Juletradisjoner og behandler nasjoner rundt om i verden

 Vi gå, gå, gå! Spise, spise, spise
 Turen kan starte hvor som helst. Uansett, vil disse dager overalt du sjenerøst behandle gjerne velkommen og være i et lystig lag.
 Nyttår i Frankrike
 Du har ikke noe imot hvis vi ser på nyttårsaften og de franske vet at de har på ferie bordet? Det viser seg at den berømte gåsa leverpostei, kalkun kokt i hvitvin, ost og prakt, selvsagt champagne. Og likevel - alle slags forskjellige søtsaker! Hold her, får ikke til London. Og der - deilig!
 Nyttår i England
 Britene elsker å puddinger. Annerledes. Og det nye året de ikke gjøre unntak fortsette å behandle pudding, en stor kalkun og krydret saus og stikkelsbær vin. Vin alle - din smak. Men spør en person bosatt i London, mest egnet til Tyrkia, og mange hus du vil svare: brandy, sir!
 Nyttår i Belgia
 Hvis belgierne dekorert huset granbar, slik at de er forberedt på å møte gjestene fast kalvekjøtt pølse med trøfler. Du vil behandle og villsvin kjøtt og hjemmelagde kaker og god vin. For ingen styrke til å gå på? Men hva? I Portugal, lei av å vente!
 Nyttår i Portugal
 Kanskje i landet du er litt overrasket over at nyttårsaften du vil prøve tørket saltet torsk. Men de har en slik tradisjon. Å ikke søt nok. For en søt godbit portugisisk vertinne du nødvendigvis. De selv drikker - søt. Start med en søt portvin, og da - på vinkartet.
 Og ikke glem den gamle omen: mens verden klokker varsel om det nye året, hver selvrespekt bosatt i Portugal (og Italia også) må spise tolv druer. Vineyard - januar vingård - i februar, da - mars Hvor mange måneder - så mange ønsker.
 Vel, spiste zahadaly? Og i likhet med den tyske tabellen? Velkommen!
 Nyttår i Tyskland
 Tyske kvinner vet hvordan de skal bake godbiter slik at det vil gjøre ethvert bord! Og for ferie - og kaker og strudel, og utrolig smakfull flan med bær og frukt! Juledag - den beste måten å morsomme spill og overraskelser. Tyskland bestemte seg for å underholde venner og slektninger Magiske paier. De kan være morsomme spådommer og ønsker. Her er en fylling, spiste kake og lese hva du forventer i det nye året. Ærlig talt, bare bra!
 Når du behandler fylt med epler og nøtter. Yum! Til året du var like solid som disse korte ferier!
 Nyttår i India
 I India, nyttår feiret flere ganger i året. Mer presist, i forskjellige provinser i landet kaller flere hellige kalenderdager.
 På nyttårs dager nordlendingene India foretrekker rosa, røde og hvite blomsterkranser. Sørlendinger blir undervist favoritt søtsaker i spesielt innredet skuffer. Våkn opp litt indisk, han vil hånd og bedt om å lukke øynene i påvente av en gave, la ned søt skuffen. Alle barn i verden er de samme: denne festen alle barn vil bli glad for. I midten av landets provinser etter gudinnen for rikdom Lakshmi blinkende lysene på hustak og postet lyse, oransje flagg.
 Men uansett farger og blomster indianere ikke velge, de sannsynligvis ta vare på at underholde venner og unn deg deilige retter på ferie tabellen.
 Vi vanligvis forbinder ordet karri krydder originalt, noe som er veldig populært i India. Men i dette landet Curry - er ikke bare et krydder, men også de fleste retter laget med dette duftende pulver.
 En uunnværlig karakteristiske karri retter - en tetthet og nykvernet krydder som gjør indisk mat er veldig original.
 I India, som de forskjellige sauser. Og de Curry - også ledende notat. Pluss safran, nellik, kanel, fennikel, hvitløk, mynte, nøtter, ingefær og pepper.
 I Sør-India setter pris kokos og kokos ingrediens har blitt en ledende Sør indisk matlaging. Her elsker Fig.
 I Nord ris mindre krevende. Det kan være. Kanskje vike på bordet usyret indiske kaker. Mange kaker: det Purra og nan og chappaty. I India, maten er ikke bare mat. Det er også en skje og gaffel. En liten bit av kaken i en skål og dunk dem piddyahayut kjøtt og saus.
 Forresten, har India tatt Serveres varm bakt brød. Spist en kake, gjestene har en venn, som de sier, rykende varm. Det gir en spesiell smak fest.
 I vest av glede og ganske variert kokk sjømat og fisk.
 I indisk mat populær dhay. Vi erstatte sin yoghurt.
 En populær drikk, som gjestene kan overraske oss, strømper. Det sitronsaft fortynnet med vann. Lemonade, ett ord. For ganske krydret mat er en god akkompagnement til middag. Inkludert til nyttår.
 Nyttår i Kambodsja
 Dette nyttår bord ustavlyayut utvalg av søtsaker og sette et bord ved vinduet. Så gjester og forbipasserende kan se dem enn å behandle i dette huset og se inn i mer lys. En nyttår hvert bord!
 Nyttår i Argentina
 Selvfølgelig, vår favoritt ferie kommer til en slutt denne 31 desember og nyttår i Argentina - solrik, varm sommer. Dette bestemmer hvor tradisjonelt feire en god jul. Som i de fleste land, novogodie i denne delen av verden feirer ikke så lyssterk som jul. I julen - store gaver, den beste maten. Likevel familien samler på jule midnatt for å plukke opp et glass vin, og ønsker hverandre lykke til. Det er et kjent tegn på at skeptikere kan forveksles med en spøk, sier nyttårsaften argentinske kvinner bør absolutt gi rosa truser. Dette er lykke. Hvorfor ikke? Dette eksempelet kan du gå, og du kan gi noe annet. I det nye året kan alle!
 Ved midnatt 31. desember ung Argentina søl i gaten med musikk, sanger og morsomme vitser - etterfulgt av sine foreldre, naboer, naboer, naboer Vel, eldre mennesker fortsetter å spise en rekke godbiter, som ble vedtatt i nyttårsmeny i dette landet. På ferie tabellen vertinne må sette Butter brød. Det er sannsynligvis ikke brød, men denne kaken, som så mange nøtter, tørket frukt, rosiner, og hvor mye mel. Det er fint å drikke cider eller champagne. Den andre er sikker på å bli servert noe kjøtt. Biff eller lam tradisjonelt stekt over kull. Argentinere elsker kjøtt og spise det hele året, men på festbord kjøtt bør være så lenge beboerne ønsker å se, og alt neste vår, sommer, høst og vinter. Ved neshochu!
 Selv argentinere kom opp med en interessant omen: hvis du vil ha en enkel menneskelig lykke, spise under chiming klokken tolv lykke rosiner. Det er du og jeg kan?
 Nyttår i Italia
 Italienerne tror på varsler. Og hvis du ikke spiser på nyttårs lentyke - du ser ikke noen rikdom. Hva lentyke, spør du? Og vi svarer: linser. Italienerne mener at linser som penger. Spise - og du vil leve i overflod. Selvfølgelig, linser uten tomat er ikke like smakfull som den er forberedt nøyaktig med tomater.
 Men de fleste italienere har glemt hvordan å rote med chechevychnыmy korn. De går til butikken, kjøpe den berømte lentyke og se, åpnet blikkboks - og du fremtidig formue på bordet.
 En tabell som var raus, er dette suppe servert med svinekjøtt glede. Og dette er smakfullt, fylt med alle slags Middelhavet krydder at alle som noensinne har smakt, sier at i denne herlige zampone! Zampone at du ikke har blandet - svinekjøtt etappe. I motsetning til butikk linser med tomater koker det i flere timer. Det er verdt det!
 Men de som foretrekker fisk, italienerne forberede abbor. Det vil vansmekte for et par i hvitvin. Like it?
 Nyttår i Nederland
 Den nederlandske regnes som den store nasjonale ferie godbit i denne salte bønner. Hvis du ikke har bønner til smak, vil kjøre direkte til Japan?
 Nyttår i Japan
 Japanerne er behandlet under treet på - sechyryory. Nei, ikke gjettet, dette er ikke en fisk. Verken kjøtt også. Denne uvanlige forrett som i Land of the Rising Sun bestemte seg for å lage mat bønner. Og at japanske kokker - overrasket! Disse riskaker som vil bli servert på nyttårsaften, kan du sette et stykke kunst. Elegant, miniatyr, romantisk!
 Japanerne har en fantastisk tradisjon: nyttårsaften, begynner de å ha det gøy og le sammen. Hvis du ser, for eksempel i Tokyo, virker det som uhohatыvaetsya bokstavelig talt hele hovedstaden. Japanerne tror at latter - nøkkelen til et lykkelig moro året.
 I de tidlige dagene av det nye året går de til å tjene i kirker. Den symbolske antall slag av gongongen - 108. Det er for disse klokkene er alt dårlig som skjedde i det siste året. Så høyt japansk si dårlig "nei".
 En annen tradisjon av den stigende solen - som gir venner og familie boks med godteri. De solgte År dager i butikkene i landet.
 Nyttår i Romania
 Spise pai Rumensk nyttårsaften og bli overrasket også: en av paier - skarp pepper i en annen mynt for lykke. Fra lykke i det nye året ingen vil nekte! Bare vær forsiktig med mynten, må du se etter tennene. Dette mosh Krechun gir deg en sjanse til å fange lykken med fantastiske kaker. Er heldig, heldig i det nye året.
 Hva? Du vet ikke hvem mosh Krechun? Så du har aldri feiret denne store ferie i Romania! Dette er ikke en grunn til skuffelse. I stedet må du vite hva kjærlighet behandle Rumenere sine gjester, og deretter prøve å lage disse fantastiske jul og Christmas måltid av våre oppskrifter.
 Nyttårsaften kommer til Romania den første januar, festen fortsatte i de første dagene av januar. Søt, koselig familie ferie noen ganger søl i gatene, støyende bedrifter, og arrangere en morsom tur og prøve å holde de gamle folketradisjoner.
 For eksempel, barn og yngre studenter avansere dekorert grener av eple og pære Jule glitter, forgylt papir og blomster. Hvis nyttårs morgen noen fine rumenske barn berører forsiktig pære gren til noen - noen av dere, så alt vil bli bra. Dette skiltet. Og så det som skjedde, grønne grener samlet i en spesiell dag 30 november. Dette er dagen for St. Andrew, da tatt søteste kuttet kvister og tilskriver dem til huset for å holde det nye året.
 Forresten, som svar på en magisk touch rumenere er forpliktet til å gi barna noe velsmakende. Kanskje det vil steke en godbit, kanskje en boks med frukt. Noen ganger barna får morsomme leker og til og med garn. Sannsynligvis varme, myke fargede tråder symboliserer komfortable hjem og være i huset hans.
 Rumenere tror at på denne festlige nattehimmelen åpnet. Hvordan ikke å se på stjernene, hvis du venter så uvanlige mirakler? Hvis du heve hodet ditt, og du føler at himmelen og sannhet pryvidkrylo sine hemmeligheter, til et spesielt tegn vente mye lykke! Forresten, kan du spørre på himmelen noe ønskelig. Det er i historien om julenissen: sikkert komme til å passere.
 Nøyaktig gjøre i rumenske landsbyer. På nyttårs dager unge gutter gå fra hus til hus og invitere deg selv til en god høst. Ferien er å følge kalenderen på den første dagen i det nye året, kalt pluhoshar.
 Selvfølgelig, rumenere, som alle oss andre, for ikke å se inn i fremtiden. Og nyttår - det mest passende tidspunkt.
 En av de mest tradisjonelle spådom på natten 31. desember, krever en enkel ritual. Den vanlige løk skåret i to, deretter i kvartalene, da du kanskje har gjettet hvor mange segmenter bør få for spådom? Vel, selvfølgelig, tolv! Som månedene i det nye året. Liberalt drysset med salt pærer stykker igjen over natten og i morgenvakten, som vil tørre måneder, og det - regnfull. For bøndene er det svært viktig spådom. Ta oppmerksom vi?
 Vi har ikke sagt hvorfor mosh Krechun gir julegaver til barna? Vi vil rette og denne mangelen. Det viser seg at en gang levde for lenge siden en god mann, en enkel gjeter mosh Krechun. At han matet Jomfru Maria og hennes baby deilig frisk melk og et stykke fersk cottage cheese. Det tok mange år og alle barn i Romania er sikker mosh - det gode, den mest sjarmerende, mest sjenerøse julenissen.
 Å møte slike berømte gjester trenger for en fantastisk fest.
 Jødisk nyttår
 Utrustet med spesiell betydning granater. Dens symbolske betydning er at livet vil bli fylt med glade arrangementer, samt fylt med korn av denne frukten.
 Hver eneste jøde bør spise er en gulrot, som også er utstyrt med symbolsk betydning. Dette betyr å bli kvitt dårlig fortid.
 Det antas at så vel som honning dyppe et stykke brød og spise den.
 Nyttårsaften i Polen
 Polakker servert som måltider, hvor mange måneder av året. Bare se blant annet kjøtt. Snarere vil det være sopp, dumplings, kaker og sjokolade chip cookies, havregryn med svisker. Og sikkert - noen fisk forrett. Fisk "zaplyvla" - være velferd og lykke for den polske familien! Og din også!
 Gode ​​utsikter - tolv smaks polske retter og deretter gå et sted i Bulgaria? Ikke bekymre deg. Vi reise - Book. Så langt. Så snart du velger de beste oppskriftene, lære de mest morsomme spill og invitere gjester, please: This World nyttårsaften!
 Hva ditt hjerte ønsker!  
Яндекс.Метрика