Jul. Juletradisjoner

 Vi møtes og feire jul. Christmas Light

 Vilkår møter julen


 • Covenant regel for hvert hus - på julaften for å bringe orden. Ferie må komme i rene, komfortable hjem. Den ble innstiftet lenge før oss.
 • Selvfølgelig, siden da, som julen begynte å bli feiret i de fleste familier, alle fikk en varm og festlig ferie symboler: fin gi engel, laget for hånd eller kjøpt i butikk eller art salon; Du kan pynte jule barnehage bygningen symbolsk for en baby esel og Betlehemsstjernen.
 • De viktigste farger ferie - rød og grønn. De kan veve i blomsterdekorasjoner eller kranser laget av strå og barnåler, som å dekorere en feiring av katolikkene. Uten hakket grønn skjønnhet juletre nåler og kvister kan ikke forestille noen hjemme eller på kontoret eller barnehage.
 Den kvelden, tente stearinlys overalt. Deres mystiske lys - tenne julestemning respons, Kristi lys. I den russiske tradisjonen - spesielt tykke julelys laget spesielt for denne ferien. Deres lys og skaper en spesiell atmosfære i kveld, og fortsatte å glede slutten av neste dag.
 Selvfølgelig, jul - en ferie nær, kjærlig hverandre mennesker. I disse dager, når familien samler sammen alle midler. Men ikke glem de som ikke er bakt julekake og neppe å bli servert gås eller kalkun. Unn vanskeligstilte mennesker som bor alene noe spesielt deilig og forberedt spesielt for julebordet, distribuere søtsaker og sjokolade barn.
 Vel gaver til slektninger til jul kan også være spiselige og spesielt søt. Hvis du bake eller koke dem selv, vil det være den mest fantastiske ønsker kjærlighet, fred og helse.
 Vinter ting også perfekt for herlig jul Present: du kan kjøpe eller tie søte votter eller skjerf, for å komme opp med små gaver på en vinter tema. De sikkert nyte din familie og venner. Tross alt, oppfant du kjøpte eller gjort dem med kjærlighet.
 Selvfølgelig, hellig natt - natten før jul - en tid for bønn og tanker om fremtiden. Den første stjernen på julaften er best å sitte i stillhet og tenke. Om alt som viktig og dyrt, alt som jeg ønsker å fikse eller lage.
 • A er den samme som den første stjernen, som er så frem til disse skumring, tidlig gjest på himmelen. Om vinteren er det tent rundt om seks om kvelden. Og det er - en reell invitasjon til ferie bordet. Ved god jul måltid til å gå gjennom snøen til en morsom aking og bråkete spill snøballer.
 En morsom, lys, festlig!
Gjette på julen

 Best spådom til jul


 Zahaduyuchy ønske for det nye året, vi absolutt ønsker å se inn i fremtiden. Hvordan? Selvfølgelig spiller. For jul eller nyttårs formue - er ikke alvorlig magisk handling, men ganske morsomt, som gjør en god tro bare. Hva du tror og hva som vil få!

 Best Christmas spådom


 Dommer, vask!
 En av de tradisjonelle spådom hjelper å vite om hun vil møte henne Mr Right, eller gifte seg neste år. Det bør ta et rent hvitt håndkle og sa: «dømt, masker, komme og vaske" henge håndkle på kvelden på balkongen, terrassen eller gårdsplassen. Hvis det er våt morgen, kom brudgommen. Bryllup. Nei - må vente til neste år.
 Passerer vind
 Forberede en stor bolle og hell den i rent vann. Kantene av bollen feste navn verdsatte brygger "flaks", "lykke", "rikdom", "karriere", "uventet bekjent", "cruise", "vinne i lotto" Why ditt hjerte ønsker!
 Shkarlupky av valnøtt forsiktig slipper seil. Hvor mange deltakere formue, så mange skorlupok. Sett dem i små fargede lys for kake og merk fargen. Blåst, men ikke for mye at båten ikke er veltet. Som dock flyte, deretter gå i oppfyllelse!
 Hvem skal du?
 På bordet bør være basert på en rekke emner. Hver av ting symboliserer yrke fremtidige ektemann (eller kone). For eksempel, mynten - mannen bankmannen floppy - geek, børste - en maler, brød - bonde arrangør - forretningsmann, kam - en frisør, zachetki - har vil gifte seg med ikke fikk et bein til student
 En jente som ønsker gjetning, ut av rommet og kjærester rørt ting og lagt dem på samme avstand fra hverandre. Med bind for øynene velger hun faget. Kanskje hun vil falle og giftering. Derfor er en hun ville komme, men hennes mann som er fortsatt ukjent.
 Seed, si!
 Tøffe spørsmål vi ønsker å hjelpe deg å holde orden. For å løse dette problemet vil vi hjelpe ris frø. Fyll en bolle med ris. Konsentrer deg om ditt spørsmål og lavere palme i en skål. Hvor mange korn holde seg til det, teller. Partall - nei, Odd - positive.
 Løk sannhet
 Å skrive pærer initialer kandidater til hånd og hjerte og sette dem i en kopp vann. Hva spire raskere, jo raskere og én samtale.
 Salter og ikke peresoly
 Salt vann å drikke om natten, og etter - ingen drikking, uansett hvor ønskelig. Går til sengs, satt videre navnet på bruden eller brudgommen: ". Den som gir meg den samme og hans liv" Om natten sannsynligvis drømme salt søvn. Prøv å huske historien.
 Snø profeti
 Natten før nyttår eller jul vil komme ut og legge seg ned i snøen. Gå uten å se tilbake, og i morgen ta en titt på hans spor. Hvis snøen bli uskarpt, ulik, så folk vil være milde og godmodig mann. Hvis snø viddrukuvav kroppen dypt, venter en rask ekteskap. Dersom formen er dekket med snø, satt på bryllup planlegger et år.
 Tenn vinduet.
 Gå ut om natten, snu seg bort fra huset. Det absolutt tente kveld brann. Ikke vurderer dem på forhånd, legger frem et spørsmål. Snu deg rundt og velge et gulv som du zahadala forhånd. Telle hvor mange vinduer glødende. Hvis et oddetall, vil ønske gå i oppfyllelse, selv - nei.
 Der, ring?
 Slippe til gulvet ring. Kjør til døren for å være et bryllup. Nei - men kanskje sannheten før?
 Cat walk
 Legge frem et spørsmål. Ring en katt. Da hun krysset terskelen rom venstre labb, alt du har gått i oppfyllelse, rett - svaret er nei.
 Ream
 Hvis du har en stabel, komme tilbake til henne og tilfeldig velge ett stykke tre. Se hva det er. Tykk og tung velstående liv, glatt og jevn - er en mann eller kvinne med en flott karakter, og hvis vыtaschylos sukovatoe og krokete - behandler valget selv. Og aller viktigst, ikke bekymre deg. Krokete veier noen ganger føre til stor lykke!  
Nyttårs SMS hilsener venner kjæreste

 Velkommen nyttår til alt du trenger, spesielt venner og kjærester. Hvordan? Send vakker. Nyttårs SMS.

 SMS-hilsener til nyttår for venner


 Godt Nyttår med en ny lykke
 Hei dere,
 Ønsker inspirasjon
 Økende lønninger
 * * *
 La det være det nye året
 I begynnelsen av alle begynnelser.
 Og gå i oppfyllelse venn, deretter
 Som beskrevet i mitt liv.
 * * *
 På natten av julen, mine venner,
 Jeg ønsker deg lykke.
 Live-moro og søt
 Hold en million venner
 Som vodka, drikke øl
 Og alt du OK!
 * * *
 Godt Nyttår deg, venner!
 Velkommen! Fra treet! Ya
 * * *
 La det gamle året forsvinne,
 Med en alt tidkrevende sorg.
 Jeg skulle ønske at denne natten
 Det var en ball med champagne og stearinlys
 Kaskade lys og hvit snø
 Menn beundrende blikk
 Og den elskede mann
 Med deg, min venn, neste!
 * * *
 Mellom oss, kanskje en kilometer,
 Flyet, taxi og tog
 Godt Nyttår, kjære søster,
 Jeg gratulerer deg, søster!
 * * *
 Alltid du er vakker -
 Og sjel, og den andre,
 Noen all time favoritt -
 Og om vinteren og våren,
 Ikke skrå rogn,
 Hvis noen problemer,
 Noen kjæreste, glad
 I det nye året og alltid!
Nyttårs SMS hilsener venner kjæreste

 * * *
 La det nye året vil du være en masse nye venner, nye høyt betalende jobb, ikke en ny bil, nye villaer, noe som kan være vår gamle sitte nært vennskap sirkel og tilbringe et år gammel!
 * * *
 Hver person er nehasyma stearinlys av hans sjel. Men dette lyset er ofte dekket med et tett lokk. La det nye året lyse din sjel lett nås til venner.
 * * *
 La det nye året studerer i gamle bare bra! Velkommen du, min venn, og jeg skulle ønske det viktigste - oppfyllelse av ønsker! Fordi når en mann er hva han ville, han lystig, munter og sunt! Godt Nyttår!  
Hvordan feire jul i sirkelen av hennes syv

 Tangerine lauvtrær godteri lykke


 Det er også! Det skjer hvis du er over spa og søker etter en nyttårs antrekket ikke har glemt det og nyttår og jul - dette er først og fremst et barns ferie med all sjarmen og magien som venter på et mirakel. Med moro og gjester med spill og premier, Med alle slags godsaker som du kan prøve bare for julebordet.
 Men en ferie for barn bør være forberedt. Og det er flott hvis du deler husarbeid forberedelse for barnet hjemme med sine barn helligdager. Trygg på: de har minner om det vil vare livet ut.
 Kjøpe servise. Det er nå en lys, pen, tallerkener og kopper med tegninger eller farget, til din smak.
 Først vil du være mindre stresset - du trenger ikke å ta oppvasken etter måltidet. Fordi barn ikke alltid akkuratystы, spesielt små.
 Sekund, vil du ikke være redd for at noen vil ødelegge noe. Og sett mål er, og barn ikke får vondt av splinter og festlig humør, ingen vil bli bortskjemt.
 Hvis du ikke kan kjøpe fargede tallerkener og kopper, med sine barn Paint-farget mat fargestoffer. Få barna til å skrive på dem navnene på farger gjester Natasha, Vanja, Julia Og du kan tegne bilder - programmer i papir og feste dem til vanlige briller saker stiftemaskin.
 Det ville være hyggelig kjøp og farget disponibel duk og servietter. Tross alt, bør bordet være dekket for barn i henhold til reglene.
 De viktigste juledekorasjoner i huset allerede - pyntet tre. Men barnas ferie du kan tenke på noe annet. Blåse ballonger sammen og henge dem rundt i rommet der barnet vil ta imot besøkende. La ham ta opp fargerike flagg. De kan bli tredd på en tykk tråd og henge på veggene eller dra tråden med flagg over hele rommet.
 En svært viktig og like spennende del av forberedelsene til jul eller nyttårsbarnefestival - en invitasjon. Kjøpe pre-farget papir, enkeltark på rektangler, omtrent på størrelse med kinobilletter. Forbered maling, fargestifter og markører. Hvis barna dine ikke er veldig god til å skrive, teksten i invitasjonen du skriver, men barna tegne bilder relevant anledning. For eksempel, fluffy juletre, snø kvinne eller Santa Claus
Hvordan feire jul i sirkelen av hennes syv

 Men hvilken glede - for å få slike invitere venner barnet ditt!
 Det kan levere dem personlig til barnehage eller skole, og kan sende invitasjoner i posten. Dette er interessant. Bare vurdere de pre-ferie stress-post og sende dem senest to uker før ferien.
 Dersom barna i ditt hjem Saints liten, tre til fem år, er det bedre å ikke bruke bordgafler. Du kan selv gjøre uten skjeer. La bordet vil buterbrodyky små morsomme, skiver epler og pærer, kaker, kaker med søt liten eller kjøtt, kål, gulrot stuffing, munter nyttårs cookies i vårt område mange oppskrifter på denne informasjonskapselen, for eksempel ved, эklerchyky, jul fudge
 Spesielt barna elsker når hver sin egen, personlige. Så selv bake pizza bedre enn en stor og mange små, antall gjester. Hvis eldre barn, vil de liker det også.
 Og aller viktigst, involverer alt barnet ditt. La det også rister, lim, maling, tog. For noe ganske enkel og kan bli betrodd 5-6 års barn.

 Vakker julebordet for barn


 Ikke bare deilig, men også vakker!
 Alle måltider bør være morsom og original. Brønn, for eksempel, smørbrød kan gjøres ikke konvensjonell, rektangulær form, men som kattens hode. Det er lite sannsynlig at du har funnet ut dette skjemaet. Det spiller ingen rolle. Med litt herdet brød kan bli kuttet med en kniv hode - kruhlyachok med ørene. Spredning av myk kremost. Skjær sorte oliven i to. Dette vil være øynene til en katt. Inside halvdeler sorte oliven sette mål grønn steinfrie. Kom ut real kattens øyne. Øverst mellom ørene sette persille blader, som bildet på snuten av en katt. Med rød paprika kuttet munn. For tre vårløk penn - bart. Og så de holdt på smørbrød, ost sikre sin vekt på basen.
 Plasser smørbrød på et brett eller flat plate og holde litt i kjøleskapet 20-30 minutter. Det er nødvendig at de seiret.
 Lignende sandwicher kan bli kuttet og formet trær. Spre dem med olje og legg på toppen av treet skinke. Pynt med skiver kan være salte eller ferske agurker.
 D salat ut av de vanlige pølser. Koke pølse og rengjør dem. Kok lite som mulig de samme poteter i sine skinn, skrelle dem og sette i midten av fatet. Pølser kan settes i sentrum, mellom poteter. Ta "krone" pølse kuttet med en kniv, og han satt inn noen blader av krøllete persille. Få en søt og morsom pannelugg. Rundt Sett tomater, majones som trekker øyne, munn. Sett lokket på dem med blader av salat eller grønn pepper. For dette formål kutt pepper og legg på tomatene.
 Men "sopp" du vet hvordan du gjør. I kule egg kuttet toppen og legg på en tallerken. Dette vil stamme. Hetten gjøre med kokte rødbeter. En sopp hvite prikker trekke majones. Disse soppene kan bli satt på "plenen" med grønn salat, persille.
 Samlet, slår fantasy og mer!
 Du kan lage mat og deilige hjemmelagde drinker. Her er oppskriften på en av dem. Friske jordbær og honning i en blender grind. 300-400 gram jordbær trenger ca 3 spiseskjeer honning. I jordbærmosen dannet helle 3-4 kopper grapefruktjuice. Søler drikke kopper om tre fjerdedeler. Legg mineralvann med gass.
 Gjestene vil elske!
 Etter en deilig godbit barn ønsker å spille. I vår bok er beskrivelsen av mange barneleker. Bare forberede dem på forhånd er nødvendig. Og husk at selv taperne ikke kan stå uten premier og gaver. De ikke vet er det hav av tårer og bilde. Som ditt eget barn. Selv om han fungerer som vert festival også ønsker å få en premie og gave. Det kan være små søte små ting: sjokoladepapir i en vakker, kinaputter, ballong
 Godt å arrangere en liten konsert der barna synge sanger og lese jule dikt.  
Яндекс.Метрика