Konkurranser og spill for Halloween tillate deg å tilbringe denne magiske ferie rett og slett uforglemmelig. Finn ut hva du kan organisere konkurranser på en fest i denne artikkelen.
 Halloween - en tradisjonell amerikansk ferie. På denne dagen amerikanerne forvandle seg til demoner, hekser og mytiske helter. I hvert hjørne av USA å ha det gøy og skremme hverandre. De Halloween - en nasjonal ferie og feire den sammen med det nye året.
Konkurranser og morsomme spill for Halloween

 I post-sovjetiske land feirer Allehelgensdag startet nylig. Hvis USA feire Halloween både voksne og barn i vårt land denne ferie gjenkjenner bare de unge.
 Unge mennesker er alltid åpen for å lage nye tradisjoner fordi de ikke er interessant å arrangere en fest med masse folk. Jo mer hyggelig tid for å bli reinkarnert i en annen. Kostyme fest stor hurrarop.
Konkurranser og morsomme spill for Halloween

 Halloween - interessant ferie som krever litt trening. Faktisk kan bare en hellig mann rolig sette selv den mest sprø drakt. Det er, selvfølgelig, nyttår, men kostyme fest i feiringen av hans ikke så vanlig.
 Begynne å forberede for en fest i stil med Halloween bør forhånd. Du må tenke på alle detaljene i hans antrekk, sminke og tilbehør. De kan lage sine egne hender eller kjøpe i spesialbutikker.
 Underveis skaper - en veldig spennende opplevelse. Du kan mye moro mens du gjør det. For dette formålet kan invitere venner sammen og sy kostymer. På festivalen må du skinne i den lyse og uvanlig kostyme.
 Uansett lekre kostymer du hadde på seg kan vise seg at partiet vil være kjedelig. For å unngå dette, foreslår vi at du forberede klasserommet underholdning.

 Ideer konkurranser og spill for Halloween


 Pantry Witch. Meningen med denne konkurransen er: i rommet skjule visse objekter (for eksempel liten gresskar) og slå av lyset, så i de mørke deltakerne må finne alle elementene. Før konkurransen er ønskelig å fjerne alle verdisaker og knuselig objekter. Denne konkurransen er ganske morsomt, fordi i mørket kan alt skje.
Konkurranser og morsomme spill for Halloween

 Siste skrik. Spille dette spillet snap, er alt du trenger å gjøre rope. Den som alle vil bli høyere vinneren. Du selv kan ikke engang forestille seg at morsomme lyder kan gjøre folk, spesielt etter et par glass alkohol.
 Hvem er raskere. Denne konkurransen kan gjøres i begynnelsen av partiet når gjestene skal føle en viss forlegenhet. Mest alkohol bidrar til å slappe av. Meningen med konkurransen er å drikke så snart som mulig brennevin. Kanskje det vil være en øl eller tequila. Tro i konkurransen "Hvem raskere" ønsker å delta mye.
Konkurranser og morsomme spill for Halloween

 Følg ønske. Ingen anstendig parti kan ikke gjøre uten oppfyllelsen av begjær. Som et verktøy du kan bruke en flaske. Deltakerne sitter i en sirkel og spinne flasken, halsen indikere hvem skal oppfylle ønsket til dem som vridd. I Halloween kan være uforutsigbare begjær.
 Hide and Seek. På Allehelgensdag gjemsel kan være spesielt farlig. For enda mer spenning foreslår at du spiller i en nærliggende park. Krydre spillet legger det faktum at du er i kostyme. I utgangspunktet du gode skremme forbipasserende. Ingenting dekorerer en Halloween mørke og utrygghet.
Konkurranser og morsomme spill for Halloween

 Hekser Dans. Sannsynligvis på festen vil møte mange jenter i kostymer av hekser. Så la dem bevise hvem av dem er sterkere. Slå munter musikk og arrangere en konkurranse for beste dans. Vinneren er målbevisste gjester.
 Konkurranser og spill for Halloween mulig for deg å ha det gøy med vennene sine. Ikke vær redd for å eksperimentere, fordi det er en ferie du kan la din mørke side å bevise seg selv.  
Som nevnt 23 februar i barneskolen: hilsener, hellig script

 Hvis du ønsker å feire 23 februar i skolen slik at guttene vil huske det i lang tid? Så la dem føle den virkelige heltene og plukke dem tema konkurranser og passende underholdning. Utarbeidelse du vil ikke altfor lenge, men gutta minnene vil vare livet ut.


 Som nevnt 23 februar i barneskolen Hva du skal gi?

 Selvfølgelig, den beste gaven - en bok, så pass på å gi fremtidige soldater encyclopedia av våpen eller andre militære fag. Også passe til forskjellige oppgaver, tinnsoldater, krus med morsomme inskripsjoner, sjokolade medaljer, uvanlig saker, vannpistoler, små designere og mye mer, alle slags nytelser. Ikke glem søte gaver. Du kan bestille en kake i en tank eller pistol. Selvfølgelig, alt avhengig av penger som foreldre er villige til å tilbringe en ferie.
Som nevnt 23 februar i barneskolen: hilsener, hellig script


 Konkurranser

 Klare seg uten denne delen av arrangementet vil ikke fungere. Tross alt, dette er hvor all moroa er konsentrert.
Som nevnt 23 februar i barneskolen: hilsener, hellig script


 "Photo Contest"

 Kunngjøre konkurransevilkår på forhånd. La gutta gjøre et bilde som viser den virkelige, etter deres mening, menn handle. Avholde en presentasjon og ta med en gave for det beste bildet.

 "Catch på målet"

 Tegn på tavla med kritt målet og la gutta komme inn i det med papir fly. Deltakerne trenger ikke mer enn fem i hver av tre forsøk. Konkurranse kan gjøres mer interessant hvis å tilby gutter skyte ned flyet flyr forbi. Ta dem med farget papir for å gjøre det klart at dette fiendens fly.

 "Military Intelligence"

 Gjemme seg i klassen pakke av gaver eller godterier. Velg noen få mennesker distribuere dem på et stykke papir og markører og fortelle oss hvor skatten. Søkere må detalj som mulig for å tegne et kart, og andre har å gjette plasseringen av pakken. Konkurransen er veldig morsomt og bråkete.
Som nevnt 23 februar i barneskolen: hilsener, hellig script


 Underholdning

 Gjøre denne ferien minneverdig. Organisere barna en omvisning på museet "militær ære", eller andre utstillinger. La elevene lære historien om "Defender of the fedre Day" om tsjetsjensk og afghanske selskaper. Besøk klasse krigsminnesmerker, la dem skrive et essay om sine erfaringer og tanker dedikert 23. februar, skyver sport som involverer foreldre, brødre, bestefedre. Det er fornuftig å ha noen med militær, slik at de kan vise til flere teknikker for selvforsvar og snakke om hvorfor unge mennesker er lært i hæren.
Valentinsdag. Script for studenterHvis du er ute etter ideer til en morsom skole ferie for Valentinsdag, denne artikkelen sannsynligvis vil være nyttig for deg. Vi har utarbeidet en liste over interessante spill for barn i alle aldre. Velg de du liker og ha det gøy fra hjertet!
Script for studenter den 14. februar
Elsker med øynene lukket
Binde deltaker øyne å flytte bord og la kritt. Oppgaven - å tegne et symmetrisk hjerte gjennomboret av en pil Cupid. Resultatene vil være veldig morsomt, vi lover!

Breathing

For denne morsomme lagkonkurranse trenger du to plastposer på laget, ikke fleksible straws for juice og skjære tynne (bedre vev) papirhjerter - i alle fall på antall gjester på festivalen. Del klassen i små grupper på 4-6 personer. Alle bør få den ene etter den andre i kø.
Valentinsdag. Script for studenterGi hver spiller på strå.
Fyll en pose med hjerter (hjertefrekvens på én per person) og gi ham den første spilleren. Den siste personen i linjen vil presentere en tom pose. Ved kommandoen "Start! "Den første spilleren ved hjelp av sugerør og puste hjerte ekstrakter og overføringer - strengt fra strå til strå - den neste spilleren. Den siste spilleren setter sitt hjerte i en tom bag (også gjennom å puste og sugerør!). Vinneren er det laget som mest av alt "oversette" all hjerte fra den første posen i det siste.
Necking
Tildele en av de ledende barn.
 Deltakerne må stå i en sirkel, som vender mot lederen.
Når programleder sa: "Embrace", alle gjør ring hendene over hodet.
På ordet "Kiss", krysset deltakerne hendene på brystet hans, klemmer seg selv.
Føre uttaler høylytt lag, endre sine plasser og fortynne uventede retninger, som "sitte", "Jump" - men alle må forbli ubevegelig.
De som gjør feil gjør feil flytte, blir eliminert fra konkurransen, og så lenge blir det bare én mann. Vinneren kan være ledende neste runde.
Valentinsdag. Script for studenterQuiz "Hvem sin kjærlighetshistorie? »
Endepunktet av scenariet - en mini-quiz dedikert til berømte elskere. Konkurranse kan være både paret og kommando. Velg de mest berømte verk av kjærlighet til klassisk russisk og utenlandsk litteratur, for eksempel "Ruslan og Lyudmila" og "Eugene Onegin" Pusjkin "Romeo og Julie" og "Othello" av Shakespeare, "Tatt av vinden" av Margaret Mitchell, "Jane Eyre" Bronte og så videre. d.
Lag en kort beskrivelse av kjærlighetshistorie, uten å nevne navn. For eksempel "Denne jenta var den andre datteren til en gentleman med begrensede midler. Hun elsket representant for sosieteten, stolt og edel aristokrat. Historien om deres komplisert kjærlighet forskjellen i posisjon og fordommer i samfunnet ... "(Svar: Elizabeth Bennet og Mr. Darcy).
Beskrivelsen bør ikke være for kort, slik at den kan leses så lenge noen ikke forteller det riktige svaret.
Søt Valentinsdag!
Яндекс.Метрика