Juletre. Pynte juletre

 Juletre Vel dette uvanlig? Alt!
 Hoved tabu juledekorasjon - ingenting kjedelig, kjedelig, ensformig!

 Formen på juletrær


 Den første forandre oss selv treet.
 Du kan lage et juletre med wire design. Det vil se store fargede lys. Du kan tenke på treet-spiral sløyfer som går på den samme ballen opp eller søte halsbånd. Du kan lage et juletre med papir og metall, slå på en hvilken som helst juletre ball, innpakket hans virkelige nåler. Men det er ikke alt!
 Designere har kommet opp med eksklusive tretoppene ned, injisert i festlig interiør trær som henger på spesielle kabler horisontalt.
 Du forstår: dere alle!

 Color juletre


 Tradisjonen ser vår viktigste julen grønn skjønnhet. Selvfølgelig, mot grønn gran ikke krangle. Men kunstige beauties er hvit, sølv og gull. Disse har solgt dem til kjøpere.
 Men dette er ikke grensen! Hvis din nyttårs Interiøret er designet spesielt til 31. desember, kan du råd til å eksperimentere. For eksempel, lilla treet med lilla bånd og stjerner - knirker pm, som vil sikkert ta hensyn!

 Innredning juletre
Juletre. Pynte juletre


 De viktigste motto nyttår dekorasjon: alt er mulig! For eksempel kan du dekorere din forførende barskog gjest med friske blomster. Vakkert. Utenfor en snøstorm, og du merkelig kombinasjon av farger og gran snezhnosty. Spesifikt, ømhet. Skjønnhet, og mer!
 Bare ta blomster pomitsnishe eksempel, krysantemum og gerberas og deretter raskt svekkes darlings. Du kan sette dem i litt vann probyrochky skjult i barnåler.
 På en måte omfatter komposisjoner nær fargene. Svart og sølv samling av leker, selvfølgelig, fine, men kanskje du foretrekker klassikerne. Klassikere - en gull og blå og hvite ornamenter på et juletre.
Juletre. Pynte juletre

 Godbiter for juletre


 Du kan lage smykker med frukt. Juletre med appelsiner, epler, bananer, sitroner. Pryhoschaysya som vil!
 Ved dessert trær tur, være villig til å gjøre en ekstra boks eller to ornamenter av cookies og godteri. De, selvfølgelig, spiser som alle kan nyte den deilige jule idé! Det er absolutt ikke ny.
 Men faktum er å sende inn dette innredning. Du kan komme opp med noe interessant! Vi tror på deg!

 Nyttårs interiør


 Det er viktig å huske på at treet - ikke et enkelt objekt InteriørSom venter fantasien og din dyktig penn. Mest støtte hovedtema for pynt på juletreet i hallen, dans rom eller barnehage. For eksempel, et pyntet juletre med gylne nøtter, tenk på de samme dekorasjon nøtter hvor som helst på bordet. Kledd juletre friske blomster, la luften henger over bordet festet smart måte Spruce floral komposisjon. Oppfunnet hvite juledekorasjoner PORSELEN hvite blomster. Kort sagt, ikke noe mer, ikke noe kjedelig.
 Endelig er det nye året bare en gang i året! Og det er verdt å prøve! Forresten, kan invitasjoner til ferie gjøres i samme ånd. Dette vil konfigurere gjester noe spesielt. Hvis det lykkes, juletre vil ikke bare vakker, men også morsomt! Tross alt er vi veldig ønsket?  
På festen for julen

 Natten før Rozhdestom. Feiring of Hope - Christmas
 Se ut av vinduet. Ser du? En flott og mest sølv, veldig ren snø dekker bakken forsiktig før jul, og lysene i vinduene i store bygninger og små hus, og stille, venter på et mirakel barn.
 Har du lagt merke til at denne julen nattehimmelen og stjerner blir tettere? Dette er fordi tanker bli lettere og enda litt høyere, hvem du er nå i denne verden.
 Fantastisk tid - venter på Kristi lys, forventning og lurer udempet lys av glede. Som er født baby, som vil være Kristus. Hvorfor ikke bli renere, snillere, sjenerøst gjøre gode ting for andre mennesker. Det er på tide å forberede seg til den store real ferie som vil forene og gjøre alt riktig.
 I mellomtiden, Jul har ikke kommet ennå, og dåpen er utløpt, det kommer en spesiell periode - helligdager, helligdager. Og forresten, i Svyatka - først forherlige Kristus og brukt tid på veldedighet, og så moro og glede til hverandres sanger og gaver, deretter ordnet julen julekrybbe.
 Du kan sammenligne crib med litt, min dukketeater, som tilhører behage en annen jule male sin palett. I det siste gikk gjennom byer og landsbyer hrystoslovы. De fortalte folk om Kristus, imot dem til hans fødsel. Del av seremonien og var teatrene denne uvanlige kammer, som er designet for å bringe historien om fødselen av et stort Jesusbarnet. En liten vugge med en baby, et lite esel og Wall nyfødte varme ditt levende varme, bøyd over vugge Saint Joseph og Jomfru Maria, så nå er alt som skjer nå!
 Og slik ble det: en folketelling var hele jorden, hver borger måtte lage et merke i deres by. Da Joseph gikk fra byen Nasaret til Judea, til byen Betlehem for å melde der med sin kone Maria. Og Maria ventet på henne barnet, hennes unge sønn. Men det er da det er på tide å bli født baby, hotellovernatting for Josefs familie var ikke der. Der i krybben, og lå svøpt baby boy Den ene, hvis navn er Kristus. Tenk hiet. Kanskje du vil føle deg varm og du vvyzhatymetsya og det er natt og dag, og byen
 Selvfølgelig, julekrybbe alltid gjort helt vanlige mennesker. Og gjøre dem nå. Tre, papir, fargede tøystykker. Denne ideen kan ses selv på messen. Vanligvis først det fortalt om jul, og i den andre delen var enkle skisser som var ment for å underholde og behage folk. Og i noen vanlig familie som levde teatre så lenge det var jul. Han oppfordret også slektninger og venner.
 Selvfølgelig, vil selv denne hjemmekino reise tilbake synspunkter i en liten by i Betlehem, der Jesus ble født. Det var den samme krybbe der Kristus zihrivavsya liten. Og nå, når vi ser på barneseng leketøy, husker ikke navnet, som krevde denne lyse ferie - en i det hele tatt?
 I 1991, jul kom igjen til folket i Russland i sin offisielle: presidentpåbud legalisert nasjonal helligdag, som i flere tiår var tilstanden kalender med minneverdige datoer. Men i charter av St. Sabas, som kom til oss fra en fjern århundre, ble hver dag fra jul til Epiphany ment å være for alle, i alle status og likhet i alle alder og rang, lys og glad ferie. Og nå som det er ferie, hvordan du gjør: gi gaver, povkusnee koke og inviter vennene dine. All - te! Og pasienter og foreldreløse, bør ikke glemme, og enkelt besøk. Så i barnehjem i barnehjem, sykehus og selv i fengsler i disse dager ble mer menneskelig varme, slik som alltid, håp.
 Feiring of Hope - ferie du ønsker å tilbringe verdighet. God jul for oss alle!
Yule

 Yule. Julemoro. Festlig spådom


 Carol, Carol
 Alle vet at Christmas - en dag som forener både små og gamle. Denne ferien kan bli kalt og barn, og familie. Han vet hvordan slektskap av alle mennesker og gi dem en fantastisk følelse av fellesskap og høy glede.
 Vi kan bare forestille seg hvor mye støy og moro feire Yule mange, mange år siden.
 Fra 25 desember til 5 januar ble tatt for å meditere, gå til hverandres munter selskap med god hjemmelaget stjerne i hendene på ros sanger og overføre fantastiske legender. I England, sa at når jeg logger inn på julaften kveld i en låve på vanlig høytidelig midnatt året, kan du se hvordan alle firbente innbyggere Shed knelende. Og den gamle tradisjonen med Europa tyder på at denne natten synge bier i bikuben. Prøv å sjekke selv.
 Det er en annen tro, denne gangen i Skottland, og det står at den første personen som kom inn i huset til jul blir veldig glad hele året. Så tenk deg selv heldig hvis noen hadde truffet et besøk tidlig på morgenen!
 Hvis ikke Ave., selvfølgelig. Fordi, å følge tradisjoner trenger å gå på natten av 24. desember forherlige julesanger. Vel selvfølgelig. Om julesanger og julesanger hver hørt. Men at Carol - en gud av fester og verden, ikke alle vet. Vel nå vet du, og som synger sanger og gi gaver, ett for fred formilde.
 Og fortsatt trenger å komme opp med kostymer, som Yule - en morsom missekåringen på venner og fremmede, venter sjenerøse forfriskninger og ferdigheter samt sjenerøst skjenke uventede gjester hjemme.

 Dommer, masker


 Og at Svyatka uten spådom? En spådom - Untitled elskede? Dette er hva man ville høre, se, gjetning.
 Hvis du vil ha et par gamle spådom? Bare i tilfelle. Plutselig nyttig?
? En jente som drømte om ekteskap, var ren rent bord gulvet. Og se, fanget i vrakrestene. Hvis noen papirer, filler og annet rusk falt enda ett enkelt korn av bryllup!
? Du kan ta en gammel boksider satt mellom nøkkelen og fast knytte boken flette. Og fest det på spissen av et band på et høyt sted å bestille kunne rotere. Det var da at jenter og menn begynte å kalle navn. Slik bestiller slingret navn trolovet måtte lære utenat. Og ikke bare for å huske, enn si bryllupet og forberede seg. Snart kommer matchmakers.
? Hvor mye mystikk og frykter disse jentene var i spådom crawl! Og fortsatt ønsket å lære hans skjebne. Hva, for eksempel, sier spådom invitasjon? Invitasjon til middag. Vertinne dekket to enhet og sa shill en brudgom. Det er klart at midnatt måtte ta bildet av de mest etterlengtede brudgommen, som drømte om. Og så det er klart at en formue uten besvimelse er ikke komplett: det pomereschytsya som hanen som var av reglene for spådom utvise bodde ved midnatt gjest, ikke lagret.
? Hvem vil være bruden, bestemmes mye roligere. Ganske lagt ut i huset og lansert ulike elementer av det samme hane og høne. Finn Peter vann, folk vil drikke finner gullring, være rikdom i familien. Men kobber ring som kuker, par lever i fattigdom. Vil kuk ri opp og naskakyvat på avtrekkeren for å være hans kone balltre.
? Og hvis du går om natten i snøen, opp pent og se på sitt preg på den neste klar morgen, kan du gjette natur brudgommen. Slank og glatt bane, vil brudgommen være rolig og behagelig. Og hvis du vil bosette og bli uformelig kant i snø tall i familiesystemet ikke vent.  
Яндекс.Метрика