Komplekse oppgaver med svar
I alle puslespillet er to nært beslektede komponenter: problemet (men ikke alltid formulert i spørsmålsform) og tilbake. Tolkning i spørsmålet er maskert ved hjelp av metaforer, overdrivelse og annen støtte kunstnerisk språk. Nylig, en rekke nettsteder med interessante oppgaver, men deres svar eller mangler eller publisert i en egen artikkel. Vi har satt sammen for deg interessante komplekse gåter med svar som er tilgjengelige på samme side.
Tunge mysterier naturlige enkel skiller seg ikke over dem trenger bare litt mer tenkning. I oppgaver for små barn å svare på overflaten og skjønte umiddelbart, og i alvorlige trenger å være smart.
Mange vanskelige gåter ved første øyekast virke enkelt, foreslår en mann på feil tankegang. Vær forsiktig - det er mest sannsynlig fangst. Og for ikke å bli fanget på kroken, vidhaduyuchy svært komplekst puslespill - Se etter uvanlige svar. Slike logiske oppgaver er ikke samme type, veldig vanskelig å finne en oppskrift gjette, kan trening bare utvikle tenkning, men vet svaret på hver gåte umulig.

Hver morgen våkner vi opp og tror at alt er snudd på hodet, forhold og situasjoner som i dag, ikke noensinne. Dette er ikke på grunn av aldersrelaterte endringer, og på grunn av det faktum at vi lever i nåtiden, helt glemme fortiden. De gode gamle gåter til vidd inneholde visdom og vil være av interesse både voksne og barn.
Interessante oppgaver for barn til vidd:
Ingen armer, ingen ben,
En maling kan.
(Frost)
Hvit duk
Hele verden hadde på seg.
(Snow)
Den blå feltet
Strødd med sølv.
(Stjerner i himmelen)
Blå skjerf,
Red brød
For skjerf riding,
Folk smiler.
(The himmelen og solen)
Det var hvit og grå,
Kom grønn, ung.
(Vinter og vår)
Ved elven passe to personer. På kysten båt som tåler bare ett. Både mannen krysset til motsatt land. HVORDAN?
(De var på motsatt side av bredden)
Hva å løfte fra bakken lett, men vanskelig å kaste bort?
(Pooh)
Hva ingen steiner i havet?
(Tørr)
Uten bein, kjører uten armer og en hylse. svare:
(River)
Ingen armer, ingen ben,
Under vinduet banke
I huset spørre.
(Vind)
Bestefar sitter, iført en frakk,
Hvem er hans legeme, tårene skur.
(Onion)
Små, søte,
Gjennom land passert,
Little Red Riding Hood funnet.
(Mushroom)
Vi går om natten
Walk dag
Men ingensteds
Vi går ikke.
Vi slo regelmessig
Hver time.
Og dere, mine venner,
Ikke treffer oss!
(Se)
Uten hender, trekker,
Uten tenner og biter.
(Frost)
Strømmende elv - vi ligge.
Is på elva - vi kjører.
(Hockey)
Halen er fluffy, gyllen pels,
I skog liv, stjele kyllinger i landsbyen.
(Fox)

Han står i gresset
I hatten, men uten hode.
Han har ett ben,
Men, uten støvel.
(Mushroom)
Røde sitater
Lilla,
Spise for fem
Kjøre uten å se tilbake.
(Goose)
Rød - jente sitter i fengsel,
En spytte på gaten.
(Carrot)
Intet arbeid - hengende, stående på jobb, etter jobb - tørker.
(Umbrella).
Hva folk gange sitter?
(Chess-spiller)
Ingen havet, nei - land. Og skip som ikke flyr, og kan ikke gå.
(Marsh).
Kom uten maling, ingen pensel og malt alle bladene.
(Høst)

Alle vet at uten nestoyascheho vare der. Og hvis du stopper opp et øyeblikk og grave i fortiden - plutselig viser det seg at i en situasjon slike omstendigheter vi traff mer enn én gang, er svaret på spørsmålet "Hvordan gjøre" kommer til hjernen selv. Kanskje vi ønsker å gjenoppleve de samme følelser og stemninger? Men du skjønner, det er mye klokere å huske hvordan sist handlet, og forbedre sin oppførsel. Lær å utvikle intelligens, innovative løsninger med de mest vanskelige situasjoner bare for å hjelpe de mest kompliserte oppgaver, og det er ingen grunn til hastverk med svarene på dem - vanligvis det riktige svaret på en svært kompleks oppgave er ikke på overflaten.
På vår side er det mange utfordrende oppgaver, og i alle fall, skrev vi dem i svaret, slik at du kan kontrollere riktigheten av dine egne puslespill.
Lyst til å prøve? Frykt ikke bare lokker forviklinger, antar de er veldig spennende. Vel, hvis du føler det umulig å finne et svar på et bestemt spørsmål - spion lov til å fortsatt vet hva trikset. Nedenfor vil du finne svært vanskelige gåter og enkelt nok for barn til hjernen med svarene.
Med tunge gåter kan bli mye moro, er de ikke nødvendigvis alvorlig og rimelig. Morsomme og vittige gåter som er aktuelle i løpet av ferien med venner som elsker løpet av ferien også "brød". Morsomme puslespill inneholder ikke bare homofile problemer og latter kan forårsake uvanlig respons. De gjør ikke alltid enkel. Ta litt oppfinnsomhet, legger humor og mystikk du vil adlyde noen kompleksitet.
For å forstørre bildet, klikk på det
Komplekse oppgaver med svar
Morsomme spill for barn på gata

 Funny Games leir


 Morsomme spill - et konsept mye, fordi sammen med morsomme konkurranser og konkurranser, karakteriserer det de spillaktiviteter generelt. Det er ingen spill som ikke ville ha underholdningsfunksjoner. Men kan noen spill være både underholdende og informativ. Den største forskjellen fra andre underholdende spill er at de fungerer som de viktigste virkemiddel for å skape og opprettholde en munter stemning i barnas team. I tillegg er disse spillene fremme fysisk utvikling av barn, utdanne dem i vennlighet og gjensidig ansvar.
 Mellom Skittles
 Dette spillet gjøres best i parken. For gjennomføringen vil kreve nålene. Bly (voksen) setter på bakken i en bestemt rekkefølge flere nålene. Oppgaven med hver spiller - å huske plasseringen av gjenstander og gå mellom dem bind for øynene for ikke å falle ned, og ikke skade dem. Vinneren er den spilleren som taklet oppgaven beste.
 Per kvadrat med bind for øynene
 For spillet trenger en trepinne eller kritt to bind for øynene. Spillet kan gjennomføres både i parken og på lekeplassen. Bly (voksen) trekker på fortau eller bakke rektangel to 2 x 8 m og deler hver 16 firkanter. Deltakerne deles inn i to lag. Blant spillerne hvert lag valgt vert, som vises i land av rektangelet. Ledende blindfold, deretter tilbud om å passere på alle rutene. Hver programleder prøver ikke å tråkke på linjen som skiller rutene. Andre spillerne gir kjøretips.
 Vinneren er det laget som fører den første av disse vil takle oppgaven. Før spillet, får deltakerne får mulighet til å trene, gå noen ganger med åpne øyne, for å finne ut hvor lenge bør flytte.
 En tablett to
 For spillet trenger trepinner (antall spillere) og tabletter (antall par av spillere).
 Deltakerne deles inn i par. Spillere i parene holder i hånden på en pinne. Hvert par må ta med en plate liggende på utsatte tilbake pinner til mållinjen, er plasseringen bestemmes av spillet, og deretter gå tilbake til sin opprinnelige plassering. I tilfelle at et styre fall, deltakerne stoppe, heve den, deretter fortsette reisen.
 Waterman
 For spillet trenger et styre lengde på 1 m og en bredde på 8 -. 10 cm Bly (voksen) setter den på bakken, og spillerne bytter tar i begge hendene i en sirkel fylt med vann, er på bordet, prøver ikke å søle vann. Vinneren av spillet deltaker som ikke har mistet balansen og ikke gled.
 Effekten av pendelen
 For spillet trenger tau, ball, bag, streng bag diverse produkter, baller, pinner, blokker, og så videre. N. Spillet foregår i skogen eller parken. Ved hillyatsi høyt tre voksen binder tauet, og den frie enden av sin faste streng bag med ballen. Så pendelen. Ballen er i avostsi nesten berører bakken. I første voksen setter små gjenstander - baller, pinner, blokker.
 En spiller plukker opp en ball opphengt i et tau, slik at han til side, henvise til nivået av hodet. Deltakerne så slipper ballen, og mens den beveger seg i motsatt retning, løp til de underliggende objektene og tar dem så mye som mulig, så vidbihaye for å returnere ballen. Vinneren er den spilleren som noen gang har vært det største antall elementer som er lagt ut.
 Hopping ball
 For spillet trenger en trepinne eller kritt, 2 mål.
 Spillerne er delt inn i to lag og stille opp i en kolonne ett på startstreken. Ved slutten av det angitte trinn 10-12 rekkevidde.
 De første spillerne i klubben er på volleyball. Holder ballen mellom knærne, spillerne beveger signalet hopper til mållinjen og tilbake. Deretter ballen passerte den neste spilleren og så videre. D. Vinneren er det laget som avsluttet første spillet.
 Murstein
 For spillet trenger tømmer som måler 12 x 30 cm Konkurrer 2-3 deltakere samtidig, hver -. Fire plater. Spillerne må, undervisnings boards foran ham, gå etter dem som stein for stein, til et angitt sted og tilbake. Angrep på bakken av plater er ikke tillatt, som spiller setter to planker, står på dem, setter foran to plater og passerte dem, og deretter returneres reiser to plater og bringer dem frem og så videre. D.
 Rolig tur - trygt
 Medlemmer spillet linje opp i rang. Foran dem i en avstand på 10-20 skritt tilbake til rekkene er ledende. Som han sier: "Quiet ride - trygt. Stopp! "Alle prøver å flytte nærmere stasjonen. Lederen på det siste ordet raskt tilbake. Alle må stå stille og ikke beveger seg når du kjører shevelnuvshehosya varsel han sender den tilbake til startpunktet for bevegelsen. Den første til å nå verten og berører ham, han vil si, er ledende.
 Ta med ball
 Trenger du å spille ball eller ballong. To kamper er satt for hånd, legg dem på skuldrene til en stor badeball eller ballong slik at spillerne kunne holde hodet (hver for sin del). Siden deltakerne er flere meter og retur. Hvis de mister ballen, må du starte din vei igjen.
 Samle steiner
 På flat mark lagt ut 10 steiner over 1 meter i to rader. Foran hver rad 1 i den første stein gravd små hull eller tomt på sirkelen.
 Konkurrer 2 spillere. De står nær gropene, deres oppgave - å samle alle perler i hullet, men du kan bare ta dem én etter én, tok den første steinen tilbake, satte en stein i hullet, kjørte følgende IT. d.
 Spilleren har samlet alle steinene raskt beseiret.

? Spill for sommerleir


 Drag
 For spillet trenger en sterk tau lengde på 2 m, som er forbundet i en ring. På bakken, pekte stick kreslyatsya to linjer, avstanden mellom dem -. 2 m Spillerne står i dannet bandet sammen igjen, tatt tak i tauet ring som er mellom dem, og prøver å dra hverandre, hver for sin grense. Han tok opp linjen, som ligger på ryggen, mistet han.
 Gate
 Flere spillere er i par overfor hverandre i en avstand på utstrakte hender og blindfold dem. Hvert par - mål. Andre spillere har stille og man passerer mål. Ved den minste støy bind for øynene spiller løfter hånden som om hinder for partiet, og deretter senker det. Hvem vil alle gate uten å stoppe, er han en vinner.  
Яндекс.Метрика