1 april April Fool dag. Skriptet for voksne

 Script fest, viet til St. 1 april - April Fool dag


 I arbeidet med denne dagen vitser for venner, ikke glem at tegningen kan være et offer selv. I alle tilfelle festival 1 april - en god sans for humor og sjekker til en viss grad stress.
 Gjester er invitert til festen, eller kan komme for tidlig eller for sent på dagen for å være klar for alle eventualiteter. Når gjester samlet kunngjøre en konkurranse for beste tegning (konkurranse holdt i løpet av ferien, og bare på slutten av moro oppsummere og avgjøre vinneren, som delte ut prisen, nødvendigvis morsomt). Da gjestene invitert til bordet. Drikking bør være uvanlig. Du kan legge på bordet blandet med vanlig mat uspiselige måltider eller forkledd som matvarer. Imidlertid bør det viktigste ferie måltid fortsatt være deilig og velsmakende.
 På bordet er fornuftig å holde en konkurranse kort eller veldig morsom spøk. Vinneren avgjøres umiddelbart.
 Etter et måltid kan Fool underholdningsprogram. Her er det viktigste - alternative enkle spill og vitser som det var umulig å vite når du starter en tegning, dette høydepunktet av ferie. I mellom underholdning kan holde konkurranse morsomme oppgaver. Her er eksempler på noen av dem.
 1. Stående på kommoden, svart på utsiden, rød på innsiden. Hva er dette? Svar: overshoe. Hvorfor dresser? Min overshoe hvor jeg vil og spørre.
 2. stikke fra hagen røde hæler. Hva er dette? Svar: krasnopyatochnыy hryadkotorchatel.
 3. De kryper langs taket, flyr rundt lysene, summende på "i" starter. Hvem er det? A: fly. Derfor begynner å "y"? Fordi vypendryuyetsya.
 4. Liggende på gulvet, ble sitert, ingen summende begynner "d". Hvem er det? A: fly. Hvorfor "d" begynne? Fordi dovыpendryvalas (eller en død).
 5. Hvorfor gjorde elefanten øynene røde? A: å gjemme seg i tomater. Har du sett elefanten i tomater - det er hvor stor dekning.
 6. Hvor mye er ti ganger, hundre gram? A: Den kilo (vanligvis folk sier: liter).

 Spillet "Graden av nøkternhet"


 Å fraråde gjester og bringe dem til mer alvorlige vitser, spør dem en enkel, men veldig morsomt spill. Leder kaller forskjellige ord og gjester kor call-laskatelnuyu diminutiv form av ordet. For eksempel:
 mamma - mamma
 slippers - tøfler
 bag - veske
 Lampe - LED
 geit - geit
 rose - roser
 vann - vodka
 Faktisk hengiven redusert form av ordet "vann", selvfølgelig, "Vodicka." Når spille vymovlyat "vodka" host stopper spillet og ble en del av diagnosen: ". Økt butыlyzm"
 Anbefalinger : Det spillet kom ut, er det nødvendig å sette en tilstand som bør reagere raskt og nesten uten å tenke.

 Tombola "SAI"


 I denne tegningen kjøring - statlig inspektør, en av deltakerne - "lovbryteren". Før Tegner holdes "racing". For denne ledende fører to eller tre modige og invitere dem til å overvinne avstanden på "cutting-edge bolidah." Deltakerne rase utstedt plast potter. Etter å ha ledet lagets medlemmer sitte i potter så snart som mulig og prøve å nå mållinjen. Avstand - omtrent fire meter.
 I mål skal "state inspektør", som stopper de raskeste rytterne og forespørsler om å produsere et førerkort og registreringsbevis (deltaker sa at han ikke har et dokument). Deretter Inspector gir puste inn i et rør (rør rollespill luftballong, gjør inspektøren "lovbryteren" å puste før ballen ikke vil sprekke). Etter at partiet er invitert til å gå den distansen, når røret er fortsatt skadet. For å gjøre dette, spilleren bind for øynene, og på gulvet foran ham satt en linje av fire eller fem tomme flasker, blant som "ofre" og å gå. Etter "offer" med bind for øynene, rene flasker. I løpet av publikum til å le og råd "lovbryteren" snor seg langs gulvet.
 Etter tegningen "state inspektør" hands "lovbryteren" "flytende forfriskning." Dette kan være en flaske vin eller vodka. I alle fall må prisen være alvorlig nok til å trøste den "offer".

 Game-tegning "IPS"


 Alle deltakerne sitter i en sirkel fest. Foreleser sa: "Hver av dere er IPS, alle har sin egen, og din oppgave - å finne den. Deltakerne blir bedt om ledende spørsmål om deres IPS. Spørsmålet bør stilles på en slik måte at det kan svare "ja" eller "nei". Spillet spilles så lenge noen av deltakerne vil gjette at IPS - det er bare "min høyre nabo."
 Lederen må alltid huske at svarene han skulle gi den til høyre nabo spiller.

 Tombola "Refleksjoner"


 For å tegne valgt "offer", som gir en enkel oppgave: å koble på papir ti poeng, vurderer brevet bare etter refleksjon i speilet. "Sacrifice" synes rekvisitter: et speil, en markør og papir. Mens tilbyr tilkoblingspunkt, noen av deltakerne sa rolig poster rysuyuschym ord. Etter å ha testet dette "språket" bør lese tittelen "Hva (offerets navn) sa i bryllup natt."
 Kvelden fortsatte å danse. Midt moro der "Gypsy", og tilbyr penger eller formue hånd.
 Her er noen eksempler på prognoser.
 1. Vent til dere, unge, ulike sykdommer, infeksjonssykdommer. Nei, ikke så ille linje, og som hendene skitne.
 2. Wai, kjære, jeg ser alt, vet alt, i morgen skal du kjøre for en øl i kveld - for jenter.
 3. Å, kjære, du får et slag! Om morgenen når du kommer opp på vekten.
 4. Å, jeg ser du legger øynene på, og selv hjertet, lungene, leveren. En topp noe lang, tynn A sild!
 5. Søvn du, kjære, mykt, søtt Mens du sover kake fra under du tar det ut.
 Vel, hvis prediksjon vil referere okkupasjon person du gjette. Da blir det enda morsommere.
 På slutten av ferien oppsummerer vitser og morsomme alle deltakerne får tildelt premier. Ofre Tegner hendte salgsfremmende gaver. Eksempler latterlige priser:
 1) liten suvenir pakket i et stort antall bokser, som dukker;
 2) kål, som kuttet kål, og den resulterende tomhet passe et stykke papir med ordene: "Dette er flott, men tror på eventyr! ";
 3) fra boksen under skoen med en liten spalte på side, et lite hull utstikkende enden av tauet nær kuttet inskripsjon: "Smykny på et tau" (inne i boksen - en spole av tauet lengde på minst fem meter);
 4) halskjeder laget av godteri;
 5) speil som sier "det er deg";
 6) ikoner med morsomme inskripsjoner;
 7) "designer" - fyrstikkeske og lim-stick;
 8) "bruker eiendomsmegler" - barne eventyr "The Mansion";
 9) "nybegynner musiker" - fløyte eller rasle;
 10) "sett en ekte mann" - en flaske øl og avis med et telegram.
 Forutsetning: alle medlemmer av partiet måtte pakke ut gavene sine.
 Og den siste. Latter forlenger livet, det er kjent sannheten, så ler ofte, med eller uten. Bare husk at ikke alle kan sette pris på en spøk om han var et offer for trekningen. I alle fall, din oppgave - å muntre opp venner, og i alle fall ikke å le av dem. Vi ønsker at du skal ha alltid vært gode vitser og vennene dine vil være i stand til å vurdere tilstrekkelig. Hvis du vet at en person ville bli fornærmet, ikke stole på ham rollen som offer.
 Vi ønsker deg en god jul!  
Barn på ferie 1 mai

 Day of Spring og Arbeiderpartiet. Historier for barn


 Navn på i fjor vår måned er avledet fra det latinske ordet Maius. Blant romerne var det viet Maya, gamle italienske gudinnen for fruktbarhet, våren og fjell. Fem måneder i den romerske kalenderen, ble han etter reformene av Julius Cæsar. Det var en gang innbyggerne i halvøya møttes første dag av helligdager og festlig mai, merking gjennomføring av feltarbeid og bringe bønn til gudene at deres arbeid ikke går tapt våren og plantet felt ga god stigen.
 Mai i slaviske kalender kalt "May" - Månedersveksten av gress I dag er navnet og mai måned på hviterussisk, og ukrainske språk. Men i den slovenske språket "May" - i april, mai, bare i april kalt "små May", og mai - "big May". I mai kommer vi til den virkelige våren, dagene er lange og nettene er korte, alt blomstrer, retur trekkfugler.
 I vår offentlig kalender denne måneden markerte første røde mai - Spring og Arbeids- og mai 9 - Victory Day.

 Vår og Labour Day


 Ikke så lenge siden, kalt mai i vårt land International Workers 'Day. Holiday feiret demonstrasjoner, en av dem blir holdt i Den røde plass og ble kringkastet over hele landet på alle TV-kanaler og radio.
 Tradisjon feire May Day slagord og bannere povelasya langt fra 1886, da USA 1. mai i Chicago arbeidere streiket og tok til gatene krevende en 8-timers arbeidsdag. Marsjen endte i sammenstøt med politiet og blodsutgytelse. I 1889, til minne om de drepte i dag arbeider av Paris II International Kongressen vedtok de årlige May Day demonstrasjoner.
 May Day i Empire of massedemonstrasjoner fant sted fra 1897, men bare etter Februarrevolusjonen i 1917 begynte å feire May Day publikum. Etter Oktoberrevolusjonen at dagen ble en offisiell helligdag, og i 1992 ble det omdøpt til Day of Spring og Arbeiderpartiet. Nå, på denne dagen, noen nevner Chicago arbeidere og nesten ingen tar til gatene med politiske krav. De fleste foretrekker å bruke dagen til å slappe av og ha det gøy, ha en piknik med venner i friluft eller bare gå til landet.

 Spill for lystig lag


 Antall spillere: 8-10 å ha minst to lag.
 Du må : Blindfold for alle spillere unntatt kapteiner.
 Hvert lag velger en kaptein, eller føreren av toget - som du vil. Da alle gruppemedlemmene er på rad en etter en og la hendene på skuldrene til den som står foran en venn. Kapteinen på hvert lag blindfold seg selv og sine spillere - ingen blindfold er den siste i slutten av linjen.
 Nå kapteiner på begge lagene må godta som fører de sine tog: den ultimate stasjon kan være hva som helst - et tre, en bygning, naboens gjerde. Skisserte formål, kapteiner som fører til det tog mens de er forbudt å snakke, kan de gi instruksjoner berører skulder står foran en spiller som passerer dem til neste og så kjedet før signalet når den første mannen på rad, og at ingen trinn i den retningen. Vinneren er det laget som først kommer til endestasjonen.
 Legende:
 • Bomull på høyre skulder - "Sving til høyre";
 • Bomull på venstre skulder - "Ta til venstre";
 • bomull på begge skuldrene på en gang - "Just go."

 Charade


 Her kråke gråt -
 Vi hørte i begynnelsen.
 I sumpen zavershene.
 Totalt - herre over skaperverket.
 * * *
 Fest toppnote
 Du ukrashenya hjort,
 Og dette vil du finne
 Tung trafikk.  
Яндекс.Метрика