Konkurranser og spill 8. mars for voksne og barn er i stand til å transformere den tradisjonelle ferie en spennende og uforglemmelig opplevelse. Ferie moro må gå, eller du rett og slett ikke huske et par dager. Spis godt, få gaver og å høre hyggelige ord er de viktigste oppgavene som vi utfører på 8. mars. Men det kan gjøres mye mer interessant og uvanlig. For å gjøre dette må du ta tunge ansvar arrangør av hendene hans, og tro meg, du vil møte 8 mars helt annerledes.
Konkurranser og spill 8. mars for barn og voksne

 Bare tenk, absolutt noen personlig feiring som en fødselsdag eller tilstand vi feire ett banalt script. Vi forbereder en stor mengde mat vi kjøper samme mengde alkohol, noe som resulterer i høye rop musikk som spilles på radioen, vi alle spise og drikke riktig. Neste dag vi verken godt humør eller ikke gode minner det. Naturligvis er det et ønske om å gjøre justeringer for å gjennomføre tradisjonelle feiringer og endelig komme seg i sin helhet.
 8 mars i tillegg til standard fange alle rettferdig sex, er det et stort utvalg av mottakelser, middager og fester. De er din sjanse til å vise en annen fasett av talent ikke offentlig arrangør helligdager. Forresten, kan en vellykket bedriftsarrangement på jobb ikke gi en liten bonus. Fortsatt så hyggelig når dere alle begynner å se ikke så vanlig arbeidstaker, men som en ekte stjerne.
 Videre barndom lærte våre barn at 8 mars bør ønske alle kvinner, og spesielt min mor og lærere. Det ville ikke være ille hvis unge menn ble fortalt at på denne dagen, og faktisk må alltid være takknemlige fine og gode jenter. Uansett heller ikke ble avholdt 8 mars barnekonserter og festivaler, så for å måle gått uten tap, har noe å underholde rastløse barn, for dette trenger du konkurranser og spill 8. mars.

 Interessante spill 8. mars for barn


 Før du begynner å komme opp med et program med aktiviteter og konkurranser for barn du har å forberede premier. Uten dem, barna ta del i konkurransen vil ikke, men hvis du gjør dem, og hvis han vinner ingenting vil presentere, være forberedt på å høre en stor mengde av hysteri. Det er ikke nødvendig å gi dyre gaver. Sjokolade, frukt og små leker vil glede barna og ikke mye tømme lommeboken.
Konkurranser og spill 8. mars for barn og voksne

 Tilbring 8. mars for barn unge kunstneren konkurranse. Gi barna i oppdrag å tegne et bilde eller postkort naturlig 8. mars. Fortell meg hva tid gutta nok. Din oppgave er å forberede seg på forhånd papir, maling og alle andre verktøy for kunstneren. La barna tegne åtte, blomster, fjær og alt. Du kan invitere barn til å tegne et bilde av sin mor.
 Konkurranse muntre blomster åpne for gutter bare. For gjennomføringen du må kaste i rommet (på gulvet, på bord, stoler, hyller) ulike i tone blomster. De bør være lyse, monokromatisk farge. Hvor mange farger, så mange deltakere. Oppgave gutter ett minutt å finne så mange blomster av en bestemt farge. Hvem vil samle mer, får han tittelen vinneren og veldig forsiktig og smart fyr.
 8 mars er dagen for oss som vi ønsker velkommen moren. Dial med barn to lag på fire. Pre-print barnas sang om ordet mamma. Distribuere Barn tekster og mikrofoner, slår soundtrack og har hvert lag synge sin hit. Vinneren bestemme andre gjester.
Konkurranser og spill 8. mars for barn og voksne

 Konkurranser for voksne bedrifts


 På firmafester i ære av mars 8 du får en sjanse til å vise andre sider ved hans karakter. Selv om du allerede har et team "toastmaster" ingen plager deg nærme seg henne og gi et par av sine konkurranser. Og ikke glem at ferien må du være aktiv og delta i konkurranseprogrammet. Ikke nøl med og ikke være redd for at noen vil tenke på deg galt, ferie opprettet for resten, så begrens deg ikke verdt det. Likevel, bedre å mentalt forberede for litt vulgære konkurranser uten voksne firmafester hvor som helst. Tenk på alle de humoristisk synspunkt, ikke selvsagt være forberedt på ulike vitser kolleger neste dag.
Konkurranser og spill 8. mars for barn og voksne

 Konkurranser 8. mars for voksne vil «søke andre halvår." Aktive jenter blindfold og satt i midten. Rundt dem bør være i størrelsesorden et stort antall menn (det er viktig å engasjere seg ikke bare kjekk og vakre hovedkontoret, men å si at menn, som sjelden alle betaler oppmerksomhet eller ikke liker).
 Dette vil markere konkurransen. På et signal starter alle gutta til å bevege seg til musikken tilfeldig og jobb damene fange hans utvalgte. Hvem fikk den, så det må delta i minst ett av følgende dobler konkurranse. Tro meg, det er veldig morsomt å se reaksjonen til seksuell sekretær, som ønsket å få sjefen, og til slutt igjen med en beskjeden regnskapsfører briller.
 Spicy konkurranse 8. mars kan betraktes som "Body". Som du kanskje husker uten vulgære konkurranser hvor som helst på ferie for voksne. Lead skriver på klistremerke alfabet og fullføre dem i en lukket boks. Deltakerne er pålagt å lage et par, selvfølgelig, at gutten og jenta. En etter en tar de ut et stykke papir med oppgaven og gjøre det. Essensen av problemet er at brevet, som uttalte det, må du navngi kroppsdel ​​og da, uten å bruke hender og gjør alle lepper og ansikt bare et stykke papir festet til dette stedet og hold den i denne stillingen i 30 sekunder. Runder i spillet minst 5, og hvis fallet er det samme brevet, så det skulle bare fikse den nye plasseringen. Som du kan forestille deg bokstaven "P" eller "c" må skje i boksen oftere enn andre.
Konkurranser og spill 8. mars for barn og voksne

 8. mars i konkurransen kan tvinge kvinnelige kolleger - menn føler rettferdig sex. For dette må du kle seg i kvinneklær menn, sko og selvfølgelig bruke sminke. Du kan også feste menn overhead magen, for å simulere graviditet og gi opp en tung bag. Vinneren er den mest realistiske karakter.
 I kvinnedagen, må du finne den sterkeste mann i teamet. For å gjøre dette, bør du spørre dine kolleger bart torso (for underholdning) og be dem oppvridd fra gulvet. Hvem skal utføre den flere ganger, får en premie i form av kysser alle nåværende kvinner.
 En annen konkurranse som du kan bruke på en fest til ære 8. mars er "mitt ideal." Medlemmer hørte et stort ark og markører. Deres oppgave er å tegne en form og perfekt ansikt, etter deres mening, det motsatte kjønn. Tro meg, disse mesterverk av kunst du noensinne har sett.
 Du kan sjekke mannen ferdighet ved hjelp av konkurranse "Kjære pappa". For å gjøre dette må du ta noen dukker og bleier. Hvem er raskere zapelenaet gutt, vant han. Delta i det bare ungkarer.
Konkurranser og spill 8. mars for barn og voksne

 Det er ikke nødvendig å utføre på firmafester til ære 8. mars en annen klovn. Deltakelse i to eller tre konkurranser vil være nok. Resten av tiden ta en enkel kommunikasjon, dans og drikking deilige cocktails og snacks. Alltid på ferie, bør du være pent kledd og være i godt humør.  
1. april April Fool dag i barnehagenManuset er April Fool dag feiring i førskolen

Scenario underholdningsprogram på 1 April - April Fool dag for preschoolers.

Underholdning 1. april for barn 5-7 år
Tegn
Voksne: Proshko bajas, bajas Timoshka
Under munter musikk hall gå til barn og eldre gruppen stilt opp i en halvsirkel rundt den sentrale veggen.

Kjøring.

Vi åpner festivalen i dag,
Vi vind og regn er ingen hindring.
I lang tid var vi venter, ikke skjule,
Morsom, morsom April Fool dag!
Første barn.
Gratulerer anledningen,
St. prokaznykom!
Ingen er lei
Vitser første april,
Og tvert imot -
Gjør narr av folket!
Andre barn.
Feire latter,
Det er så gøy gøy!
Som et hvitt lys
Smeshynku spiste til lunsj!
Tredje barn.
Ikke hver dag, men hvert år
Noen ganger er det motsatte.
Og først av april
Vi tror ikke!
Fjerde barn.
Vi alle lever bedre,
Fordi oss til å le!
Siden det aldri avskjed,
Hvor vi er - å le!

Femte barn.

Ikke gå glipp av noen øyeblikk
Ler moro til tårer.
I hver spøk - skjebnen til en spøk,
Den andre delen - seriøst!
Kjøring.
Se smil, smil verdi,
Gi et smil til dine venner.
Elsker smilet, holde smiler,
Vi lever uten et smil er umulig!
Utføres Song Art. Shainsky "Smile". Barna sitter på stoler. Kjørte to klovner.
Første musikere.
Hei, mine barn,
Jenter og gutter!
Andre klovner.
Vi har kommet for å fortelle deg:
"Ferien kan begynne! »
Første musikere.
Deg hver eneste
Venter eventyr i dag!
Andre klovner.
Vi spiller spill
Vi vil synge og danse.
Første musikere.
Ingen her vil ikke
Ikke la, la ikke ut!
Andre klovner.

Du posmeshy venner -
Hos oss poplyashy!
Bajas dans, gradvis tiltrukket til å danse alle barn. Etter å ha danset barn sitte på setet.
Første musikere.
Du venter, min venn, varmint!
Og hva ferie i dag?
Andre klovner.
Holiday ler av oss her -
Vitser og morsomme alle venter!
Første musikere.
Nettopp! Den første av april -
Hellig latter og moro!
Andre klovner. Vent, det er guttene snakke, spøk spøk, og hvem vi er, så de kunne ikke si!
Første musikere. Hva om de allerede eier gjette?
Andre klovner.Og hvis ikke?
Skomorokhy presentert, lekent bukker.
Første musikere.
Vi - morsom poteshnyky,
Joker og spottere!
Den liker å ha folk
Klovner ringer.
Andre klovner.
I - Timoshka bajas,
Og dette - min venn Proshko!
Første musikere.

Ah, du bajas Timoshka,
Du har øyne som boller,
Som dere skjeve ben,
Og litt pukkelrygget.
Du har for hånden visp,
En lomme - vaktel!
Hva er det du gjør i strid, jeg fleiper! I dag ingen kan bli fornærmet, alle kan spøke og pidsmiyuvatysya hverandre.
Andre klovner.
Og du, Proshko - enkelhet,
Jeg kjøpte en hest uten hale.
Han satt baklengs
Jeg gikk inn i byen!
Første musikere. Hva vi tuller? La gutta otchebuchat noe.
Barn fortelle historier.
Brave starushonka
Belemrer bjørn
To hunder podkovala,
Bundet og hoppet.

Jeg har ikke sett:
Keith ku zamorochyv,
Kjørte en bjørn med en rifle,
I kanin en gulrot skudd.
Og hele dagen jage
For hjort jeger!

Og vi har venner i Ryazan
Dyrket sopp med øynene.
Yngelen, koker det, spise det
Og de alle ser.

Tull, tull,
Det er bare en løgn!
Kyllinger spise kuk
De sa at hunden!
Andre klovner.
Det er bare et rykte
Rykter-neskladuhy!
Første musikere.
Ha det gøy, ler
Og litt sliten.
Vi sitter litt,
Hva blir det neste, får vi se.
Dette gir høy jente og en gutt på små vekst.
Gutt.
Ikke se, jeg er liten,
Nedenfor Thani vekst.
Med det vil vi danse
En morsom og lett!
Utføres humoristisk dans.
I dans som involverer to barn: en jente og gutt høy vekst liten.
Så jente, forbigår polka skritt sirkel og stopper i sentrum. Deretter utføre dansetrinn, "kovыryalochku" glatt spenstig knebøy, hvirvlende med prypadanyem. Stopper, setter høyre fot fremover og med nesen høyt. Hånd er foran brystet. Jump kjører gutt går rundt rundt jentene entusiastisk ser på henne fra topp til tå. Stopper foran en jente ser på henne fra under hånden brukt "peak" i øynene. Jente foraktelig vendt seg bort fra ham. Gutten sukker, trekker på skuldrene, hånd vinket skuffet og går unna. Deretter kjører på en liten krakk. Bringer en stol, for det er i strålende posisjon.
Girl "ser" gutten stå på en stol. Hun løp bort til ham på nosochkah, overraskelse sjenert rundt gutter og stopper foran ham.
Begge samtidig utføre dansetrinn, "kovыryalochku" elastiske knebøy. Da gutten hopper fra en stol, snur til jenta "båt", med hodet på brystet hennes. Gutten holder pikens midje med sin høyre hånd, venstre hånd på beltet, hodet på skulderen til jenta. En jente holder skjørtet hennes med begge hender. Bypass skritt polka hall og stoppe i sentrum av baugen.

Første musikere.
Ingen tid til å spille,
Å vise karakter?
Timoshka, ta røret,
Nå blåse bobler!
Andre klovner.
Siden av
Bobler:
Hvem blåste mer
Lysere og raskere.
En konkurranse "Soap fantasi."
Denne konkurransen tar hensyn til størrelsen på boblene, varigheten av sitt "liv" range og pozahmarnist.
Child.
Spredte bobler
Som dråper av daggry,
Lys, skinnende,
Nesten som the real thing!

Jeg ønsket å fange en,
Og han gikk et sted.
Jeg grep i den andre hånden -
Bare i skum knyttneve!

Første musikere.
Dermed blir skum i lommen og ikke sette på brød for å spre den.
Vi har en ett overraskelse -
Hvem ønsker å få en premie?
Umiddelbart vår premien blir
Gjett hvem puslespill.
Skomorokhy gjette barna humoristisk utsagn test. Vi må fortsette setningen riktig:
Gus gris ...
• sponser;
• ikke en venn;
• ikke binde vinger.
Etter en kamp ...
• alle kjøre til sykepleier;
• nevene ikke klaff;
• Det er ikke skummelt.
Enkelt og ikke trekke ...
• tyggegummi fra hår;
• fisk fra dammen;
• godteri fra lommen.
Gratis ost er bare ...
• en part;
• i en musefelle;
• en gjørmete dam.
Sju ganger måler ...
• Hvis du ikke gjør noe;
• en gang kaste;
• ett - kutt.
Jo lenger inn i skogen, den ...
• sterkere fast;
• mer sulten;
• mer fyringsved.
Forfatter: A. Dre
For riktige svar belønning barn komisk bajas premier.
2th musikere.
Det er et annet spill
Ikke en lett oppgave:
Link til ballen sjal,
Identifisere innsatsen.
Et spill "Funny dukker."
Medlemmer spillet til å knytte skjerf på en ballong. Vinneren er den som vil takle oppgaven raskere. Kuler holder strengene bajas.
Første musikere.
Nøkkelpersoner - venner,
Ikke mate den andre ikke!
Et spill "Feed en venn".
Barn med bind for øynene mate hverandre sjokolade godteri.
Andre klovner.
Hei folkens, rask i en sirkel!
La fly her fjær fluff!
Et spill "cockfighting".
På gulvet er lagt bøyle. Han hevet to gutter høyre skulder sammen. Ett ben bøyer, gjemmer hendene bak ryggen. På et signal barna prøver å presse hverandre bøyle.
Første musikere.
Noe i min barndom, jeg plutselig falt.
Hvem vil gå med meg til finalen?
Et spill av "Hvem er raskere drikke juice fra en flaske gjennom brystvorten."
Hull i sostsi gjøre svært lite.
Første musikere.
Å fusjonere moroa forsvant ikke,
Til tiden var raskere
Igjen, alle er velkommen
Kommer snart i sirkelen!
Andre klovner.
Ha det gøy med hele sitt hjerte,
Vi danse alt bra!
Tra-ta-ta, tra-ta-ta,
Men det beste dans - "Lavata! »
Utført dans "Lavata."
Første musikere.
Er du varm? På kinnene rødme?
Sliten du sannsynligvis danse!
Nå for resten - spillet
Du åpenbart bryte tid!
Andre klovner.
Forsiktig Nytt spill for deg -
Vi vil lese dikt nå.
Vi må begynne, og du ender opp med,
Og refrenget unisont svar:
"Jeg også."
Første musikere.
I morgen våknet jeg opp tidlig ...
Vann vasket med springen ...
Jeg så zastelyv seng ...
Jeg liker å sove om kvelden ...
Andre klovner.
Til frokost spiste jeg grøt ...
Loud falsett synge sanger ...
Deretter gikk en tur ...
Hos hunder, ble jeg kastet stein ...
Første musikere.
I sirkuset så jeg en babyelefant ...
Han ser ut som en gris ...
Jeg elsker å spise pærer ...
Jeg har ikke renset øret ...
Andre klovner.
Hør, Timoshka, og det er på tide,
Selv om veldig morsomt spill.
Første musikere.
Oh, vel, mine venner, sier vi farvel.
Ferien vil ikke glemme på lang tid!
Andre klovner.
Vi vil vente på et nytt møte
Og du vil: ikke gå glipp av!
Skomorokhy flykte etter munter musikk.
Kjøring.
Ferdig ferie, er møtet over,
Det er en time av separasjon.
Spøkte og spilt alt varmet
Smil og skinne øynene dine.
Husk denne hysteriske April Fool dag!
Vi ønsker deg lykke, helse og suksess!  
Яндекс.Метрика