Extracurricular begivenhet for Valentinsdag for 2. klasse. Scenario

 Scenario fritidsaktiviteter "Valentinsdag" i barneskolen.


 Scenario konkurranseprogrammet på Valentinsdag i grunnskole.


 Valentinsdag 2 klasse. Scenario


 Mål: introdusert til historien om feiringen av denne dagen; utvikle et ønske om å gi andre en god stemning.
 Utstyr : Heart, valentine, to store poster i form av hjerter, spillet "Dart" premier til konkurransen "Best Valentine".

 Kursfritidsaktiviteter


 - Den fjortende dagen i februar -
 Valentinsdag, si.
 Jeg velger dere alle,
 Fordi som mest av alt.
 Story Teacher
 - Hva festen vi feirer i dag? (Svar barn).
 - Og det var en feiring, vet du? (Svar barn.) Ja, det er mange forskjellige versjoner. I dag vil jeg fortelle deg den versjonen som jeg liker mest.
 Legends beskrive Valentine som en god venn av barn, var han alltid snill mot dem, behandlet med godteri, spilt, undervist liv, fortelle interessante historier. Når Valentine var i fengsel, til barn støtte og heie hans venn kastet stavene gjennom gitteret små små notater med bildet av kjærlighet og lidelse av hjertet, som senere ble kjent som Valentine. Det er historien.
 I dag du lært versjon av opprinnelsen til denne ferien. Og hva ferie uten konkurranse?
 (Barn er delt inn i to lag. Ombord festet to store poster i form av hjerter. Under arrangementet, lag fylle disse stort hjerte små hjerter, opptjent i konkurransen.)

 Konkurransen "Hvem hilse denne dagen? »


 Mål:
 På War lese bøker
 Bare de modige (gutter).
 Sy dukker skjorter
 Handy (jenter).
 Hvis jeg bære en lue,
 Jeg ser ut som (paven).
 Vi state fast, høyre:
 Bedre enn noen i verden (mor).
 Hvis plutselig blitt vanskelig,
 Vil komme til unnsetning (en).
 - Tidligere hjalp rim,
 Nå var farligere.
 Du, min venn, ikke hastverk,
 Popadysya ikke hekta!
 Mål:
 Dette er en ferdig deig fantastisk -
 Velsmakende fôr barnebarn (min bestemor).
 For våre fat pickles
 Sette sammen, spør vi (hans bestefar).
 Oh, og en elsker av søte pærer
 Vår Katie Jr. (bror).
 Bonnet thingies i zshyyete
 Med sin mor sammen (søster).
 De snakker om høres enda
 På skolen vi med deg (lærere).
 (For hvert riktig svar teamet får hjerte og fester det til en stor plakat av hjertet.)
 - Hvem bør bli ønsket velkommen, vi har lært, og hvilke ord? La oss prøve sammen for å gjøre hilsenen.
 (Hvert lag hilser det andre laget. Det laget som var det beste hilsen hjerte blir.)
 Valentinsdag - St. Valentinsdag. Mer enn to hundre år nedlatende de som elsker Vel, vi antok at bare noen voksne har rett til å forelske seg i. Og barna kan bare le eller erte dem, "Body-Body-deig, bruden og brudgommen! "Dette dum og stygg. Fordi kjærlighet kan ramme en person selv i barnehagen. Og en slik mann kan bare misunnelse (ikke fnise) fordi hans liv man kan se dette mest fantastiske følelsen i verden.
 Vi har så mye kjærlighet. Så, tilsynelatende, all kjærlighet, som klassekamerat som stjerne i filmen eller scene, som i sitt yrke, og så videre. D.
 Så Valentinsdag feires alle - voksne og barn. Med familie, venner. Feire en lang tid. På denne dagen aksepterte hans elskede eller valgt en å gi noen gave. Men gaven må nødvendigvis ta form av hjerter, enten eller pute boksen for håndarbeid.
 I tillegg besluttet i dag å gi hverandre kort - Valentine - med hjerter, selvfølgelig.
 Spillet "min halv"
 I klassen arbeidet gjort tidligere små papirhjerter, skåret i to halvdeler (kutt i alle hjerter skal være annerledes). Halvdeler distribuert til barn. Når du blir bedt ledende spillerne prøver å finne "sin" kompis. Vinneren er det laget hvis spillerne gjøre det raskere for alle. Teamet tildelt hjerte.
 Spillet «Hvem stjal mitt hjerte? »
 Lederen sitter på en stol med ryggen til de andre barna. I hendene reservert for ryggen, det holder papiret hjerte. Noen med barn stille kommer tilbake og tar hjerte tilbake på plass. Bly snur og spør: «Hvem stjal mitt hjerte? Det er deg, Anne? "Du kan bare gjette tre ganger. Hvis du kjører gjetninger, det forblir på stolen og fortsette spillet. Hvis ikke, er stedet kidnappet hjerte.
 Vertene er valgt barn fra ulike lag. Teamet, som foredragsholdere ofte gjettet får hjerte.
 Spillet "Arrow av Cupid" (for å bruke spillet "Dart")
 Spillet involverer alle. Spillerne bind for øynene prøver å få en pil i hjertet, malt på veggen. Fra hvert lag samme antall deltakere. Det laget som tjente mer poeng får hjerte.
 Valentines konkurranse
 Barn av ferdigmalte valentine. Feiringen oppsummerte konkurransen, vinnerne blir premiert.
 Spillet «Happy Valentines person"
 Hvert barn med papir kutt og stort hjerte med små hjerter "tegner" nese, øyne, munn, ører. Den som vil mest interessant eller morsom person som mottar en premie.
 Vikle opp
 - Gutter, vi alle deler en kjærlighet. Det kan sammenlignes med lite sol, noe som gjør oss snill, følsom, vakker, interessant og elsket. Tenk deg: tapt kjærlighet i en mann. Lukket Thunder vår solen. Det er en ond trollmann og plassert en forbannelse over oss - alt glemt hvordan å elske. Husk eventyret "Mary-elskerinne." Hva hun ble fascinert av vann konge? (Likegyldig).
 Så det viktigste - ikke mister sin sol - kjærlighet. Og noen ganger i vanskelige situasjoner er det svært vanskelig. Å elske en person som bor på jorden, er det nødvendig å vite noe veldig viktig å huske det alltid, at ingen kan ødelegge det.

 Tilleggsmateriale for lærere


 Spillet "Broken Heart"
 Pre-laget papir med rosa og røde hjerter. Hjerter halvert: ett skriftlig spørsmål, på den andre - svar. Saken deles ut til spillerne. Hvis du vil gjenopprette et knust hjerte, bør deltakerne spille riktig svar på spørsmålet. Spørsmål elektiv lærer.
 Spillet "Mail"
 I friminuttene den dagen kan tilby barn leke i "Mail". Du må forberede seg på forhånd "postkasse" (hvilken som helst boks med prorizzyu) og papir ark (blader). Det er lurt å advare barna om dette spillet, slik at de kan ta en valentine for sine venner, klistremerker og forberede teksthilsener.  
Konkurranser og spill for bursdagsbarn

 Vanligvis når foreldre planlegger å feire fødselen av et barn, de har et spørsmål: hvordan å muntre gjester bursdag eller bursdag jente og gjøre bursdag barnet var interessant og morsom? For å oppfylle denne oppgaven vil bidra tilbød oss ​​spillet. Fordi moro og aktive spill som alle barna. Vi tror at barna er intet unntak til denne regelen.
 Disse spillene, kan du også bruke på andre familieferier, for eksempel ved feiringen av 8. mars og nyttår.

 Spill og konkurranser for barn FERIE


 La oss møtes


 Det hender at et selskap i den hjemlige helligdager er barn, fremmede for hverandre. Hvordan du installerer? Selvfølgelig, tilbyr å spille, så ingen er det ingen ulempe.
 Barna blir tatt i hånden og stå i en sirkel. Inne i sirkelen er bursdag gutt eller valgt vert. Alle barna på teamet eller lydopptak muntre barnesanger begynner å bevege seg i en sirkel til høyre. Bursdagsbarnet er igjen vendt gjestene. Ved kommandoen "stopp" eller pause i musikken stoppet alle barn. Bursdager kjent med barnet, som var å møte ham. Spillet gjentas så mange ganger som barn i en sirkel til helten for anledningen kunne møtes med alle. Voksen musikken stopper og sier "stopp" i møtet med en annen ukjente barn.
 Hvis alle barna kjenner hverandre, kan dette spillet bli gjort annerledes. Alle stoppet på signal kontrast feirende hilser ham, forteller ham komplimenter.

 Formel 1


 Opptil to pinner (du kan blyant) bundet med tau av lik lengde (3,4 meter). Til de frie ender av tauene som er knyttet til maskinen. "Finish" møtt av begge spillerne, kan du sette tape eller kritt omriss.
 Andre befalt: "En, to tre, begynne! "To spillere starter fort tau snelle på blyanter. Hvis maskinen fortsatt krysse mållinjen, vinneren.
 Deretter konkurrere neste par. Vinnerne møte semifinalen og konkurrere med hverandre. Champion er tildelt "super premie."

 Vanja-ease


 Denne populære barnespill "Vanja-ease" fit for et selskap som ikke har mer enn fem barn, og rommet er ganske smidig.
 Barn blir oppdratt "tog" som er, en etter en, hendene på skuldrene hans er fremover. De begynner å flytte programleder "Vanja". Så sier: "Vanja, Vanja, enkelhet, kjøpte en hest uten hale." Når ordene "fikk den bakover og gikk inn i byen" alt går i motsatt retning, bakover. Deretter stoppe og si, "En, to, tre, fange! "Da barna scatter i ulike retninger, og" Vanja "fanger spillere.
 I stedet for "Vanja" bør kalles barnets navn, står først. For eksempel "Sasha-ease." Ved å gjenta spillet, leder det neste barnet (Misha, Misha-ease).

 Barnas spillet Gospodarochka


 Involverer to eller tre personer. Det er nødvendig å demontere i separate hauger blandet i en kopp erter, bønner og belgfrukter, perler eller to eller tre arter eller pasta - fjær, horn og skjell kan tilby en slik blanding av hver spiller i sin egen spesielle kapasitet. Det kan være kopper eller saltbøsser samme størrelse. Og vinneren er den som fortsatt gjøre ut hele innholdet i skålen.
 Hvis tre identiske små fartøy ikke er der, kan du likevel blande i en stor kopp til å sette spillere rundt og gi dem litt tid. Hvem i den avsatte tiden (ikke mer enn tre minutter!) Demonterte før ham på bordet ville være mer av en håndfull av vinneren.

 Spillet: prøv å gjette


 Voksen gir barna gjette hvor mange godteri eller nøtter er en gjennomsiktig krukke. Eller hvor mye vekt (etter lengde, høyde) denne leken. Gjør hva siden er legging i boken, hvis det er mange sider. Identifiser berøring, som er i posen. Eller D. antar det er en lukket boks som ikke kan være åpen, men du kan ta, riste, snu, og så videre.
 Barn uttrykke sin versjon. Gjett hvem eller hvis svaret vil være nærmere sannheten, og derfor overlevert denne boksen, krukke med innholdet, bok eller leketøy som en premie.
 Naturligvis, voksent materiale i å forberede seg grundig overfører, tiltak, veier det og huske det riktige svaret.

 Barnas spillet: Lån stol


 Alle barn, bortsett fra én, kommer ut av stolen. Med setene opp rekkevidde. Mellom stolene la det være plass til å enkelt kunne passere folk.
 Presenter inkluderer musikk, eller har podzvonyuye en tamburin eller rytmisk slår hendene. Barna gå rundt stolene. Når lyden opphører, prøver hver spiller å ta noen stol. De som ikke har nok plass, ute av spillet.
 Rengjøres en annen stol, og hvis spillerne mye, deretter to eller tre stoler umiddelbart.
 Spillet fortsetter til de siste gjenværende stoler ikke være en av de to smarteste barna. Han - vinneren.

 Barnas spill meanie


 For denne konkurransen, må du ha en masse baller eller ballonger. Konkurrer for to til fire medlemmer. Hver av dem prøver å samle og holde så mange av disse elementene.
 Kan komplisere oppgaven. Hver spiller får tre forsøk som han må ta og flytte til et hjørne kanskje flere baller baller.
 For å gjøre det, og erklærte at hoved meanie. Hvis du føler at dette kan fornærme barnet og ikke le, ikke si ordet! Prisen deles ut til vinneren i alle fall.

 Denne heldige?


 Barna er delt av to par og stå opp for paret. Par løfte lukket hånd. I ryggen gate dannet av ett løp føre alle par. Dermed hver siste par, Løping blant alle barn, er på den første.
 Alle par sammen gradvis skiftet til ikke gå utover den tildelte plassen for spillet. Fortrinnsvis å gjøre narr ledsaget av musikk.
 Før spillerne tilbake til dem er ledende. De kan være en far, en karakter eller bursdag. Han har noen få par av premier, som to penner, to markører, to slikkepinner, to bokmerker for bøker, bærbare og to t. E.
 Når verten sier "Stopp! "Spillere (og musikk) stoppe. Lede, uten å snu, sier: "Dette paret av sjokolade! "Så kommer tilbake og hendene par som var på dette tidspunktet rett bak ham (dvs. det første paret), søte premier. Satser på at neste gang vil være i front av ordet "stopp! "Kan få bærbare og bokmerker.
 Spillet er laget for så lenge de ledende kjøre ut premier. Det er mulig at noen par vil få premier ikke alle, men noen - to eller tre. Her er hvordan noen heldig!

 Barns lek Dance med oppgaver


 Barna danse til favorittmusikken tilfeldig. Ledende tidvis roper ord kommando som dans må umiddelbart gjøre av. For eksempel, kan verten be alle fortsetter å danse i par eller treere, eller slange kjeden gå for bursdagsbarnet, deretter rekonstruert i dans og så videre. D.

 Hilse sang


 Bursdager utenfor døren. Gjester som velger hvilken sang de skal utføre for ham. For eksempel bestemmer seg for å synge med koret "Song of krokodille gener."
 Alle deltakere må uttale ett ord av den sangen, og på samme tid. Derfor enige om hvem og hva er ordet av det valgte sangen vil snakke. Hvis mange barn, blir de delt inn i grupper, som hver forsterker hans ord.
 Bør gråte sammen, på kommando (f.eks gest). Noen rope "dessverre" andre (denne gangen) - "Dag" og andre - "fødsel", den fjerde -. "Bare" og så videre D.
 Retur, må bursdagsbarnet gjette hvilken sang det ønsker å oppfylle gjester. Hvis du gjettet riktig, så glad for å høre eller synge sangen med gjestene.
 Hvis første gang sangen er ikke othadana, deretter gest arrangør ord gjentas igjen. Dermed er helten for dagen fikk en ny sjanse til å høre og tolke en sang og innbydende - endelig synge den, til glede og en bursdag.
 På nyttårsfeiring fra publikum kan få Julenissen og Snow Maiden og barn, delt inn i tre lag, chan ordene "i skogen", "født" og "tre". 8. mars far og barn på samme måte kan utføre din favoritt sang for mamma.

 Ymenynnaya


 Gjestene er runde dans rett. Inne i sirkelen til venstre beveger bursdag. Han bød eller synge (melodi vilkårlig):
 I sirkelen jeg går,
 Jeg finner et par.
 Kom igjen, Olenka (Sasha) - venn,
 Gå med meg i en sirkel!
 Bursdager viser et utvalg av valgt barnet. Neste kamp kan utvikle seg i tre forskjellige versjoner.
 Det første alternativet
 "Min venn" med bursdagsbarnet danser i en sirkel, og andre barn klapp. Senere de også kan bli med i dansen.
 Det andre alternativet
 Bursdager og invitert til å danse sammen i en sirkel. Da de hver invitere en ny partner. Nå sirkelen danse to par. Deretter velger hver av disse fire en annen "druzhochka" i midten av dans for fire par. Og så lenge ikke alle barn vil bli invitert til dans.
 Det tredje alternativet
 Bursdager avslutter sin tekst disse ordene:
 Vi er med deg nå kjøre,
 Får all fangst!
 Spillet blir "dohanyalky." Bursdager av "druzhochkom" fange andre barn. Spillerne løper, men fryse på plass, eller gå og sette seg ned når du kjører å røre dem.
 Bursdager og "kjære" kan holde en konkurranse mellom de som fange flere spillere. I dette tilfellet blir hvert barn fanget i feil retning, som er festet ved den som presenterer fanget ham.

 Barnas spillet "Finn og navn"


 Dersom festivalen holdes i tett, rotete med møbler rom hvor det er ingen mulighet til å holde utendørs spill, kan bursdagsgjestene gis i oppgave å finne et rom så mange ord i samme brev. Brevet indikerer fødselsdag ved å åpne en favoritt bok på alle sider.
 Eller lete etter ting som begynner på samme bokstav som navnet på helten for dagen. For eksempel, for å bli kalt Sasha ord med bokstaven "s" (glass, vegg, stol, stearinlys, salat). Og Katie plukke ord med bokstaven "K" (bok, stol, katt, baby, ketchup, peis). Vinneren deltaker beskrev flere ord én bokstav.

 Barn leke katt og mus


 Presenter - "katt" (du kan binde på halsen bow), andre - "mus". "Cat" er å sitte på en stol og later som han sov. "Mus" forsiktig, flytte rundt i rommet på tå rundt en katt eller spredt og fordømme, først sakte, så høyere og høyere:
 Tra-ta-ta, tra-ta-ta,
 Vi er ikke redd for katten.
 Vi Kota vorkota,
 Pakk gate!
 "Cat" våkner opp og går meow mus.
 Trykk på "gris" under "sleep" er forbudt!

 Barnas spill Brød


 Russisk folkemusikk spill
 Barna er delt inn i to lag. I hver av dem spillere likt, og de er i orden. Lagene er i en rett linje mot hverandre. Avstanden mellom de to lagene var stor nok.
 I midten av området i tråd med lagene, strengt i mellom dem, kneler ett barn. Denne "brød". Han ble valgt schytalkoy forhånd.
 Alle spillere, med unntak av "korn" kor begynne å uttale ord:
 Det er høy
 (Løft hendene opp)
 Her er bred
 (Fortynnet hånd i hånd)
 Rizh og spise!
 (Klapper i hendene "rizh")
 Etter bomull de første spillerne på begge lag er brutt opp fra stolen og prøver å kjøre først og røre "brød". Spilleren som gjorde det, forbruker og tar bort "brød" til sitt team. Stiger de er bak andre spillere. Mindre fornøyd spillerens motstandere hadde blitt "brød" og setter seg i hans sted.
 Spillet gjentas. Igjen, ytrer den samme ord kor og utførte de samme trinnene, men nå disse spillerne på begge lag (nå var de første) konkurrere om "brød".
 Spillet slutter når alle deltakerne begge lagene posorevnuyutsya sammen. Vinneren er det laget som har blitt flere spillere. Derfor tok de ofte en "brød".  
Яндекс.Метрика