Julegaver

 Hva bør være de julegaver. Julegaver til barn


 Nyttårsdag ferie, bortsett mandariner og trær, tradisjonelle bord, filmen "skjebnens ironi" på TV, og forventer et mirakel, være forskjellig i hvert enkelt år. Ikke vær redd for interessante ideer! Etter nyttår, og det er for oss å føle hyggelig endring. Og når vi tenker på gaver til det nye året, har vi å lure mål å forstå - hva funksjonen av årets nye og behagelig det er for oss og for å supplere hans livs søte små ting eller gode nyheter uten å ødelegge alle tidligere.
 For, det nye året - en flott ferie, og ikke bare fordi inntil nylig var den eneste triumf uten blottlegger obligatoriske tiltak og andre ting. En dag dedikert til privatliv og familieliv. Selv bursdager ofte feiret like jubileer, for å sammenfalle med pensjon eller som har - eller standarder.
 I dag det nye året i Russland, i motsetning til alle andre land, feiret flere ganger: selve nyttår som en endring i astronomisk tid, den gamle nyttår av den gregorianske kalenderen, og i noen tilfeller østlige nyttår, når det skjer i slutten av januar, og ikke på februar.
 Den viktigste ferie er natt til 31 desember til 1 januar, og gaver til arrangementet kreve separat oppmerksomme samtale. Men stasjonen for å forberede en overraskelse venner og familie for det nye året alle nok. Og vi gjorde dem snakke.
 Forresten, til tross for vår omfattende visdom og lang vinter, så det forklarer langvarig feiring, det er land og folk som har visdom om ikke mer, deretter en lang vinter og derfor lært å finne årsakene til fryd og glede og strekke det enda lengre perioder .
 I alle de nordiske landene fordi det virket bolig beryktede julenissen, begynner å gi hverandre gaver siden begynnelsen av desember. Den første søndagen i desember antent den første av fire julelys og bursdag feiret St. Nicholas, prototype Per Noel, Santa Claus, Santa Claus, den samme helgen som ga sine døtre som fattige, sparer dem fra fordervelse som de er dømt til dårlig ulykkelig far . Det var denne helgen er skytshelgen for barn og vise symbol på det nye året som et nytt liv, full av undring og feiring av harmoni.
 13. desember Skandinavia feirer Santa Lucia, og her er voksne barn av spiselige "premier" - en feiring kaker og lys. Siden da tillatt uten venter til jul for å gi hverandre alle slags hyggelige ting.
Julegaver

 Trolig den første skandinaviske landene Lucia ferie var assosiert med ankomsten av den lange mørketiden, minst dette synges i tradisjonelle folkeviser.
 En snarrådig sør for katolske Europa funnet en mulighet uten forutsetninger klima utveksling av gaver som strekker seg fra 1. desember.
Julegaver

 Ingenting hindrer oss å følge deres eksempel. Hva du trenger? Trenger du å gjøre noen form for kalender. Dette kan enten være tre ouija brett med slagordet: "Godt Nyttår! "(Det er alt) og drept negler; avhengig av størrelsen av platene kan være et annet antall, men ikke mer enn 24. Disse nellik opphengt i tau poser. Hvis du har bare tre nellik, så alle bør henge på ulike nivåer av åtte poser, og hvis du har en stor ouija 24 spiker - posen til hver spiker.
 I dette tilfellet, må posen være fire sifre 123 for å unngå forvirring. I hver pose sette deg souvenir - den lille tingen av sjokolade eller holde seg til ring eller kjede (avhengig av alder og smak som du har tenkt å skjenke). Ikke anser denne kalenderen bare en lek, er det godt å ha alle familiemedlemmer.
 Deretter hvert våkne vinter morgen kan gå til kalenderen din og kuttet med en gavepose. Og så - før julaften, julaften. Dette refererer til den pan Eve (24. desember og her tar vi tradisjon tilbud).
 Et annet alternativ for å plassere poser av nyttårs gaver
Julegaver
Gaver til horoskop. Julegaver til dyrekretsen skiltene

 Julegaver med dyrekretsen


 Radymosya with the Stars
 På juledag vi ofte ser frem til stjernen. Ikke alle, selvfølgelig. I at en, lykkelig. Den som leder oss, men livet selv: du, meg, ham. Det er på tide å se nærmere på horoskoper og rådføre seg med stjernene på noe veldig viktig. For eksempel, som gir en nyttårsaften kjære, nære, kjære. Hvordan å behage boss-skyttere og Fish-kjæresten som en gave til en elsket sted, jomfru, og lite annet om det. Nyttår på nesen!

 Julegaver Ovnu


 Militant Mars Væren satt til ned. Dette bør vurderes selv når hotuyeshsya til denne morsomme og avslappende ferie som nyttår. Personlig kode - hver. Hvem som helst - en individuell gave. Sjekk gave intelligens Væren, og han vil bli henrykt av din oppmerksomhet.
 Ikke frata en gave for Væren den siste dagen i desember i påvente av strålende ideer som du kan strålebehandling. Briljante ideer kan henvist til andre dyrekretsen skiltene. Væren setter pris alvorlig praktisk gave som vil være nødvendig hjemme eller på jobb for saken. Nydelig liten ting, fine leker, gaver for en kveld usannsynlig å behage Væren. Men god kofevarochnaya bil, interessant kamera, holdbar opptaker, klokke med evig mekanisme, vil han eller hun setter pris på verdsatt. Forresten, ikke bli forvirret av at mennesket Væren kan spørre om verdien av gaven. Det skjer. Kvinne-lignende Ovnu fin og ganske dyrt manikyr sett, vil den vurdere tørketrommel med en haug med gode tips og kysse deg hvis du mottar en gave kameraer. Etter at du lære henne å skyte hjemmevideoer?
 Dette skiltet er oppmerksomme på verdiene og respekterer ditt hus. Så gave til hjemmet - et godt alternativ for Væren.

 Julegaver til Taurus


 Taurus vil være fornøyd
 Venus alltid bryr seg for kalven. Tenk på dette når du velger en nyttårs overraskelse. Jeg vet ikke din lat Taurus, men mennene i dette tegn på latskap noen ganger. Så - teppe i sine hender og myke silke pyjamas for moro skyld.
 Beauty - ekte datter av Venus elsker god makeup. Kjøp luksus leppestift, gi gode merkevaren kosmetikk, sprit lytte til det og ser det samme i god boutique. Ikke mist.
 Hvis dyr gave vil også sette sjokolade med fransk bakverk, vil hun sette pris på ditt valg. De elsker ikke bare øynene, men nese, ører, føler prykosnuvshyhsya å presentere armer. Sjokolade kan gi en mann en Taurus. Men trenger du å tenke på nekondyterskom vedlegg til konfekt presentasjoner. Man fremdeles!
 Og det viktigste advarsel: inntrykk av dyre gaver kan ødelegge omgivelsene. Mer presist, den mangel derav. Taureans som ytre tegn. Vikle en fin anstendig!

 Julegaver Gemini


 Twin estimat
 Mercury beskytter tvillingene rundt. Kanskje det er effekten øker sin interesse for informasjon. Hvis du tør å gi nye boken perfekt. Hvis du innpakket i vakre papir telefon perfekt. Og så, og en annen - en anledning til å kommunisere innen informasjon.
 Hvem har ikke snakket om den pulserende Gemini. Vi bodde ikke på sidelinjen. Dermed vil tvilling gjerne gaver laget fra hjertet. Han setter pris på veldig fin smykke som vil glede ham bare noen øyeblikk tilbrakt på treet. Hva da vil denne tingen, vet ingen. Kanskje han eller hun vil aldri ta hendene, men i dag, vil denne gangen være fornøyd med din oppmerksomhet og forståelse. Ærlig talt, dette er en veldig fin sign for noen som er ute etter en gave til det nye året.
 En flaske god vin? Hvorfor ikke? Kosedyr med en sang inne? Utmerket. Parfyme? Vær så snill. En flott gave til damene - som ikke vil bli trist, for eksempel et sett med oppgaver og nydelig sett med tråder for broderi. Alt er mulig. Stol på vårt ord for det, og hvis du møter et unntak, vil det være den eksklusive Twin.

 Julegaver til kreft


 Kreft - oppfinnsomhet
 Månen styrer Rachymy vedlegg i sin helhet. Gi dem evige verdier. Så de pengene som blir spisestuen, nyte og mannlige og kvinnelige individer rachey.
 De sier Kreft har en tendens til mystikk. Så prøv å tenke på dem stave. Eller i det minste overraskelse. Let Skal steds mirakel. Gi dem fyrverkeri, tegne et bilde, ta med sommerfugler som fløy over treet og sitte Cancer skulder, be ham om å gjøre en eksklusiv plakat av din favoritt tema. Og mer pokolduyte løpet pakking din lille mirakel. Kreft vil være glad berøre din oppfinnsomhet.

 Julegaver til Leo


 Lions drøm
 Om Leo referert til som et tegn på kongelig peiling. Denne effekten av solen. Prestisje gave - suksess for din virksomhet. Billetter til konserten verdensstjerne eller en bagatell dyrt high-end? Kanskje. Det er viktig å legge igjen en liten gave uten ytelsen si god tale, skrive et dikt, synge en sang, og bare da, bare løft din solfylte Lion eller Lioness Gift.
 Leo liker å bli lagt merke til. Han bærer silke og velger fancy mønstre, selv å vite at dette er tegn på overlegenhet over andre. Den perfekte duft for Lioness - friske noter av Narcissus, kombinert med trebasert finish.
 De liker å være konge. Ikke prøv å ta sine kjøkkenutstyr eller husholdnings bagateller for husmødre og hjemmeværende. Ordet "monumental" brukes til Lion og Lioness stede. Luksuriøs forfatter vase eller hjemmekino, håndlaget teppe eller statuett, som han ønsket for hans kontor. Monumentalitet - passord for søkene og glede av nyttårsfeiringen. Lytt til lyden av en solid ord.

 Julegaver til Virgo


 I Virgin smak
 Jomfru som praktiske og sanne barn Mercury. De setter pris på luksus som du har nok kontanter. Ms Mary nok forståelse for at brosje du prykololy på hennes kjole, kan du bruke på kontoret. På mandager, dagen planirky, for eksempel.
 Men i tillegg til å smake mye mer. Virgin viktig at gaven ble sertifisert kanonisert, эstetyzyrovan. Kjøpe fast stoff i katalogen av kunstutstillingen, men sørg for å presentere katalog. Gi elfenben sjakk og han legges inn i listen over elementer som ville få barnebarn.
 Om Virgins noen ganger si hot is. Tenk deg hvordan akkurat du trenger for å velge en gave som vil varme og smelter ikke? Egnede steiner: agat, jaspis, topas, malakitt. Nyt floral notater parfyme. Ikke skuffe geometri flaske eller gavepakking.
 Gi Virgin samlede verker i en vakker dekke. Det er virkelig evig verdi.
 Men hva om en nyttår humør? Beklager, det nye året kommer og går, og bøkene er arvet. Gode ​​bøker, selvfølgelig.

 Julegaver til vekter


 Vekter veie
 Nei, de er ikke den mest rasjonelle karakter. Snarere er de behagelige å sveve i skyhøye drømmer om fremtiden. Å bringe dem suksess i sine saker, gi et luksuriøst krokodille skinn arrangør med klokke med en gjennomsiktig dial som vil minne om at en forbigående, og saken bør gjøres umiddelbart etter nyttår.
 Du kan imidlertid ikke hint på saken. Deretter erkjenne sin dagdrøm og hvis saldoen er allerede drømmer om Paris, gi dem en uke på Champs Elysees.
 Venus effekt - et klart tegn på elitisme. De vil også presentere gode, og god holdning i en elegant pakke. De gjør - kjennere av raffinement og eleganse. Hvis du velger å Váh-dame parfyme, velger en blek delikate smaker. Søte lukter gjøre Scales trygg, derfor lykkeligere.

 Julegaver til Scorpio


 Skorpionen liker ikke hykleri
 Saturn motsetter løgnene og hykleri. Fordi hans sjel avdeling Scorpio føle hvis du velger en gave bare for show. Vokt dere for frustrasjon, er det lite sannsynlig å finne sted så raskt som du ønsker.
 Gi ham eller henne at du virkelig ønsker å gi. Stilig, smakfulle ting uten vulgær og billige smykker, overfall med ordet "pseudo". Den virkelige nyheten av den berømte europeiske produsenten (pass på at det ikke er en kinesisk fabrikk), real opp røyking, Eksklusive halskjeder, dyre klær, awesome vinkjellere av den dyreste, men du vet aldri et annet emne om som du kan si "ekte"?
 Scorpion kan gi smykker med Aquamarine, krystall, beryllium. De finner en parfyme med noter av sitrus og subtil vanilje tone. Men velger asymmetrisk flaske. Det vil vurdere eventuelle Skorpyonsha.

 Julegaver til Skytten


 Skytten gå
 Hvis du ikke har innsett at Skytten desperat romantikk og oppdagere av verden, er det på tide å finne ut av det nå. Gi Skytten mann-kortet, gi det kikkert, skape forutsetninger for sin Robinsonade. Lady Archer godmodig, men påståelig. Hun ønsker å vite at du ga det en ekte merkevare ting. Sertifikat eller logo i boks med en gave vil ikke bli sett på som en hentydning til de tykke omstendigheter det lettere forståelse.
 Spør stjerner, og du vil høre svaret: Skytten ønsker å gå hvor han eller hun ikke har vært. Har vel but're glad for å være i samme hjørne av jorden et dusin ganger.
 Hint klar? En maskin som heldig Skytten, hvor han vil, en interessant gjennomgang av de beste turoperatør eller kamera, som vil bevare Skytten inntrykk av endrings steder.

 Julegaver til Steinbukken


 Capricorn takk
 Steinbukken Saturn påvirker, og de vil være oppmerksomme på innholdet i boksen med en gave. Vær sikker på vil presentere moralske og materielle vurdering av din venn eller slektning. Verdig oppmerksomhet til sommerfugl kjole, med hvem hun kommer til ham under treet - en flott måte ut av knipen. Anstendig veske, som casually venter i vingene utsøkt tynn armbånd. Er det ikke sant gaver til Capricorn?
 Din Capricorn nyte de små tingene for hjemmet. Bare de på hvem Min venn og snakke med hverandre ikke skamme. Kvalitet blender, termos, vannkoker eller støvsuger bør ikke skape noen klager. Luksus suite slik. Ingen spørsmål!

 Julegaver til Aquarius


 Aquarius ikke mate brød
 Gi ham til å trykke på tastene, pedal, knapper. Egnet chic laptop som en flygende modellhelikopter for innsamling, hele kvelden han vil holde i den nye bratt, med flere alternativer VCR.
 Det er de som er likegyldige til teknologi. De - noe: søt, trendy, lyse, behagelige å ha på over, og ønsker ikke å skyte.

 Julegaver til Fiskene


 Fisk smil
 Folk i dette skiltet i deres skiftende følelser. De svømmer i forskjellige retninger, og alltid i fremtiden. Romantiske Fiskene menn lese romaner i stand til å bære eksklusiv drakt som vil overraske dem med sin originalitet publikum, setter de den merkelige kombinasjonen av produkter i en salat for nyttårsbord.
 Fiskene kvinner endre sin emosjonelle stemningen i hver ny bølge av tid. Med andre ord, hvert femte minutt. Å gave dame med en fisk hale kom til rett tid, må du fange øyeblikket, ellers vil det ombestemme seg og rashochet en gave, som drømte om så mye som en halv time. Men generelt, som nevnt i fortellingen om en gullfisk, fisk - fisk. Hvis fisken har øre for musikk, gi henne musikk boksen, gitar. Cello, opptaker eller dings leketøy som synger. Kanskje det vil være en billett til bare Cesaria Evora konsert? Hvorfor ikke? Det er viktig at sang den som burde være!
 Sett en myk koselig, meget relevant dyne krystall bjelle med snøflak ombord og fly i godt humør vil bli holdt som nødvendig.
 Før nyttår forblir Og uansett hvor mye tid igjen i denne magiske timen, tenk om gaver akkurat nå. De trenger å tenke på dem bør drømme seg selv. Så drømmen om dem som du trodde på det tidspunktet vil ikke skje uten din deltakelse. Og stjernene vil fortelle!  
Яндекс.Метрика