Extracurricular hendelse i klasse 4 på: Valentinsdag

 Scenario fritidsaktiviteter frem til 14. februar på barneskolen
 Extracurricular hendelsen inntil 14 februar Valentinsdag, grad 4. Scenario
 Mål: fremme emosjonell og sensuell sfære av barn; fremme barns kollektive samhold; å danne et inntrykk av de estetiske normer for kommunikasjon mellom kjønnene.
 Forberedelse:
 1. Be elevene å forberede en 2-3 historien om Valentinsdag.
 2. Gi barna utforske jobb dikt om kjærlighet, koker overraskelse gave til din venn eller noen som liker en klasse (forutsetning - gaven bør plasseres i håndflaten).
 Utstyr: tapen; to bokser; eple halverer papir (antall barn i klassen); godteri bandt dem med tråder; premier i konkurransen.

 Planlegg fritidsaktiviteter


 I. Innledende bemerkninger.
 II. Rapporten "Historie Holidays".
 III. Konkurranser.
 1. Finn den halve.
 2. På siden av veien.
 3. Motalschyky.
 4. Song of love.
 IV. Avsluttende merknader.

 Kursfritidsaktiviteter


 I. Innledende bemerkninger


 Klasselærer. Hei, venner! I dag skal vi snakke om kjærlighet.
 Ikke bare den dagen, min venn,
 Du kan høre hjertet banke.
 Måtte hver dag er nær deg,
 Vi vil gjerne fest.
 - Hva festen vi feirer i dag? (Svar barn).
 Høyre: Valentinsdag eller Valentinsdag.

 II. Rapport "Historie Holidays"


 Klasselærer. I tradisjonen med å feire Valentinsdag dukket opp nylig, så for oss at det kan bli sagt, den nye ferie og vi vet lite om det. Men
 Valentinsdag i, som i alle andre ferie, har sin egen interessante historie. Dette vil fortelle oss {navn, etternavn).
 (Tale studenter rapporterer.)

 III. Konkurranser


 Klasselærer. På bestemte seg denne dagen for å gi gaver, lage overraskelser. Alt dette vil være, men litt senere. Nå foreslår jeg at du leke deg litt. (Les diktet.)
 Valentinsdag -
 Som en forsmak på våren.
 Dette navnet-dagers hjerte,
 Det er en glede for nyhet.
 Det hele startet med kjærlighet:
 Og jorden og himmelen,
 Bare, uansett hva du sier.
 Uten kjærlighet, ville ingen ha vært.
 1. Finn kompis
 Klasselærer. Du vet sikkert at en kjær er kalt den andre halvparten. Ifølge gamle legenden, da Gud skapte skapninger fornøyd med all sin sjel, som konkluderte med en mannlig og kvinnelig, og sette dem i himmelen. Men djevelen har delt alle sjeler, som epler, i to halvdeler og falt til bakken. Siden disse er spredt over hele kloden halvdeler søke hverandre for å finne lykken igjen.
 Har du funnet din sjelefrende. Hvem vil gjøre det raskere enn andre, vil motta en premie.
 (En kartong med eplehalvdelene er gutter, og en annen boks -. Eplehalvdelene for jenter Mens musikken, må du finne din sjelefrende Vi vant parene motta premier..)
 2. På siden av veien
 Klasselærer. De sier at kjærlighet folk kan lese hverandres tanker. Jeg inviterer deg til å ta del i de neste konkurranse par som har funnet din sjelefrende bruker epler. Tenk deg at du står på forskjellige sider av veien. Gaten støy. Gutt gester inviterer en jente på en date. En jente har å gjette hvor hun er invitert, i filmer, på utstilling, en kafé og t. N.
 3. Motalschyky
 Klasselærer. Hvis du ønsker å behandle din sjelefrende godteri? Så ta del i konkurransen.
 (Ta del to Alle får en blyant og tråd, tråd ene enden bundet godteri Oppgaver -... De fleste av hans rival vind tråden på en blyant Dette kan bare spilles av på
 blyant. Holde en hånd blyant og et sekund vind tråden er ikke tillatt.)
 4. Love Song
 Klasselærer. Til alle tider, kjærlighetsdikt dedikert til hans omganger: For man lese hans noen-andres arbeid. Jeg foreslår at du tar del i en poesi konkurranse.
 (Elevene forteller diktet.)

 IV. Lukke Merknader


 Klasselærer. Har kommet til slutten av ferien vår på Valentinsdag. Vi ga hverandre en god stemning, men det er ikke alt! Det er på tide å gi hverandre gaver og gode ord å fortelle ham at du liker. Selvfølgelig, du allerede vet på forhånd hvem som ønsker å gi en gave. Men vær forsiktig, har vi en forutsetning: Hvis personen du ønsker å komme er allerede til stede, må du nøye se deg rundt og presentere en gave til noen som ikke allerede har. Jeg håper å gjøre valget vil være lett, fordi hver av dere har mange venner i klassen.

 Tilleggsmateriale


 Forslag til Valentine
 Jeg gir min kjærlighet og Valentine,
 Å smelte februar hrustynku.
 Jeg ønsker deg det beste av inntrykk
 Fra oppriktige og gode ønsker!
 * * *
 Gjett som valentine?
 Hvem ga hjertelig?!
 De som bekjenner hengivenhet
 Heller oppjaget?!
 * * *
 Ta dette med et smil valentine
 Og se nøye på bildet!
 Jeg gir ord om kjærlighet og voshyschenya
 Og Valentinsdag - Cake og gratulerer!
 * * *
 Gjett som "hjerter"
 Hold deg nå i hånden,
 Hvem elsker deg så hardt
 Og svever i skyene?!
 * * *
 Motta en gave denne valentine,
 Av våren det mer nyttig vitaminky!
 Si tre ganger om dagen og zvorushuysya.
 Jeg elsker deg, smiler oftere!
 * * *
 Jeg gleder meg til midten av februar
 Gjennom hele vinteren, fra desember!
 Jeg ønsker å gratulere dere alle snart,
 Jeg gir hjerte til aloe minne!
 * * *
 La livet er alltid utmerket:
 Hjemme, på skolen, i vennskap, i person!
 En Valentinsdag jeg vil ha
 Elske! Og velkommen.
 * * *
 Den følelsen du vil at kun skilt
 Jeg ønsker å hilse elskere!
 Få en gave til alle blomstermarkedet,
 Og på toppen av fjellblomster valentines!
 * * *
 Jeg ønsker en lykkelig Valentinsdag velkommen,
 Jeg gir en valentine til minne!
 Beundre, lese og holde,
 Og hvis du savner - ring meg!
 * * *
 Ingen jeg kjenner best
 I hele verden, hele verden!
 Du skatt universet,
 Min lykke i verden!
 Fra historien om ferie Valentinsdag
 14 februar - Valentinsdag, Internasjonal dag for elskere og kjærester. I europeisk kultur er en feiring kjent for lenge siden, for å feire festen for ugifte kvinner og single menn registrert XIV århundre. Det er imidlertid kjent i forskjellige land på forskjellige måter. For eksempel, i Sverige er det en ferie kalt Day of hjerter i Norge - Glad romantisk.
 Det finnes flere versjoner av utseendet på ferie Valentinsdag.
 Versjon One. Ifølge mange tror 14 februar natur gjør en skarp sving til våren, fuglene begynner leik, parene flyr på himmelen, og dermed åpne "Season of Love". I komedie av William Shakespeares "Midtsommernattsdrøm" Glad Valentinsdag kalles fugler.
 Versjon venn. Ifølge den romerske kalenderen nyttår i midten av februar. Vi kan anta at i det gamle Roma, som i løpet av juleferien ble tatt for å gjette dommer. Kanskje fordi 14 februar begynte å feire Valentinsdag.
 Tredje versjon. Det er forbundet med navnet på den unge kristne - Valentine lege som fordømte gikk til fengsel, når i Roma raste våren og fjærfe åpnet "Season of Love". Barna løp til vinduene i fengsel og kaster sin eldre venn små notater av gratulasjoner, kjærlighetserklæringer, gratulerer og ønsker. Kids Valentine prøvde å hjelpe, støtte og oppmuntre den. Fengsel oppsynsmann, en hard mann, hatet kristne, en tilhenger av keiser Claudius forvist barn. Men da han leste notatet naive barn, funnet ut om den uvanlige medisinske evner til fange. I tilsynsmann elskede datter var blind fra fødselen av. I ferien er hun alltid sitter hjemme. Det var ikke til å finne en kjæreste - som trenger blind brud? Deretter, i strid med loven, brakte veileder hennes datter til legen fangen, ikke forventer at en tragedie til en annen endring.
 Valentine visjon returnert jenta, og hun elsket det. Men kort og ulykkelig var hennes kjærlighet. Snart Valentine henrettet. Deres kjærlighet er fortsatt ett sertifikat som ikke har glemt legende - en liten bokstav, nesten notelet, valentine, som vi nå si, det var den unge mannen for sin elskede, beskjedent signert på slutten: "Din Valentine".
 Det er ikke kjent hvem som ba til Gud deretter brakt opp i hedendom datter veileder, men kanskje det var første gang hun utbrøt: "Han er hellig! »
 Det er også en legende som før han ble henrettet, skrev Valentine til alle venner og tilhengere av mange notater. Dermed ble født tradisjon for å gi valentine. Det var denne helgen er skytshelgen for alle som elsker.
 Fjerde versjon. Det antas at Saint Valentine - en biskop Ter - nyyskyy. Han ble kronet unge par mot ordre fra keiser Claudius II, som foretrakk at hans hær hadde så mange single menn, fordi jeg tenkte at gifte soldater - fattige soldater. Biskopen ble fanget og brent på bålet, ifølge én versjon, februar 14, 270 p I Roma, på den andre -.. 360 p I Terni.
 Valentinsdag - er også navnet dag alle kalt Valentin og Valentina. Valentinsdag besluttet å ønske alle mennesker du er glad i, mammaer og pappaer, brødre og søstre, nieser og nevøer og selvfølgelig venner. Selvfølgelig, 14. februar - svært praktisk dato for å tilstå elske lenge ønsket objekt, huske at kjærlighet alle aldre.
 I XV århundre. Britene begynte å vurdere denne datoen som en utmerket mulighet til å forklare i kjærlighet skriftlig. Valentine innrammet ornamenter, malerier, papir og ekte blonder. Disse var virkelige kunstverk. En detalj er gjentatt i alle sine brev - symbol på hjertet, som har blitt et emblem av denne høytiden for all tid. I 1820 alle i samme England startet produksjon av spesielle ferie gratulasjonskort. Til tross for at posttjenester i det nittende århundre. . slave smelte er ikke like raskt som i XX århundre Statistikk registrert: 14. februar 1834 for eksempel, bare i London postkasser manglet ca 60000 tilståelser skrevet i dypeste følelser.. Men blekner dette tallet i forhold til antall kjærlighetserklæringer i posten i 1988 så ble sendt til rundt 16 millioner kort. Det er anslått at i 1995 tallet nærmere 30 millioner.
 Interessant, er det spesielle regler for etikette for Valentine avsender. Først, har avsenderen å gjøre er å ringe til sin spesielle interesse og nysgjerrighet. For det andre må avsenderen holde på hemmeligheter og anonymitet. Det er en tredje regelen: hele året for å være lojal ridder eller dame av hans hjerte kjært reisemål. Men denne regelen sjelden noen kjører.
 Av XVII århundre. Tradisjon velger kjær for et år allerede eksisterte bare som en spøk, ofte like moro for barn. Og blir harmløs moro, vanligvis opprettholdt ikke bare ugifte unge. I S. pips dagbøker (1633-1703) finner vi et levende bilde av London-livet, gjenskapt med mange flotte detaljer. På St. Valentine sendt til alle venner. Voksne gifte mennesker også kjøpt sin favoritt Valentine og venner i år. Og fordi det er blitt bare et spill, mann og kvinne er nå lov til å ha noen Valentine eller Valentine. Men - Valentina - var kvinner lage gaver, gi blomster, skrive kjærlighetsbrev.

 Funksjoner feirer Valentinsdag på skolen


 1. Presentasjon kurver og blomster gjennom skolen post.
 2. I vindusglass eller spesielt forberedt står markører kan skrive noen kjærlighet anerkjennelse aforismer om kjærlighet, sine egne og andres dikt.
 3. Alle kan spå på papir tusenfryd. Daisies festet til veggen på baksiden petals skrevet ord: kjærlighet, ikke liker, spytte, kyss, til hjerte skyve helvete sending. (Kan også være skrevet humoristiske spådommer, for eksempel: "Det vil være din følgesvenn (ledsager) mann med blå øyne, god og behagelig natur, men over deg i en meter Lykke til.!")
 4. hellig skrive navnene deres på hjerter: jenter - i rosa, de unge menn - i rødt. Hjerter kaste en god mugger. Da vil de få de hjerter, finne ut navnet på brudgommen, bruden.
 5. I den engelske landsbyen unge menn ga hverandre den dagen med halm vevde bånd - et symbol på kjærlig union. Bow måtte spare hele året. På skoleferien jenter kan gi guttene laget av hånd mann buer eller halstu - ki-sommerfugler. Og gutta kan gi blomsterpike, gjort sine egne hender, eller stor hjemmelaget godteri. De bør komme opp: stuffing, og en spesiell wrapper - oppkalt, bilder, dikt.
 6. Valentinsdag må passe kjolen har så mye sydd applikasjoner, hjerter og annet tilbehør for å pynte seg i form av hjertet. Kostyme denne dagen - en plass for kreativitet.
 7. Alle deltakerne på festivalen holdes i hallen på pass. Pass - et stykke papir med ordtaket om kjærlighet og en falsk signatur, for eksempel: "Beatrice av Zaragoza", "Montyhomo - hauk klo." En egen jury vil velge ut de 10 beste aforismer lese dem oppdage de som plukket opp eller kom opp med de beste, og under hver pris.

 Spill og moro for Valentinsdag


 Hjerte til hjerte. Skjær Paper Heart figurert i to. Hver spiller er å fordele hjertehalvdel. På ordre fra alle spillerne møtes i midten av rommet. Spillere som finner et par først bli vinnere. Bly skjærer med tid til å lære hvor raskt spillerne kan finne sitt par.
 Skjulte Hjerte. Hallen skjult på uventede steder identiske i størrelse og farge papp eller fille hjerte. Lederen sier om dem, og tilbyr alle søker. Den som finner flest hjerter er vinneren og får en premie - kaker i form av hjerter.
 Lykkelig Valentinsdag ansikt. Med massevis av skiver papirhjerter. De trenger å holde seg til tegneark slik som å lage en "ekte person" sitter på en stol "stedfortreder". Hvem vil gjøre det mest interessante og lik den opprinnelige prisen.
 Profil portretter. I den sveitsiske byen Winterthur Museum åpnet profil portrett, klippet ut av svart papir. Kunsthistorikere mener at denne unik type grafer ble innført til Europa fra Kina i det XVII århundre. Der det har sin opprinnelse i antikken. Portrett profil prototype var, tilsynelatende, skyggeteater. Art profil portrett nå nesten forsvunnet.
 Gi spillerne (gutt og jente) svart papir, saks, og de prøver å kutte kjøre profiler av hverandre. Hvem ser ut - han får en premie.
 Broken Heart. Stor rød og rosa papir hjerte delt i to. På den ene side av hjertet til å skrive spørsmålet på Valentinsdag, på den andre - svaret. Spilleren får halv gutt hjertet av saken. Svare hvert spørsmål fra en jente han får en annen halvt hjerte, hvis svaret samsvarer med spørsmålet. I dette tilfellet er "brutt" halvdeler koblet.
 "Heart of Beauty" Fra bokstavene som utgjør disse to ordene må passere ordet - narytsatelnыe substantiver i entall i nominativ saken. Vinneren er ikke den som kom opp med mange ord, og som har forlatt mer originale ordene en gang krysset den samme.
 Hvem sin beste komplimenter. Denne morsomme noen alternativer. En fyr og en jente kan snakke vekselvis til hverandre uten å gjenta, komplimenter.  
Яндекс.Метрика