Gratulerer med påsken i vers

 I Kristi lys søndag morgen begynner med hilsener, mens påske hilsener i vers nyter høy popularitet. Dette skyldes mer rimelig og minneverdig form for språk, samt bredden av muligheter for bruken.

 Hva er bra for påske hilsener i vers


 Det ville synes at all den glede på flotte ferie lett kan stemme og ord, men de er ikke hensiktsmessig i alle tilfeller.
 Vi må starte med en klassisk epistolary genre som postkort og brev. Dermed i Internett-alderen, mange mennesker fremdeles foretrekker å skrive bokstaver, vel, kort - dette er en annen historie!
 I påsken bestemte seg for å gi gaver som er den beste supplement dem og har en dobbel funksjon: på den ene siden i tillegg gledelig donee, på den annen side minner om de fleste donorer. Tilstedeværelsen av gratulasjons rhymes gjør det mer levende og original.

 Hvem egnede hilsener i vers


 Gratulerer med påsken i versene kan velges for pårørende og for kolleger eller bekjente, kan hellig allsidighet deg å finne ord som glad, uavhengig av graden av slektskap.
 Dette lyse ferie er bra fordi det ikke krever spesifisering av overgangen og personlig. Symboliserer seier evig liv og tilgivelse for synd, er påsken forbundet med hilsener som forherliger Kristus og hans reise for alle troende.

 Hvor å finne påske hilsener i vers


 Det er enkelt å søke og dikt selv. Tidligere denne nødvendig flip gjennom gamle aviser eller kontakt bokhandlere for å finne ferdige postkort (og ikke det faktum at til denne spesifikke helligdager er det noe å grunnlegge), kommer Internett til unnsetning.
 I sin plass kan finnes absolutt alle gratulasjoner for din favoritt mamma skjønt, selv for kolleger. Vel, hvis du har talent for å skrive rhymes, kan bare glede seg, fordi varmeste gratulasjoner går akkurat når de stiger fra hjertet og ikke det ferdige stykket, om enn vakre kort.
 ***
 Hver nå og da hører vi
 Ordene "Kristus er oppstanden!".
 Folk er fornøyd med hverandre:
 "Han er oppstanden faktisk!"
 Jeg har en flott ferie med
 Hilsen fra hjertet!
 Og festlig stemning
 Avtaler å møte ham og deg!
 ***
 Kristus er oppstanden! Dette er et mirakel!
 La oss også og hilser på hverandre.
 Og gleden over god og lys ønske alle
 Til sjelen har alltid vært varme håp!
 ***
 Kristus er oppstanden! Kristus er oppstanden!
 Solen skinner fra himmelen!
 Zazeleniv allerede mørk skog,
 Kristus er virkelig oppstanden!
 Våren har kommet - tid for mirakler,
 Gurgling våren - Kristus er oppstanden!
 Lysere ingen ord i verden -
 Virkelig Kristus er oppstanden!
 ***
 God påske ønsker deg velkommen!
 Og denne velsignede dagen lys
 Lykke til og jeg ønsker
 Du skal elske Herren velsigne deg Sen!  
Klasse timer 9. mai Victory Day, 10. klasse

 Abstrakte klassen timer for Victory Day for high school-elever


 Patriot klassen timer viet til 9 mai.


 Scenario 10 klasserom timer for klasse "Jeg har sangen begynte sin historie"


 Formål Utdannelse bevisst kjærlighet til landet, respekt for den historiske fortid av hans folk som et eksempel på gjerninger begått under andre verdenskrig.
 Advance forberedelse : Klasse leder er nødvendig å plukke opp elevene i sin klasse for å utføre rollene som kreves av skript klassen timer for å øve med dem. Forhånds forberede bilde medaljer, som vil bli diskutert om manuset, og alt materialet at læreren vil demonstrere. Hvis mulig, for det beste materialet viser gjennom multimedia design.
 Registrering kontor , Venue av klasserommet timer å dekorere like før Kjente personer:
 "Bedre bedervet brød hjemme enn mange retter på bordet fremmed» (s Aretino).
 "Hver edel personlighet dypt bevisst sine likesinnede, deres blod bånd til hjemlandet" (V. Belinskij).
 "Mother - et land hvor fange sjelen" (F. Voltaire).
 "Kraften av patriotisme er alltid proporsjonal med investert beløp personlig arbeid, løsgjengere og tuneyadtsam det var alltid noen andres følelse av hjemlandet! "(LM Leonov).
 "Legs mann må vokse inn i landet av sitt hjemland, men øynene hennes la sitt fokus til verden" (D. Santayana).
 "Fedreland elsker ikke for det faktum at det er flott, men for det faktum at den har sin egen" (Seneca den yngre).
 "Dette er en hellig plikt - til å elske et land som vspoyla og pleiet oss som en mor" (MA Sholokhov).
 "Nasjonalisme - barnesykdom, meslinger av menneskeheten" [A. Einstein).
 "Kjærligheten til landet - den første kraft av siviliserte mennesket" (Napoleon /).
 "Hjemme har du og fortid og fremtid. I et fremmed land - bare en dag "(L. Hirschfeld).

 Selvfølgelig klassen timer


 Høres innspilling av sangen "Get up, ohromnaya land". Så læreren.
 Lærer. I mai 1945 millioner av mennesker rundt om i verden med stor glede møtte spennende nyheten om betingelsesløs overgivelse av Nazi-Tyskland og den seirende slutten av krigen i Europa. Den store fedrelandskrigen (1941-1945), en sovjetisk pålagte tysk fascisme varte 1418 dager og netter, det var det mest brutale og vanskelig i historien av vårt land. De fascistiske barbarer ødelagt og brent i 1710 byer, mer enn 70 tusen landsbyer, ødela 84 000 skoler, fratatt ly 25 millioner mennesker og forårsaket landet enorme materielle skader.
 Leseren 1. Vår Motherlevde en kamp med en sterk og forrædersk fiende, noe som gjør en prestasjon som varte fire brannåret.
 Lærer. Hvordan forstår du ordet "utnytte"?
 Studenter snakke.
 Leseren 2. prestasjon - er når den store utbrudd av uselvisk sjel mann gir seg selv til folk i navnet til folk ofre alt, til og med deres liv.
 Leseren 3. Noen ganger prestasjon én person, to, tre, hundrevis, tusenvis, og noen ganger utnytte folk når et folk som reiser i forsvaret av fedrelandet, hans ære, verdighet og frihet.
 Lærer. Nå hører vi historien om ulykken som skjedde den 22 mars 1943.
 Menneskelig styrke i alle lammende ett masher,
 Umenneskelig makt på jorden kastet av landet,
 Og ingen forsvarte bort lovet møtet,
 Og ingen forsvarte hånd, ringer i det fjerne.
 På projektoren bilder som vises hytta avhørt musikk lesbar tekst.
 Leseren 4. Ingen mest detaljerte geografiske kart i dag vil du ikke finne denne Belarusian landsbyen. Den ble ødelagt av nazistene i løpet av våren 1943.
 Leseren 5. Hut - landsbyen Lohoyskoho distriktet Minsk region Hviterussland - et symbol på tragedien i den hviterussiske folk, trist side i historien om den store fedrelandskrigen.
 Leseren 6. Til minne om de drepte 2.230.000 innbyggere i Hviterussland - en en av fire - i 1969 på tuftene av den brent sammen med landsbyboerne bygget Khatyn Memorial, som dyrker ideen om mot og nevpokorene folk som brakte utallige ofre for å beseire .
 Leseren 1. Det skjedde 22 mars 1943. Mad nazistene invaderte landsbyen hytter. Landsbyboerne visste ikke at i morgen ville km fra Khatyn geriljaen konvoien ble avfyrt nazister og drept i et angrep av en tysk offiser.
 Leseren 2. Men tyskerne er dømt til døden medlemmer av uskyldige mennesker. Hele befolkningen i Khatyn store og små - gamle menn, kvinner og barn ble fordrevet fra sine hjem og jaget en gård skur. Eksempler på maskiner løftet ut av sengen syke, eldre, ikke sparte kvinner og unge spedbarn.
 Leseren 3. Ingen voksen kunne ikke gå ubemerket hen. Når hele befolkningen i landsbyen ble gjetet til låven, nazistene stenge det ilagt et strå, dynket med bensin og satt fyr på. Tre barn tok fyr umiddelbart. I kvelende røyk og gråtende barn. Voksne prøvde å redde barna.
 Leseren 4. Under press fra dusinvis av menneskelige organer døren brøt og falt. I brennende klær, skrekkslagne mennesker flyktet, men de som kjempet med flammene, nazistene skutt i kaldt blod med rifler og maskingevær.
 Leseren 5. Brannen brent levende 149 landsbyboere, deriblant 75 barn i alderen 1 til år. Landsbyen ble plyndret og brant ned til grunnen.
 Reader 6. var i låven overlevde bare to barn - syv og tolv Zhelobkovych Victor Anton Baranovsky. Når du brenner klær livredde folk løp fra en brennende låve, sammen med andre landsbyboere kjørte Anna Zhelobkovych.
 Leseren 1. Hun holdt hånden av syv sønn Vitya. Dødelig såret kvinne falt, dekket en sønn. Den sårede lå i hendene på et barn under liket mor til omsorg fascister fra landsbyen. Anton Baranovsky ble såret av en eksplosiv kule i beinet. Tyskerne tok ham for død.
 2. Reader brent, skadde barn og plukket ut de som bor i de nærliggende landsbyene.
 Leseren 3. Den eneste voksen vitne Khotyn tragedien 56-åringen landsbyen smith Joseph Kaminsky, brent og såret, kom til å tenke sent på kvelden da nazistene var ikke i landsbyen.
 Leseren 4. Han hadde lidd en annen hardt slag, fra de døde landsbyboere fant han sin sårede sønn. Gutten ble dødelig såret i magen, fikk alvorlige brannskader. Han døde i hendene på sin far.
 Leseren 5. Tragedy Hut - en av tusenvis av fakta som tyder på en bevisst politikk for folkemord mot folket i Hviterussland, som nazistene utførte i hele perioden av okkupasjonen. Hundrevis av slike tragedier skjedde på Belarusian land tre år med okkupasjon.
 Det er diskusjon av tragedien hytta.
 Lærer. Nesten hele Vest-Europa lå under femte smidde nazistiske inntrengere, da Nazi-Tyskland brakt ned i vår statsmakt av sine stridsvogner, fly, våpen og ammunisjon. Jeg måtte ha stål i naturen, har stor moralsk styrke til å motstå slike mektige fiender, overvinne sine utallige krefter.
 Høres syvende symfoni av Sjostakovitsj. På bakgrunn musikkstudent leser et dikt R. jul.
 Reader 6.
 Med mindre barn blir født for døden,
 Hjemland?
 Liker du vår død,
 Hjemland?
 Flammene traff himmelen - du husker,
 Hjemland?
 Stille sa: «Stå opp for å hjelpe"
 Mother.
 Vi leder ved rozh
 Falt i snøen og løpe,
 Men - steg i vekst
 Samtaler som seier!
 Som en videreføring av dagen
 Det var hardt og kraftig
 Du kan drepe meg,
 Vi kan ikke drepe!
 Fonogram bjelle.
 Leseren 1. Hva er det? Hører du?
 Reader 2. Denne bjelle. Call minne
 3. minneleser? Har disse er?
 Leseren 4. Der ser du!
 Fonogram Albinoni "Adagio". Dette gir en svart jente med stearinlys, fryse.
 Leseren 5.
 Solen i røykfylt dis krovavylos.
 Red shell beater.
 De er ikke på jorden, og det var.
 Reader 6.
 Bølger utgikk fra stein til stein,
 Sea knust granitt!
 De er ikke på jorden, og det var.
 Leseren 1.
 Wood gikk på fuktig jord,
 Earth snute tilbake!
 De er ikke på jorden, og det var.
 2. Mer enn et halvt århundre Reader vi leve uten krig og husker det i så mange år, henne hver dag - fra første til siste. Husk smeltet stein Brest og Stalingrad, raviner og felt Dubosekovo Prokhorovka, aske hytter.
 Leseren 3. I navnet til evig liv forlengelse kaste sin blod i bekjempelsen av våre foreldre og besteforeldre, vershyvsya titanic feat bak, i navnet som brant og Martin kolosylysya brød, fikk opp lyse ny by som var livet vårt lykkeligere.
 Reader 4. Vi husker hvem skylder sine liv!
 Leseren 5. Dessverre blir hver dag mindre blant oss av den store fedrelandskrigen. I levde enhet. Og jo mer verdifull vi må ta omsorg og respekt for levende veteraner; bøye hodet og hedre de som har gitt oss de mest dyrebare - deres liv.
 6. minneleser - ikke bare en hyllest til den strålende fortid. Minne - dette nattverd storhet folks historie, denne beslutningen med hele mitt hjerte ansvar for bevaring og forbedring av den storhet av ånd og verdighet av nasjonen.
 Leseren 1. Glem fortiden - det betyr å forråde de menneskene som døde for lykke for hjemlandet. Hvis alle som døde i andre verdenskrig for å kunngjøre et minutts stillhet, verdens tidde i 50 år.
 Leseren 2. Evig minne til dem!
 Det høres rolig komposisjon lærer levende lys.
 Leseren 3.
 De kommer ikke til oss, ikke rap,
 Likevel, selv om vi alle vet det,
 Vi er på bordet for dem å forlate stedet,
 La dem helle briller er!
 Leseren 4.
 Vi - deres barnebarn, er vi heldigere
 Vi - fremtiden av dem har gått
 Men da som vi ikke er nok
 Og uten dem vi var hardt!
 Leseren 5.
 Ingen flere venter på sin mor fordi
 Alderen deres koner og bruder.
 Under den fredelige himmelen gå overalt
 Blomster og gress der de ligger.
 Reader 6.
 Men minnet om dem noen gang trofast,
 For lykke for å leve drømmen, til ære for ære,
 Og husk, ikke si et ord, sang,
 Som sunget av dem under krigen.
 Barn med læreren husker og høre sanger av krigsårene.
 Lærer. Frontline korrespondent Jevgenij Krieger artikkel "Twenty-åtte våpen n 'forteller hvordan våre soldater kjempet.
 Leseren 1. juli 1943. Kursk bue. Soldater Rokossovskogo. Her er en som sitter ved siden av meg etter den utrolige, obskure fight meg. Han er bare 19 år gammel. Mitt navn er Nicholas S. Gavrilov. Til tross for den forferdelige tretthet, åpent og muntert hilser ditt syn og lett prøver å forklare det uforklarlige faktum, denne overdreven makt til folket, for den menneskelige vilje som bare gjorde ham og hans kamerater.
 Leseren 2. At det er lite, og slik renhet i øynene, med en slik lidenskapelig neprednamerennostyu han snakker om sine sjefer og kamerater som ønsker å kalle det Mykolka, så sønn. Innse det - og kinnene, og ører skrubbsår og riper med bakt blod. Død berører til hans fiende splinter skjell, men ikke taklet og venstre. Hva som skjedde der i kamp?
 Leseren 3. Noen del av vår front var naken. Infanteri ham ikke kjører. Gunners var igjen alene. Etter kamper behandling på sårbart område snøskred flyttet nazistiske tanker. Mange av dem var mange, skjelvende jorden. Våre våpen åpnet ild.
 Leseren 4. Burning tanker bak dem presser mer og mer, slått med våpen på vår instrument. Endelig Nick Gavrilov så med skrekk at venstre ved ett instrument. Vennene hans ble alvorlig såret eller drept. Hva han skulle gjøre, små, skjøre unge mann?
 Leseren 5. Kohl besluttet å skyte med brukket verktøy, en for alle, ved blødende venner, drepte kommandanten. Han handlet mot sin vilje, deres soldat vedvarende hat mot fienden. Han sparken uten syn - du sikter enhet var frustrert. Så rett inn i boringen, prøver å ta unna denne mørke, runde skrotten er rett i tanken hans.
 Leseren 6. Vanskelig en å skyte en pistol, som tjener i kamp seks personer. Den sjette skallet var dødelig for tanken. Tank zdyhav en grådig voyuschem flamme, og som andre har avfyrt våre våpen og gjorde sitt arbeid, nazistenes stridsvogner støttet bort fra den fryktelige sted, tilbake i retning kommer fra døden.
 Leseren 1. Da er det bare gikk i grøfta, der stønn med batteri Salkov Volynkin og prøvde å binde dem, men så plukket opp et nytt skall pistol i luften, og Kohl blast ble kastet i bakken.
 Leseren 2. lamslått, blodig, yznemohayuschyy det ett dotyah to ledsagere til feltsykehuset. Først da han fant ut at vår artilleri, og han spesielt på farlig, eksponert område lengde til 300 kilometer frastøtt angrepet av nazistenes stridsvogner.
 Leseren 3. Tenk deg hvordan organisert, intens og voldsom var en ung skytter, som reddet hans posisjon i skuddposisjon, mstyvshyy av sin sjef og de eldre. Men jeg så ham uendelig snill og mild. Et svakt smil flimret over ansiktet hans. Ja, han vant!
 4. Rage Reader og ømhet. Sinne, men ikke sint. Hensynsløshet til de falne, men overbærenhet for de innsatte. Slående fienden, men redde sine barn fra ilden. Tro mot den harde kamper i ugunstige omstendigheter, uendelig hardt arbeide under tøffe forhold. Disse var våre soldater i krigen. Og fremfor alt, de var folk overbevist om at han er rett i hellighet av årsaken til at de skulle dø.
 Lærer. Selvfølgelig, disse gjerninger ikke gå ubemerket hen, og nå vil du finne ut hvilke utmerkelser ble gitt helter.
 Leserne bytter forteller om tildelingene som vises på projektorbildet.
 5. Reader Medal "Gold Star of the Helt av Sovjetunionen" ble grunnlagt 1 august 1939 i forbindelse med spesielle skillet borgere, tildelt tittelen Helt av Sovjetunionen og utfører nye bragder.
 Leseren 6. Helt av Sovjetunionen var det høyeste nivået av utmerkelse og ble tildelt for individuell eller kollektiv Merit sovjetiske stat og samfunn i forbindelse med gjennomføring av en heroisk prestasjon.
 Leseren en tildelt person som viste heltemot arbeidskraft, spesielt sin enestående pionerarbeid har gitt et betydelig bidrag til effektivisering av sosial produksjon, bidro til oppgangen i økonomien, vitenskap, kultur, øke makt og herlighet av Sovjetunionen.
 Leseren 2 Helt av Sovjetunionen ble gitt, den høyeste prisen av Sovjetunionen - Order of Lenin; tegn på spesielle utmerkelser - en medalje "Gold Star"; av presidiet i øverste sovjet av Sovjetunionen. Helt av Sovjetunionen var det høyeste nivået av skillet Sovjet-perioden, den mest ærefulle prisen tittelen sovjetiske hierarki.
 3. Reader Medal "For Courage" ble stiftet 17 oktober 1938. Tildeling emne: soldater fra den sovjetiske hæren, marinen, border og interne tropper og andre sovjetiske borgere for personlig mot og tapperhet vist under forsvare fedrelandet og ytelsen til militærtjeneste.
 4. Reader tillatt givende mennesker som ikke er borgere av Sovjetunionen. Medal "For Courage" - den andre, etter at medaljen «XX år med den røde armé," Siden etableringen av Sovjetunionen. Medal "For Courage" er den høyeste sovjetisk medalje og plassert før bruk andre medaljer (som Leninordenen i det sovjetiske systemet bestillinger).
 Leseren 5. Siden medaljen tildeles for personlig prestasjon, fikk den sin mest vanlige og underoffiserer, sjelden yngre offiserer. Høyere offiserer og generaler praktisk talt ikke tildelt medaljen "For Courage". Award slitt på venstre bryst og tilstedeværelsen av andre ordrer og medaljer av Sovjetunionen følger ordre.
 Leseren 6. Order of the fedrelandskrigen ble stiftet 20 mai 1942. Den består av I og II grad. Den høyeste grad av orden er jeg nivå.
 Leseren 1. Tildeling individuell rekkene og tillitsvalgte i Den røde armé, Sjøforsvaret, NKVD og geriljagrupper, viste i kamp om den sovjetiske Mother mot, tapperhet og mot, samt militære, hvis handlinger bidratt til suksess for våre tropper. Order of the fedrelandskrigen kan gjentas for de nye gjerninger og forskjeller.
 Leseren 2. Order of the fedrelandskrigen - den første prisen var i den store fedrelandskrigen. Det er også den første sovjetiske orden, som var inndelingen i etapper. For 35 år Order of the fedrelandskrigen var den eneste sovjetiske orden, peredavavshymsya familie som minne etter dødsfallet til mottakeren (resten av ordenen måtte returnere til staten). Bare i 1977, rekkefølgen på å forlate familien spredning til andre ordrer og medaljer.
 Leseren 3. Order of fedrelandskrigen jeg grad tildelt er slitt på høyre side av brystet, og er etter Aleksander Nevskij-ordenen. Order of the Patriotic War II grad bæres på høyre side av brystet, og er etter Order of the fedrelandskrigen jeg nivå.
 Leseren 4. Order of Glory ble stiftet 8 november 1943. Det består av tre nivåer: I, II og III. Den høyeste grad av orden er jeg nivå. Tildeling utført sekvensielt: første tredjedel, deretter andre og til slutt den første grad.
 Leseren 5. Givende underlagt vanlige folk og underoffiserer av Den røde armé, Luftforsvaret og personer med rangering av fenrik, viste i kamp for sine land strålende prestasjon av tapperhet, mot og fryktløshet.
 Leseren 6. tildelt Order of Glory av tre grader tildelt rettigheter til å tildele rang: menige, sersjanter og efreytorы - eldste; med tittelen på linjal - fenrik; fenrik in the Air - løytnant.
 Leseren 1. Order of Glory ble grunnlagt på samme dag av Order of Victory.
 
 
 
 
 
 Lærer.
   
Яндекс.Метрика