Konkurranser for nyttår

 Nytt år - en spesiell ferie. På denne dagen, den omkringliggende atmosfæren som mettet med magi og mirakler forventninger. Det sies at på denne dagen som snus, avhenger hele året. Det er derfor du trenger å tenke over alle detaljene i den kommende ferien. Hvis du liker støyende selskaper og er i ferd med å møte en chiming klokke omgitt av venner og familie, kan du prøve å gjøre dem minneverdig ferie for en lang tid det er gøy og positivt. I denne artikkelen presenterer vi noen ideer konkurranse for det nye året.


 Noen tips


Konkurranser for nyttår

 Ved utarbeidelse av programmet, er det vanskelig å ivareta interessene til alle i selskapet, men prøver å gjøre det underholdning kalles positive følelser for dine gjester. Det er noen retningslinjer:

 •  Vurdere alder kategorien av de som vil delta på festivalen. Dersom selskapet vil være barn, tror moro for dem.


 •  Prøv å sørge for at ingen følte seg glemt. Prøv å involvere alle i spillet.


 •  Ikke bruk for vulgære konkurranser, om ikke alle besøkende er kjent med hverandre.


 •  Ingen makt til å delta mot sin vilje. Det er veldig sjenerte mennesker, de er interessante å se kampen fra sidelinjen. For mange overtalelser kan sette folk i en vanskelig posisjon.


 •  Konkurranser for nyttår


  Konkurranser for nyttår


   "Dressed sild"

   For dette spillet, utarbeide en liten boks, lite stykke papir skrevet med bokstavene i alfabetet og et utvalg av billige gaver. Mens vert bør tilfeldig trukket fra boksen første tilgjengelige brev og fortelle sitt publikum. Etter det, alt i sin tur begynne å nummerere ferie retter som begynner på bokstaven. Vinneren er den som sist er ferdig.

   "Beauty"

   Denne underholdning er involvert like mange menn og kvinner. Guttene sitter på en stol foran jentene, damene hørt små sett med farget gummi band for håret. For noen tid "stylister" bør binde sine "kunder" flest mulig av haler. Og et par som har fått mer igjen, og vant konkurransen.

   "Kunstnerne og publikum"

   Dette interessant spill - et flott alternativ for underholdning på nyttårsaften. Lead velger flere deltakere, gir hver av dem et stykke papir og en blyant. Bind for øynene deltakarar må trekke noen person fra å delta på feiringen. Så se for publikum og de deler ut, ser på bildet, å bestemme hvem det er avbildet. Hans forutsetning gjester skrive ned på baksiden av arket. Deretter, basert på listen over navn på "bilde", det daruyetsya av hvis navn er nevnt oftere enn andre.
  Konkurranser for nyttår


   "Couturier"

   Forberede seg på forhånd en stor boks og ulike klesplagg. Det er bedre hvis ting er hva noen interessante gammeldags eller latterlig. For å delta i konkurransen vist en rekke mennesker, de sitter i en sirkel, og lederen i mellomtiden blir til musikk. Mens du spiller melodien, sender selskapet en boks hverandre. Etter en tid kjøring stopper innspillingen og en som på dette tidspunktet var i hendene på boksen, bør det velge en bestemt ting og sette på seg selv. Når spillet er over, forblir deltakere i klær under den forutbestemte periode, for eksempel, i en time.

   "Beautician, makeup artist"

   Denne konkurransen innebærer flere gutter og like mange jenter. Menn opptrer som "modeller" og damene - som makeup artister. Etter litt tid, kvinner har sine ektemenn makeup makeup. Og et par som resultat som de fleste seere, vinner spillet.
   Så fortalte vi deg noen interessante ideer om hvilke konkurranser du kan tilbringe nyttår. Vi håper at våre artikkelen vil hjelpe deg å lære noe nyttig.
  Konkurranser 23. februar for klasse 1-2Spillet konkurranse 23. februar i barneskolen
  Konkurranse for grunnskoleelever "sea rendezvous"
  Marine rendezvous - Et møte mellom de to skipene. Fra hvert skip involvert et team på 10 personer. Konkurrere i par - kaptein kaptein, kokk og lage mat med t E. I hvilket lag vinner mer individuell, og vant..
  Kaptein- Er den mest erfarne sjømann vet alt og overalt besøkt. Kapteiner bør du kunne se havet (en etter en), som er på planeten, og de naturlig gå.
  Starpom (Senior Assistant) er ansvarlig, blant annet, og for lasting og lossing. Derfor starpomam tilbys (som raskt) til å dyppe i 10 forskjellige størrelser baller i lin poser.
  Navigator asfaltering kurset, som beveger skipet. De ble invitert til lekebåter i et tau lengde på 1 meter mellom pinne 10 - skjær.
  Mekanikeransvarlig for vedlikeholdet av chassiset, dvs. motorer. Derfor foreslås det å lage alternative vind motoren med papir, saks, lim, spiker og stokk.
  Operatør sender og mottar radiopovidomlennya. De tilbys gjennom ansiktsuttrykk og gester for å formidle følgende melding til gym.
  En trådløs operatør. "Fanget i en storm. Mistet masten. Vi går i motsatt retning. "
  2 trådløs operatør. "Fanget i ro. Mistet anker. Zatrymuyemosya to dager. "
  Kuk ombord lage mat. Og selvfølgelig, det viktigste sjømat - fruktkompott. Cocci tilbys (som er raskere og mer nøyaktig) helle kompott scoop fra pannen slik at alle fem kopper bær og sirup forholdet var den samme.
  Skipets legeansvarlig for helsen til mannskapet, og dermed for å gi og lagre medisiner. Leger har en vri å rulle 10 meter bandasje, razmotavshehosya under pitching.
  Båtsmann kommanderende sjømennene med en spesiell pipe - fløyte. De er invitert til å opptre melodi "eple" (eller sangen "Cruiser" Aurora "").
  Sailors utføre alle typer arbeid, som starter selvsagt med rengjøring av skipet. De har til å rense rusk fra dekket av skipet ved hjelp av en mopp, og spade.

  Gutt
  fartøyet gjør hva andre ikke kan være på grunn av den spesielle maritime kroppsbygning. Yunham tilbudt søkings mellom beina på fem avføring, som står i en avstand av 1 meter fra hverandre.
  Vikle opp

  Prisutdelingen og presentasjon av gaver. (Høres sang "En god delfiner" (musikk. M. Minkov, SL. Kozlov).)  
  Konkurranser 23. februar i barneskolen23 februar i grunnskole. Scenario
  Defender av fedre Day. Scenariet for grunnskoleelever
  Scenario konkurranseprogram for gutter 23. februar "Knights Tournament"
  . (På "resultattavle", som er brukt til punkter Høres sangen "Det er på tide - tids poraduemsya på svoem Vekua" ". D'Artagnan og tre musketerer" med k / f Det er fire gutter kledd som musketerer, og mens Sangen høres de Vechta. På slutten av sangen fjerne hatter og bøye seg for alle tilstede.)

  Ledende en.
   Hei kjære vakre damer og modige riddere! I dag i denne hallen vil turnering. Før du starter løpet, la oss huske noen regler som kom til oss fra antikken.
  Lead to.Dere vet alle at håndtrykk oppsto i middelalderen, da riddere på møtet, som viser sine fredelige hensikter, fjernet hansken og hånd strukket fremover oholyayuchy hånd, og dermed viser at det ikke er våpen. Også på møtet, leide de en lue. Damen var aldri en ridder fordi den ikke har reglene på noen måte. Men i dag ser vi at regelen begynner å gjelde for den vakre halvparten av menneskeheten: kvinner med et håndtrykk og fjern hansken ikke bare fjerne en som er veldig tynn og tett hånd; de tar av en lue hvis fjernet yttertøy. Hvordan forklarer du at det finnes slike regler? I hvilken forstand?
  (.. Studentene er hygienisk og moralsk forstand i reglene for oppførsel Situasjonen kan være rutine Dette retter oppmerksomheten mot det faktum at gutter først hatten, etter det -. Top coat, jenter første strøk, deretter en lue)
  Ledende en. Som du vet, vanligvis gå foran hans følgesvenn, klatring trapper og går ned på henne, det var tider i levende lys, da en mann gikk foran, holder et stearinlys i hånden, og opplyst måten damen. Foreløpig elektrisk belysning. Dette behovet har forsvunnet. Men vanligvis fortsatt igjen. Hvorfor? Kanskje det er på tide å avbryte?
  (Studentene presenterte nødvendigheten av regelen om at hvis det er nødvendig du kan hjelpe din følgesvenn. Denne situasjonen kan være rutine.)

  Lead to.
   Nå starter turnering. Vi ber juryen om å ta plass.
  (Lead representerer jurymedlemmene og bringer dem til eden (ed): ". Jeg, (slik og slik), sverger å dømme rettferdig og upartisk")
  Ledende en. Den vakre halvparten av menneskeheten nå begynner konkurransen.
  (Jenter par holde konkurranser, annonsere navnene deres.)
  Den «Pytannyachka"
  Spørsmålet spurt av en, for hvert riktig svar - 1 poeng.
  1. Hva gjør trærne og en rifle? (Trunk).
  2. Hvorfor spyd og skjold - uatskillelige venner og fiender? (De er alltid sammen, men skjoldet - beskytter spyd -. Streik)
  3. Hvem ord: "Det er vanskelig på trening - lett i kamp"? (Alexander Suvorov.)
  4. Hvem ord: "Hvem vil komme til oss med sverdet, dø ved sverd"? (Alexander Nevsky).
  5. Hvordan er gutten på skipet, studere Maritime og som kommer til å bli en sjømann? (Jung).
  6. Hva er tegnene Reiser i den russiske hæren og marinen? (skulderstropper, skulderklaffer.)
  Konkurranse "Portrett av en dame"
  I tidligere tider, riddere var alltid et portrett av hans elskede dame som ofte malt seg. Vi trekker her minst en sketchy portrett.
  Konkurranse "Mest smart"
  Attributter: negler, en hammer, en treterrasse. Hver gutt får sjansen til å teste smidighet av hendene. Vi må hamre en spiker med en hammer i ett slag treterrasse.
  Konkurranse "Kryptering"
  Medlemmer gir ut kort med ord. De trenger å forklare betydningen av disse ordene. For eksempel: "Katyusha" infanteri Riksdagen; motangrep, rekognosering, "The Tinder Box" ...
  Konkurranse "Sender"
  Oppgaven med "ridder": kjøre til dame (eller rettere sagt, til portrettet, som han nettopp hadde trukket en) av hesten og alvor, uten en skygge av et smil, si så mange komplimenter.
  Deltakerne vil få en "hest" - å tørke seg en utstoppet sokk festede ører, øyne og manke. "Hest" kan tilby barn gjøre seg umiddelbart fra skrap materialer. Vekselvis si komplimenter. Poeng opptjent med antall "neulыb - nuvshyhsya" komplimenter.
  Konkurranse "mest økonomiske"
  Attributter: kniver, poteter, treplater, boller avfall. Konkurransen involvert både gutter 3-4. De bør rydde potetene og skjær den i strimler.
  Konkurransen "Dancing"
  Gutter bør invitere dansende jenter. Juryen skal vurdere tidspunktet for invitasjonen til å danse, danse prosessen og til slutt dans (Cavalier dame bør holde tilbake på og si farvel til henne bøye hodet).
  Konkurranse "mest modig"

  Attributter: 2 bananer, 1 løk. Deltakerne oppfordres til å spise søt og bitter samtidig (f.eks banan og pivholivky bøye samtidig).
  Ledende en. Kom til en slutt turnering. Juryen har allerede oppsummere. Det gjenstår å gi premier og gaver med "kongelig resolusjon". Jeg ber alle "ridderne" line up!
  (Host to leser "kongelig resolusjon" *. Girls, organiserte konkurranser, hånd hver "ridder" gave, sette på halsen sjokolade medalje og hånd resolusjon.)
  Ledende en. Kjære gutter! Gratulerer Defender av fedre Day! Vi håper at den vakre halvparten av menneskeheten vil alltid finne i ansiktet tapre riddere og forsvarere!  
  Яндекс.Метрика