Julegaver. Julegaver

 Hva du skal gi til jul?
 Jul - En feiring med gaver og besøk på kafeer og restauranter med venner eller forretningspartnere. Alle kafeer og klubber, er alle butikkvinduene kledd med vakre trær (Vest-stil), kranser og aller viktigst - kranser. Og på denne dagen presenterer relevant: kan gi juledekorasjoner - kranser, baller, kranser, generelt, alt som er iboende i vår nyttår, men som er så virkelig å få en gave.
 Svært populære potte trær - ekte eller kunstige, og dyrket spesielt for jule hyasinter, krokus, tulipaner og andre pærer. Forresten, er det riktig å gi seg selv pærer med pene potter til å sette sin egen mann i nyttårsdag, eller den ortodokse julen, eller påske, når det velger å huske dem, så husker du.
 Søtsaker? Selvfølgelig. Tross alt, vi er små barn i det nye året.
 I Europa er det tradisjon for å gi gaver til barn brakt Martin Luther. På den tiden den yngre generasjonen mest dyrebare søtsaker - kanel stjerner, kaker, jule brød med frukt og nøtter, sjokolade kaniner og lam.
 For voksne oppfunnet i dag spesielle gaver - blikkbokser med støpeformer for cookies og oppskrifter; i tilfelle at din venn bachelor - er dette et hint om at han skal lære å gjøre ting selv, eller få en vertinne som vil gi sitt ildsted og andre gleder i familielivet. Generelt, egnet og festlig dekorert kurv med vin og frukt eller syltetøy og kjeks - avhengig av smak.
 I noen land utstedt spesielle CDer med musikk hensiktsmessig å drikke og behandler. Italienerne gjør samlinger "Pizza folkeviser", "Opera og lim" og tyskerne plukket julesanger, kombinert med dine favoritt hams, oster og patéer.
 Selv da fulgte den franske - de er klar til å spise all ferie og i løpet av noen form for musikk, så lenge alle allmenningene var uvanlig dekorert. De beste designerne utarbeide utkast krystall flasker i eddik og krydder, og kunstnere, skrivere - copyright etikett festet til hver type mat eller desserter. De dyreste merkene er laget for hånd, eksklusive.
 Som vår bransje ikke er tatt vare på oss fullt ut, har vi et insentiv til å vise sin uavhengighet. Vil du utføre din egen logo skilt forfatter syltetøy hjemme-PC eller blekk skriftlig på papir emballasje likte deg - spiller ingen rolle. Det viktigste - å vise maksimalt fantasi og vilje.
 Julaften - denne gangen alle slags gode gnomer, engler og alle de hellige som gir oss gaver til nyttår. Faktisk, hvis du gir en figur av en karakter på julaften, du dermed vil si at i det kommende året vil bli holdt under beskyttelse av den donee av den gode ånd.
 Forresten, Julenissens bedre å gi enn på nyttårsaften, da vi venter på gaver, og dagen før - det har tidligere kommet til huset vårt til nordavinden, vi stablet så mange gaver.
 Størrelse spiller ingen rolle suvenirer - fra små engler tall som du kan pynte juletre, satt i en fantastisk festbuffet, mellom lysene på nyttårsbord eller blant tinsel og smykker på sminkebordet eller vinduskarmen, alvorlige tall julenissen med innebygde mekanismer synge, røyke pipe, som tente lanterner, gå i trapper, ride reinsdyr. Generelt, European jul - en grunn til å presentere noe originalt eller nymotens, som symboliserer de kommende endringene kommende ferien.
 European jul - er det også et utdrikningslag. Ifølge statistikk, mest obruchenyy og forslag i Europa faller på julen. Hvem er i år ikke sagt farvel til fri bachelor liv, kan komme til festen. Hans venner kan gi klovneneser og lommelykter for å fortsette å kjøre uten aking, som skildrer reinsdyr. Ifølge legenden, rød nese reinsdyr til jul og julaften brennende som en fakkel, og belyser hvordan julenissen i en mørk vinter skog, at han ikke forvillet seg heller ikke tapt gaver. Nesen på den mannlige parten for røde, spesielt hvis du gir hverandre din favoritt drikke. Og hvis dette året du rømt sjarmen til ekteskap, er det en grunn til å gi hverandre gevir for å unngå at det i fremtiden vil de veilede deg kone.
 Hvis du feire jul i europeisk blandet selskap, du trenger bare en gren av misteltein under hvilke all kyssing og mer intimt. Som julen er oppmuntret noen flørt, holder om romantisk lidenskap, og misteltein elskere. Uansett om at dverger og alver streng følge slede julenissen! Og ikke bare for gaver, du kan ikke være så praktisk! Misteltein i våre butikker finner vanskelig, nesten umulig, men du kan bestille blomsterbutikker i vakkert dekorert krans eller gren og fest den til plate "misteltein". Med denne gaven vil du gjerne ta på enhver fest.
 Ennå Jul - Grunn til å gi hverandre pelsprodukter, mens likheten av hjort vil bli fullført. Til tross for protester fra grønt og økologisk mote, i Nord-Europa en tradisjon å gi hverandre varme pels elementer - hansker, pels vesker og ryggsekker, kantet med pels skjerf trimmet med pels. Hvis du zahulyaly på barchelor fest, nyttår, kan det være lurt å ta med en gave til sin elskede pels - og da vil du sikkert tilgi.
Julegaver. Julegaver
 Hvis du ikke er klar for nye tradisjoner eller er usikker progressivitet av den personen du kommer til å presentere en suvenir, den beste gaven i dette tilfellet - stearinlys.
 De fleste vanlig ferie lys som passer alle lysestake, som det er nyttårsaften stearinlys i form av figurer Øst kalender er ikke inkludert i våre tradisjoner. Hvis man følger kristne tanker om det nye året, vil det være ubehagelig å sette karakterene andres tro. Og da han fanget den østlige visdom og astrologi, for det på forhånd å brenne statue kommende året - ikke et dårlig tegn.
Julegaver. Julegaver

 Ortodokse julen - Det er en anledning til å appellere til nasjonal opprinnelse, uavhengig av ditt nivå av religiøsitet. Denne ferien feires i Russland 7. januar. Riktig gave til jul, som vi har sagt, vil være stearinlys og lamper som et symbol på evig lys. Jule de produserer en rekke former og farger med ulike ornamenter, som stearinlys - det viktigste symbolet på jul. En ferie til å dekorere ikke bare treet, men må vises: kranser, trær og blomster av paradis, Star of Bethlehem og et lys i vinduet - alt dette vil føre til jomfru Maria inn i ditt hjem. Når verden møtte sine mørke vinduer og Jesusbarnet i krybben var.
 Siden da lyser alle kristne et stearinlys, sier at han er villig til å sette i huset ditt Frelser. Registreringsvinduet krever stor oppfinnsomhet og stearinlys må oppfylle karakter og stil av den personen du gir dem, fordi de vil hjelpe deg å uttrykke dine individuelle følelser. Alle vakre stearinlys.
 Hvordan velge lyset som best passer din venn? Psykologer og kunstnere gjennomført en studie og funnet svaret på dette spørsmålet.

 Hvordan velge et stearinlys?
Julegaver. Julegaver


 - Stearinlys med duft av blomster eller orientalsk krydder godt gi nygifte og elskere;
 - Barn vil nyte "synge" Candle in the form av fugler og dyr;
 - Eldre mennesker har en tendens til å like et stearinlys i "flettet" keramisk lampeskjerm eller "hus";
 - "Flytende" lys sikkert tiltrekke seg oppmerksomheten til subtile romantiske natur;
 - Forretningsfolk foretrekker lys i lysestaker eller massive lysekroner.
 Form av lys er også viktig:
 - Classic (rett) skjema som folk balansert og konservativ;
 - Langstrakt, smalere opp - romantisk, nervøse, følsomme natur;
 - Rund eller oval form - egoistisk, narsissistiske mennesker, kunstnere;
 - "Down to earth" og fortykket egnet snill og åpen person, av en "skjorte-guy";
 - Square form tiltrekker seg folk hardt, energisk, selvsikker;
 - Trekant - skal motiverte folk, asyl og lærere i sjelen;
 - Buet lys - for vanlige folk, koleriske, representanter for kreative yrker.
 En viktig lys farge. Selv Platon mente at blå tilsvarer guddommelighet, rød - mot, gul - femininitet. I dag er nesten alle røde beskrevet som følelsesmessig og intens; gul - stille, rolig og munter; Blå - hvor trist, deprimert; Grønn står for håp; Svart - mørke, frykt, forvirring og død.
 Gjort og heraldikk hans bidrag til forståelsen av farger. For eksempel betyr rød høyre, styrke, mot, kjærlighet og mot. Blå - herlighet, ære, lojalitet, oppriktighet. Grønn - frihet, glede, håp og helse. Svart - utholdenhet, ydmykhet. Gul - regelen, storhet, respekt, storhet, rikdom. Hvit - renhet, uskyld, visdom, "bekymringsløse sinnstilstand." Lilla - makt, regelen, verdighet, storhet.
 Neste i betydning gave for ortodokse julegaver er laget av halm, selv julen krans kan være ikke bare gran grener, men gule strå - i dette tilfellet er det festet frukt, forgylte nøtter, pepperkaker tall. Søtsaker presentert i kurver, flettede bokser og esker. Flettet gule vintreet flasker, kanner, kopper, frukt og suharnitsy også ånden av ferien.
 Fulgte gaver som krever omfattende opplæring og kostnader. Dette collectible figurer som viser alle medlemmer av den store begivenheten, tre eller keramikk. Mange byer slike kjente figurer, spesielt kjente tall fra Tyskland og Provence. Blant dem bygger scene - Mary and Child, Saint Joseph på krybbe, kloke menn med gaver, dyr - Wall, esel, sauer.
 Tallene er anordnet i halmen og belyse lampen. I tradisjonelle folke dukketeater var på den lille scenen - Teater hiet. I dag kan du kjøpe antikke teatre, moderne kopier av gamle dukker og teater-den, og ulike varianter marionett artister på den evige temaet.
 Hvis du velger en slik gave, ta deg tid til å gå til en rekke dukketeater forestillinger i julen eller utstilling av moderne og historiske teatre i galleriet. For dine venner med barn, kan billetter til et show være en flott gave.
 Generelt, noen billetter til musikalsk teater (opera eller ballett) - en tradisjonell gave i Russland. Vintersesongen er alltid åpen for jul.
 Og selvfølgelig, trenger du ikke glemme julesuvenir bjeller. Hvis du gjentatte ganger ga klokkene i ulike varianter - og som julepynt, pepperkaker og hvordan, i denne tiden kan gi en juleeggelikør, som helles i glass-bjeller. Krystall og porselen bjeller diversifisere bordsetting. Etter en julegodbit har spesiell betydning.
 På jule raske ender. I landsbyene begynne julesanger, og dermed kurs kjøtt, paier, brandy, glass med syltetøy og hjemmelaget oster. Innenriks ferie kreves spesielt nøye forberedelser, etter gammel skikk bordet dynket med høyet - til minne om den barneseng og barneseng, deretter dekket med hvite duker. I sentrum av bordet vil sikkert sette sochivo (rett av bønner, valmue kjerner valnøtter og honning), og deretter de andre retter - nummer tolv, pannekaker, fiskerett gelé, gelé med svinekjøtt og oksekjøtt ben, suckling svin fylt med grøt, gris hode med pepperrot, hjemmelaget svinekjøtt pølse, steke, jul, honningkaker, lomanы med valmuefrø og honning kompott.
 Men i dag satt en halm gulvet klut servietter, kranser og halm fletter. Noen selv foretrekker tekket halm stjerner og figurer av engler - metallisk, keramikk eller fille leker. De kan også være til stede - ikke verre karneval kostymer og masker som vil glede spesielt barn.
 Christmas - det er også en anledning til å gi hverandre en skytsengel. Tall fra Angels laget av forskjellige materialer: stoff, tre, porselen, sjokolade.
 Lyddesign og ferie gaver kan være samtidig julesanger fremført av stjernene på opera, symfoniorkestre, barnekor og folke (folk) julesanger. Plateselskap samle dem over hele verden siden jul - en feiring av samhold og harmoni med verden i sitt hjerte. Svært populære plater med russisk kirkeklokkene (Rostov bjeller, bjeller nord).  
Яндекс.Метрика