Julen Puzzle

 Aktiviteter for barn på nyttårs


 Nye spill gåter og labyrinter for barn.

 Oppgave 1


 Koble prikkene i riktig rekkefølge, og du vil vite hvem Julenissen har utarbeidet en gave bamse.

 Oppgave 2


 Hjelp julenissen satt på. Kombiner de samme skoene i par, hvert par blyant Paint din farge.

 Mål 3


 Kjoler og julenissen Troll for ferien. Velg riktig for hver plagg Paint en stjerne i de riktige fargene.

 Oppgave 4


 Finn 10 feil som tillot kunstneren. Male et bilde

 Oppgave 5


 Maling farger Snowman i nød, som formet et troll.

 Oppgave 6


 Tilbringe julenissen leketøy myshutke til hvem han ønsker å sette i sin pose med gaver. Finne en vei til det.


Julen Puzzle

Julen Puzzle

Julen Puzzle

Julen Puzzle

Julen Puzzle

Julen Puzzle

 Target 7


 Finne riktig nyanse av Santa Claus

 Target 8


 Finn 6 forskjeller mellom bildene. Male et annet bilde i riktig farge.

 Target 9


 Si hva du vil få en gave for det nye året. Skriv her brevet til Santa Claus og tegne hva du drømmer

 Target 10


 Hjelpe Santa finne et ekstra element i hver gruppe. Male gjenstander i riktig farge.

 Target 11


 Hjelp troll dorisovat støvler og male på modellen.

 Målrette 12


 Match Point og Paint julenissen


Julen Puzzle

Julen Puzzle

Julen Puzzle

Julen Puzzle

Julen Puzzle

Julen Puzzle
 Nytt år - en ferie som elsker både voksne og barn, er det feires i alle institusjoner og organisasjoner i hver leilighet og hvert hus, ser frem til kamp klokkespill og første minutt av det nye året.
 Men den tradisjonelle feiringen av bollen Olivier, terreng mandarin, sild under en pels, ganske pussa venner, sang og tung morgen allerede lei.
 Fordi i livet må du prøve mye, men hvorfor ikke gjøre nyttårsaften virkelig spesiell, uvanlig og lovende? Det er mulig at du er så zahopytesya lignende feiring som skriv det som en stor, prøver og eksperimentere på nye retninger?
Tematisk julebord: beste manus hellig

 Faktisk, det nye året - er ikke bare et tre, tinsel og leker, er først av alt, god humor og et ønske om å feire det moro og minneverdig, men det sikkert vil prøve. Du kan bli overrasket og begynne å lure på hva det tematiske julebord, noe som kan være skriptede en ferie, men fordi julenissen og mandarin hodet kom.
 Ja, til en ferie krever en spesiell tilnærming og forberedelse, la ting ta sin kurs slipper å svette i løpet av ikke bare emnet, men fremfor alt, at for å endre hennes utseende, måltid, rom dekor og farge av kvelden. Men tro meg, det er verdt det.
 Selvfølgelig, hvis du ønsker å arrangere en helt unik og unik ferie, temaet for manuset bedre og komme opp med sine egne, så du vil ikke gå galt med nyhet og friskhet av ideer.
 Men de som mangler denne fantasien, men tro meg, det er veldig vanskelig, kan vi tilby interessante muligheter for julebord fag som ikke er testet og sertifisert av ett selskap for å lykkes med virksomheten.
Tematisk julebord: beste manus hellig

 Kanskje du forventer, men det er mange alternativer nå velger du Generelt passer for din sosiale sirkel til alle lurte humor var passende, og musikk og konkurranser var alle i en hyggelig stemning og sinnstilstand.
 Ladet stemning og temaer kan være fra hvor som helst, for eksempel nylig svært moderne og populære trend - legg sommer til vinter, er at for å feire nyttår i en badedrakt eller farge shorts. Og det handler ikke om noe eksotisk, heller, om dem, men ikke har noe sted å gå for sikker.
 Vi snakker om den elskede og populære fagene "Hawaii", som lett tar deg inn i verden av varme, lyse farger, velsmakende cocktails og rytmisk musikk.
 Og hvis det er å falle sammen med feiringen av det nye året, kan det være ganske uvanlig og interessant. Selvfølgelig, ideelt gjennomføre en slik fest et sted rundt bassenget, palm kjole Christmas leker, tinsel vinduer gir kort vekt, la snøen utenfor vinduet, og du har varmt og festlig!
 Hvis et sted ikke blir funnet, så fortvil ikke - alle reelle og hjemme, bare ta vare på styret: lyse farger, egnet kluter og plakater av marine problemstillinger, fiskegarn i døråpninger.
 Men selvfølgelig, aller viktigst - en smak av partene, advare venner vises i kleskode, eller ta den med deg, forberede upbeat musikk tropiske øyer og ta vare på vanlig snack og drikke.

 Men ikke alle attraktiv badetøy nyttårsaften, og det spiller ingen rolle, er det mulig at du vil komme nyttårsfest i stil med den venetianske karnevalet, kanskje noen savnet hans sovjetiske farge, eller folkesjel retning, mange alternativer, det er ikke alt !

 Karnevalet i Venezia


 Sannsynligvis en av de mest fantastiske og vakre temaer av julebord, som er i stand til å stupe inn i atmosfæren av mystikk, middelalderske frihet, romantikk og ettergivenhet.
Tematisk julebord: beste manus hellig

 Spesiell pepper legge ferien glitrende kostymer som er enkle å få på noen karneval workshops og mystisk maske som hele kvelden kunne begrave ansiktet hans. Hvis du ønsker å helt forlate sin identitet hemmelig, deretter legge en parykk, som kan være dekorert med gylne eller sølvfargede flekker, fjær, steiner, kan du bare holde hushjelp mysterium.
 Selvfølgelig, kan den beste arena for denne kvelden være italiensk eller fransk restaurant som må dekorert under tiden med spektakulære forestillinger, fakirer, rikdom og luksus.

 Den svært emnet av kvelden godtar ikke tyngende konkurranser eller lange scener, dans, musikk og, selvfølgelig, vakre briller med dyr vin eller champagne. Det eneste du kan delta i konkurransen pm på kongen og dronningen av partiet der alle skal stemme. Naturligvis, bør den avgjørende faktor være den vakreste drakt eller maske.

 Sovjet nyttår


 Noen husker, som på den tiden var nettopp født, og noen er ikke sikkerhet, men mange jevnlig plaget nostalgi for fortiden, Sovjet-tiden - en spesiell side i vår nasjons historie.
Tematisk julebord: beste manus hellig

 Å organisere nyttår i denne stilen - enkle nok til å få stoff duk voksduk og lukk dem for å ikke skitne, sette en skål på bordet Olivier, et par kilo mandarin, smørbrød med brisling, sild under en pels, juice og en flaske champagne, Sovjet, vurdere Du har fått til der ønsket.
 Selvfølgelig kan du legge fargerike musikk av tiden, tror det gøy, fordi på den tiden var det ingen datamaskiner og "Mafia" og en hobby gikk sanger med en gitar, dans til populærmusikken, og for de som liker en rolig ferie - bingo, domino, sjakk og kort!

 Hvordan organisere en fest for det nye året i folk stil?


 Her, kanskje, og ikke trenger å forklare noe: alle dine favoritt julenissen Snø Maiden, Soloha, russiske jenter og røde stipendiater bør bli obligatorisk gjester slike parter.
 Over kostymene trenger ikke å tenke lenge - lyse sundresses, kokoshniki eller kranser, halskjeder, Orenburg sjal og sko. Det perfekte stedet - restauranten opprinnelig russisk og ukrainsk mat, men hjemme er det realistisk å gjennomføre en slik interessant og fargerik fest.
Tematisk julebord: beste manus hellig

 Rozdobudte samovar, pynte juletre med godteri og frukt, vil dette nye året kommer som voksne, og de minste medlemmene av familien til alle være morsomt og interessant.
 Ta vare på musikken, vi kan narizok gamle sovjetiske filmer og tegneserier, tror mange tema konkurranser og moro, og så tro meg, vil ferien forlate mest fargerike og utrolige bilder i albumet!
 Som du kan se, for å gjøre noe spesielt, du trenger bare litt og prøve å drømme, til å huske sin barndom og fortid. Disse ideene er inkludert i vår artikkel - ikke bare - noen som pyjamas fest for det nye året, og noen sprø gjeng relatert eller fester dudes.
 Men husk at det viktigste er ikke alltid perfekt kostyme eller dekorasjoner, og den rette stemningen og generelle samhold i felles sak!  
Яндекс.Метрика