Hvordan å feire jul

 Jul. Hvordan møte


 Kristus jul med familien. Skript
 Christmas - en tradisjonell familie ferie.
 Alle leilighetene er brennende ild, som symboliserer hjemmet. Tente lys på juletreet. Ungdom Sings kolyadnыe sangen er på gatene i bildet av stjernen. I denne rolig kveld hele familien i menigheten på ferie bordet.
? Christmas - en av de store kristne høytidene. Den katolske kirke årlig feirer 25. desember og ortodokse - 7 januar. Ved verdig feiring av julen troende er forberedt førti faste. Den siste dagen i hans 6. januar populært kalt fasting (fra ordet "sochivo", dvs. grøt med honning Kuttia). Sanne kristne tror obligatorisk deltakelse i en festlig tilbedelse. Drikker ikke sitte på julaften før vil være den første stjerne i øst - et tegn på Jesu Kristi fødsel.
 På den første dagen av julen begynner Yule - store og travle ferie. Her caroling og spådomskunst, og sitter og gåing klovner - det fredelig sameksistens hedendom og kristendom.

 Interiør til jul
Hvordan å feire jul


 Dekorere rommet med kranser, laget i teknikken "origami" eller levende bartrær grener. I midten av rommet bør være godt kledd juletre. Og hvis det er ekte, ikke kunstig, kan du være sikker på at denne magiske treet beskytter deg mot virus og skadelige mikroorganismer.
 I gammel gran er også ansett som et ritual treet, og de elementene som prydet henne, bærer en positiv og viktige symboler i form av informasjon. Våre forfedre har gjort leker seg, og hver gang de hang på juletreet er ikke bare en ball og ikke bare en stjerne og et symbol på rikdom, helse, velstand og på samme tid - en sjarm.
 Vi oppfordrer deg og du trenger ikke pynte juletre, etter sjelløse moderne vestlig stil kortfattethet, og gjøre henne leker med hendene. Av denne aktiviteten kan involvere barn. Figurer av engler og Betlehemsstjernen vil skremme bort onde ånder, og vil ikke bli tillatt i huset ondt menneske. Ikke glem de geometriske lys som kom fra hedensk tid. Hver svarte figuren sin måte, og kranser formål var å forsegle den onde hindre ham inn i huset. I tillegg, juletrepynt og gaver søte bakverk sommer: A Golden wrapper nøtter, epler. Denne dekorasjonen snakket om overflod i huset og garantert velstand i det kommende året. Våre forfedre mente at de mer "rike" ornamenter på treet, jo rikere blir livet til familien.
Hvordan å feire jul

 I noen familier fra generasjon til generasjon passert juletre leker som i dag har blitt til antikviteter. Ikke i noe tilfelle ikke bli kvitt dem, ellers kan du bli kvitt positiv energi av sine forfedre. Med gammeldagse leker opprinnelig du pynte juletre, og mange vil misunne deg.
 Under juletreet sette fargerikt innredet gaver. Noen kan ha på den europeiske tradisjonen foretrekker å lage denne julestrømpe.
 Sørg for å forberede en improvisert scene for barns lek, slik at fra festbord med brennende stearinlys unna og så aksjon på scenen og foran treet. I en back posisjon Betlehem julekrybbe, på produksjon av disse kan du arbeide med dem.
 Vær oppmerksom på at ferie bordet til midnatt for å være tynn. A Christmas gås servert tolv når fasten ender.

 Julesanger til jul


 På julaften carols kan ordnes, og deretter - kvelder med sanger, danser, spill, quiz og humoristiske spådommer.
 Lag en papp vosmykintsevu "Julestjernen" eller "julelys" - en papp hus på en pinne med et tent stearinlys inne. For kokken kostymer belastet julesanger. Du kan kle opp bjørnene, eldre, djevelen, persille - hvorfor ikke en moderne maskerade? Hvorfor ikke kle seg i en enkel drakt med maske-maske og ikke la seg "utflod" i spillet morsomt? Etter Mummers tilgjengelig og alt er tillatt! Selvfølgelig, innenfor rimelighetens grenser for ikke å fornærme vertskapet, for ikke å forårsake uopprettelig skade i form av ødelagte favoritt vase eller cup.
 Carols (fra det latinske "Kalends" - navnet på den første dagen i måneden i de gamle romerne) - et ritual sanger på julaften, "julaften" med ønskene til rik avling, helse, harmoni i familien. Vandring i hus symboliserte den kommende av Magi, som så fødselen av Jesus Kristus, en ny lysende stjerne over Betlehem.
 Carol sangere i en morsom, leken skjema hilse naboer sang:
 Carol kom på julaften
 Hei, eier av hazyayechkoyu!
 Magi pryvechayte,
 Hellig møtes,
 Julen har kommet!
 Ble med stjerne er,
 Bønn synger.
 Carolers synger festlig jul Troparion:
 Nativity, O Kristus, vår Gud, vozsyya minnelig lys av grunn: fordi det zvъzdam offisielle stjerne uchahusya tilbe deg, rettferdighetens sol, og du blomstret fra høydene øst, Herre, ære til deg!
 Deretter synger Kontakion of the Nativity:
 I dag er Virgin føder Presuschestvennaho og jord crib bringer uinntagelig; Engler med pastыrmy ros, volsvy reiser med zvъzdoyu: for moro skyld av oss er født Founding Mladá Boleslav, previchnyy Gud.
 Utkledde stylet mester elskerinne lover untold rikdommer huset, sprinkling mais eiere. Men i stedet kreve gave:
 Vi vil gi deg -
 Vi vil prise deg,
 Og vil ikke gi -
 Vi vil refse deg!
 Carol, Carol! Tjene pai!
 Eierne er behandlet Carolers kjeks, kaker, godteri.

 "Vintermoro"


 Umiddelbart etter caroling kan arrangeres for familie og gjester til festen gate som heter "Vintermoro".
 Og disse morsomme som kom fra fjerne tider av våre forfedre-slavere satt. Her og aking på fjellet - som på og konkurranse skatere, og "Ta en snø byen" (basert på malerier Surikov).
 "Icy Hill"
 Bygge en bitter bedre i løpet av tøvær, når du kan laste ned store baller av snø. De bør trekke opp en bakke, komprimert snø, spade kuttet en gang. Med snø avkortet sider gjør spor der gutta vil rulle ned bakker og trapper, der de vil klatre på den. Når pidmorozyt - hell den bitre vann, helst varmt.
 Til lysbilde var enkelt og trygt, må du velge et sted dlyaschee (gutter i alle fall ikke bør katytysya veibanen). På høyden meter lysbilder skulle falle fire meter etterklang (gammel avstamning) og ti eller femten meter utleie (flat track). Bredde "lansering pad" og etterklang - en meter leie - fem meter, høyde barrierer - omtrent en halv meter.
 Du kan arrangere en konkurranse i en avstand på nedstigningen.
 "Hvem kantre kjempen"
 Grunnlaget for dette spillet - en tradisjonell tautrekking. Bare han savnet innleid gjennom snøen-giganten snømann. Spillerne er delt inn i to lag (helst av like krefter) og signal dommerne begynner å trekke. Spillet varer så lenge en av dem styrte den gigantiske (teamet regnes som den tapende). Spillet kan være komplisert - hold det på glatt underlag.
 "Cockfighting"
 I isete eller snø-pakket boks tegne en sirkel med en diameter på to meter. De to rivalene, la hendene bak ryggen hans, prøver å dytte hverandre ut av sirkelen. Spiller ikke den eneste som presset, men den som trakk sine hender bakfra. Du kan bruke ekte "cockish turnering" på OL-system med knock-out tapere og bestemme vinneren.
 Etter vintermoro "kan holde tradisjonelle Jule ytelse.

 Spill til jul


 "Pynt juletreet"
 Lag noen Christmas leker med ull (epler, pærer, fisk) med tråd kroker. Med stang med samme krok skal henge på treet alle lekene og deretter bare ta dem av. Vinneren er den som vil være i stand til å gjøre det på den tiden, for eksempel to minutter. "Juletre" kan være festet til foten gran stå og enda noen tørre kvister fra en gren.
 "Caps cap"
 Lim ett stort og flere små cap - helst farget. Liten hang på sterk tråd. Spill i sin tur sette en stor lue og bind for øynene. Vi trenger tre ganger for å snu rundt sin akse, sitte ned og vyprostavshys, får stor i en liten cap.
 "Golden Key"
 Medlemmer spillet vil skildre historien om crooks "Golden Key". Forårsaket av to par. Ett i hvert par - Alice Fox, den andre - Cat Basilio. Den som rev, bøye kne og en fot, holder henne i hånden, med Cat, som bind for øynene, obiynyavshys, overvinne en gitt avstand. Par, "dokovыlyavshaya" først får en premie.
 "Prize"
 To deltakere som vender mot hverandre. Før dem ligger på en stol premie. Bly teller: "En, to, tre hundre; en, to, tretten; en, to, tretti "- og så på d Den som vil være oppmerksomme og ta førstepremien når du kjører si.." tre ".
 "Storyteller"
 Gjestene husker historier om kjente russiske eventyr. De er invitert til å fortelle de nye versjonene av disse fortellingene - i sjangeren detektiv roman om kjærlighet, tragedie, og så videre D. Vinneren bestemmes ved hjelp av applaus..

 Gjette på julen


 Gjetter på strå
 På julaften under duken, som nakryvavsya festlig tabellen lagt høy eller halm - husk barnehagen Jesusbarnet. Ved midnatt hentet halm, lang - år vil bli vellykket, produktiv, og kort - på abort. Vel, jentene her og lurte på om hans skjebne: trekke seg ut av duken grønn peduncle - deretter venter på hennes kjærlighet og rask bryllup, og hvis blir svertet - sitte i alle alder jente.
 Gjetter på voks
 Ta et stearinlys og en bolle med vann. Når lyset bluss, vippet den over vann og la voksen til å renne. Du kan gjøre dette flere ganger til frosset vann i tilstrekkelig mengde voks dråper. Den resulterende intrikate former og rask fremtid.
 Hvis i tillegg til flere store biter dannet mange små runde dråper - det handler om penger. Og de store tallene dømt av foreninger forårsaket av dem. For de som ser frem til din fantasi eller er redd for å gjøre en feil - vårt tips.
 Fan - vanskeligheter på jobben, friksjon i laget, reorganisering eller likvidasjon.
 Druer - kjærlighet, vennskap, lykke og velstand.
 Mushroom - vitalitet, utholdenhet, lang levetid.
 Dragon - "flying high" implementering håper ferdigstillelse av arbeidskraft eller fødsel.
 Bell - bly. Symmetrisk bjelle - gode nyheter, chipped eller krokete - dårlig. Noen Bells - angst.
 Brev treet - sjalusi, intriger fra andre.
 Ape - en falsk venn, hykleri, tvetydig situasjon.
 Bukser - gaffel veis kryss.
 Apple - et symbol på liv, visdom, helse. Jo mer lik tallet på eple, jo bedre. Kurve, formløs kan bety fristelse, som bedre motstå.
 Egg - et gammelt symbol på den skjulte, ubebygd. Det kan bety frykt, bekymringer, men også kan symbol bare begynnelsen på noe nytt.
 Av te-tabell, den siste festen, servert julekake, som skal bakes mynt. Før du skjære kaken elskerinne, hans familiemedlemmer inspisert for overholdelse bobler på overflaten, noe som betyr at ekteskapelig lykke. Deretter tar vertinne hver del av kaken. Alle som kommer et stykke bakt mynt vil være den lykkeligste.  
Яндекс.Метрика