Hvordan skal organisere bryllupet?
 Bryllup - en velkommen og flott arrangement i alles liv. Komplett denne ferie bør fortryllende og minneverdig, slik at alle gjenværende minne på familielivet. Akkurat hvor du skal begynne? Hvordan skal organisere bryllupet? La oss prøve å forstå denne vanskelige saken.
 Det viktigste å gjøre - å tildele bryllup dag. Deretter, når det blir klart hvor mye tid du forlot alt for å forberede og takle på egenhånd. Hvis du ikke klarer å organisere bryllup, bryllup ta kontakt med etaten.
 Fulgt ærlig seg spørsmålet: "hva vi ønsker fra ekteskapet? ". Husk at ekteskap - er, først av alt, din ferie, ikke dine venner eller foreldre.
 Etter mye overveielse og globale spørsmål som søker om registrering. Hvis du bestemmer deg for å registrere sitt ekteskap i Wedding Palace, deretter sende inn en søknad på forhånd som plass på ønsket dato kan ikke være.
 I Palace of Marriage søker om sommeren i minst seks måneder. Ikke glem å sende en e-postprogram, og du har til å gå glipp av en sving alle de som har et visst antall omdreininger.
 Hvis du er fra en liten by, i distriktet registret kontor bør søke om 3-4 måneder. Det er lurt å velge en tid for å male utpå formiddagen. Så du vyspitsya, og du vil ha god tid før banketten.
 Når du har bestemt deg for et bryllup budsjett, gjør gjestelisten. Selvfølgelig kan han endre dusinvis av ganger, men foreløpig opptelling av antall gjester vil du forstå at nødvendig transport som velger en bankett hall, etc.
 Og nå når du har bestemt at du vil ha et bryllup med venner i utlandet, alene eller i en restaurant med 300 gjester, kan du prøve å definere stilen der bryllupet vil finne sted. På internett kan du finne mange eksempler på hva som kan være ditt bryllup. Du kan også kontakte et bryllup byrå. Fagfolk kan spare deg fra å søke etter en variant på Internett.
 Du kan deretter velge vitnene i bryllupet. Ikke glem at du legger mye av vitner organisatoriske bekymringer. Så velg en ansvarlig og ugifte folk hadde drukket slik at du kan stole på deres støtte på bryllupsdagen.
 Det viktigste i planleggingen av et bryllup - beregne budsjett. Bare da vil du være i stand til å unngå skuffelse!
 Til slutt vil jeg si - ikke få panikk! Ikke bekymre deg, er det tid for forberedelse nok. Det viktigste - lage en plan for sine handlinger, og prøver å følge den.
 Jeg ønsker deg, kjære nygifte, ingen problemer i prosessen av ferien!  
Hvordan å skyte sexscener?
 Hver av oss lett å huske som en tenåring, foreldre hemmelighet se filmer fra 16 år og eldre. Selv i de mest primitive actionfilm virket ikke så mye viktige utviklingstrekk som scene nær sammenheng mellom tegnene som vises på storskjerm. Med alderen, publikum vant til denne vri, blir mer krevende og spør: hvordan aktører enige om ikke bare stripe, men også spille fysisk nærhet til kameraet? Eller kanskje de ikke spille i det hele tatt, og alt skjedde egentlig? Disse gåtene backstage gjelder mange generasjoner kinogjengere, og tvinger dem til å se nøye på bildet. Men hver drøm fabrikken lever opp til navnet sitt og forlater dem på et tap. I rettferdighetens navn, ser vi at teknologi skyting sexscener er ikke interesserte observatører bare inaktiv, men nybegynnere og profesjonelle. Unge skuespillere vil gjerne vite hva du kan forvente fra veiledning direktør, styremedlemmer og de har ikke noe imot å forstå hvor grensene for tillatte og hvilke metoder kan brukes til å få virkelig spennende opptakene. Mannskapet er interessert i en krydret historien, men redaktør, sende produsent, kan kutte eller imot å understreke enkelte punkter. I tillegg er et stort antall fotografer beundret pikante scener, vel vitende om at de vil bli solgt og reklame, og glossy magasiner. 
 De beste sexscener i filmer
 Blant filmen har premiere i dag er nesten umulig å finne en film som ikke har minst sporadiske scener av fysisk intimitet. Selv helaftens barnas tegninger av den vakre naturen og morsomme sanger nei-nei, og minner oss om kjønns trukket tegn. Unødvendig å si så om romantiske historier der karakterene er mesteparten av tiden alene med hverandre. De kan ikke bare fylle på kvelden, men også brukes som en praktisk guide til å berike sine erfaringer. Og for dette formålet er det bedre å velge en virkelig vakker, høy kvalitet filmet scener vist i filmene:
 "Basic Instinct" med Sharon Stone og Michael Douglas;
 "Ni og en halv uke," med Kim Basinger og Mickey Rourke;
 "Dreamers" med Eva Green og to unge franske skuespillere;
 "Shoot 'Em Up" med Clive og Monica Bellucci Ounom;
 "Titanic" med Kate Uyinslett og Leonardo DiCaprio;
 "Temptation" med Angelina Jolie og Antonio Banderas;
 "The Thomas Crown Affair" med Rene Russo og Pierce Brosnan;
 "Brokeback Mountain" med Heath Ledger og Jake Gyllenhaal;
 "Med Eyes Wide Shut" med Nicole Kidman og Tom Cruise.
 Selvfølgelig, dette er ikke fremragende eksempler nærhets scenene i filmen - vi valgte bare den mest uttrykksfulle og allsidig, i stand til å fullt demonstrere makt skuespiller og regissør reinkarnasjon fantasi. Interessant, mange av skuespillerne senere innrømmet at han ikke var filming prosessen så spennende som yzmatыvayusche-kjedelig. Verken de eller operatøren ikke klarte å få det som skjer og dele gleden at seere så på skjermen. Har du ikke den verste make-up artist og stylist, fordi på sine skuldre falt brorparten av trøbbel.
 Skyting sexscener
 For å fysisk intimitet tegn i video eller bilde ser overbevisende som mulig (dvs. oppnå denne effekten, de fleste forfattere), skape betrakteren av tilstedeværelse, som setter den nesten på soverommet (eller så nær kroppen pidpustyty tegn). For å oppnå dette lunefull og overtale aktører er svært vanskelig, så filmskaperne kom opp og fikk bruke følgende teknikker:
 1.  Stedfortreder. Avslappet mennesker, for det meste profesjonelle skuespillere og modeller som har verdensomspennende berømmelse og derfor ikke frykter for sitt rykte som Hollywood-stjerner. Det viktigste i denne metoden - finne varamedlemmer, den som ligner mest på utøverne ledende roller (figur ansikt) og forbedre denne likheten ved hjelp av sminke og frisyrer. Noen av dem til slutt kommer ut av skyggene og bygge din egen karriere, men de fleste fortsatt forbli anonyme etterlignere sjenerte kjendiser.
   Noen ganger de er pålagt å vise sine kropper ikke er fullt og bare viser en del av det. For eksempel kan store planer kysse ekte skuespillere, og der, hvor de skal vise sine føtter, er "innrammet" ben simulatorer. Postmodernistiske verdensbilde bedt skaperne av mange vellykkede sitcoms anledninger for vitser i denne forbindelse, og vi kan bare gjette hvis femte faktisk så ut fra under tepper fastkjørte.
   Spesielle klær og klistremerker. Noen aktører er enige om å strippe i samme grad som strendene og andre kroppsdeler limt ugjennomsiktig bred tape. I rent hygieniske grunner beskytter dem mot uautorisert filming. Dette problemet er ganske vanlig, initiativrike arbeidere settet (oftest dette teknisk personale, sikkerhetsvakter og rengjøringsmidler) hemmelighet fotografere fanget arbeidet med skuespillere, deretter utpresse dem og / eller gi materielle tabloidene.
   Maskyrovochnoe undertøy er ofte forskjellige konfigurasjoner og skaper tilstanden krever en bestemt film. Men generelt er det et minimum av fint undertøy hudfarget (fargetone, igjen, er valgt ut fra hudtype skuespiller). På sidene er sydd fin gjennomsiktig fiskesnøre som er absolutt ikke synlig i riktig vinkel og belysning. Men selv uten etterbehandling film slike klær forråde deg selv om skuespilleren brått endre posisjon eller kaste teppe. Derfor bruker fange mer eller mindre behersket kjærlighetsscener.
   Overhead kroppen. Kunstige byster og rumpe er laget av myk silikon, malt i naturlige hudfarge, og leve fullt ut etterligne huden. De kan være usammenhengende (bare bryster eller rumpe) eller nadivatysya hele kroppen av skuespilleren, som oblehayuschemu overall. Festene og festestropper dekket slik make-up eller forbli bak kulissene, og synet av forbløffede tilskuere angivelig vises helt naken skuespiller faktisk iført "rustning". Imidlertid er betydningen av eksistensen av denne metoden mer psykologisk fred kran stjerner enn real-maskering nakne kropp. Tross alt, er det uten klær og silikon fragmenter akkurat det samme. Men det er ett triks, slik at du kan justere noen av svakhetene i den levende kroppen, endre bryststørrelse og form lår, cellulitter og planla å gjemme seg i foldene helt glatt imitert skinn.
   De omkringliggende objekter. Bra, komfortabel med skuespillere og naturlig utseende av rammen, er velkommen til å bruke tegnene i situasjonen. Erstatte deretter skuespillerne slitasje sengetøy, puter, rygg og skuldre partner. Av og til rammen blir hodegjerde, og når kameraet kommer på den annen side, det tar plassen tilbake, noe som er tilfeldig droppet tegn slitasje. Generelt, i løpet er noen ikke-gjennomsiktige og passende størrelse ting dessuten symbolsk understreke atmosfære av scenen. I hvilken grad og på hvilken del av kroppen tett i denne saken er løst scenario smak regissør, produsent og krav samtykke utøvere.
   Mangel på fasiliteter. Mange kjendiser er ikke lunefull, som tabloidene malt og enig lydig følg instruksjonene direktør. Noen kommer selv på tross av ham og sterkt avvise de ovennevnte teknikker for å oppnå de mest naturlige sexscener. Av denne desperate jagerfly troverdighet er spesielt den berømte Sharon Stone, som ikke godtar noen mikroskopiske undertøy og tape på kroppen hans. Uerfarne skuespillere for ofte villig til å kle av seg, håper dermed å øke sin popularitet. Og selvfølgelig, den aktuelle rollen krever konstant pleie, så stjernen med et rykte for romantiske helter må regelmessig vedlikeholde sin oppriktige skyting.
   Bare generelt, ble trukket tilbake på tape som deretter fører til hyppigere puls million seere. Det er nok å grave litt dypere for å forstå at for skuespillere det - ingen glede, og av normal drift. Noen ganger har det å gjøre med ikke veldig hyggelig følgesvenn, men ingen observatør bør ikke gjette om det. På scenen skal se ut milde kjærlighet / lidenskapelig / Gourmet / tight - slik som regissøren sier, uansett hva ditt ønske. Så neste gang ikke være sjalu helt, komprimere i armene på en naken Megan Fox. Det er mulig at på dette punktet i hennes glatte silikon pads slitt i det hele tatt er ikke det, og liker hennes drama school student.  
Яндекс.Метрика