Hvordan organisere et barns fødselsdagHvordan organisere et barns fødselsdag? Spill og konkurranser for fødselsdagsbarnet.
I dag hjelp til å organisere arrangementer for barn og voksne, og tilbyr mange spesialiserte firmaer. Dette gjelder scenarier for bursdagsfeiringer. Men ikke alle har mulighet til å bruke sine tjenester. Men det viktigste er ikke det engang. Tilsynelatende noen veldig gammeldags ønske om å organisere ferier for barn og familie er i stand til å levere stor glede. Dette vil være en virkelig eksklusiv, original og unik scenario hvor etableringen lover kan gi et forsprang til fagfolk. For barn er dette gledelige og etterlengtede hendelse; og hvem men mamma og pappa, kjenne og føle drømmene til sine barn. Selv vokst lei av livet og føle takknemlighet nekte stresset på festivalen, unnfanget med kjærligheten til hans kunnskap og hans personlige smak og preferanser.
Det beste alternativet kan være ferie spill. Spill variasjon - intelligent, mobil, atletisk, humoristisk. Selv om de tar en bestemt aldersgruppe av personer (ungdom, barn, voksne, og så videre. F.) Kan være egnet for enhver person uavhengig av alder. Spill er uunnværlig for helligdager og det faktum at de bringe sammen mennesker, frigjørende dem og gå inn i ferie ekstra munterhet og munterhet. Spillene folk avsløre sin kvalitet, slik at gjestene kan bli kjent med hverandre. Derfor ethvert barns lek og voksne kan bruke selskapet, vil det bli enda morsommere og morsommere. Så fanta og improvisere!
Konkurranser og spill for bursdagsbarn
Når alle gjestene samlet, presenterte gaver og satte meg ned, kommer rom mamma og sier:
- Kaken var borte og erstattet i boksen lå et notat: "Look ber kake." Her tipsene:
Den har fire ben,
Myk plysj magen,
Jeg elsker å sitte der med en katt
La meg synge en sang.
Hva er motivet? Hvem er her med plysj magen?
Medlemmer spillet matche det sofaen. Nedenfor som bør være skjult notat med oppgaven:
Dyr og fugler på skjermen
Den fortellingen kom til huset,
Før ham sitte i timevis
Glemme om saken.
Min mor er veldig misfornøyd,
Han sier: "Sett deg ned ved bordet,
Forberede leksjoner bedre
Og så i morgen vil være "nummer"!
Barn svare at denne TVen, men vi må anta svaret: datamaskin, fordi guttene sitte foran det, enda mer enn å se på TV.
TV eller datamaskin bare for å være skjult notat av problemet:
Vel, dette objektet
Med uvazhenem postavsya.
Tanker smarte tips -
Uten bøker ikke!
Her havfrue katt vitenskaps
De kan fortelle historier,
Og klok kråke
Gerd vil hjelpe.
Her vil du finne og Moidodyr -
Strengt finger shake:
"Ørene vaske i går og tilbake? »
Men han sa ikke: "Nei! »
Gutta merke skitt -
Rett i vasken med hodet!
Her finner du alle disse fortellingene,
Og mange flotte bøker
Hva en "bygge" er,
Hvem har ansvaret?
Barn svare at denne bokhyllen eller skapet.
Den neste oppgaven går derfra.
Dette emnet hjelper å være rene klær. Det er ikke veldig stort, kan det være "koøye" som i romfartøy. Og du sikkert skjønt det, lytte til et dikt om det:
Det hender at hryaznuly og sluts
De kommer hjem til forurenset shirt
Smurt med blekk og kritt ...
Vel!
Deretter berysya tilfelle,
Og gjennom det du raskt
Klær vil være ren.
Barn svare at dette vaskemaskin og finne den under følgende oppgaver:
Dette emnet produserer kald. Og det kan lagre en rekke smakfulle ting, hva er det?
Oppgaven kan være i form av et dikt:
Der, som i tundraen, evigvarende forkjølelse,
Den lagrer produktene til oss,
For å overvinne vår sult.
Vi synes det er deilig kake.
Barn svarer at dette kjøleskapet. Noen av voksen får kake, og under det siste notatet.
Her er hva vår kake
Stor og vakker.
Han står foran deg -
Skjær stykker av den.
Når skiver kake, begynner teselskap.
Etter en berømt te drikking kan tilby barn en quiz eller et spill.
Spillet "vi er ikke redd katt"
Velg kjøring - det vil katt, alle andre mus. Katten sitter i nærheten av huset og "sover". Mus ut av huset, omgitt katt og synge en sang:
Tra-ta-ta, tra-ta-ta,
Vi er ikke redd for katten!
På et signal "Cat våknet! "Runaway mus i huset og katten prøver å fange dem. De som fange katten, bli dens byttedyr. Den andre signal "Cat sover! "Spilt ut igjen og synge en sang mus. Etter tre utganger katt jakt lede endring. Prøv ikke å forsinke spillet, til barna raskt lei av den monotone spillet slå inn en uforglemmelig bursdag
en skikkelig ferie, tror skiftende underholdning. Utendørs spill smenyayte på en rolig, gange eller te.
Spillet "Snegler"
Etter en støyende pre-game game "snegler" vil bidra til å roe ned og slappe av litt. Spillere stå på en linje. På et signal kjøring begynne å bevege seg mot slutten. Vinneren er den deltakeren som sist kom. Stående fortsatt ikke kan, vi må gå videre, selv små skritt, men fremover. Spillet kan variere, slik at deltakerne kan representere snegler, det huset på baksiden eller horn.  
Bruden, brudgommen konkurranser forEkteskapet er en viktig begivenhet i livet til hver person, og jeg ønsker å gjøre det minneverdig ferie vsem.Chtobы det var moro og interessant å stelle forbereder ulike konkurranser brud. De vil hjelpe brudgommen å vise kraften av hans kjærlighet til sin fremtidige kone. Konkurranser må være smart å gjøre, soliditet, sinn og styrke som er avgjørende fremtidige ektemann. Å invitere alle sine brudepiker, hennes slektninger og foreldre. Til alle viste seg best, gjenstår å se hva slags konkurranser tatt til bruden, og sørg for at du er fullt forberedt for fremtidige hendelser.
Bruden, brudgommen konkurranser for

Hva som er nødvendig for bruden?
Å organisere konkurranser som vil glede alle og brudgommen spesielt forberede fargeblyanter og markører, papp lyse farger og ballonger, tegnepapir, penner og plakater, nøkler og pakke tape, saks, farget papir og brett, bilder og nål internett. Nå må du tenke på hvordan du ønsker å bli brud som bestrider perfekt for dette paret. Ikke følg dette problemet kjent scenarier, er det bedre å bruke dine kreative fantasi.Klar skript kan brukes til litt bedre sin egen.Selv om du tror det ikke fungerer, prøv å trene med mine venner, og du vil bli overrasket over hvor mange som kommer opp med originale ideer.
Hvordan organisere konkurranser for brudgommen?

- For første fasen av foreclosure passe små konkurranser og oppgaver, ledsaget av dikt.
Ikke glem at bruden ikke skal "rane" brudgommen og vitner på hans del. Din oppgave - å organisere en liten teaterforestilling.
- Når du lager et script konkurranser inkludere vitser, sanger, danser, se etter kostymer, dekorasjoner og ferie scener.
Bruden, brudgommen konkurranser for

- Beregn tid til hver konkurranse, og konkurranse der du kan melde deg ut hvis bruden er veldig forsinket.
- Ingen grunn til å bruke for å organisere bruden forurensende stoffer. Det er nødvendig å vurdere å ikke fornærme eller konkurranser bruden og ikke føre ham tretthet. Vi må tenke på om de utfører.
- Prøv å diskutere på forhånd konkurranser med brudgommen og vitner. Dette vil bli testet tilstrekkelig.
- Hvis du trenger hjelp til å forberede de nødvendige tingene for brudgommen. Si meg, hva ting han trenger å forberede seg på forhånd for å lønne seg hvis han ikke kan takle konkurransen.
- Når oppfinne konkurranser oppmerksom spesielt tegnet av brudgommen. Dette vil bidra til å unngå eventuelle problemer under forløsning, da brudgommen kan nekte å utføre visse oppgaver uakseptable for ham.
- Avklare spørsmålet om innløsning av hans fremtidige kone. Dette vil gjøre dem morsomme og underholdende for alle.
- Konkurranser oppfinne dem å være humoristisk. For eksempel, spør om hvor brudens favoritt blomst.

Konkurranser for bruden

I konkurranser bør involvere alle venner av brudgommen og vitner. Ikke glem å minne venner at de bidro til å passere en test.
- Du kan komme opp med en konkurranse med et musikkinstrument, hvis brudgommen kan og elsker å leke. Be ham om å utføre serenade sin elskede. Verktøy Forbered umiddelbart. Samtidig kan spørre vitner å utføre dansen av små svaner.
Bruden, brudgommen konkurranser for

- For mer konkurranse klar plakat med datoer som er viktige for den fremtidige bruden. Skriv datoen dating hennes fremtidige ektemann og kone, hennes bursdag, skostørrelse, bil, leilighet. Du kan lage en plakat i form av solstråler, hvor og skrive tallene.
- Bruk fremgangsmåten for å organisere konkurransen. Ta et papir hjerte og sette trinn når brudgommen kommer til en av dem, har han å si fine ting viet til bruden, og hva han vil hjelpe sin kone etter bryllupet.
- Før brudgommen inn i leiligheten, gjemme nøkkelen i flere poser. La oss gjette hvor det er, i tilfelle feil, er det nødvendig å betale en bot eller lese diktet. Eller gjemme nøkkelen i et glass juice, og la vennene bidra til å finne ham å drikke juice.
- Du kan bruke tematiske profesjonelle konkurranser - les om dem i artikler brud stil medisin og bruden stil trafikken politi.
- Bind hendene på bruden og be dem om å ringe på døren. Venner kan hjelpe, men bind for øynene.
- På veggen i leiligheten rozkley 7 barnepornografi, som viser bruden og hennes venner. En prospektiv mann skal finne det hvis feilaktig synge og prøv på nytt å finne. Straffen kan tenke ikke bare i form av penger, men også i form av godteri eller legge til flere oppgaver.
- Tenk på interessante spørsmål, hvis du kan skrive dem i form av dikt og lære.
Bruden, brudgommen konkurranser for

- Smil, fjerner spenninger oppstått tuller. Hvis brudgommen har gjort en feil, ikke plage ham, og bare la muligheten til å lønne seg.
- For å holde konkurranser for bruden å begynne inngang. Tildele navnet på bruden brudgommen skriker ved verftet, lese hennes dikt, synge en sang eller anerkjent i kjærlighet. Hvis han nekter eller kommer den dårlig ut, selv betale en bot for å betale seg og gå videre.
- I veranda rekkverk dekorere baller, sette dem på papir humoristisk skriftlige svar på spørsmålet "Hva forlovede elsker bruden" og be ham. Brudgommen bør velge en ball, og hvis svaret er sant, er han lov til å gå på, men hvis ikke, la ham betale en bot.
- Dagen før bryllupet nøkkel fryse. Sette den i vann og fjern overnatter i fryseren. Spør brudgommen å bringe kjærlighet, la det smelte nøkkel varme hender. Når nøkkelen erverve opprinnelige form, takke og gratulere brudgommen på en vellykket gjennomføring av konkurransen.
Til bryllupet kom glad og fornøyd alle bør komme med all seriøsitet og humor til organisering av konkurranser for brudgommen med bruden. De må vise fremtidige ektemann selv i fleiper måte på grunn av sin kjærlighet og respekt for hans fremtidige kone.  
Яндекс.Метрика