Manuset til fødselen av et barn fra 5 til 7 årEn enkel i utførelse og interessant scenario bursdagsbarn i førskolealder.
Rommet er dekorert med ballonger.
Tegn: Fairy Galadriel - host, host (vertinne) tråd.
Fe og eieren møtt gjester og invitere dem inn i rommet.
Galadriel. Glad for å se deg, kjære gjester! Velkommen til vår ferie!
Mens gjestene kommer, kan du spille et spill av "Caravan".
Etter kampen borte bursdag gaver hånd. Da gjestene rozsadzhuyutsya halvsirkel, og eieren er å møte dem.
Galadriel. I dag er det bursdagen til (navn navn). Han var (sier hvor mange år). La oss velkommen vår bursdag sammen. (Gjestene si høyt, "Gratulerer".) Vi (navn) er svært fornøyd med at vi har så mange gjester.
Da eieren ga gjester og invitere dem til ferie bordet.
Eier.Kom inn, vær så snill!
Gjestene sitter.
Tross alt spist, til barna invitert spille.
Galadriel. Jeg holder to esker med mosaikk. Du må plukke henne opp og si hva du har. For å gjøre dette, bør du dele inn i lag. Teamet, som vil samle det meste av bildet vant. En, to, tre ... Startet!
Vinnere kan tilbys som en belønning for å velge ønsket stykke kake eller pai.
All te.
Galadriel. Vi i alviske skogen bursdag må danse.
Høres morsom musikk. Det beste er om det vil være en samling av barnesanger. Barn danse.
Galadriel. Men si meg, kjære gjester, du elsker å synge? Så la oss synge en sang sammen. (Valgfritt eventuelle barnas sang på bursdagen hans.)
Host (Takk gjester). Takk, kjære gjester som kom. Galadriel Vi var veldig glad for å se deg!
Ferien er over.  
Jul. Jule Script for studenterScenario jul for barn fra 8 til 12 år
Interessant og informativ script Nativity
Tegn: Cat Scientist, Scrooge Mc Duck.
Katt Scientist. Hei, kjære gjester! God jul dere!
Du kjenner meg? Ja, ikke sant, jeg - Cat Scientist. Jeg vil gjerne invitere deg til å reise til ulike land for å se hvordan de feirer jul.
Og det første landet jeg foreslå å besøke - Tyskland. Jeg ber dere om å bli komfortabel i bilen hastighet ekspresstog. Vi går. (Relevant støy problemet)
Mens våre tog, svaiende rytmisk, tar oss med til Tyskland, foreslår jeg å finne ut hva vi vet om julen.
Vi gir quiz.

Quiz

For quizer kan velges problemstillinger knyttet til juletider, den pedagogiske prosessen, eller humoristiske historier spørsmålet.
Hva er navnet på det stedet hvor Kristus ble født? (Betlehem)
Hva eventyr i midten av vinteren Snøklokker blomstre? ("12 måneder")
Hva er julesanger? (Carols)
Katt Scientist. Reisetiden gikk fort. Vi er med deg i Berlin.
Lysbildefremvisning med Tyskland under julehøytiden.
Tyskland gjorde julen tenner lys i vinduene i husene. Denne tradisjonen har sine røtter i middelalderen og er fortsatt til denne dag. På ettermiddagen, desember, 24 i mange byer, dør livet. Om kvelden, på omtrent ni, er gatene fylt med en bjelle for å varsle starten av julegudstjeneste i kirken.

Høres soundtrack ringing. Keith har spill-dans "Repeat bevegelse", "Zamyralky."

Katt Scientist. Det er på tide å gå videre. Føler deg komfortabel, tar vi av.
Å underholde deg i en liten vei, skal jeg fortelle deg historien om juletreet.
Skikken med å dekorere juletrær med lys dukket opp i USA. Han ble brakt tilbake fra Tyskland. I Tyskland, pyntet juletre med søtsaker, frukt og stearinlys. I Tyskland skikken kom fra det gamle Roma, hvor husene var dekorert med grener av laurbær, misteltein og kristtorn.
I Amerika og Europa evergreens sett på som et symbol på evig liv og har vært gjenstand for tilbedelse.
I skikken med å dekorere et juletre importert Peter I.
Og vi har kommet i Amerika.
Scrooge Mc Duck. Hei, hei! Hvordan fløyet?
Katt Scientist. Hei, Friend Scrooge! Vi fløy godt. Jeg ser du ferie i full gang.
Scrooge. Ja. Dette er en av favoritt helligdager i vårt land, til tross for at vi ble feiret bare midten av XIX århundre.
Katt Scientist. Fortell oss hvordan du feirer jul.
Scrooge. Feiringen begynner 24. desember natt service, etterfulgt av den feirende fest. Siden Amerika - et multinasjonalt land, er tradisjonelle feiringen av julen nok. I den sørlige delen av landet feire jul høyt med fyrverkeri og fyrverkeri. I nord barna gå fra hus til hus og synger morsomme sanger, og eierne behandler sine ulike spesialiteter. Og folk fra slaviske land kom inn i huset jule krybbe med halm eller søte konstruere likhet hiet. Gater og hustak i New Mexico til jul opplyst av stearinlys plasseres i papirposer fylt med sand. Dette gjøres for å belyse banen til den nyfødte Kristus.
Overalt i USA synge sanger priste Kristus.

Kjører en av lovsanger: "Jesus skinte alle" "Måtte Gud, gode mennesker", "Silent Night, Holy Night" eller moderne: "All din land! "" Du er her ".

Katt Scientist.Nå på et stort skip vi går i Finland.
Si meg, blir du sendt julekort til slektninger, venner og bekjente? La oss gå fra deg akkurat nå produserer disse kortene.
Deltakerne tegne og signere julekort.
Katt Scientist. Så vi er i Finland. Og møter oss Joulupukki - den finske julenissen.
Joulupukki. God dag. Julen har vi forberedt på forhånd. Kvinner samles på kveldene og maystruyut leker, den mest populære av dem er den geometriske halm hengende dekorasjoner. Lenge før festivalen åpner markeder hvor du kan selge og kjøpe julepynt og gaver.
I Senatet torget i Helsinki sette en stor gran, og alle kan ta del i sin dekor. I hver by, velge "Christmas Street", som er dekorert med belysning spesielt nydelig.
To uker før jul avsluttet klasser i skolen, og de fleste selskaper la ansatte på ferie.
Flott kveld finnene foretrekker å feire hjemme, nær familie.
Ved juletider i alle hjem kommer Joulupukki. Før sin ankomst barna lærer sanger, danser og dikt. Har du forberedt sanger, dikt og danser?
Barn viser gjort dem tall.
Katt Scientist. Noe vi zahostylys deg. Det er på tide vi går hjem.
Vel, venner, tre zachekalasya oss, våre sanger og danser. La oss ta til våpen og vil synge for jule skjønnhet.
Etter en runde dans rundt juletreet julebord er organisert.
Moro, spill og konkurranser 1. april for barnMorsomme spill, triks, konkurranser for barn på 1. april April Fool dag
Ta av eple
For spillet bør ta en bøtte med vann. I vannet kaste noen epler og deretter til venstre, holder hendene bak ryggen hans, prøver å fange et eple tennene og få det. Vanligvis er denne konkurransen veldig morsomt.
Ha ha ha
Spillerens oppgave - ikke le. Barna sitte i en sirkel, en spiller sa: "Ha! "Den neste sirkel-spilleren sier" Ha - ha! "Tre:" Ha-ha-ha! "Og så videre. Alle som sier feil nummer "ha" eller le - ute av spillet. Spillet fortsetter og de som droppet ut, prøver å underholde spillere. De som ler sist ler best, kongen heter Nesmeyanom.
Grisunger
1 april er ofte gitt oppgaver som ikke kan utføres. Svært vanskelig å spise gelé eller iskrem bruker tannpirkere eller grillspyd. Og hvis problemet med konkurranse - for å gjøre det så fort som mulig? Selvfølgelig vil deltakere og tilskuere til å le av hjertens lyst.
Monkey King
Antall deltakere er ubegrenset. Den eneste spilleren er fjernet fra rommet. Alle sitter i en sirkel og velge Monkey King. Barn trenger å gjenta alle bevegelser valgt konge! Gang valgt til konge i rommet introdusere en mann som var på døren. Hans oppgave - å forstå hvem som er deltakere parodi spillet!
Rockets spøkelse
Moro, spill og konkurranser 1. april for barn

Spillerne bytter oppblåst mange baller, men ikke binde dem. Så noen fast holder ballen i nakken, og noen maling det svart øyne, nese og toothy munn. Deretter ballen slippes. Så det er "spøkelses raketter». Baller er fordelt mellom spillerne over oppblåst. Og moroa begynner: alarmen går: "Forward! «Barna sluppet ballonger. Mål - å fange deres "ghost rakett" før falle til bakken.
Hokuspokus
Å bli den beste joker, bør du vise noen magiske triks. Selvfølgelig har alle disse triksene en hemmelig spøk. Men du ikke si om det?
Robust Bubble
Hvem kan stikke et sugerør i boblen til å sprekke det ikke? Sannsynligvis ingen. Men det er en hemmelighet. Kant av sugerør (tube cocktail) bør fukte i såpevann og svært forsiktig presse i en boble. Boble forbli perfekt!
Selvfølgelig, bør du øve før du viser denne uvanlige fokus.
Bedårende bildene
Overrask vennene dine med uvanlig design. På et hvitt papir hvite lys gjør en enkel tegning (f.eks bil, båt, hus). Det vil være nesten umerkelig. Men skulle noen ta akvarell pensel og tykk som et mirakel skal skje. Hvis du dyppe penselen i noe maling og kjøre den til brevet, som ved et trylleslag, er det et bilde.
Moro, spill og konkurranser 1. april for barn
Яндекс.Метрика