Jul. Skript julen

 Hvor interessant å møte julen
 Jul. Skript jule for voksne. Moro og spill til jul

 Hvor du skal feire jul?


 Jul ansett som en familie ferie. Men det er ikke noe galt hvis du feire den med venner.
 Du kan møte julen hjemme i leiligheten hans, og kan gå på naturen. Det hele avhenger av din fantasi.

 Interiør til jul
Jul. Skript julen


 Tradisjonelt, den viktigste egenskap av ferien er juletreet. Pynte juletre kan være til din smak, butikk-kjøpte eller laget sine egne hender leker.
 På toppen må nødvendigvis sitte Betlehemsstjernen. Sammen med barna pynte juletre figurer helter bibelske scener laget av papp.
 Dette vil ikke bare inn i historie og kunst, men også vil bidra til å bygge en sterk familievennlig atmosfære.
 Med granbar kan produsere ulike komposisjoner av stearinlys, julepynt og blomster.
 Lag en ferie atmosfære i byggetillatelse ballonger i ulike kombinasjoner, både innenfor spor og sjelden.
 En viktig egenskap Jul er stearinlys. Denne praksisen skylder sin opprinnelse til de jødene som satt et stearinlys i midten av krans av laurbær grener og tente henne på julaften. I dag er vokslys erstattet av elektrisk.
Jul. Skript julen

 I katolske land er en del av fest dekorasjon nativity scener, figurer av Mary, vise menn, hyrder, dyr, baby crib rundt.
Jul. Skript julen

 Julesanger Scenario


 Jul besluttet ikke å feire i et stort selskap, som en familie ferie. Men hvis du har en stor og tett sammensveiset familie eller gjester kommer nærmeste venner, så et enkelt script som vi presenterer i denne artikkelen vil hjelpe deg å sørge Julen er ikke bare en hyggelig kveld i de nærmeste folk gi denne ferien sjarm og intimitet.
 I Russland begynte å feire jul etter innføringen av kristendommen i X-tallet. Det utgjorde på den tiden da den gamle slaverne feiret sitt multi ferie - julesanger. Det er der vi kommer kolyaduvan tradisjon eller slavlenyy. Og hvis byer denne tradisjonen nesten forsvunnet, i distriktene og synger julesanger til denne dagen, er det en annen grunn til å holde en slags maskeradeball, og penger du kan tjene. Carols er vanligvis ikke akkurat på julaften, denne ferien alltid holdt i familien), og helligdager.
 Yule begynte på julaften, julaften (24. desember gammel stil eller til januar - for en ny), og varte i to uker før dåpen (6 januar og 19 januar henholdsvis). New Year (1 og 14 januar) som Yule delt i to halvdeler. Tiden av Juleevangeliet Kristus for det nye året kalt "Holy night" eller en lys ferie og novoletie av Epiphany - ". Forferdelig kveld" "Holiday" partier kalt fordi disse dager vi feiret jul, og "skummelt" (Holy Week), fordi det ble antatt at disse dager vandre styggedom og hvit verden.
 Ved juletider ble det besluttet å spille lite spill på den bibelske tema. Derfor bør være forberedt på helligdager på forhånd. Hvis for noe grunn du ikke liker den kristne juleevangeliet - det spiller ingen rolle. Du kan sette et show på jul eller vinter tema. Å forberede ytelsen er ikke nødvendigvis komplisert kostymer, er det mulig å gjøre noen gamle ting, sengetøy, duker, osv N., mangler i ethvert hjem. Kan ha behov for å spille musikk og enkel innredning. Det er også nødvendig å ta vare på forhånd.
 Hvis treet sto i ditt hjem til jul, kan det være med barn "oppgraderingen" hennes antrekk. La det være improviserte leker, papir lanterner og kranser, som lenge bodde i huset en følelse av feiring. Barn kan også fortelle en historie om hvorfor det nye året og juletre dekorert den. Historien er: lenge siden, da Gud fremdeles levde på jorden, ikke i himmelen, det i sin tur kom forskjellige trær, og alt han gaver til fruktene av eple - epler, plommer - plommer, kirsebær - kirsebær. Ett tre sto side. Da Gud ledet av hennes beskjedenhet hvert år for å pynte treet med godteri, frukt, leker og kranser.
 Etter forestillingen alle invitert til bordet. Av te cookies kan representeres med en overraskelse. Innenfor hver cookie bakt stykke papir med spådommer. Papir må pakkes inn i folie mat. Foresight må være god, snill, for eksempel:
 Hvis du ikke vil være felle tårer,
 Penger er et visum.
 Din skjebne er ikke så enkelt,
 Venter på deg karriere.
 Oh, rart, skjebnen forberede en overraskelse
 Pakking sine poser, dra på cruise.
 Vent kjører lave
 Snart huset ditt ser til glede.
 Venter på deg snart skarp sving,
 Mye kjærlighet i dette året du får.
 Etter teselskap kan spille.

 Spill til jul


 "The Gift of Magi"
 Alle deltakerne vekselvis dyppet hånden i posen, som inneholder alle typer gaver og søtsaker, og prøve å gjette hva slags objekt er i hans hånd; deretter skaffe gjenstand for posen. Hvis deltakeren gjettet riktig, tar han denne tingen selv.
 "Røyking."
 Tradisjonelle julespill. Tidligere "kurylkoy" chip var nå erstattet henne Bengali stearinlys. Spillet er som følger: alle deltakerne stå i en sirkel. En deltaker lyser Bengal brann og sier høyt:
 Røyking, røyking,
 Legs dolhonky,
 Buken er kort.
 Har du ikke dø, røyking,
 Ikke få meg til å danse,
 Ikke få meg til å danse,
 Alt snakket kyss.
 Han sender deretter "røykerom" ved siden av spilleren som også gjentar disse ordene. Spiller en i hvis hender "smoking" går ut. Denne personen utfører fantom.
 Avslutte den beste ferien se en god film med familien.
 For unge mennesker kan tilby mer aktiv moro - julesanger, som er nevnt ovenfor. I de siste årene, tiden fra jul til Epiphany i landlige livet tildelt spesiell åndelig høyde og holdt høytidelig, festlig og morsom. Folket sa, "for vinterkulda, og mannen på festen." Yule anses ungdom ferie. Going kvelder, sitter, ble støyende og morsomme spill holdt med maskene. Unge mennesker på denne tiden, "spøkte", og alle som "dårlig lay" bli "deltakere" ugagn.
 Forberedelse for runder begynte for noen dager. Forkokte kostymer, masker. Tradisjonelle tegn ble belastet ulv, geit, Baba Yaga. Vanligvis slavylschyky gikk med god hjemmelaget stjerne laget av papir, "verksted størrelse, med ulike dekorasjoner og lys osveschaemoyu." Det symboliserer stjernen som gikk ned over Betlehem hvor Kristus ble født.
 Vi tilbyr gjenopplive denne stolte tradisjonen, dessuten at det er ganske enkelt å gjøre. Selvfølgelig, hvis du går til en utmattet publikum hver leilighet uanmeldt, så mest sannsynlig, du bare ikke åpne døren. Det er bedre med folk som du planlegger å komme caroling, advare på forhånd. Dette kan gjøres verbalt, men du kan bare henge kunngjøring ved inngangen.
 Her er noen tradisjonelle carols tekster:
 Carol, Carol,
 Du gir pai
 Gjør lomtynu brød,
 Eller en halv rubel penger,
 Er kylling med KOLS,
 Cock av kammen,
 Eller bunt av høyet,
 Eller gaffel til side!
 Carol, Carol
 På den andre dagen av julen!
 Hvem vil gi kake
 Derfor retten magen!
 Hvem vil ikke kake
 Derfor grå mare
 Så fillete grav!
 Carol, Carol
 På julaften!
 Tante dobrenka,
 Paier noe sdobnenka
 Ikke rizh, knuse,
 Heller gi!
 To, tre,
 Langvarig,
 Heller ikke vil overleve!
 Fersken oppvarmes
 Paier noe du ønsker!
 Du, eieren, ikke volumet,
 Heller gi!
 Og som gjeldende kald
 Ikke lange stående ordre,
 Ordrer snart sende:
 Eller paier fra ovnen,
 Eller penger snute,
 Eller suppe potten!
 Gi deg Gud
 Full domstol magene!
 Og i stallen av hester
 I hlevushku kalver
 I hytta gutter
 Og podpechku kattunger!
 Magi pryvechayte,
 Hellig møtes,
 Julen har kommet,
 Å få en ferie!
 Ble med stjerne er,
 Bønn synger:
 Nativity,
 O Kristus, vår Gud
 Liten gutt
 Han satt på snopchyk.
 I en fløyte spiller,
 Carols komfort.
 Shchedryk-Peter,
 Gi scampi,
 Skjeer slurry,
 Ring pølser.
 Det er kort,
 Gi et stykke bacon.
 Leverer mer
 Ikke Claus barn!
 Sparrow fluer
 Hale vert.
 Og du folk, vet du,
 Dekket med tabeller,
 Gjestene ta,
 Jule velkommen!
 Liten gutt
 Han satt på cup,
 Bokser - hrup!
 La meg gni!
 Og ett tradisjonelt julemoro - spådom. Jeg tror, ​​vanligvis unge ugifte jenter. Den mest fantastiske ting som spådom etter kirkelov - en stor synd, men Yule spådom tillatt. Vanligvis spådom - et farlig spill, er det alltid en risiko for å møte onde ånder. I løpet av juleferien risikoen er mye mindre, "Kristus er født, hele djevelen hale trykket, snu til ingen nytte, kan ikke skade." Denne ideen om et litterære skikkelser sannsynligvis bør lytte til den.

 Gjette på julen


 Gjetter på voks
 For å gjøre dette, vil du trenge spådom stearinlys og en bolle med kaldt vann. Gnist antente, og forteller hver deltaker i sin tur øser smeltet voks i en bolle med vann. For figurer av dannet kan forutsi fremtiden. Mye av dette avhenger av fantasien av spådom deltakere, men noen tall er av særlig betydning:
 - Mange små dråper av voks i en bolle - om penger;
 - Fan er alltid forbundet med arbeidet; Vanligvis, slik figur spår vanskeligheter på jobben, friksjon i team;
 - Druer alltid et godt tegn at forutsier kjærlighet, vennskap, lykke, velstand hjemme;
 - Mushroom - vitalitet, lang levetid;
 - Dragon - som gir håp, ferdigstillelse av arbeid, noen ganger fødsel;
 - Bell - vente på nyheter; hvis klokkekurve, den dårlige nyheten, selv om mange bjeller urovekkende nyheter;
 - Tree blader - sjalusi, intriger fra andre;
 - Monkey - en falsk venn, hykleri, tvetydig situasjon;
 - Apple - visdom, helse; usann hvis eple - fristelse, som ikke bør utsettes;
 - Egg - starten på noe nytt.
 Gjetter på kuber
 For å gjette trenger du to terninger. Deltaker ruller. Hvis du kaster en dobbel, er han forutsi. Kaste terninger kan være seks ganger. Hvis seks skudd aldri falt ut dobbel, deretter en formue for at brukeren har ennå ikke kommet, og skjebnen ville ikke ha det så inn i fremtiden. Verdien av dubletter:
 To enheter - for svikt;
 Doble to - krangler med venner og kjære;
 To tre - reise, møte nye mennesker;
 To fire - suksess i næringslivet;
 To fem - materiell rikdom;
 To seksere - store kjærlighet.
 Gjetter på skjerfet
 For å gjette trenger du en firkantet skjerf eller tørkle. Gjette sjekker holdning til den enkelte å hadayuschemu. For dette trollmann klemmes en hånd tørkle fire hjørner og invitere den personen relasjoner er viktig for ham å velge hvilken som helst del av sjal. Så jeg tror han velger også hjørne skjerf. Hvis utvalgte nabo hjørner skjerf, vil forholdet være vellykket, motsatt - mulige problemer i forholdet.
 Gjetter på gjerdet
 Denne formue er på gata. Det avgjør om trollmannen inngå ekteskap i det nye året. Trenger du å finne noen gjerde langsgående barer (det viktigste at gjerdet var ikke sammenhengende), kan det være alt: tre, jern. Jeg tror det er en person til gjerdet og lukker øynene. Han deretter tilfeldig nok hender et visst antall stenger, åpner deretter øynene og sier stenger. Hvis et ulikt antall stenger, men i år tror jeg ikke gifte seg, og hvis rart - det vil snart gå ned midtgangen.  
Яндекс.Метрика