beslutninger. " Disse hellige sannhet av en offiser ved flere anledninger til storming festninger i ulike kampsituasjoner. Var de i alvorlig grunnfjell av Suvorov og hans hær over Alpene.
   Reader.
   Frykt for menn fremmed!
   Russland flyttet barna;
   Oppsto og gamle Mladá;
   fly til fet,
   Deres hjerter mschenem betent.
   Vostrepeschy, tyrann!
   Allerede padenya time!
   Deg hver kriger
   se helten,
   Deres mål Il seier
   Ile munn i kampens hete
   For Russland, for hellighet alteret.
   Forfatter: Pushkin
   I hallen høres russisk sang "På grunn av skogen - for fjellene er rotushka soldater."
   Fjerde Lead. Utnyttelser av den russiske hæren er ikke bare den berømte general Suvorov herding, men også til gigantene i russisk vitenskap, kultur og teknologi. Blant dem - Fyodor Litke akademikere og Ferdinand Wrangel, hvis navn er gitt til øya i Chukchi-havet, Admiral Stepan Makarov oseanograf, oppfinner innen luftfart Mozhajskij Alexander, generaler Nikolai Pirogov Medisinsk service og Nicholas Sklifosovsky, komponister Nikolai Rimsky-Korsakov og Modest Mussorgsky og andre.
   Den femte ledende. Hvor mange mennesker kjenner den militære historie russisk litteratur! Blant de mest kjente offiserer Gabriel Derzhavin Mikhail Lermontov, ingeniør løytnant løytnant Fjodor Dostojevskij og Leo Tolstoy, GARDISTEN Athanasius Fet og Major Alexei Tolstoy. Ingen land i verden så mange kjente forfattere som har viet et stort antall verk av hæren liv, offiserer, som Russland. Best av militær prosa, som fremmet i ny militær sjangeren kan betraktes notater explorer Admiral Vasily Golovin. Militære liv kjent som Vsevolod Garshin, Alexander Kuprin, Sergey Sergejev-Tsensky. Listen over navn antyder et nært forhold og en sterk hær av mennesker og deres skjebne.
   Høres "Romance Nastusi" fra filmen "de fattige hussar ordstillingen" (musikalsk. A. Petrov, dikt av Marina Tsvetaeva).
   Sjette verten. Vinne krigen i 1812 var ikke bare et symbol på den sterke ånd av en offiser og en soldat, men patriotisme av menneskene som ble med i kor for å beseire fienden. Denne krigen har vist oss en ny galakse av utestående og modige militære sjefer og offiserer: feltmarskalk Kutuzov Raevskogo generaler, Barclay de Tolly, Bagration og andre. ikke redd for stor fare ved Napoleons hær og vant dem seier. Blant folk i denne epoken var mye poeter og musikere sang av tapperhet, mot og ære av russiske soldater, patriotisme, uselviskhet og ren samvittighet av sine landsmenn.
   Høres melodi fra filmen "En skvadron husarer volatile" (musikalsk. A. Zhurbina).
   Den syvende ledende. Famous initiativtaker geriljabevegelsen, hvis handlinger har radikalt endret krigen og ble en av årsakene til nederlaget i Napoleons hær, Denis V. Davydov, innskrevet sitt navn i historien om andre verdenskrig. Han var ikke bare en modig patriot, men også en svært talentfull poet. Allsidig utdannede, svært sjarmerende og sprudlende homofile; rik, lyse natur, Davydov nedfelt de beste egenskapene til den russiske nasjonale karakter. Kommer fra den aristokratiske militær familie, begynte han sin militærtjeneste i kavalerhardskom regiment, deretter fortsatte henne en hussar, og endte krigen med rang av general.
   Mens servering i Hussars, Davydov funnet tid til poesi og skapt en ny sjanger av poesi "hussar poesi" - en slags lyrisk dagbok av en offiser-patriot. Hans poesi er, først av alt, liberal, kjærlig gay orgie og hussar motet til soldatene.
   Hans mest kjente dikt, "Song" ("Jeg elsker det blodige slaget"), "Husar", "Song of the gamle hussar", "Hussar fest", "Hussar bekjennelse" og andre. spredte seg raskt, ikke bare blant soldater og offiserer, men ble allment kjent på tidspunktet for alle utdannede mennesker.
   Leseren entrer scenen og lese et dikt David D. "Jeg elsker en blodig kamp."
   Høres sangen "Kavalerhardы" fra filmen "Star of fengende lykke" (musikk. B. Schwartz, SL. Okudzhava).
   Den første programleder. Krig i 1812 alvorlig påvirket den sosiale bevisstheten til hele samfunnet, og oversjøiske reiser 1813-1814 sterkt akselerert den voksende ideologisk prosess. Soldatene i den russiske hæren marsjerte gjennom land som ikke visste livegenskapet, hvor det var konstitusjonelle institusjoner. Følelsen av frihet rammet dem. Deretter edle revolusjonære motarbeidet tsarer, livegenskap, og Arakcheyev stokk disiplin i hæren. De organiserte et opprør i desember 1825 Mer antall opprørere var offiserer, medlemmer av berømte slag. Blant dem er en slik høyt IME - Hd.j K & K Alexander Vorobyev, Sergei Troubetzkoy, John Yakushkin, til Mouravievs-apostler, Pavel Pestel, Michael Lunin, Fyodor Glinka, etc.
   Reader. Kjente poeten og revolusjonerende på den tiden Kondrat Ryleyev medlem utenlands tur i 1814, tydelig nedfelt alt som skjer i sine dikt.
   Ikke en ekte sønn av fedrelandet,
   Ikke landet samoderzhavya
   Konge nyttig borger
   Han foraktet slave tscheslavya!
   Men de som sliter med sterk i
   For hjemland Il frihet,
   Zabыvshy alt om seg selv,
   Klar til å ofre alle mennesker.
   Mot de onde tyranner solid
   Han vil være i lenker gratis,
   I timen for gjennomføring rettferdighet stolt
   Og alltid en edle følelser.
   Gjennom ærlig mann,
   Gjennom den sanne sønn av fedrelandet,
   Han levde og Kinchesh århundre,
   Som en god uten samvittighet.
   Den første programleder. Dermed oppfatninger om plikt og ære gode mennesker, og særlig de russiske offiserer var svært dypt. Til tross for at den Decembrist opprøret ble undertrykt, det har gjort en stor innvirkning på den senere historien til Russland, som den nye generasjonen av revolusjonære gikk ut for å kjempe mot eneveldet og livegenskapet.
   Den andre programleder. Som du vet, det nittende århundre. beryktede og lange kriger med folkene i Kaukasus. Kaukasisk Corps ble ansett som den mest intelligente og modig del av russiske menn, fordi hjemme de ble behandlet med respekt, og ble kalt "kaukasiere". I de øvre lag av makt ytret et ord av forsiktighet, som ofitsery- "kaukasiere" var svært rimelig, annerledes fet, uavhengig karakter.
   I dag husker vår nære historie den blodige krigen i XX århundre. i Afghanistan og Tsjetsjenia.
   Derfor spontant nevnte linjene fra diktet Lermontov "valerik."
   Og dessverre mystikk og hjerte
   Jeg sa: "elendig mann.
   Hva han vil! Himmelen er klar
   Mange steder all luft,
   Men kontinuerlig og ubrukelig
   En feider det - hvorfor? »
   Sider: 1 februar  
  Яндекс.Метрика